Mors dag..

Grattis till alla mödrar idag!!

Gick upp vid 10-tiden imorse och uscha.. vad trött jag är. Jag sov ingenting inatt för att vi sov så mycket igår eftermiddag. Och så hade jag så mycket mardrömmar också när jag väl hade somnat imorse. Typiskt att man ska drömma om att Kim är otrogen och skit. Hela morgonen har jag varit på dåligt humör. Förhoppningsvis går det över. Stackars Kim som får höra lite pikar om hur illa han bete sig i mina drömmar. ha haa..
Idag ska vi ut o äta med familjen, vart vet jag inte än men äntligen kommer jag ut på en restaurang! har varit så sugen på riktig restaurang mat nu i flera veckor. :)
Nä, nu ska jag ner till hamnen för far o Kim är där för att sjösätta en båt.

image39
Grattis på morsdag mamma!!!

Fredag...

.. och har redan öppnat en Xider :) men det är bara för smakens skull. Ska ju inte supa mig full redan heller. Senare kanske?! he he..
Så var vi och hämtade en bil i onsdags. Äntligen! Det blev en gammal Saab 9000 men så länge vi kommer till Helsingfors med den så gör det ju inget hur den ser ut. Har fortfarande inte berättat för mor o far men ikväll blir d av. Kan helt enkelt inte vänta med det till senare. Jag har mest varit rädd för deras reaktion. Dom kan vara så otrevliga mot mig när jag bestämmer för något annat än det dom vill. Men dom får tycka vad dom vill, för vi åker!! Slapp åka på d där studiebesöket idag som skulle varit på en däckfirma ute i buschen. Sa att jag drar till Finland nästa vecka så d var ju ingen idé att hänga med dit. Måste bara ordna med A.kassan så jag får pengar när jag är i Finland också. Skulle anmält en månad innan för att få den rätta inkomsten men förhoppningsvis funkar det med Alfa-kassan som vanligt. På måndag blir d att jag måste ringa dit. Hoppas verkligen att det kommer funka. Kan ju inte leva utan pengar hur länge som helst om jag inte hittar jobb direkt.
Vad mer?! hmm.. har mest bara varit hemma o slappat o väntat på att dagarna ska gå fortare så vi kan flytta. Han har lovat att jag får inreda hela lägenheten också.. gissa om jag är överlycklig! älskar att inreda och nu när jag har en hel lägenhet att inreda, allt från möbler till tapeter... så oj oj!! hi hi..
Nä, nu ska jag ut o hålla Kimpula lite sällskap.. han målar huset o garaget. Stackarn får jobba medans jag sitter här o smakar på min cider.. he he

Trevlig helg!

igår...

... var det ingen bra dag för mig o Kim. Hans kompis gör ju allt för att försöka sära på oss men nu kommer det inte att funka längre. Både jag o Kim har gjort dumma saker som sårat oss men nu har vi börjat på en ny kula och vill verkligen slippa all den här skit här hemma och bara fortsätta ihop i Helsingfors. Ikväll ska vi släppa bomben för mor o far, vilket vi fortfarande inte vågat. hi hii.. Men nu vet vi till 100% vad vi vill. Men vi behöver en bil. Och på Blocket.se finns det ju bara en massa skojare vilket gör det nästan omöjligt för oss att hitta en bra bil för ett bra pris. Och en bil måste vi ju ha för att kunna komma iväg till Finland.
På fredag ska jag på nått studiebesök på någon arbetsplats, jag vet inte vart och det stör mig att jag inte får tag på min handläggare på arbetsförmedlingen. Vill ju vara mer beredd på vad det är som väntar mig, istället för att komma till något ställe som ett fån och inte veta vad jag ska säga eller överhuvudtaget prata om.
Tänkte lägga in lite bilder nu som vi tagit i helgen. Enjoy! :)

mosters lilla busunge!



  
Jag och min älskade Kimpula! :)

min snygging
Hittade en gammal bild på Kim där han bara är för fin (utan håret)

Äntligen...

... har jag fått tillbaka min dator. Men nu är den nästan för "ren" o snabb för mig :) Är överlycklig.. speciellt för att dom sparat all musik o d viktigaste.. mina foton! Nu kan jag leva mitt liv normalt igen.. he he..


Så vad har hänt det senaste?! Well, har mest varit hemma. I lördags var vi ju på Liseberg. Åkte Balder, Kanonen och lite annat.. och skulle åka Uppswinget. Toni tvingade med mig och när jag sen satte mig där på bänken, kom tårarna. -Jag vill av!!! Skrek jag och tjejen som släppte av mig såg riktigt förvånad ut. En vuxen tjej som börjar lipa för att hon skrämmer sig själv med höjderna. he he.. men kul hade vi åt det sen iaf.
 Mikko har kul på Kållerado    Mikko och Kim skojar innan Krogen

Sen när vi kom hem kollade vi på Eurovision. Men seriöst!! Vad var det för låt då? Och shit vad patetiska svenskar är.. Vadå dåliga förlorare? Ha ha.. skärp er nu! The Ark var ju för faen lika dåliga som den där plast gubben med stjärnan på huvudet. Fastän jag håller med om att låten som vann var kass och att rösterna blev lite "orättvisa" men så är spelets regler och mer än så kan man ju inte göra. Aja.. jag bryr mig inte så mycket. Och efter Eurovision gick jag ner till Krogen här hemma.
Igår var jag o Kim på bio och såg Blood Diamond. Den var bra och första ggn Kim var nöjd med en film som vi ser på bio. :)

