underbara liv...

.. men vi får väl se hur det kommer att gå imorn när Kim kommer hem. Bråkade lite idag på telefon så han slängde på luren och hörde inte av sig mer efter det. För igår sa jag till honom att -om vi ändå båda vill flytta (han ska flytta till ny lägenhet o jag vill hemifrån) så varför flyttar vi inte ihop? Hans svar var att jag måste skaffa mig ett jobb först. Visst, jag kommer fixa mig ett jobb här framöver men viktigast är ju ändå att jag har fast inkomst ändå nu, men han bara flänger runt o byter jobb varje månad. Så vad har han för rätt att klaga på mig för att jag inte jobbar när han själv knappt kan sköta sina räkningar pga att han byter jobb jämt. Men vi kom inte speciellt långt med den diskussionen idag eller igår så får se vad han säger imorn. Men jag känner att ska det fortsätta såhär, är det ju ingen idé att vi ens har något med varann att göra. Nu är vi ju bara med varann för att ha någon, tills vi träffar någon ny. Och det känns inte riktigt rätt heller. Men men.. imorn kommer han som sagt hem så då får vi se vad d kommer att leda till.
Idag träffade jag några gamla vänner med deras barn ute på "gården". Men det var inge kul. Vi har ju helt olika liv och ingenting att prata om längre. Det tråkigaste var att en av mina gravida vänner har satt sig i en så konstig situation så man undrar vad det egentligen är hon tänker med. Så då kände jag att jag är så glad att jag inte satt mig i den situationen än och kommer vänta länge tills jag skaffar mig barn. För att det gäller ju inte att skaffa sig barn med någon om det ändå inte funkar. Och hon den andra som redan har två barn klagar på att det är så jobbigt o stressigt.. Men ni har ju gjort era val, varför klagar ni? Det var nog första gången i mitt hela liv jag kände mig bättre än någon annan.. det kanske låter dumt men idag har ju jag faktiskt inget att klaga över.. förutom att jag inte har kille eller jobb men det är något som kommer med tiden..
Igår var jag på stan med Collin o hennes mor. Vi bokade biljetter till Turkiet, så den 28:e april drar jag iväg dit i en vecka. Underbart! Har inte varit i Turkiet än och det känns riktigt skönt att komma iväg lite. Efter att vi bokat biljetterna åkte vi över till Collins mor och hon gjorde lasagne och våfflor till oss, vilket var riktigt mysigt eftersom vi fick en chans att lära känna varann lite (jag och Collins mor) Och hon bor ju i Eriksberg (drömstället för mig) så vi tog en sväng ut till kajen och promenerade länge.. Det har ju varit så varmt o skönt väder och det gör ju att allt blir så mycket finare och mysigare.
Jag läser igenom allt jag skriver.. och nu känns det som att jag verkligen inte kan få ihop orden rätt men hoppas det går att förstå ändå :) är lite trött idag.. he he
Imorn blir det baby-sim igen med syrran o mosters ängel.. ska bli mysigt för hon verkar gilla det. Sen blir det ju så att jag måste träffa Kim o vi ska tydligen till en pub o kolla på fotboll.. yäk.. inte säkert men men..
Nä, dags att sluta skriva nu.. Vill sammanfatta detta med att jag mår riktigt bra nu! och njuter av livet.. något jag inte gjort på länge.. ah.. :)

God natt

ps: Marie.. Alla chilenare är inte players.. :)

Barnvakt ikväll..

.. trots att det är fredag :) Men imorn ska jag upp tidigt för att jag ska på Brasilien-Chile fotbollsmatchen! Som tur var är att Jo ska med mig. Ska bli riktigt kul, förutom att Jo är lite trög när hon säger - "men vi är ju inte ens intresserade av fotboll!" Hallåå.. fattar du inte lilla gumman, det kommer ju finnas massa fina pojkar där. :) he he.. Varför annars ska vi dit? he he..
 Sen jag har kommit hem från Finland har jag mest shoppat och varit med Jo m.m. Har köpt en fin vår jacka från Peak, massa mysiga färgglada linnen, två klänningar och ett par jeans. Men har fortfarande inte lyckats hitta skor. Jag kan inte förstå dagens mode med alla ballerina skor. :( Hittade ett par fina Lacoste skor men vill ha några skor som jag kan ha både till vardags och helger. But I´m still searching, won´t give up! :)
I tisdags var jag med Jo o hennes kille, kollade på R´s lägenhet men tyvärr kan jag inte ta det, är för kräsen när det gäller golvet. Annars var det en jätte fin lägenhet. Hade kunnat flytta redan nu till helgen men hyran var ganska hög också. Sen vid 12-tiden (på dagen) bestämde vi oss för att ta en sväng till Systemet o resten av dagen gick ut på att smaka på cider hos Jo o sen på kvällen blev det kina mat. Hade riktigt kul..
Har bestämt mig för att äta lite "smal-mat" för att jag fick en chock för två veckor sen att jag hade gått ner 4 kilo. Har inte tränat eller något bra men tydligen har min Finlands-resa gjort att jag gått ner o nu fram över ska jag försöka vara duktig o kanske få en "Miss Beach 2007" kropp trots allt. :) he he..
Med han den dära har jag fortfarande kontakt med, men känslorna börjar svalna. Har bara hans "misstag" i tankarna och när jag väl pratar med honom kan han inte ens ställa en enkel fråga som "-hur har din dag varit då?" utan bara babblar på om sitt jobb. Förhoppningsvis har jag lite tur imorn, en chilenare hade inte suttit fel. Det är bara dom som jag haft det bra med (trots vissa incidenter). En chilenare inte bara tar utan GER också. En finsk eller svensk kille är fööör tröga och känslokalla. ha ha.. nädå.. nu leker livet och så ska det förbli!!

Kram

Back to the reality..

När jag åkte till Finland stannade jag där i en vecka. Hade hur kul som helst. Åt massa god mat, mest lax o renkött. :) Så festade jag varje kväll med min kusin o hennes vänner. Det blev inge skidåkning men snöscootern tog jag en sväng med. Så åkte jag hem för att vi skulle "ge oss en andra chans". Hade det jätte mysigt i fyra dagar men sen började allt tjafs igen. Så jag åkte till Finland igen (efter att ha varit hemma en vecka) Blev att man festade igen. Men den här gången kom alla pappas anställda dit med partners. Vi tog en sväng till Tomtelandet och Lordis restaurang. Sen så blev det ett besök i en rökbastu o då doppade jag mig i ett vak o lekte i snön. :) Allt flöt på o var hur kul som helst, men så var man ju tvungen att åka hem igen.. Nu har jag varit hemma en vecka och det känns bara för jävligt. Fast jag har varit på stan o shoppat, varit på ansiktsbehandling o festat i helgen med gamla vänner. Men nu måste man börja ta tag i det här med jobb igen, vilket inte lockar alls men eftersom jag kanske har en lägenhet på G så måste jag ju ha ett jobb också. Han den där är ju i Norge o jobbar, vilket gör att jag bara har lust att ge upp helt. Men eftersom han bjudit med mig till Åre i påsk o utomlands till sommaren så jag kanske bör hålla mig kvar hos honom ett tag till :)
nä, nu måste jag kila iväg, ska ut o ta en promenad när solen väl skiner så gott!

RSS 2.0