Hejsan.. det var ett tag sen!

Har helt enkelt inte orkat uppdatera. Det har ju inte hänt nått speciellt heller.. förutom idag..

Fredag: Jobbade. Efter jobbet käkade vi middag med familjen. Sen spelade jag o mor ett frågespel som hon köpt i Finland. Och sen var det lägg dags. Var verkligen jätte trött.
Lördag: Hade ju lovat syrran att åka över till henne o julstäda och julpynta men jag var alldeles för seg för att orka. Jobbade 3 timmar o sen gjorde vi en middag. Mor o far var barnvakt åt Cassie eftersom syrran o Toni var på julbord. (stackarna hade haft så tråkigt). Så jag lekte med Cassie hela dagen o kollade sen på tv.

Idag var det dop. Jo o Ricks son döptes. Lucas Alexander blev det. Han är så himla söööt. Det var en hel del folk/släktingar på dopet och det var hur kul som helst att träffa dom igen.
Efter att alla gått så skulle Jo o dom spela Bingo Lotto så jag bestämde mig för att stanna kvar o spela också. Det gick inge bra för mig men dom vann 200kr. :)

Nu är jag hemma, ska städa mitt rum litegrann o julpynta. Skönt att jag är ledig tills på onsdag. ;)

Seg dag

Idag har tiden gått så himla sakta. Och det känns som att jag inte fått något gjort. Trots att jag fick klart almanackorna. Och sen var vi ju och kollade på lägenheten. Den var riktigt mysig. Ett stenkast från Skandinavium och Bergakungen (bion). Pappa är väldigt sugen på att köpa den. Men min kära mor är ju svårast i stan så får se hur det blir med det. Annars skulle han kunna köpa det redan imorn o sen skulle inflyttningen ske inom en vecka. :) Så nu kan jag inget annat än hålla tummarna o slinka in lite kommentarer om det. För det hade verkligen varit en dröm som gick i uppfyllelse.

Nu ska jag kolla lite på tv, duscha o  sen lägga mig (inte första ggn ni hör det). För imorn börjar jag redan kl. 8.

Klar!

Idag har jag fått klart alla kalender som Jo ska ge till sin familj i julklapp. Fick ju en liten slant för det och dom blev jätte bra! :)

Har inte gjort så mycket mer idag. Jo, var nere på torget med syrran o käkade.

Ikväll ska vi kolla på lägenheten.. ååh.. *hoppas hoppas*

Bästa reklamen någonsin ;)

Satans skrivare!

Här har jag nu suttit i tre timmar och försökt få igång min skrivare. Men ingenting funkar. Det är nått fel med "kommunikationen" mellan datorn och skrivaren. Åh..

På jobbet gick det jätte bra idag också. Men det var lite segt. Tiden gick inte lika fort som vanligt. Och så kan det hända att jag får jobba kvar efter nyår. *håll tummarna för mig*. Ska prata med chefen om det på fredag när jag ska jobba igen.

Imorn är jag ledig o jag ska med mor o far och kolla på en lägenhet som dom kanske ska köpa. En trea i stan. Och om det går som planerat så kan jag o Kim bo där under tiden tills dom får sålt huset. Men det är inget bestämt..

Ja, det var väl allt.. nu måste jag ta en dusch innan dom går o lägger sig. Jag som blivit van vid att duscha typ 2-3-tiden på natten.. hehe..

Natti natti

asia

Jag gillar den Asiatiska stilen inom inredning. Och det vill jag ha i badrummet.


Vad tycker ni?

Sååå trött

Inatt sov jag typ ingenting. Hade konstiga drömmar och hostade halva natten typ.

Idag började jag jobba kl. 9. Men oj vad den där timmen gick fort innan vi skulle öppna. Hann inte göra nått. Sen stod jag i kassan resten av 5 timmarna som jag jobbade. Men det var bara kul, nu vet jag att jag kan kassan. Kan allt förutom att jag är lite krasslig med att värva kunder men det ska jag nog fixa snart. Och allt funkade problemfritt.. förutom..
Jag skulle ge tillbaka 50 öre till en kund men när jag trycker för att öppna kassan och ska ta upp 50öringen så ser jag att det helt plötsligt står "Åter: 1435kr".. ööhh.. what? Men som V sa så hade hon faktiskt samma problem igår så det var nog inte mitt fel utan kassan som fick sig en flipp. hihi..

När jag kom hem hann jag lyssna på hög musik i en timme.. sen kom mina föräldrar hem. Nu är man inte lika fri längre, men på ett sätt känns det bara skönt.. jag kommer få riktig "mammas mat".. :)

Pratade med syrran tidigare. Hon ska ju på julbord med företaget i helgen. Dom ska till Öland så hon undrade om jag ville vara hos henne från lördag-söndag. Jag ska få julpynta hemma hos dom. Det ska bli gott och göra något helt annat än bara sitta här hemma framför datorn. :D

Och på söndag ska jag på dop. Jo´s pojk ska döpas.. Det ska bli himla trevligt.

Jo, just det. Det blev inget med huset. När jag varit där i söndags kändes det inte alls lika bra längre. Kollade mer noggrant och man fick ju se alldeles för mycket.. Så det blev ett nej på det.

Far har lovat att hjälpa oss att hitta en billigare lägenhet. Undrar hur det kommer gå för vi vet att vi skulle trivas bra i Johanneberg trots den höga hyran. Men men.. Deadline är iaf 1 jan. För Kim har fått ordnat med jobb här i Gbg och slutar i Åre till julen.

Nä, nu ska jag ta och kolla lite på blocket.se. Finns så många intressanta lägenheter men alla har så höga hyror. Men förhoppningsvis hittar vi något snart. För jag har sååå mycket planer på inredningen.

Natti natti

En lång dag

Imorse gick jag upp kl.8. Så åkte jag till stan för jag hade tid för ansiktsbehandling kl.10. Det tog ju två timmar och sen var det dags för mig att åka mot Frölunda och kolla på en lägenhet. Den var jätte fin o mysig. Men lite för långt bort känner jag. Och efter det gick jag runt lite i affärer på Frölunda torg innan jag sen åkte till stan igen o vandrade runt i Femmanhuset.
Där träffade jag på Anne + barnen av en slump så jag hängde med dom till McD o lite affärer.
Så kom syrran o Cassie o hämtade upp mig och vi åkte till Johanneberg o kollade på en lägenhet. Och oj.. vad fin o stor den var. Jag fastnade för den direkt. Köket var lika stort som här hemma (om inte större). Fast det är ju 6500kr i månadshyra.
Efter det kom jag hem o då var klockan redan 20. Alltså hade jag varit igång i 12 timmar.
Pratade lite med mina föräldrar om lägenheten. Pappa tycker att jag bör vänta så att han kan hjälpa mig att hitta en billigare lägenhet. Men det han inte förstår är att om det ska vara en billigare hyra så är det i typ Bergsjön eller Angered och dit vill vi ju inte flytta. Visst, här i Nödinge ligger hyran på 5300kr för en trea men det tar ju år o dar innan vi får det isf.
Sen så har jag bara kollat på tv. Kollade på den nya "Beverly Hills" och den var ju inge vidare .. hehe.. Och så har jag bara tvättat, duschat o lagat mat.

Imorn börjar jag jobba kl. 9. Ska jobba ensam hela morgonen till kl. 13. Slutar inte förrän kl. 16. Känner redan att jag kommer vara riktigt trött imorn men det gäller att försöka hålla humöret uppe.

Kan inte tvätten vara klar nu så jag kan hänga upp det o sova sött? hihi.. Kommer nog sova ganska bra inatt.

Och så saknar jag min älskling så himla mycket. Det är riktigt plågsamt att inte kunna träffas. Utan bara prata i tel. Var lite känsligt idag eftersom jag är så himla trött.. Vill bara få ligga o hålla om honom... men snart så.. Och då släpper jag aldrig iväg honom igen.. :)

God natt

En glimt


Så här får ni en liten glimt på huset. :)

Idag har jag jobbat i tre timmar och det gick ju jätte bra.

Snart kommer syrran, Toni, Cassie och Pasi hit. Vi ska laga god mat och smaka på alkohol. Senare kommer väl José o Mirka också.

Men det blir lugnt för jag ska kolla på huset imorn igen kl.12. För vi är nu 90% säkra på att vi ska flytta dit. Vill bara kolla lite närmare på den imorn så vi inte ger oss in på nått hel-galet. :)

Och nu ska jag väl ta en dusch o sen börja fixa med maten för jag är riktigt hungrig.

Ha en go fredag kväll ni också.

Igår


Ja, igår åkte jag och Babe till stan. Vå såg Patrik 1.5.Den var jätte bra och rolig. Vi fick oss en hel del goa skratt iaf. Efter bion gick vi till Café Tintin. Där brukade jag hänga för många många år sen och det är fortfarande likadant där som då. Satt o pratade en stund där och fikade innan vi sen åkte hem. Tack Babe för en trevlig kväll.

När jag var hemma tog jag bara en snabb dusch o gick o lade mig. Och imorse ringde Kim o väckte mig kl. 10. Var riktigt trött men börjar piggna upp nu. Ska jobba kl. 12. Men som tur är så är det bara i tre timmar jag ska jobba. Känner mig så seg och frusen.

Nä, dags att äta frukost o göra iordning sig.. Skriver väl mer efter jobbet sen..

Jag är kär

Har nu varit och tittat på huset. Det var ett jätte mysigt men gammalt hus. Men allt med el o vatten ska funka bra iaf. Sen så ska det målas, tapetseras och stäääädas! Hon som bor där nu hade det kaos, så därför kan jag inte lägga ut bilder.

Ute i trädgården fanns ju rosenbuskar, tre st äpple-träd och en altan.. mm.. Jag e så kär.

Okej, det är ganska gammalt, finns en del att göra men det är ju det vi gillar ändå så det är bara kul. Kim ska ringa dom o prata med dom lite mer idag. Hoppas vi får den! Jag vill vill vill.. 

Berättade för mina föräldrar också. Dom tyckte det var kul att jag kollat på lägenheter men är oroliga för att det ska bli för dyrt för oss med huset. Men skulle något gå sönder eller så i huset så behöver inte vi betala det, utan det gör hyresvärden (tex el eller så).  Men dom tyckte jag skulle kolla på lägenheter också. Så nu har jag skickat mail om en lägenhet i Surte. Det var bara 4000kr i hyra + redan nyrenoverat. Men men.. huset lockar ju mest! :)

Nu ska det dammsugas här hemma.. dammråttorna tar snart över här och det är ju inge bra..hehe..

Senare blir det fika, bio o lite cider med Babe ;)

Hus

Så snart ska jag åka till stan o kolla på huset. Känns pirrigt!

Jag funderar mycket på om vi kommer att ha råd och hur vi sen ska få råd till möbler också. Men det är inte ens säkert att vi får huset. Och jag kollade på blocket.se precis och det finns några tvåor som jag ska ringa på sen när jag kommer hem.

Har sovit väldigt dåligt inatt, var ju jätte trött men hade massa konstiga drömmar.

Babe frågade mig tidigare om jag vill gå på bio idag och det hade ju varit kul. Var ju ett tag sen och eftersom jag jobbar imorn så hade det varit perfekt med en film på bio. Aja.. får se om hon får barnvakt.

Kan inte mina pengar komma snart? Jag är fattig som en kyrkråtta. Har en krona på kontot. Fast jag måste vänta till nästa vecka. :(

Nä, dags att kila iväg mot bussen.

Lägenheten

Sådär.. så har jag varit o kollat på en lägenhet i Partille. Den var jätte fin. Men det är ju en 1:a med 6500kr i hyra. Alldeles för dyrt. Fast jag hade gillat den annars. :)

MEN imorn ska jag få kolla på huset. :D Ser fram emot det jätte mycket. Jag hoppas verkligen att det är något att ha. Att den är fin o så. Och att vi får den. Det hade varit så perfekt. Så det ser jag verkligen fram emot imorn.

Idag efter att jag varit o kollat på lägenheten var jag hos syrran. Vi satt o kollade på massa kort o videos på Cassie. Och på mig när jag lekte i Lek o bus-landet. Men det ser inte lika häftigt ut som det egentligen var.. men hon ska skicka det till mig så snart kommer det upp här också.

Nu ska jag kolla på film. Var ett tag sen jag gjorde det. Undrar bara vad det är jag ska se.. hehe.. Har ju inga bra filmer egentligen.

Tja!

Jag gick upp kl. 13 idag. Var så himla trött eftersom jag inte sovit så mycket de tidigare nätterna. Och nu borde jag göra iordning mig för att åka och kolla på lägenheten i Partille. Men jag är så himla seg idag. Och inte nog med det så skulle det behöva dammsugas här hemma. Ser förjävligt ut. Men men.. en sak i taget. Och det blir ju mat nu först. Vet inte vad jag egentligen ska laga men det blir väl korv o makaroner..

Jo, jul-middagen.. hmm.. det beror ju på hur det går med lägenhet o så. Har vi fortfarande inte fått nått då så blir det jul-middag den 5:e dec. här hos mina föräldrar. Mer info om det kommer senare men se nu till att vara fria den dagen för det är då isf det gäller och jag vill ha med just dig!

Denna natt...

Jag har inte kunnat gå o lägga mig. Jag har pratat med en person på msn som gjort att jag glömt omvärlden för en stund. :) Tack!

Inget ovanligt att jag är uppe såhär sent trots att jag är trött. Den här jäkla hösten gör ju inte saken bättre heller. Trots att jag har saker att se fram emot känns det som att allt kommer gå åt nått annat håll.. men men..

Såklart lyssnar jag på min älskade låt The Eagles - Hotel California.  Det är min tröst i mörkret ;)

Nä, dags att sova. God natt gott folk..  eller ska jag säga God morgon.. ;)


PS: Har jag tappat läsare nu? Bara 10st som läste min blogg igår.. i vanliga fall är det 13st.. hihi..


Tråkig blogg

Satt här nu o kollade lite på andra bloggar.. och det jag känner just nu är att min blogg är riktigt tråkig. Jag har inga bilder, inget vettigt att skriva om.. bara om vad jag gör nuförtiden.. och visst.. min blogg är som en dagbok för mig själv (och dom som vill läsa den) men det borde ju finnas lite vettigare saker att skriva om?! Eller iaf att jag kunde lägga in lite bilder som gjorde det trevligare.

Problemet är att Kim har min mobil uppe i Åre (den med 5mpx kamera). För den jag har använt det senaste (2mpx kamera) har gett upp sitt liv. Den vill helt enkelt inte bli full-laddad. Inte ens halvt. Det är nått fel på den helt enkelt. Jag har kramat om den, sagt snälla saker till den och t.o.m slagit den i bordet men ingenting hjälper. Så mobilen jag använder nu är en gammal (stenålders) Nokia 3310 (utan kamera). Haha.. MEN.. den vill inte heller alltid funka som jag vill. Även om jag har laddat den hela natten, lägger den av ibland så den behöver startas om eller har dåligt batteri efter ett samtal..

Tyck synd om mig.. Ingen ska behöva lida så mycket som jag gör. ;)

Därför blir min blogg så himla tråkig också. Hade jag haft min älskade.. vilken modell det nu än va (det är ju inte så att man är 16 år och vet allt om mobiler)  så hade det blivit bilder av allt o lite till.. Men ha tålamod, Tanja (och ni andra). Snart får jag min mobil tillabaka. :) Om jag inte köper (får) en ny helt enkelt..

Håll tummarna för oss!

Idag vaknade jag runt 8-tiden efter en nästan helt sömnlös natt. Men det var bara att ta sig upp ur sängen och åka till Bäckebol på intervju på Hemtex. Hon som var arbetsgivaren där var väldigt trevlig men oj vad hon körde med mig. -Säg tre positiva saker om dig. - Säg tre negativa saker om dig. - Berätta vad du är bra på. Fyyy.. Så det gick väl sådär. Jag hatar att prata om mig själv. Så jag har faktiskt ingen aning om hur det gick. Tror nog inte att jag ska förvänta mig något samtal därifrån. :( Jag hatar att göra bort mig men jag kan helt enkelt inte sitta och bli korsförhörd av någon.

Sen var det dags för jobbet. Men shit vad tiden gick fort. Nästan för fort. 6 timmar var som 2 timmar idag. Men jag hade ju en del kul att göra och när klockan närmade sig 19.00 ville jag inte sluta. Jag ville avsluta det jag höll på men det går ju inte.

Så när jag kom hem var det dags att ringa på lägenheter. Vi har ju lagt in en annons på blocket.se att vi söker lägenhet och har fått några svar.

1. Den första var en tvåa på Radiotorget som ligger mellan stan och Frölunda. Visning: Måndag kl. 11
2. Ett hus nära Älvsborgsbron. 100kvm och 7500kr i hyra. Lite dyrt men kanske värt det. Ska ringa dom imorn och säga att vi vill ha det. :)
3. En 1:a på 47kvm och 5500kr i hyra i Partille. Men tjejen vill att vi skriver kontrakt imorn och det är jag ju inte beredd på men ska kolla på den imorn iaf.

Som sagt, huset lockar ju mest. Jag sa till damen typ 3 ggr att jag vill komma snart o kolla på den och hon bara - Ja, men tänk på saken och ring nästa vecka. -MEN HÖRDE DU INTE, JAG VILL SE DEN NU! hihi.. ville nästan skrika åt henne att det där är en dröm så såklart vill vi ha det..Men men..

Så får se hur det kommer se ut framöver. Kommer åka fram o tillbaka till stan för att kolla på dom.

Sen har jag bara kollat på Grey´s anatomi och tog precis en dusch. Var trött under Grey´s men såklart piggnade jag till efter duschen så nu smakar jag på ett glas vin o äter chips.. hihi..


God kväll

Så trött, så trött..

Imorse ringde Babe och väckte mig kl. 8. *gäsp* Hade sovit i 2 timmar typ. Men det var lika bra att gå upp eftersom jag ändå lovat det. Så runt 9-tiden gick vi till Ida och hälsade på. Oj.. vad söt den lilla tösen var. Mmm.. Hon sov så gott på mammas bröst hela tiden vi var där. Såg så himla mysigt ut.. *kanske ska skaffa en själv snart?!.. nooot* Var där i nån timma. Så ringde syrran o hon skulle åka mot Hisingen så jag passade på att få skjuts ut till Jo.

Hennes lill-kille var på gott humör när jag kom och skrattade så himla gott, innan han sen somnade. Vi satt o tjattrade om det ena och det andra. Och vid ett tillfälle somnade jag på soffan då hon pratade i tel.. hehe.. Var överdrivet trött så jag gick från henne runt 16-tiden. När jag kom hem tog jag en sväng till torget o köpte lite mjölk m.m. Och när jag skulle kolla på tv deckade jag direkt så jag bestämde mig för att vila lite i sängen. Vaknade lite efter 20 och sen var det ju dags för Desperata Hemmafruar. Sen så har jag bara lagat lunch tills imorn, bytt till rena sängkläder och nu ska jag ta en dusch o sen sova.

För imorn ska jag ju på anställningsintervju i Bäckebol (Hemtex). Kollade bussen nu o vilken tur man har. Det går bussar direkt dit så det tar bara tjugo minuter dit. Får sova lite längre än vad jag trodde. :) Sen efter det ska jag ju jobba här hemma på Hemtex. Det kommer bli en riktigt lång dag men hoppas ändå det blir en bra dag :)

God natt

PS: Vad sägs om jag ordnar en liten jul-middag här hemma några dagar innan julafton, skulle ni komma då? 

Födelsedagar och adresser

Eftersom jag bara varit hemma idag och inte velat göra något ansträngande som att tex gå ut o så. Så har jag skrivit klart mina julkort :) Och vill tipsa er om en jätte bra sida.

Birthday.se . Där kan du knappa in någons namn och vips så kommer personens födelsedag upp. Och om du blir medlem så får du t.o.m adressen till personen. Detta tycker jag är en jätte bra sida för alla finns ju inte med på hitta.se men här finns det. Det är gratis. Och man kan beställa gratis påminnelser till sin mobil om födelsedagar man inte vill missa m.m. Så passa på nu när julen börjar närma sig. :)

kiss away my pain

Empty...
...Lonely
Sad...



Jag behöver tröst

Det jag har gjort än så länge är att jag har tänt ljus överallt, har det jätte mysigt. Lagade en riktigt god middag till mig själv. Tråkigt! Och sen så har jag pratat med Kim o gråtit som ett barn. :( Nu börjar höst-depressionen närma sig.

MEN jag fick ett samtal från Hemtex i Bäckebol förut. Ska dit på onsdag morgon på intervju. Hoppas jag får jobb där också så jag slipper sitta hemma alla dessa dagar nu när man känner sig så ensam.  Och förhoppningsvis kan jag få ett jobb där om det inte blir något av det här hemma efter nyår. Något positivt har jag ju att se fram emot.

Imorn bitti, runt 9 tiden har jag lovat Babe att jag ska med henne o hälsa på Ida o hennes lilla tös. Och efter det ska jag till Jo o hälsa på henne med sin pojk. 

Vad jag egentligen hade velat just nu.. Är att bjuda över någon, smaka på vin, prata om allt mellan himmel o jord. Tänk om man hade någon som man kunde lätta sitt hjärta för. Om man hade en nära vän som man kunde gråta hos o bara släppa ut sina tankar hos.

Jag hade en sån vän en gång. Tezz! Jag tänker alltid på henne när jag känner mig nere. Hon var en vän i vått o torrt. Jag hann känna henne i ungefär 2-3 år. Vi fick en så fin kontakt direkt. Hittade varann i ett chatrum på aftonbladet när vi var 16 år. :) Efter den gången kunde vi maila o ringa till varann varje dag flera ggr om dan o bara prata om livet. Vi hann göra så mycket kul ihop också. Hon bodde ju i Mellerud o det är ju inte så långt härifrån. Jag minns första gången hon kom ner till mig. Det kändes så himla bra med en gång. Det var som att vi känt varann i evigheter.
Men på hennes student natt förändrades allt. Alla våra planer gick i kras. Ett träd kom i vägen. hon var med i en bilolycka med fyra andra tjejkompisar hon tagit studenten med. Alla klarade sig med lindriga skador men Therese.. hon klarade sig inte. Och jag som inte ringt henne tidigare för att gratta henne. Hon ringde ju till mig på min studentdag. Det ångrar jag mest. Men jag kan inget annat än att vara glad för att jag en gång haft en så underbar vän. Men jag är så arg för att jag inte fick mer tid med henne. Saknar dig Tezzan.


Det här gjorde ju inte saken bättre. Känner mig ännu värre nu. Nä, ska väl ta o kolla på nån film.. 



Backstreet Boys - Show me the meaning of being lonely
(En av Therese´s favoriter med Bsb.)
 

Jag fryser

Det är frost ute på gräsmattan och riktigt kallt.

Inatt somnade jag inte förrän kl.4 eller så. Och gick inte upp förrän 12.30. Fy! Och så har jag haft riktigt jobbiga mardrömmar inatt igen. Om min älskling. :( Var så ledsen i drömmen att jag var tvungen att ringa honom så fort jag vaknade. Allt är ju bra. Men jag är fortfarande lite orolig.

Vad ska jag hitta på idag då? Jag som borde göra klart alla almanackor, men först måste jag köpa färg till min skrivare så att jag får ut dom på papper också. Men jag orkar inte gå ner till torget. Det är så kallt så det bara är sängen som lockar.

Nu är jag trött på att vara helt ensam också. Här hemma! Jag vill ju inte ha hem mina föräldrar, utan jag vill ha Kim här. Om han vore bredvid mig skulle jag inte behöva ha massa mardrömmar. Men det ser inge bra ut med lägenheter o att ta mig ner till Alebyggen är bara jobbigt. Att stå där o tjata på dom är inte riktigt min grej. Och det borde jag isf göra varje dag i flera veckor tills dom skulle ge mig en lägenhet. Usch.. I´m not like that.

Jag borde kanske hälsa på lite vänner?! Lättast hade ju varit om dom kom hit..hehe.. Men det går ju inte.

Åh.. känner mig så ensam, deppig o trött. Och så fryser jag också. Kan jag inte bara få gå i ide o vakna upp när allt är fixat o klart. :)

Lördag

Igår var en toppen dag..

Syrran o Cassie kom hit o vi käkade lite mat. Vi bestämde oss för att åka till Lek & Bus-landet.
Oj, vad skoj vi hade. Tror att jag hade det roligare än Cassie t.o.m. Barnasinnet kom fram. Vi klättrade runt där, åkte rutchkanor och jag testade åka på skridskor. Det gick ju inge vidare. Syrran filmade mig vid några tillfällen när jag var som barnsligast så förhoppningsvis kommer jag kunna visa er mitt rätta jag.. hehe..

Var hemma runt 21-tiden o pratade med Anne. Dom skulle festa så jag hoppade snabbt in i duschen o dom kom o hämtade mig. När festen kom igång, dansade vi.. Hehe.. Anne försökte lära mig en viss dansstil men det gick inge vidare. Jag är för gammal! hehe.. Och sen så fick jag ju inte speciellt mycket sömn *irriterad*. Så jag missade fotograferingen idag. :( Riktigt tråkigt men får väl skylla mig själv för att jag var med o festade. Kunde ju stannat hemma o tagit det lugnt.. men neeej.

Jag kom hem för bara en halvtimme sen. Sov halva dagen på soffan när andra kollade på film. Sen köpte vi Thai-mat! Tack så mycket, det var riktigt gott. Och sen så kollade vi på alla möjliga program innan det sen var dags för mig att komma hem.

Jag är helt slut. Jätte trött. Men orkar inte masa mig bort till sängen. Men lika bra att jag går o lägger mig nu så att jag kommer upp lagom tidigt imorn o fortsätter med julklapparna. Almanackorna o lite videos.. :)

God natt.

hepp..

Hmm.. det var ju tur att jag inte skulle ta bussen över till Hisingen för att kolla på lägenheten för isf hade jag kunnat vara påväg dit och jag får ett sms att hon  redan valt ut en person som hon ska hyra ut lägenheten till. Tråkigt är bara att syrran har fått stressa eftersom hon skulle åka med mig.

Varför säger folk saker som dom sen inte håller? Hon sa att hon inte skulle bestämma sig förrän imorn så alla får en chans att se lägenheten. Det är så med alla hyresvärdar också. Det gäller att vara först på plats för annars har man ju ingen chans alls.

Tycker det är för jävligt.. hatar sånt.

Så nu väntar jag på att syrran o Cassie ska komma hit. Vad vi nu ska hitta på vet jag inte.

Det blir lugnt idag med. och det känns faktiskt väldigt bra :)

Efterlysningar

Nu har jag duschat o när jag stod i duschen funderade jag på vad jag ska ha med mig för kläder tills på söndag på fotograferingen. Så kom jag på att jag saknar två tröjor.. En blå topp o min svarta Peak tröja..

Efterlysning:

1. Peak performance tröja:
Svart tröja med luva o dragkedja + fickor. På dragkedjan fattas en sån där flärp som man drar upp den med. Inte valig typ, utan sån där .. hmm.. vad det nu heter.. mjuk o go var den att ha på sig iaf :) (bra förklaring).

2. En topp:
Blå topp, som var ganska lång, ner till låren ungefär. Från Gina Tricot. Den var så mysig att ha på sig under tjocka tröjor. (en ännu bättre förklaring)

Någon som har dom?


Såhär ser dom ut ungefär. Blå topp. Tröja med luva.

mys

Här har jag nu suttit hela kvällen och lyssnat på musik.. gissa om röven växer på bredden när man sitter här dag ut o dag in.. hehe.. Första fredagen på år o dar som jag sitter hemma o tar det lugnt. Men mobilen är alldeles för tyst såhär på en fredag. Nu inser man verkligen om man har vänner eller ej. Ser illa ut på den fronten. Men så är det ibland.

Nu ska jag ta en rökare, duscha o somna gott i mina rena sängkläder... mmm..

Men en låt först..
Amy Macdonald- Wish for something more

LeAnn Rimes

Hittade den här av en slump.. mm.. jag gissar på att det blir en hel del av sånt här i min blogg nu. Men sparar dom för min egen skull också för att kunna lyssna om o om igen. :)



Kim Wilde

Det här lyssnade jag mycket på när jag var yngre.

Har ett svagt minne av när jag var liten (10 år kanske?) o var med mina föräldrar då dom skulle hjälpa några bekanta att tömma deras lägenhet. Vi fick ta det vi ville ha av det som fanns kvar. Och jag hittade ett band med låtar av Kim Wilde. När jag kom hem lyssnade jag på bandet om o om igen. Det gjorde jag en lång period. Men det här är den enda låten jag minns. Och den är ju väldigt känd nuförtiden också. :)


Ensam fredagsmiddag

Nu är jag hemma efter jobbet. Det gick väl sådär. Mår jätte dåligt. Känns som att jag alltid gör fel o aldrig lär mig något. (Fast jag kan mycket mer än vad jag tror). Fick en känsla av att bara få supa mig redlöst packad o gå o lägga mig, men som tur är så finns det inge alkohol att dricka ändå. :) Och imorn ska jag ju jobba.


Så var det alltså fredagskväll. Vi brukar ju ha familjemiddag vid det här laget men nu är jag helt ensam hemma. Ska laga en riktig middag till mig själv ändå. Det blir marinerade kotletter och klyftpotatis. :)

Skriver säkert mer senare..


The studio

The Studio är Sveriges första och största makeover/fotostudio.

Vi finns i Nordstan i Göteborg, vid Stureplan i Stockholm samt i Turning Torso i Malmö.

Ditt besök hos oss är indelat i tre steg


Inledningsvis kommer du att bli sminkad av en av våra makeup-artister. Tänk på att informera din makeup-artist om du har några allergier. Har du några speciella önskemål skall du inte heller tveka att ta upp dessa.


 I ett andra steg kommer du att bli tilldelad en fotgraf som kommer att ta modeinriktade bilder med olika bakgrunder och ljussättningar. Du tar själv med dig olika klädombyten som du vill fotograferas i. Även här är det viktigt att tala om eventuella önskemål.


I ett sista steg kommer du tillsammans med din vieware att titta igenom samtliga bilder.

Här väljer du själv huruvida du önskar att köpa några bilder eller ej.


Intresserad av att få veta mer om The Studio?  Besök oss gärna på www.thestudiogroup.se


Viktigt att veta innan besöket

  

o        Kom osminkad, våra makeup-artister sminkar upp dig här från grunden.

Måndag-fredag innan kl. 16:00 & söndagar innan kl. 14:00  får du även hjälp med en lättare hårstyling. Övrig tid finns plattänger, locktänger, spray och dylikt att tillgå här.

o        Glöm inte att ta med dig 3 klädombyten . Detta är viktigt för att få en bra variation på bilderna.

Ta även gärna med dig accessoarer och annat som gör bilderna extra snygga!

o        Ditt besök kommer ta runt 3-4 timmar. Under helger tar det ofta längre tid, räkna då med minst 4 timmar. Så för att få en bra upplevelse hos oss, planera in detta under din dag.

o        Är du under 18 år behöver målsman närvara vid 'incheckning' och efteråt, då ni tittar igenom bilderna.

 

o        Är ni flera i sällskapet är det viktigt att du vidarebefordrar detta mail även till dem.

 

o        För övriga frågor samt vid förhinder, meddela oss i så god tid så möjligt, dock senast 3 dagar innan,

på 020-123 222



Slutligen vill vi på The Studio önska Dig hjärtligt välkommen till oss!

  



Detta är mailet jag fick av Anne, som själv fått det av The Studio. Det ska bli riktigt spännande på söndag. Hoppas vi har turen med oss så att det inte blir som S.T berättade (kommenterade) om sin upplevelse på en annan studio.

Sömntuta

Oj.. vad jag har sovit gott inatt. Jag har inte ens vaknat av telefonen imorse. Vilket jag alltid i vanliga fall gör. Och när jag väl vaknade av väckarlockan så hade den ringt i 2 min. He he..

Samtalet jag missat imorse var om en lägenhet jag sökte till igår. En tvåa på Wieselgrensplatsen. (andrahandsläg.) Tyvärr är ju hyran alldeles för hög men ska ändå gå o kolla på den imorn :) Syrran ska också med.

Nä, nu borde syrran komma o äta sin lunch som jag lagat till henne (makaroner o köttbullar).. he he.. Har inte så mycket bättre mat kvar men på söndag får jag pengar av mina föräldrar för att köpa mat. :) Det är ju tur att man bor hemma än så länge..

Sen blir det jobbet kl. 13-19. Ser fram emot det. Känns inte ett dugg att det är fredag. Och det kommer bli en lugn helg. För jag jobbar imorn också. Och på söndag ska jag, Anne och en vän till henne på fotografering. Anne hade fått en gratis grej i en studio. Så dom ska sminka oss o fixa håret. Helt underbart! Hoppas det blir bra kort bara :)

Vi hörs ikväll..

Vad har ni för planer i helgen?


Julklappstips

Eftersom jag jobbar på Hemtex så har
jag funnit massa bra julklappstips där, som tex:




Det är ju inte speciellt dyrt heller.
Själv har jag köpt förkläde, grytlapp och kökshandduk till min mor som hon får på morgonen så att hon kan använda det när hon lagar julmiddagen.
Och barnen tycker ju om att springa nakna efter badet/duschen men då är ju en badrock perfekt för dom.

Andra ideér som jag har är att köpa:

Biljetter till konserter, teater och uppvisningar.
Foton: Jag och syrran + Cassie ska ta ett "gammaldags" foto på Liseberg som föräldrarna får. Vägg-kalender, med egna foton på tex barnen eller på dig o din käraste.

Jag o syrran vet att våran far gillar riktigt stora radiostyrda bilar. (ja, han har barnasinnet kvar) så vi ska köpa en till honom i jul.

Det där var väl mina julklappstips. Huvudsaken är ju att det ska komma från hjärtat och förhoppningsvis roa/glädja personen som får det. Jag vet iaf att far kommer bli överlycklig, så länge som han har väntat.. :)


nu är det lägg-dags. Natti natti

Har ni några bra julklappstips?

Rix fm

Har lyssnat på Rix FM nu i ett dygn. Samma låtar om o om igen men visst är det många som är bra..
det här är några jag fastnat för riktigt ordentligt (det går ju nästan i repeat) hehe..

1. Amy MacDonald - This is the life

 

2. Pink - So what
3. Takida - Handlake village
4. Agnes - on and on

 och bäst av alla:

 5. Sonja Aldén - Du får inte

 

En promenad

Innan jag gick ut satt jag här i några timmar o ordnade Jo´s almanacka. En klar men tre kvar :) Sen kände jag att jag måste ju ta o röra på mig lite så jag gjorde iordning mig o tog en promenad ner till torget. Gick till Hemtex o köpte lite julklappar. Det blev till syrran och Toni. Så nu är det bara pappas julklapp kvar att köpa. Efter Hemtex handlade jag lite grönsaker o frukter innan jag traskade hemåt. Det var tungt men jag tog en liten omväg för att det känns som att det behövdes efter alla timmar jag suttit här. :)

Nu ska jag fortsätta med resten av almanackorna.. men först ett bloss o ett glas vin! ;)


Har ni börjat köpa julklappar än? 

God morgon!

Satt uppe till 3-tiden och gjorde mina uppgifter men fick ju inte ens klart hälften, det tar ju längre tid än förväntat.. men eftersom jag gillar att göra massa kul med foton m.m. så gör det inget, bara jag får klart det innan jul så. :)

Inatt har jag sovit hur bra som helst också. Det är konstigt att jag sov så dåligt då Kim var här för när jag nu varit ensam två nätter, har jag sovit riktigt bra..

Vad ska jag hitta på idag då? Jo, Babe kom ju hem igår från Turkiet så jag ska väl hälsa på henne. Och på Hemtex är det en vip-dag för alla club-medlemmar så jag får väl gå dit o handla något kul. :)

Nä, nu har jag inte så mycket mer att säga.. väntar på att syrran ska komma hit o äta lunch för hon har mat till mig också :)

Vad ska ni hitta på idag?

Städat och fint

Hehe.. Tog ett tag innan jag kom igång med städningen men nu blev jag iaf klar. Bättre sent än aldrig. Och fint ska det förbli. :)

Nu ska jag ordna några vägg-kalendrar till Jo o syrran. Kommer väl inte bli klar med det ikväll men är ju inte trött heller så får se hur länge jag kommer sitta uppe idag. Imorn fortsätter jag med att ordna min dator. Har bilder lite här o där som egentligen ska ligga i en separat h-disc. Hmm.. Eller vad det nu är.. hehe..


Något i stil med detta fast med privata bilder :)

Oj då..

Fick ett jätte trevligt samtal nyss.. från Finland. Det var kul att höra från dig.. Eller rättare sagt: Kiva ku soitit!



Stressigt o krångligt

Det är två av dagens ord för jobbet idag.

Först kändes det som att det var första dagen på jobbet på flera månader (trots att det bara gått en vecka sen jag jobbade sist). Jag stressade upp mig helt i onödan hela tiden när jag stod i kassan. :( Och om inte det var nog så, när jag sen ska stå där ensam de två sista timmarna....... börjar datorn/kassan krångla. Den bara lade av! Hjälp! Men som tur var kunde jag ju ringa till chefen o hon hjälpte mig ur knipan. :D shit, vilken dag..hihi.. Men trots allt strul så gick det bra.

Nu borde jag börja städa. Uscha.. Det ser förjävligt ut här o om Jo kommer imorn med sin son så måste jag ju städa så han inte behöver äta dammråttor :)

Skriver väl mer sen då.. Har ju inget liv igen.. ;)

Dags att sova

Nu har jag suttit här alldeles för länge. Har inte städat som jag sa att jag skulle göra men skit samma..
Imorn ska jag jobba igen. Så ni som bor i närheten, kom gärna o hälsa på mellan kl. 13-19. :)

En sak som jag inte berättade förut var att jag inte sovit en blund de två senaste nätterna. Eftersom det bara är jag o Kim som varit hemma har jag varit lite rädd. Han har sovit som en stock men själv var jag vaken mellan kl.1-7 natten mellan söndag o måndag. Låg o vred o vände mig i sängen. Lyssnade på massa konstiga ljud. Var rädd att nån skulle vara här inne eller att nån skulle ta sig in. När jag väl somnade så var det för att det hade blivit ljust ute. Samma sak hände inatt också. Men nu lät jag tv:n vara på o det gjorde ju att jag inte kunde lyssna på alla ljud så jag sov lite mer men väldigt osäkert ändå.
Och inatt ska jag sova helt ensam. Har aldrig varit såhär rädd innan. Visst har man lyssnat på konstiga ljud innan man somnar men har ju kunnat somna. Jag vet inte hur jag ska sova inatt men pga sömnbristen så hoppas jag att jag kommer sova ordentligt.
En annan orsak till det kan ju också vara att Kim sovit bredvid mig och att jag inte är riktigt van eftersom jag sovit så länge ensam. Men det borde ju ha känts tryggt att ha honom bredvid sig ändå.

Nä, nu vill jag inte tänka på detta mer för trots att jag har hög musik på nu har jag en lite orolig känsla inom mig..

Du får inte


Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.


Ny låt med Sonja Aldén.

så kär

Såg älskling senast för bara en timme sen
och det känns redan som en evighet.


Detta har jag gjort sen jag skrev sist:


Fredag: Syrran, Toni o Cassie kom hit för att hålla mig sällskap. Vi lagade tacos o kollade på tv. Sen fick jag för mig att gå ut iaf. Så jag var lite här o där. :)

Lördag: Vart ju lagom seg på morgonen så jag orkade inte möta min älskling på stationen utan han kom hit direkt. Vi gjorde lite mat o han var ju också trött efter resan så vi lade oss i sängen i några timmar o bara myste o sov. Sen lagade vi lite mat o M o D kom hit. Vi började ju smaka på lite alkohol o efter några timmar var hela huset fullt med fest-glada människor. Vi öste på för fullt o hade hur kul som helst. Somnade runt 5 tiden. :)

Söndag: Det blev ju en riktig slappar dag med filmer, pizza o mys i soffan. Dagen gick otroligt fort förbi men vi fick ju iaf vara med varann.

Måndag: Älskling skulle ju åka hem men bestämde sig för att stanna en natt till. :D Så vi lagade lite mat tillsammans, kollade på filmer, hälsade på M o D o sen hem igen o bara mysa.

Och så idag: Vi vaknade ganska sent. Efter 12. Så vi bestämde oss att åka till stan runt 15-tiden. Men han ville se en film först så han kollade på den medans jag sov i hans famn. Och när vi kom till stan gick vi igenom alla guld-affärer som finns i Femmanhuset. :) Ja, ni kan väl redan gissa varför vi gjorde det?! hihi..
Så nu har jag en hel del broschyrer att gå igenom med massa fina förlovningsringar. Jag vet exakt hur jag vill ha ringen/ringarna men har inte hittat riktigt någon som är ens i närheten likt. Men det finns ju så mycket mer att kolla efter på nätet så förhoppningsvis hittar jag det. :)

Allt känns jätte bra mellan oss. Den här helgen kom vi igen så mycket närmare varann. Vi har ännu mer planer nu än innan. Tex till nyårsafton tänkte vi åka över till Riga. :) Och förhoppningsvis har vi en lägenhet tills dess också så han inte behöver åka ända bort till Åre igen. Så nu ska alla små slantar sparas, panta alla burkarna, sälja saker för att få ihop en del till lägenhet o resa. Hi hi..

Jo, vi kollade ju lite i möbel affärer också. Och vilken tur vi har att vi har samma smak på inredning. När vi väl sen en vacker dag blivit klara med våran lägenhet så kommer vi trivas så bra båda två.

Nä, nu måste jag verkligen städa här hemma. Har ju låtit bli att dammsuga o moppa golven för att vara lite mer social. Men nu när jag ändå sitter här helt själv så måste det ju såklart fixas så jag inte drar ut på det nå mer.


Hur har ni haft det i helgen?


PS: Måste säga att ni som inte svarar på mina frågor är riktigt tråkiga.. hihi..


en lugn Fredag

Vaknade för en stund sen o märker att det är riktigt skit väder ute. Och jag som måste ner till torget för att köpa lite mat o gå till arb.förm. Måste ta en sväng förbi Hemtex också. :) Ska köpa lite julklappar. Dom har jätte fina jul förkläden, dukar, handdukar m.m. som jag tänkte köpa till mor. Hon får julklappen på morgonen så hon kan använda allt under matlagningen.

Ja, det är ju inte långt kvar till julafton. Då ska jag iofs jobba halva dagen. Från 9-13. Men det gör inget för mig för vi brukar ändå inte göra nått speciellt vid den tiden hemma ändå. Sen efter jobbet kommer jag ju hem, bastar o kollar på Kalle Anka innan det sen är dags för den goda julmaten. :) Ser fram emot natten innan julafton då julskinkan är klar o man får smaka på den. Hihi.. shit, det här inlägget om julafton hade ju inte behövt komma än.. men men..

Så idag ska jag laga en god middag till mig själv o sen bara mysa i soffan o vänta på att min älskling dyker upp imorn bitti. Hoppas bara att det finns biljetter kvar så att han kan komma. *håller tummarna*

Har sms:at lite med José igår o idag. Han frågade mig igår om jag vill gå på Metallica konserten i mars. Och det är ju självklart att jag vill det. Hur grymt hade inte det varit. Så imorse släppte dom tusen extra biljetter o han har försökt ringa i över en timme men inte fått tag på några. Så nu ska han köpa biljetterna på Blocket. Lite dyrare men det är det värt. Fan, jag som älskar att gå på konserter o Metallicas konsert har ju varit en dröm. Efter det är det bara Madonnas konsert kvar sen som jag vill gå på. Har ju varit på en hel del konserter o man vill ju gå på dom bästa. Dessa konserter har jag varit på:

Rod Stewart (min första konsert med mina föräldrar på Ullevi)
Okej-dagen (i Sthlm då BSB var här första ggn + flera andra Okej-dagar)
Michael Jackson (History konserten, då satt jag ensam på Ullevi o njöt)
Tina Turner (Ullevi med mor o far o några vänner till familjen, grym brud!)
Backstreet Boys (Typ 5-6 st konserter, både i Gbg o Sthlm, senast i april)
T3 (Syrran var hel galen i dom så familjen åkte över till Sthlm)
Sen så har det ju blivit mycket Liseberg med massa olika band på samma kväll.



Jag har säkert missat nått nu.. vet att det är mer än såhär.  Men men..

Nu ska jag göra iordning mig o gå ut i regnet..
Vilka konserter har ni varit på?

Kan inte sova

Hmm.. klockan är snart 2 på natten o jag sitter fortfarande uppe, hur pigg som helst. Mina föräldrar åkte ju imorse så jag har mest suttit o kollat på tv.
Igår gick det ju jätte bra på jobbet. Det var inga problem. Inte mycket kunder o dom handlade enkla grejer. :) MEN jag lyckades inte släcka lampan i butiken. Vet inte vad som hände. Men det lös ju upp hela torget sen.. hehe.. Efter jobbet var en data-snubbe här o fixade min dator. Hade ju massa virus o skit. Nu funkar den bra igen.. :D Sen gick jag över till J o W. Fick se hans nyrenoverade lägenhet. Smakade lite på Bacardi Razz o var inte hemma förrän kl. 3 inatt. Usch..

Babe har åkt till Turkiet. Hon loggade in sig på msn o satte på web camen. Hehe.. Hon satt o berätta vad dom haft för sig o jag är riktigt avundsjuk. Hade själv behövt komma utomlands. Vilket jag inte varit sen i februari (Thailand). Mitt första år på länge då jag bara kommit utomlands en gång. Men jag hoppas ju att det blir ändring på det till nästa år. Då ska jag resa minst två ggr.. hehe..

Nä, nu kanske jag borde ta en dusch, lägga mig i sängen o försöka sova.. hmm..

Glömde ju nästan, min älskling kommer hit över helgen! Jag e sååå glad! Vi har ju inte setts på flera månader sen han åkte till Åre. Äntligen får man kramas o pussas även om det bara är för tre dagar så duger det bra för mig. :D

God natt

hehe



Cant turn to you when it all falls apart. ;)

Nervöööös!

Inatt har jag sovit som en stock men så fort jag vaknade imorse blev jag nervös. Jag vill tänka att det kommer gå bra men sen vet jag att  det inte kommer gå bra om någon kommer o returnerar eller om någon köper massa konstigt som jag inte har koll på. Det brukar ju inte vara så mycket folk inne runt den tiden men ändå. Och jag har ju varit ensam i butiken innan men då är det nån som varit på lunch o jag har kunnat hämta hjälp. Den här gången kommer jag inte kunna göra det. :S

Aja.. börjar om en o en halvtimme så jag får ta en dusch, äta frukost o fixa iordning mig.

Wish me good luck.


Trött och nervös

Shit.. jag kommer inte kunna sova inatt, trots att jag är riktigt trött nu. Jag ska ju jobba ensam i butiken imorn. Men visst, det är ju bara 2 timmar men det kommer säkert jätte jobbiga kunder just då. Jag har ofta den oturen att när jag står i butiken o kan "hjälpa" någon. Ja, då är det ju frågor om sånt jag inte riktigt kan.

Usch.. vad är det jag säger? Jag kommer fixa det galant, eller? hehe.. Det får bli som det blir.

Idag har jag pratat mycket med Kim i tel. Försökte komma fram till lite grejer men det gick inge vidare för det blev mest prat om kiss o bajs.. hehe. Stackarn hade fått jobba på renhållningsverket idag. *skrattar - skadeglädje*

Vad mer? hmm.. Jag vill gifta mig. Eller rättare sagt, jag vill ha ett bröllop. Ett bröllop som jag alltid drömt om. Satt o kollade på nått bröllops program på tv 400 förut. Om rika (äckligt rika) par som gifter sig. Visst är det mycket överdrivet. Själv skulle jag nöja mig med:

Vinter bröllop uppe i norra Finland
En klassisk vit bröllopsklänning
En fin vit päls jacka (ej äkta)
En vit tårta med jordgubbar och choklad
Hundspann för alla (till kyrka, från kyrka till festen)
Alla mina nära och kära på plats
Massor med god mat (rökt lax, renskav m.m.)
Festen ska vara i en riktigt stor kåta.


Bröllopsresa: Florida eller Bahamas

Är det något som fattas? Ja! En man.. hehe..

Hur skulle ditt bröllop vara?

Dags att sova..

Natti natti

Hoppsan..

Dags att uppdatera om helgen kanske?! :) Har inte gjort det tidigare för att datorn är helt knas, med virus o skit. Sen krånglar tangentbordet också.. he he.. Hur kommer det sig att det alltid är min dator som får all skit? Trots att det är en riktig dator-programmerare som brukar fixa den till mig.. Well..

Fredag, Halloween festen:

Jag gick som sagt upp kl. 9 då o fixade o donade hela dagen. Sen hade vi middag med familjen. Mor gjorde köttet nu o det var riktigt krämigt o gott. Sen fick jag skynda mig att hoppa in i duschen o fixa iordning mig. Anne var här kl. 18 o sen var festen igång. (Just det.. det var alltså jag, mor, far, morbror, syrran, toni o Liisa som var här). Vi lyssnade på lite skräckis-musik men bytte till vanlig dansmusik sen eftersom det faktiskt va lite läskigt att lyssna på. Vi spelade öl-spelet, inget ovanligt när Anne är med va? hehe.. Dansade o hade jätte skoj. Var i säng runt 5-6 tiden på morgonen. :)











Lördag, Bamboo och biljard:

Gick upp ganska tidigt men var så himla trött så jag sov några timmar sen på dagen. Babe skicka sms o undra om vi skulle åka till Bamboo o köka. Ja, det är klart! Så vi åkte dit o trodde först att det skulle vara fullt för så mycket folk var det. Men dom hade ett bord kvar. :) Istället för buffén (som kunde tagit över en halvtimme att köa till) beställde vi in maten. Jag tog kyckling soppa, två små rätter och Sake. Och oj oj oj.. Vad gott det var o mätta blev vi. Sen skulle vi ta en liten promenad i stan men bestämde oss att gå till Golden days (där vi hängde när vi var 18 år). Vi var ju där ganska tidigt så det var inte mycket folk men unga var dom.. :) Sen ringde syrran. Hon o Toni var på väg till stan så vi träffade dom på Brunnsparken. Så vi gick till Biljardpalatset o spelade. Gick inte så himla bra för min del för jag hade lyckats hälla i mig nästan en hel vinare o några shottar. Vi beställde taxi o var hos Babe runt 2-tiden. Och jag somnade direkt i hennes säng.




Söndag, vilodag:

Var himla seg den här dagen. Så jag låg bara hemma o kollade på tv.

Måndag, jobba:

Så var jag på Hemtex kl. 13. Jag fick stå i kassan nästan hela tiden och det var ju tur det för man glömmer bort allt så fort. Nu känns det mycket bättre. Var med ända till stängning o det gick bra.

Idag, jobba:

Började kl. 8 imorse. Och vi fixade o donade med jul-grejerna o det blev jätte fint i butiken. Jobbade i 9 timmar och är helt slut nu. Har tagit en dusch o nu väntar jag bara på att klockan går så jag kan gå o lägga mig.

RSS 2.0