Jahapp.. och idag ska man våga ta steget ut och ta ett snack med mor och far om Helsingfors. Har fått lite kalla fötter (tihii) men ska det bli något av mig så är det väl lika bra att köra på hårt med en gång. Jag och Kim har det bra fortfarande och planerar för fullt. Tur är ju att han har lätt att få jobb så det ordnar ju sig direkt när vi kommer dit. Men lilla jag är så rädd fortfarande men Kim har lovat att ställa upp. Annars får jag helt enkelt leva på hans pengar, värre än så är det ju inte.. haha..

Nä, nu är det dags att göra en tavla av fotona från Turkiet. Den ska sitta brevid tavlan med Bulgarien bilderna. :)

I´m finally feeling happy! :)

och här sitter man...

... och inte gör någonting. Ringde Babe förut o undrade om vi kunde ta en fika, men nej, det hade hon inte tid med. Nu frågade jag Sanna om hon vill ta en fika, men nej där också. Vad tråkiga alla är.. he he.. eller är jag den enda som inte har nått liv kanske?! Allt känns så deprimerande nu efter resan. Är så otroligt rastlös och magsjuk också. Skulle gått till Vårdcentralen idag egentligen men orkade inte gå upp imorse så jag får ta det imorn istället. Kim är och jobbar eller vad han nu gör. Jag vill ut på stan o ta en fika!!! Men ingen kan. Och så är min kusin här nu också så jag o Kim kan ju knappast åka till stan heller för att göra nått mysigt. Men på lördag ska vi förhoppningsvis till Liseberg, köpa åkpass och testa alla karuseller. :)

Honey, jag vill verkligen detta. Tro mig. Jag vill vara med dig över allt annat. Jag vill flytta till Helsingfors också. Det här är nog första gången i mitt liv jag känner att jag är beredd på att flytta härifrån. Tack vare ditt stöd. Jag hoppas verkligen att det kommer hålla mellan oss nu. Jag älskar dig. Det gör jg verkligen. Jag vill bara stryka ett streck över allt tråkigt som hänt och gå vidare. Älskling, du är så fin, låt oss vara lyckliga nu framöver!

tillbaka från Turkiet..

Vilket härligt o trevligt land. Jag trivdes som fisken i havet där verkligen. Alla var så gästvänliga och det var så fräscht överallt med. Vi hittade några favorit ställen vi var på varje kväll. En restaurang (Panderosa) var ju den mysigaste. Där fick man allt serverat på silverfat och så otroligt kul personal. Maten var ju gudomligt god. Showerna dom sen hade var ju riktigt kul med. Robin Hood blev ju party stället nr 1. Hade ju några hunkar där i baren som man inte kunde slita sig ifrån. :) Träffade en hel del folk, ofta kom dom fram till oss o där stod vi som fån o låtsades minnas dom, trots att vi inte alltid hade någon som helst aning om vilka vissa var. Vädret var helt underbart. Dom två senaste dagarna var ju lite för hotta men det gick bra ändå. Badade en hel del i havet också. Nä, jag skulle ju inte tacka nej till en resa dit igen. Det enda jag inte gillade var att hotellet låg en bit från all happening och stranden men annars var allt otroligt bra.

Så när man landade på Landvetter flygplats stod Kim där (med min fars bil) för att hämta upp oss. Nu har han varit så otroligt go och myst med mig som aldrig förr. Vilket känns väldigt bra eftersom man varit utan någon i en hel vecka. Han har förändrats mycket. Har mycket planer för oss... MEN jag förväntar mig inget. Jag skulle definitivt kunna leva med honom om det kunde fortsätta såhär bra som det varit nu dom här dagarna jag varit hemma. Men det är ju svårt att veta hur det kommer gå. Ett förslag han hade var att vi skulle flytta till Helsingfors om ett tag och börja om på nytt. Det låter inte helt fel. Jag är mer rädd för hur det skulle funka mellan oss, men såklart är det ju bara att åka hem annars. Jag är trött på sökandet, jag kan leva med hans brister.. om han bara nu är så kär i mig som han säger. Jag vill tro på oss men samtidigt vill jag bara lägga ner alltihop som jag så länge nu har försökt. Men jag ger oss en chans till, skulle det gå åt helvete så vet han att då är det bara att ta sitt pick o pack. Aldrig mer blir det några fler chanser. Jag kan inte vara med honom o slösa min dyrbara tid på något som kanske inte skulle bli något. Men som han säger så vill han verkligen. Så jag får tro på det. För jag har alltid velat vara med honom, jag har alltid känt att han kan vara den rätta, förutom när det varit så jobbigt att man bara velat kicka honom in the ass. Så så ligger det till nu.

Och faen, vad deprimerad och rastlös man är nu efter att man kommit hem. Spyr på detta! Men vi planerar redan en ny resa.. hi hi.. fast det får vi se hur det blir med eftersom jag vill vara med Kim.

Nu kommer det lite kort från resan.. enjoy.. or what ever!


        
           

RSS 2.0