Har blivit utmanad..

.. Av Anne.. Men just nu kommer jag inte på nått som jag ska skriva på det. Såhär funkar utmaningen:

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt anger reglerna för spelet.Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Men ska nog komma på något tills imorn.

På jobbet/praktiken har det gått jätte bra. Har hela tiden något o göra. Får ju göra det jag mest gillar. Fixa o dona! Och imorn o på fredag jobbar jag från 10-18 (tidigare har det varit 10-16). Men det ska nog gå bra! Ser fram emot imorn. Det kommer en ny tjej dit. Hoppas hon är så vimsig o trevlig som en på jobbet sa. Hihi..

Och på lördag blir det Danmarks-kryssning med det gamla goa tjej-gänget (o lite andra tjejer med). Vi är nog 10 pers. Ska bli otroligt kul.

Nu ska jag sova. Natti natti..

(kan ni tänka er, Tanja ligger i sängen redan kl. 00)

Första dagen..

på praktiken gick jätte bra. Jag var utanför Hemtex redan 9.45 så jag fick stå där o frysa i en kvart innan dom öppnade. Tänkte ju att dom skulle vara i butiken o öppna tidigare för mig men dom satt ju såklart i fika rummet. :) Det jag fick göra var att plocka upp sakerna som hade kommit in idag o bocka av. Sen var det ju att ta ut det i butiken. Jag hjälpte min "handledare" med att göra iordning hyllor med nya o mer överkast. -JAG VILL HA!! Hittade ett jätte fint överkast som jag funderar på att köpa. Iaf.. hela dagen flöt på jätte bra. Pillade, plockade o gjorde iordning mest. Jobbigast var det ju alltid att förklara för kunderna att det är min första dag så jag faktiskt inte vet.. när dom frågade om priser o så.

Och så måste jag ju passa på o säga till er! Det är 50% REA på allt i Hemtex.





Bilder tagna från hemtex.se

En riktigt bra midsommar!

Jag o Kim åkte till mina föräldrar som var på en camping i Alingsås. Det var 3 andra par där också så vi var ju ett gott gäng. Först bastade vi tjejer o jag o mor tog ett dopp i sjön :) Efter oss var det killarnas tur. Medans dom bastade fixade vi maten. Vi gjorde ett långbord inne i ett pars förtält. Det blev en massa god mat o en del nubbar också. När vi var mätta o belåtna fortsatte festen. Vissa gick o lade sig redan kl. 19 o vi andra sen runt 12. Vi hade det jätte trevligt.

Igår åkte vi hem. Handlade lite mat o sen grillade vi. G kom hit så vi smakade på lite vin. Sen fick grabbarna för sig att vi ska åka till Liseberg. Ja, det var ju bara att hoppa in i duschen o sen åka iväg. Vi var på Liseberg lite innan 22 så vi köpte lite kuponger o åkte Lisebergsbanan o Balder. Weehh.. Det var skoj. Sen skulle vi sätta oss på Tyrolen men dom hade redan stängt. Så vi promenerade ner till Avenyn o gick in på Babar. Efter ett tag gick vi till Valand eftersom Kims kompis jobbade där. Väl inne o ska lämna in min jacka träffar jag på Adam i garderoben. Har ju inte sett honom sen vi var i Spanien tillsammans för typ 3-4 år sen. Stod o pratade med honom ett tag o sen ut på dansgolvet. Men det var alldeles för mycket folk för min smak så jag stod o passade pojkarnas öl medans dom minglade runt. Jag o Kim åkte sen hem runt 1-tiden. Jag var så trött efter allt ståhej så det gjorde bara gott att få lägga sig i sängen.

Idag är min sista lediga dag o imorn böjar praktiken. Ser jätte mycket fram emot det o hoppas att det kommer bli skoj. Dom här tre första dagarna ska jag jobba 10-16 för att känna på lite o sen blir det 10-18. Lite nervöst är det ju men det ska nog gå bra.

Och på lördag ska jag på kryssningen med girlsen. Ska bli riktigt kul o träffa dom igen o få festa lite ihop. :)

Nä, nu ska jag städa lite innan föräldrarna kommer hem. Kim har gått iväg till G så jag får lite lugn o ro nu.. hihi.. Nädå! Saknar honom redan faktiskt..

vackert




Jag har gjort fel

som försvarat mig i en blogg.. men ibland kan man inte hålla vissa saker inom sig..

Och här har ni en låt




Ett tag senare:
Jag har dåligt samvete för att det låter som att jag
på nått sätt skyller på henne.
Men huvudsaken är den att jag tror att jag också
blivit tuffare pga att jag inte haft henne
Det var hon som fick mig känna mig så utanför
efter allt som hände nyss o när jag sökte praktikplats..
så kände jag mig på nått sätt starkare.
Jag hoppas ni förstår hur jag menar.
På ett sätt har hon ju hjälpt mig utan sin vänskap o frånvaro..

Läs det förra inlägget innan detta

Jag måste på ett sätt försvara min kille..
Vissa har inte förstått vad han gör..
Alla tror ju att han lever lyx här hemma..
Visst dom första veckorna slappade vi här.. men..
Sen far har bett honom hjälpa till med byggnaden..
SÅ HAR HAN GJORT DET..
Han har jobbat från 8-17 (snart en månad) om inte fler timmar än så..
Och ändå ber vi inte om pengar, utan det är far min..
som har gett oss en tusenlapp i veckan. (om ens det)
Och det är ju det han o jag ska ha i fickpengar tillsammans..
Hur mycket får man i vanliga fall för ett jobb, som han gör?
Just det...

Ni vet inget o därför tar jag åt mig av era kommentarer.. för ni vet inget..

Ta reda på fakta innan ni säger något

jag försvarar mig nu..

Javisst.. du har ett jobb nu som du trivs med..
Du har alltid varit tuff..
Hur var det innan det?
-Vem ställde upp? När du kände att allt var jobbigt?

Jag trodde aldrig att du skulle vara så petig.
Du har dina åsikter, det har ju alla.
Men kom ihåg att det hände i fyllan..

Tyvärr har du sett på mig som att jag är sämre än andra..
Och det var ju det du ville komma fram till i det du skrev i din blogg..

Men nu har jag något att se fram emot..
En praktikplats på Hemtex..
Kanske jag klarade av allt det för att du inte fanns med i bilden..
Du var så tuff mot mig,
iaf personligen den kvällen..
Exakt som mina föräldrar.. Du pressade mig o ville låta som min far..
Mina föräldrar får ha sin åsikt om mig.. men att du försöker vara likadan..
du borde ju vara en vän.. inte som mina föräldrar..
jag minns att du stod bakom dom, du ville vara ett stöd där för dom,
men i mina ögon.. du hånade mig.. du såg ner på mig.. som min far.. 
o då vet du vad jag menar..

Men vad fick jag höra sen när far fick veta att jag fixat praktikplats..
-Tanja, jag är jätte glad för din skull, du kommer fixa det!
Det räckte för mig.. Då har jag gjort något utan dig..
För hon som "visade" för mig att hon var vän med mig.. stack ju..
Hon gjorde en liten sak till något stort..
Jag håller mig fast vid vad jag sa då.. Men..
Det att han skulle göra mig illa, stämmer inte..
En knuff i fyllan kan både en man/kvinna göra.. Men hon ville bara ha en ursäkt:

Att Inte acceptera K..

Jag nämner inga namn..  för det är fel..

PS: Jag höll mig tills denna dag.. ni fick hennes version av det hela.. men nu var jag bara tvungen att ge henne min version..

Lyssnar nu på..

Sahara hotnights av en slump..

Här får ni höra..



Midsommarafton imorn..

Och vi vet fortfarande inte vad vi ska göra. Mor o far åker nog till Alingsås. Dit vi var förra året. Men jag vet inte om vi ska följa med, eller om vi ens får det.. he he.. Annars har ju jag o Anne planerat att ses en stund så det är väl det bästa som kan hända imorn isf.

Det blir inge riktig midsommarfirande detta år känns det som.. tråkigt! För jag älskar allt som har med midsommar att göra.
Midsommarstången, kransarna i huvet, maten, snapsarna, snapsvisorna, kläderna, sjungandet o dansandet runt midsommarstången..

Jaja.. vi får väl se om man får nått av det.. det blir ju inte bättre än vad man själv gör det till.

Så trött.

Sov till 12 idag. Och sen dess har jag varit riktigt seg. Fick iaf lite fart förut när jag bestämde mig för att handla lite mat o sen laga det. Nu väntar jag bara på att Kim o far kommer hem så man får äta. Sen blir det fotboll. Men innan det ska vi basta. Hade faktiskt velat åka in till stan o kolla på matchen men det ser ut som att det blir regn o pengar har vi inte. Bara busskort. Fast det borde ju räcka men något vill man ju dricka när man ändå är där. Så det blir att vi kollar på matchen på rummet :(

Nu ska jag ta en cigg.. Skriver mer sen

Börjar praktisera på måndag..

Var på Hemtex idag. Det gick hur bra som helst. Allt är klart o på måndag börjar jag kl.10. Och jag ser faktiskt fram emot det för dom som jobbar där verkar jätte mysiga o så gillar jag ju faktiskt affären. Och att det ligger så nära är ju bara ett stort plus.. hihi..

Nä, nu ska jag laga mat.. Receptet kan ni hitta i min nya blogg sen när jag lagat klart.. :)

Om 2 timmar..

.. ska jag ner till torget, Hemtex. Ska bli spännande.
Sen funderar jag på om jag ska hälsa på Collin på hennes jobb. Har ringt varann en del nu o borde vara dags att ses. Får se hur det blir med det. Känner mig inte så himla pigg just nu. Har mått lite dåligt sen i lördags. Alltså haft ont i magen m.m. Men det kan ju också bero på att jag nu varit så nervös den senaste tiden.

Och så har tvättmaskinen gått sönder här hemma.. Va faen.. har alltså inte kunnat tvätta på 3 dagar. Tur att man ändå har en hel del kläder o nu får man ju passa på att använda kläderna som hängt i garderoben hur länge som helst. 

Nä, nu ska jag fixa lite med min nya blogg. Snart får ni adressen.. hehe.. A, sorry.. varje gång du varit online har jag haft annat för mig men strax får du veta..

Helgen

Så var det måndag igen..
I fredag var jag på Proffice och det gick bra förutom att hon som intervjuade mig tyckte att jag inte "säljer mig själv" riktigt som jag borde. Jahapp.. Men då får jag väl se till o va lite tuffare.. hehe..
När jag var klar där ringde jag till Kim o han, far + några gubbar till var på Palace så jag gick också dit. Fick en cider (åh.. det lugnade nerverna). Sen kom mor in till stan också o vi alla gick till Beefstouw på Linné. Dom har så otroligt god mat där. Jag rekommenderar det verkligen.
Och så stannade vi där i flera timmar o smakade på vin. Sen åkte vi hem till oss o två av gubbarna hängde med. Hade skit skoj o lyssnade på musik o dansade.. hihi..

I lördags var det dags för mig, Kim o G att åka till stan o kolla på fotbollen. Var på Avenyn o kollade hela matchen. Synd bara att Sverige förlorade med 2-0 till Spanien men vi forsatte på Babar sen ändå. Fast jag blev trött runt 22-tiden så jag åkte hem. Kim o G stannade till 2-3-tiden. Jag satt hemma med syrrans kille o smakade på sprit tills Kim kom hem.

Igår var vi bara hemma o tog det lugnt. Helt seg i kroppen efter helgen. ;)

Idag har jag varit på AME o kollat upp lite praktikplatser o så ringde min handläggare nyss o sa att hon hade varit nere på Hemtex här o att vi ska träffas där imorn kl. 13. Oj.. nu blir jag nervös igen. Men det ska bli kul o se om det kan bli en bra praktikplats. Det är ju inte långt bort iaf.. he he.. Fast jag börjar ju inte förrän efter semestern isf.

Nu måste jag ta o städa mitt rum. Eftersom det är vägarbeten på gång här i närheten så är det jätte dammigt o sandigt på rummet eftersom jag alltid har fönstret öppet.

Snart är det dags för oss att fixa en lägenhet.. Undrar om vi ska ha nått här i Nödinge, det hade varit bäst så. Ska ta en liten diskussion ikväll o se vad vi ska hitta på..

Sådär ja...

Har nu varit på AME (Arbetsmarknadsenheten) o pratat med en handläggare där. Det gick jätte bra. Förutom att hon gav mig ett förslag på att testa med en praktikplats i Älvängen, på ett företag som jag väl känner till eftersom far samarbetar med dom. Har haft prat om det tidigare med far men det har inte riktigt intresserat mig. Fast får se nu då vad som händer. Sen ska vi kolla upp dessa inredningsbutiker också om det finns nån som vill ha en praktikant.

Och om tre timmar ska jag vara i stan på Proffice. Är inte så jätte nervös nu men det kommer väl sen när jag kliver in genom dörren.. Men eftersom det gick så bra nu så ska det nog gå bra sen också. Men vet inte riktigt vad jag ska säga. Dom kommer väl ställa frågor som -Säg tre positiva/negativa saker om dig själv. Heeelp! Men men.. det löser sig nog.

Nä, nu ska jag duscha o äta innan jag åker.. Wish me good luck

PS: Typiskt att det är fredagen den 13:e idag men hoppas det inte har någon effekt.. ha ha..

Idag och imorn..

Idag har jag mest försökt plugga in lite om proffice.se som jag ska på intervju hos imorn. Är så jäkla nervös men det måste göras. Det får gå som det går. :) Och innan det ska jag till arb.förm o prata med en ny handläggare. Hon verkade lite tuff i tel så det kommer nog inte gå så bra.. men men..

Sen så har jag börjat bygga till en ny blogg. Det kommer inte handla så mycket om mig själv utan allt annat kul.. Om fantasin nu räcker till det.. he he..

Nä, dags att fortsätta med den nya bloggen o sen ta o läsa boken.. måste tänka på annat än morgondagen för annars blir jag knäpp..

Möhippa

Ja, den 5/7 blir det möhippa för min kusin i Helsingfors. Dom har gjort en riktigt kul uppsättning för dagen.


* Kl: 10 - hem till min kusin o äta en stor o god frukost.
* Kl: 11 - Kommer en homepartyförsäljare
* Kl: 13.30 - Min kusin får en manikyr
* Kl: 15-16 - Salsa kurs för hela gänget :)
* Kl: 17-20.30 - basta o bada på ett hotell i stan
* Kl: 20.45 - Äta på en fin restaurang
* Kl: 23 - Karaoke bar där min kusin får sjunga :)




Och sen får vi se vad vi hittar på efter det.. Jag hoppas verkligen att jag kan åka dit då den helgen. Flygbiljetterna är ju billiga iaf. Men behöver ju pengar till hela kalaset med. Men det löser sig nog. Om inte så kommer jag ju iaf kunna åka till bröllopet.


Igår..

Åkte vi till stan runt 19-tiden. Där träffade vi på G så han var med oss hela kvällen. När vi kom till Avenyn var det ju helt packat med folk. Gick in på en krog o tog något att dricka o sen fick vi stå i kö för att komma in dit där dom hade stor bilds tv. När vi väl kom in där, ja då såg vi knappt tv:n. Så vi bestämde oss för att gå till Babar. Där fick vi iaf se matchen. Och det gick ju bra. Sverige vann o ölen flödade. Hade jätte skoj inne på krogen trots att festen egentligen var utanför. Och sen var det ju dags att ta bussen klockan tolv.

Idag blir det nog en ganska lugn dag. Har kollat efter jobb igår som jag ska skicka ansökan till idag. Det trodde ni inte om mig va? haha..

Ha en bra dag!


Pengar..

Okej, kan ju börja med att säga att jag just nu har 80kr på kontot, vilket man inte kommer långt med. Därför kanske jag också varit hemma dessa dagar. Men jag får pengar från förs.kassan och det är inte mycket. Vilket jag får leva på som jag vill. Jag ställer upp hemma så gott jag kan o med det jag får. Och det betyder inte att jag är otacksam för att jag får bo hemma. Men eftersom jag inte har något jobb o så låg inkomst så kan jag inte flytta hemifrån heller. Vilket dom flesta nu borde förstå.

Men att jag inte uppskattar något pga av att jag har pengar. Det kan ni ju inte mena. Jag har levt utan pengar många ggr o i långa perioder och då har jag helt enkelt fått leva som vilken människa som helst. Jag tycker inte att jag är en sämre person pga pengar. Jag köper ju inte mina vänner. Jag ser inte ner på människor som har ont om pengar. Alla väljer ju sin egen livstil.

Men ni får ha era åsikter. Alla har rätt till en åsikt. Jag kan inte säga vad som är rätt o fel, för alla gör ju sina egna beslut om det ena o det andra. Visst kan man diskutera om saker o ting men att anklaga någon utan riktig fakta känns för mig fel.

Så så ligger det till..


Jag är ju knappast Joakim von Anka utan precis som alla andra!

Hi hi.. fotboll ikväll..

Igår hände inte så mycket mer än att jag solade hela dagen, sen tog vi en promenad o efter det kollade vi på tv. Fast jag var ju så dum o kollade på en thriller innan jag somnade o såklart hade jag mardrömmar. Det var folk som jagade mig med kolsvarta ögon, hade jag tittat på dom hade jag också blivit "blind". Känns som att det på nått sätt har ett sammanhang med verkligheten. Heh.. Iaf så gick Kim o far upp kl.7 o jag hade tänkt kliva upp då också men pga sömnbrist så sov jag till halv 12. Sen var det en hel del gladare drömmar också.

Idag är det ju fotboll. Visst, det är inte min grej men jag gillar ändå vara på Kajskjul 8 o titta på alla galna fotbolls-fans. Det är ju en så god stämning där o man träffar ju så mycket trevligt folk. Var där med Kim för 2 år sen när det var EM.. då hade vi skit kul verkligen. Och hoppas det blir lika kul nu också.. synd bara att det blåser så jäkligt nu.


Borde jag försvara mig själv lite mot det som skrivs i Sannas blogg eller skita i det?? Men jag måste bara kommentera en sak.. VAD HAR PENGAR MED DET HELA ATT GÖRA? Tycker ni inte att det blir lite för personligt att skriva om vissa saker? Synd att ni är anonyma för jag hade gärna velat veta vem som har dessa åsikter om mig.

Göta = fest o dans

I lördags åkte jag o Kim dit, mina föräldrar var redan där. Vi började grilla med detsamma. Sen när vi ätit klart kom det några vänner till oss. Satt ute o pratade o skojade. Senare var det dags för log-dans. Det var ganska bra med folk där men tydligen hade det varit fler i fredags. Dansade lite o pratade med massa kul folk. Sen igår satt vi ute på bryggan, solade o badade. När vi sen åkte hemåt tog vi en sväng till Rannebergen o hämtade kebab-tallrik.. hihi.. Börjar bli tradition redan.. Så satt vi bara hemma sen o myste framför tv:n.
Inatt fick vi ingen sömn. Försökte men det gick bara inte. Inte förrän Kim gick till jobbet kunde jag sova. Men tre timmars sömn på morgonen istället för natten är ju inge höjdare. Men så blir det väl ibland.
Nu ska jag ut o sola o läsa min nya bok. Undrar om jag kommer läsa ut den idag redan.. :)

Ett skämt jag hörde i lördags:
Två män gick o letade efter sina fruar i ett stort varuhus. Efter att ha stött på varann flera ggr frågade den ena -Vad gör du? Så svarade han - Letar efter min fru. Så dom bestämde sig för att leta tillsammans men utan resultat. Så frågade den ena, - Hur ser din fru ut? Som svar fick han - Det är en blond 23-åring med stora bröst o kort kjol, hur  ser din fru ut? Förvånat svarar den andra -Jag skiter i, jag hjälper dig att söka efter din istället.

Kul o åter kul..

Vad har jag haft för mig då.. ja om torsdagen kan ni ju läsa i Sannas blogg.. Trots att jag inte riktigt håller med om allt. ;)
Och igår var jag o Kim på krogen. Trodde ju inte att det skulle vara nått folk där för alla hade ju festat i torsdags. Men alla var verkligen på krogen o det var en så härlig stämning. Det är ju iofs tack vare den nya ägaren som folk är där. Hade otroligt kul, träffade ännu mer roligt folk o så blev det allsång vid flera tillfällen. hehe..
Och idag ska vi till Ryrsjön, till stugan o mysa. Mor o far är redan där o strax åker vi dit också. Det är finsk dans ikväll o det ska bli kul o visa Kim hur det kan vara. Fast han har ju varit på lava-tanssit många ggr i Finland.
Nä, dags att njuta av värmen o solen (fast nu ljög jag ju.. för det är för varmt.. hehe)..

Mardrömmar..

Nu har mardrömmarna hittat sig till mig igen.. Hela natten har jag haft det o inte nog med det så började jag hosta runt 4-5-tiden o det slutade inte förrän jag gick ut o tog en cigg. Borde inte det göra det värre egentligen? heh.. det hjälpte iaf o sen var det svårt att somna men när jag väl gjorde det ja då började mardrömmarna igen. Idag gick jag ju upp ovanligt tidigt.. hihi.. redan kl. 9. Men det är ju också för att jag ska åka till Sanna o vill inte komma sådär jätte sent till henne som jag alltid gör. Fast hon sover nog så sött fortfarande för jag har inte fått svar på mitt sms. :)

Aja.. dags att äta frukost o sen kila iväg till affären o köpa frukter.

PS: hoppas det blir varmare ute än vad det är just nu..

Under tiden jag skrivit allt har jag också haft en nys-attack. Är uppe i 11ggr.. hehe.. Dags att skaffa sig medicin mot pollen..

Tomorrow..

Ser fram emot att åka till Sanna imorn. Vi ska väl lägga oss o sola nånstans o bara mysa. Ska köpa med mig lite gott..

Har varit så sugen på apelsin hela dagen idag men ingen som velat skala det åt mig.. hm.. ja jag kan inte göra det själv för jag har en så besvärlig eksem i handen att jag knappt kan tvätta händerna med tvål.. Kanske borde ta en sväng till vårdcentralen o kolla upp det. Så det jag tänkte säga var att jag ska ta med mig massa frukter o gott imorn. *slurp*

Idag har jag varit på arb.förm. Fick bara en varning. Tack gode gud för det för annars hade jag inte vetat vad jag skulle tagit mig till. Sen handlade jag lite mat o kom hem o solade ett tag med mor. Så skönt att det blåste en del. Det har varit perfekt väder för solning idag o hoppas att det bli lika bra imorn också. Sen när Kim o far kom från jobbet grillade vi.. mm.. Så gott det var! Rostbiff med massa kryddor, potatisgratäng, sallad o såklart tzatsiki.. hihi.. Dom som känner mig vet hur galen jag är i det sistnämnda. ;) Sen har jag mest bara kollat på tv.

Har funderat lite på hur vi ska göra i helgen. Föräldrarna + syrran, Toni o Cassie ska till Ryrsjön.. där vi har stugan. Men vi vet inte riktigt om vi ska dit. Jag är ju fortfarande sugen på Liseberg men nu har man ju inte så mycket pengar kvar.. ggrr..  Men det kanske blir bara en lugn helg just the two of us! :)

oh no..

Missade helt den där "låtsas-intervjun" igår. Trodde ju det var idag. Och så fick jag ett brev från arb.förm att jag måste besöka dom idag annars kickar dom ut mig.. oopsi! Hoppas dom förstår att jag hade fel på datumet.
Iaf.. igår var jag bara borta en sväng o hälsa på syrran på hennes jobb o passade också på att lämna solkräm till Kim. Sen kom jag hem, gjorde ingenting tills far o Kim kom från jobbet. Sen åkte vi en sväng till nånstans ute i buschen dit far lämnade husbilen. Och när vi kom hem kollade vi bara på tv.

Har inte ens orkat ligga ute i solen. Det har iofs blåst litegrann igår o idag men på altanen blir det kok-hett. Och bara för tatueringen så kan jag ju inte gå upp till sjön heller för jag får ju inte bada..

Har nu planerat lite vad vi ska göra i sommar :D Den 20:e juli blir det "släkt-träff" uppe i norra Finland (fars sida). Sen blir det Helsingfors nån vecka för att min kusin gifter sig den 2:a Augusti. Har fått tre veckors semester just då också. Men kan ta en till veckas semester och det måste jag ta eftersom vi nu ska vara så länge i Finland. Men ärt-hjärnan Kim går ju inte att planera med men ska göra ett nytt försök idag.
Och så ska jag ju på en dags-tur med tjejerna härifrån till Danmark den 28:e juni.. om jag nu inte minns fel. Ser fram emot det verkligen också..

Men fortfrande är midsommar oplanerad. Vet inte alls vart det ska firas eller om det ska firas överhuvudtaget. Vill ju vara med mina föräldrar iaf för då har jag det alltid roligast. hehe.. Då får man ju riktigt god mat o vi har alltid massa spel o skoj för oss..

Nä, nu ska jag äta frukost o sen kila iväg till arb.förm. Wish me good luck..

Så tråkigt..

Igår var jag bara hemma hela dagen. Tänkte sola men istället fick jag ligga i skuggan o läsa en bok istället. Hade för ett tag sen köpt Carolina Gynnings bok "EgoGirl". Läste ut den helt igår. Heh.. vilket liv hon har levt va. Iaf.. så var ju Kim med far hela dagen o jobbade så när dom kom hem var klockan redan 22. Kollade bara på tv resten av kvällen.
Idag är han iväg o jobbar igen så vad ska jag hitta på nu då? Nu blåser det iofs ute så det kanske skulle gå o ligga i solen ändå. Fast på våran altan är det helt vindstilla alltid. Får helt enkelt ta mig ut o känna efter nu..

Igår var en perfekt dag..

Var på krogen o kollade på fotboll och stannade där tills det stängde. Smakade lite på cider o pratade med några trevliga människor där. Sen bestämde jag o Kim oss för att cykla upp till sjön. Satt där på bryggan. Vi fiskade lite men det blev ju såklart inge fisk. Smakade på lite vin också o hade hur mysigt som helst. Satt där i många många timmar o pratade om allt mellan himmel o jord. Och när det var dags att cykla hem så tog det ju ett tag innan vi kom hem :) hihi..

Tack Kim för en helt underbar dag..


Crazy night..

Igår åkte jag till Sanna o Timo o förfestade. Sen åkte vi till karaoke-baren. Hade skit kul. Det var länge sen jag hade så skoj. :) Och sen när jag kom hem, ja då fortsätter ju festen.. hehe.. Var uppe till 5-6 tiden på morgonen.

Tack alla för en skit kul kväll..

RSS 2.0