Idag

För det första ska jag säga att jag knappt sovit tre timmar inatt. Men kom ändå upp imorse för att åka o kolla på lägenheten i Mölndal. Den var verkligen jätte fin men det är så jobbig väg att pendla.

Sen kom jag hem, slumrade till i soffan en stund innan det var dags för jobbet.

Efter jobbet åkte jag o far o kollade på lägenheten i Majorna! Och oj oj oj.. vad fint det var. Och på rätt ställe av stan.

Vi får se hur det blir med dom.. har chans till att få båda men hoppas mest på den i Majorna.

Nu har vi kollat på Eldsjälar (bara jag som tyckte att Paulo Roberto skrek igenom hela programmet? ggrr..). Vann inget på lotterna heller (inget ovanligt).

Fick julklappen av min älskling nyss och den är riktigt söt. Ett guldhjärta med diamanter (halsband). Den ska jag ha på mig imorn till min fina guldklänning. Och tidigare idag köpte jag jätte fina underkläder också.. :)

Nä, nu ska jag ta en dusch, mysa med älskling o längta tills imorn.

God natt

Fullt upp

Nästan iaf.. :)

I lördags var jag o Kim på Bamboo och käkade. Det var riktigt gott o mysigt. Efter det gick vi till O´Learys där han fastnade framför tv:n (fotboll såklart) så jag gnällde lite och vi började gå mot bussen. Jag mådde lite dåligt men vi bestämde oss ändå för att gå till baren i Gamle port. Där satt vi sen i flera timmar och snackade med trevligt folk o shottade. Sen glömde jag bort min illamående. När baren stängde tog vi en sväng upp till diskoteket men det var inte så mycket folk där så vi åkte hem.

I söndags sov vi ända till 19-tiden. Härligt! hihi.. Vi var väl kanske inte så pigga. ;) Men vi tog en sväng till affären sen o köpte taco-krydda så jag kunde laga tacos. Efter att vi har ätit maten kollade vi på Hancock. Den var ju lite rolig men inte så bra som jag tänkt mig.

Idag gick jag upp runt 11-tiden, lagade lite frukost men så var Kim jätte dålig o kunde inte äta nått. Han trodde det berodde på maten från Bamboo men jag tror nog att det vara alkoholen. :) hihi.. Sen var det dags att jobba mellan 15-19. Och efter jobbet har jag bara varit hemma o kollat på tv.

Nu har syrran flyttat också. Jag har inte sett lägenheten men får ta det efter nyår.

Och imorn ska jag o Kim kolla på två lägenheter. Får se hur det kommer gå.. Så nu måste jag sova för jag ska upp kl. 7.

Natti natti


Julen är över och snart är det ett nytt år

Sådär.. två dagar sen var det julafton. Såhär var det:

Jag gick upp lite före 7 för att jag skulle jobba. Satt o räknade kassan i en o en halvtimme innan jag fick ordning på det. Var ju så himla trött så jag knappt kunde räkna. Det var 3 lugna timmar som jag hade öppet.
När jag sen kom hem fick jag en liten shot av "Marskin ryyppy". :) Och sen hoppade jag in i bastun o njöt. Sen var det dags för Kalle Anka men jag somnade! :( Missade den för första gången i mitt liv.. hihi.. Men det gjorde gott att få sova en timma. Så var det dags för maten. Satt vid matbordet i 2 timmar o smakade på allt från sill, lådor, älgstek, potatis till julgröt (riisipuuro). Sen vilade vi lite innan jultomten kom. Det var en hel del julklappar. Och jag är jätte nöjd med mina.

*Nokia N96 (fast den får jag byta till en Ericson)
*Presentkort: Lindex, MQ och IKEA
*Handdukar och morgonrock
*En limpa cigaretter (av Toni.. 4:e året i rad) :D
*Väckarklocka/lampa
*Spel: Lika par leka bäst

Sen fick ju familjen Playstation 3 med Singstar och en digitalkamera. Far blev jätte glad för sin radiostyrda bil som går i 40km/h.. om inte mer. Han har ju velat ha den så länge. Mor fick ju jul - förkläden, handdukar och så. Cassie fick massor med kläder och bäddset. Och syrran o Toni fick flera spel, bäddset och presentkort. Tonis son var med också och han fick ju sin Nintendo DS som han önskat sig.
Efter att alla julklappar var öppnade var det dags för barnen att sova och för oss vuxna att gotta oss med lite vin o groggar. Jag kom ju igång ordentligt o drack grogg efter grogg. Dumt på julafton kanske men jag skulle vara ledig dagen efter och kände att jag faktiskt får. ;)

Så igår var jag ju då bara hemma o myste i soffan. Var riktigt trött och sov mest bort hela dagen.

Imorse var det dags att jobba igen men nu var jag iaf inte ensam så det var skönt. Allt flöt på. Och efter jobbet kom jag hem o vi käkade lite rester från julafton.. Sen har jag sovit en timme och kollat på tv. Körslaget och Country music Awards är vad jag kollat på och nu på en dokumentär om Jari Sillanpää.. Om ett tag ska jag ta en dusch o sen sova. För imorn börjar jag redan kl. 9.

Imorn kommer älskling hem också, han har ju varit hos sina föräldrar men kommer hem imorn bitti. Så imorn kväll ska vi ut o äta. Jag vill till Bamboo för dom har så himla god kyckling soppa där. Men vi får se hur det blir med det.

Hur har eran jul varit?

God jul

 GOD JUL till er alla!
 
Hoppas att ni får en mysig jul med era nära o kära. Med god mat o fina julklappar!

Dessa dagar

Sen jag skrev sist har jag bara jobbat, varit med älskling, kollat på en lägenhet och bara myst.

Lägenheten var i alldeles för gammalt skick så det var inget för mig, trots den låga hyran. Och så låg den ju i K-dala..

Älsklingen min har åkt upp till sina föräldrar idag så det blir ännu en jul utan honom.

Nä, nu måste jag ta en dusch o sen nana för att imorn ska jag ju jobba :(


God kväll

Sådär .. nu var det ett tag sen igen.. Har ju haft fullt upp med jobb o med Kim :)

Fredag: Var ledig idag så jag åkte till stan tidigt o mötte älskling. Sen åkte vi till hans jobb o han fick papper på jobb. Sen åkte vi hemåt. Tog en sväng till krogen där C o M jobbade. Smakade lite på cider. Sen kom vi hem o käkade middag med hela familjen. Vi spelade Tuttu Juttu (finska versionen av "Lika par leka bäst"). Det gick väl ganska bra. Sen var vi i säng redan runt 23-tiden.

Lördag: Kim åkte till jobbet men när han är nästan framme, ringer dom o säger att han inte behöver jobba. Så han hann komma tillbaka hit innan jag sen skulle på jobbet. Jag jobbade till 18.oo och sen kom älskling hit igen. Vi kollade på tv o somnade ganska tidigt.

Söndag/Idag: Jag gick till jobbet och det var en lugn dag. Fick ett samtal o Kim åkte o kollade på en lägenhet, men det var inget att ha. Sen kom han o mötte mig när jag slutade o vi hämtade Thai-mat. *mums*. Och nyss kollade vi klart på Heartbreak hotel o jag är jätte sugen på en utekväll ;)

Så var det bara 2 dagar kvar till julafton. Känns inte som att det är jul. Ingen snö o massa jobb. Jag har också fått förlängt mitt kontrakt ett halvår framåt o jag är verkligen jätte glad. :D

Nu måste vi sova för att Kim ska upp om 5 timmar o jobba.

Allt funkar bra .. Ska kolla på en annan lägenhet imorn.. fast det är i Kortedala :( Fast huvudsaken är ju att vi får tag på en lägenhet o att vi ska trivas..

God natt

Juklappar och längtan

Idag var jag med Babe o hennes söta son på stan. Vi tog en sväng till Buttericks och jag hittade lite julklappar. :) Några skämt-shot-glas och andra saker. Sen var vi inne i Nordstan och kollade. Köpte en fin sjal till mig själv (eller rättare sagt, Babe köpte den till mig för mina pengar tog slut). Köpte julklapp till mor o Kim också.

Och nu är det färdig handlat! *pust*

Vi var hemma runt 14-tiden och jag lade mig på sängen o kollade på tv men kunde inte somna. Så var det dags att jobba kl. 17-21. Helt onödigt att ha öppet så länge, ingen som kom o handlade ändå. :( Typiskt.

Och nu sitter Kim på tåget.. Han är här i Gbg runt 9-tiden imorn bitti. Så jag ska lägga mig tidigt idag för att jag ska vara pigg när jag träffar honom. Var ju en månad sen ungefär sist han var här. Men nu stannar han för gott... OM VI FÅR TAG PÅ EN LÄGENHET! Fick idag veta att vi såklart inte får hyra Babes brors lägenhet i andra hand. Men nu när Kim kan kolla på lägenheter så kommer vi nog få napp nånstans. Har sökt till en massa lägenheter idag så..

God natt gott folk.. nu ska jag decka!

Gomorron!

Idag har jag gått upp onödigt tidigt men det är för att jag ska med Babe till stan. Hon ska tydligen lämna in bilen på lagning o sen ville hon inte åka själv med buss..haha.. Så jag bestämde mig för att åka med. Ska snurra lite på stan först också tänkte vi. 

Jag ska ju inte jobba förrän 17.oo idag så det kommer bli en vääääldigt lång dag för mig idag. Men förhoppningsvis somnar jag ganska fort ikväll för imorn kl. 8.40 ska jag möta Kim på stan :)

Nä, nu måste jag äta lite frukost.. skriver mer sen..

mitt schema


Idag: 13.oo-20.oo
Imorgon: 17.oo-21.oo
Fredag: Ledig
Lördag: 12.oo-18.oo
Söndag: 12.oo-18.oo

Måndag: 12.oo-20.oo
Tisdag: 12.oo-20.oo
Onsdag/Julafton: 9.oo-13.oo
Torsdag/Juldagen: Ledig
Fredag/Annandagjul: 8.oo-15.oo
Lördag: 12.oo-15.oo
Söndag: Ledig

Måndag: 15.oo-19.oo
Tisdag: 15.oo-19.oo
Onsdag/Nyårsafton: 12.oo-15.oo
Torsdag/Nyårsdagen: Ledig
Fredag: Ledig
Lördag: 12.oo-15.oo
Söndag: Ledig

Jag har alltså fullt upp nu till jul o nyår.. Det blir lugna helger framöver.. hihi..
Men det gör verkligen ingeting.

SOVA

Åh.. vad trött jag är. Har nästan sovit bort alla dagar denna vecka.
I måndags gjorde jag ingenting. Satt bara  framför datorn eller tv:n.
Igår jobbade jag 8-11. Sen kom jag hem o sov. Och så jobbade jag igen kl. 17-20.
Efter jobbet kollade jag bara på Titanic och sen somnade jag igen.
Idag ska jag jobba 13-20. Kommer nog somna direkt efter jobbet idag.
Det enda jag ser fram emot är fredag.. för då kommer älskling hem!! :D

Har mailat med en tjej som har en 3:a i Mölndal. Vi ska kolla på den dagen innan nyårsafton.
Vet inte vilka chanser vi har att få den men vi håller tummarna.

Nu måste jag göra iordning mig o äta frukost innan det är dags att sticka till jobbet.

Boring!

Idag har jag bara suttit här o fixat med bilder m.m. Åh.. vilka minnen man får. Och så läste jag mina gamla inlägg och idag är det exakt ett år sen vi var på julbord med fars företag. Och Sanna var med då. Det var riktigt kul förutom att jag inte gillade maten.. hehe..

Har pratat hela dagen i tel med älskling. Snart kommer han hit :D Längtar så mycket!

Jag har inget vettigt att skriva så här kommer lite bilder :) (har ju varit så dålig på det det senaste)


Jag och Kim i High Chaparall

Tudeluu

Sådär, nu var det söndag kväll igen. Det senaste har tiden gått alldeles för fort. Men men..

Fredag: Jag jobbade till 19. När jag kom hem var syrran, Toni o Cassie här så det blev en god familje middag. Senare på kvällen blev jag rastlös och bestämde mig för att gå ut. Åkte till karaoke-baren med Anne. Där satt vi o snacka med lite folk o hade det trevligt.
Lördag: Jag jobbade i tre timmar (autch.. vilken huvudvärk jag hade).  Efter jobbet kom jag hem o somnade på soffan. Mor o far ringde runt 20-tiden o sa att jag skulle komma till stan. (Dom var på julbord). Så jag åkte dit o vi gick till Casinot. Träffade på några vänner där så vi satt o tjöta med dom. Spelade lite men eftersom vi inte riktigt förstår oss på sånt så vi spelade bort 60kr och sen var det dags att åka vidare. Så vi åkte till Johans krog (finskt dansställe).  Där blev det en hel del dansande o jag hade det riktigt trevligt.
Idag: Mor o far väckte mig o sa att dom skulle till Liseberg så jag bestämde mig för att åka med. Vi gick runt där en lång stund innan vi sen kollade på Lotta (allsång). Så nu har jag sett Darin live.. weehh.. vad grymt! (haha.. skämt). Efter det åt vi middag på en av restaurangerna. Det blev ju såklart lax för min del.. gott var det! Sen tog vi en till sväng. Jag köpte två söta tomtar i porslin. (bild kommer när jag julpyntat ordentligt).

Sen vi kom hem har jag bara glott på tv o pratat med älskling i telefon. Saknar honom så fruktansvärt mycket. Men nu har far min lovat att hjälpa oss med lägenhet o har en del på gång så förhoppningsvis har vi en lägenhet till årsskiftet. :)

Nu ska jag ta en dusch o sen sova. