Såklart..

Blev det en del party i helgen.
Fredagen satt jag, A o mor i köket o tjattrade, mor öppnade en cider o såklart blev jag också sugen, inte minst A. Så jag cyklade fort som satan ner till torget o köpte lite gott. När jag kom hem, kom far också hem lagom till maten. Så kom syrran, Toni, Cassie och en av fars vänner hit också. Kollade lite resor (tyvärr inte till mig), smakade på all möjlig alkohol vi kunde hitta och roade oss med armbrytning o onödigt prat.
På lördagen ringer A till Timo.. Han vill festa så vi bestämmer oss för Karaoke-baren. Timo hämtade oss o vi åkte till V som var ordentligt berusad. Satt o skrattade åt honom hela tiden tills han deckade o vi åkte till Karaoke-baren. Var ju först där o så hade dom inge cider så det fick bli vin.. (yäk). Sen kom söta Sanna också o lite till folk. Vad mer finns det att säga än att det blev tre vinare (delade med mig) o lite "karate". Jag o A åkte hem till mig o på söndagen var jag ju inte den piggaste. Mådde riktigt dåligt o låg i sängen till 17-tiden. Men så hämtade far o A mat från Kinan o direkt kändes det bättre. Tog en sväng till affären, hyrde två filmer o köpte bak-potatis och skagen röra. :) Resten av kvällen/natten höll vi oss till i soffan med flera (små) godis-påsar o två ganska sega filmer.
Idag har jag varit hos tandläkaren.. ggrr.. *ryser bara av tanken*. Detta var såpass tidigt att jag gick o lade mig igen efter det otäcka besöket o vaknade inte förrän 13. :( Jag o A spelade spel.. *såklart jag förlorade*, lekte lite med Cassie o bara var. :) Så åkte vi hem till syrran o Toni. Kollade på en och en halv film (hann inte se klart den andra för jag var ju såklart tvungen att komma hem för att göra mina "läxor" för morgondagens möte på arb.förm.)
Det har varit en bra helg, men det kunde varit bättre. :)

A - olet niin ihana, mitä tekisin ilman sua? olisit nyt täällä, en halua nukkua yksin. tykkään susta! pusuja.


Filmerna:
Saw III - helt okej, hoppas 4:an är bättre.
Apocalypto - hmm.. såg ju inte hela iofs. var inte som jag förväntat mig, men visst var den bra.
Mr. Cleaner - Skit kul film.. var ett tag sen jag kollade på en komedi, värd att se.
Perfect Stranger - Såg inte hela men den verkar skit bra!!

Igår då..

Var jag hos en vän som lagade mat till oss. Lite för mycket grillkrydda men annars var det gott. Och så mumsade jag i mig två skålar med glass. :) Kollade på en skräckis.. var ett tag sen jag såg en skräckis som jag verkligen blev rädd för. Sen så fick man ju inge sömn på hela natten. Somnade kanske vid 4-tiden och skulle gå upp kl.6. Ja eller hur. Sov till 9 iaf. Gjorde iordning mig o åkte mot stan och så ringer syrran o säger att jag inte behöver följa med på baby-sim. :( Kom hem och har suttit här en stund nu. Om en timme ska jag iväg till stan igen på Ansiktsbehandling. Det ska bli såå skönt. Var ju ett tag sen och det märks också. Sen ikväll kommer A hit o vi ska ha middag med mina föräldrar. Syrran o Toni dumpar oss för sina vänner. Men kommer hit senare för imorn ska vi åka till Ullared! jihuu.. Får väl se om jag köper nått. Inget där som egentligen intresserar mig men men..

Nu ska jag vila en stund.

Fire!!

Igår kväll 21.39 kom larmet till SOS. Fars nya byggnad står i lågor! Allt är borta. Husbilen, husvagnen m.m. Halva hans och mammas liv försvann där. :( *gråter* Hoppas bara att det inte är anlagt för då jävlar!

Nog om det.. fortsätter där jag avslutade igår.

Så i tisdags kom Sanna hit med Daisy (the dog). Vi tog en lång promenad. Så åkte vi hem till henne sen, hon lagade jätte god mat till oss. :) Tack än en gång. Satt hos henne hela dagen, somnade t.o.m en stund. Sen var vi en snabbis på Bingo o efter det åkte jag till A. Fick ju inge sömn på hela natten. Men upp o hoppa på onsdag morgon o iväg till arb.förm.  Senare på onsdag kväll åkte jag till stan o träffa Collin o Sara, tog en liten fika o sen hem igen.. och det är då jag får ett sms från B-Boy -Brinner det på Kama? Hoppas familjen är okej! -VA!!! Ringde till min far o jag fick veta att det var den andra byggnaden som brann. Ringde syrran direkt o så var vi oroliga båda två. Jag cyklade bort dit men man fick ju inte ens komma i närheten o så var mor o far redan på väg hem. Så inatt blev det inte mycket sömn. Försov mig till mötet på arb.förm, men dom visste ju redan vad som hade hänt så det var inge fara. Så började sms:en rulla på.. en efter en.. Tack till er alla som bryr er!


image169

Jaha.. vad har jag haft för mig då?!

Okej, senast jag skrev var i fredags. Så får se nu.. Jo.
I fredags åkte jag o A till Sanna o Timo. Jag tog med mig lax o potatis som Sanna sen gjorde iordning. Under tiden smakade vi på cidern. När vi ätit oss riktigt mätta fortsatte klunkandet :) Det kom två killar till så det blev lite fart i lyan. När klockan slog 22, ja då var det dags att åka till Karaoke-baren.. eller Karate-baren som det nu också kan kallas. :) Där blev det som vanligt en hel del cider så jag var ju rund under fötterna när jag o A åkte hem till mig. Men åh nej.. resten av kvällen gick ju inge vidare. :(
Så på lördagen hade jag världens ångest och bestämde mig att inte dricka mer. (tro det eller ej, är inte ens sugen). Så lördagen spenderade vi i soffan, kollade på tv, sov, kollade på tv, sov :) På söndagen hyrde vi två filmer o så kom mina föräldrar hem. No more privacy!! Well, när det blev måndag, var det dags för A att åka hem. Jag satt framför datorn resten av den kvällen.

(fortsätter senare, ska till stan o fika med söta Collin)

Finlands resan!

Åkte till Finland i fredags. Jag, syrran o Cassie tog flyget över dit. Resan gick bra men när vi kommer fram, fanns bara syrrans resväska med. Min resväska och barnvagnen var borta. Men vi tog oss till stugan där mamma var i Levi. Så kom far och vi gick till Kammi o käkade. Så god mat där!! Fick ett hotell-rum till mig, syrran och Cassie. Lämnade sakerna där o sen över till Kammi igen. Riktigt trött den här kvällen.
På lördagen åkte vi till flygplatsen och min resväska hade kommit. Jeeii!! Så var vi en sväng i Kittilä och sen tillbaka till Levi där vi shoppade lite :) Sen var det dags att göra iordning sig och över till Kammi igen. Alltså, är det nån som åker dit nån gång så gå till Kammi, det är verkligen värt pengarna! Min faster och hennes man äger stället så det är alltid lika trevligt där. Så kom Anitta (Min kusin). Vi gick över till Levi hotel. He he.. som vanligt, ner till karaoken där vi tog ett par cider och sen till Vanha Poro. Hade hur kul som helst, fick med Anitta på dansgolvet också. :)
På söndagen var man lite seg men vi tog en sväng i Levi och kollade i affärer. Så var det dags för (skit) ishockey. Klart förlorade Finland mot Sverige. Dom är helt kassa (o ändå hejjar man på dom). Så kom Anitta och vi gick direkt till Levi hotel, fast denna gång blev vi bjudna på ungefär 3 Jäger var. Så var man ju på lyret och åkte över till Vanha Poro. -Mera jäger!! He he.. Båda två var lagom fulla och hade hur skoj som helst.
Måndag morgon ska vi åka till våran stuga. Jag sover hela vägen dit och väl framme, lagar vi lite mat och lyssnar på morfars historier! Smakade lite vin med mor medans far o morfar groggade lite. För min del blev det alldeles fööör mycket men vad gör det. Hade kul ändå.
Tisdag och vi får åka lite snöscooter. Jag och syrran tävlar om vem som kör snabbast och såklart var det ju hon, men när vi bytte scootrar med varann, så visste man ju varför hon var snabbast.. Snöscootern var ju i bättre skick. Sen åkte vi till Rovaniemi och käkade på Lordis restaurang. Jag gillade inte maten riktigt den här ggn, för sist var det iaf skit gott. :) Åkte över till våran kusin Esa och sov över där.
Och i onsdags kom vi hem. A mötte mig vid bussen så vi åkte hem tillsammans. Väl hemma lyckas jag få honom att gå bort till McD o köpa hamburgare till oss. Så snällt av honom! Sen gottade vi oss med lite vin framför tv:n.
Idag kom syrran, Toni och Cassie hit. Har bara varit hemma o tjattrat..

A -Det är så härligt att ha dig här. Du är ju bara mysig o go. Jag gillar dig väldigt mycket! Puss på dig.

Nä, nu ska jag sätta mig o kolla på tv med A, så osocial jag är som sitter här men han sa faktiskt att det var ok, så då gäller det ju att lyda! :)


    
Hotellrummet på K5 Hotell


  
Levi


 
Renar och lilla Cassie i snön första ggn i sitt liv :)


    
I stugan. Cassie tar en åktur med morfar. Sen gör jag och syrran det också.

image163
Norra Finland..
image164




Den här veckan..

Åkte mot Ludvika i söndags. Stannade över hos Sannas mor över natten.
På måndag var det dags för kryssningen. Gick till rummet direkt. Snabbt till Tax-freen för att köpa lite cider. Duschade, gjorde iordning oss. Gick till karaoke-tävlingen. Såklart Sanna gick vidare till final. Tog en sväng till hytten. Sen till finalen, Sanna vann! :) Hon fick en Oscar och ett presentkort. Var lagom fulla efter det. Men jag o Sanna dansade lite på discot. 
På tisdag morgon vaknar man o märker att mobilen är spårlöst försvunnen. :( Tar en dusch. Åker till Helsinki city. Var på Kapas jobb men han skulle inte jobba förrän efter 3 timmar så jag gick tillbaka till båten, somnade och missade en hel dag på land. Tack vare att min mobil försvann. Skulle ju träffa min kusin. Så mötte vi två av Sannas vänner på båten. Gick o käkade på en restaurang. Mmm.. så gott. Sen var vi på.. hmm.. minns inte vad d heter. Men jag o Sanna dansade lite humppa o fick beröm av ett äldre par som var ovana vid att se unga tjejer dansa så bra *skryter*. Var ganska trött så jag gick o lade mig efter ett tag. Väl framme i Sthlm börjar vi åka hemåt. Resan kändes som en evighet.

image167


Väl hemma pratar jag med Jo, o hon kom över. Kollade lite på tv. Deckade på soffan.
I torsdags satt jag ensam hemma heeela dagen, tills 3 på natten då A kom hit. Satt uppe till 8 på morgonen o tjöta. 
Fredag.. Åker till stan, jag o Jo spelade biljard. Jag förlorade :( Men det var riktigt kul. Var hemma redan halv 12. Men så kom A igen o vi satt uppe till 6 på morgonen.
Idag var man lagom trött efter veckan utan sömn :) Jo kom över (syrran, Toni o Cassie var också här). Hyrde två filmer o köpte lite godis. Hade en lagom lugn kväll. Och här sitter jag nu när alla andra sover bara för att man saknar en viss person. 
Imorn kommer A igen.. *super glad*

En sak missade jag.. Gissa vem som var på båten?! Ja, såklart, idiot Kim. Såg han snabbt.. Timo o han tjafsade lite. Men gud vad han ser ut att må dåligt. Men jag skiter i honom. Glad att jag tappade min mobil för annars hade det kunnat sluta illa. :(

Dags att sova nu, bilder från kryssningen kommer imorn.. 

RSS 2.0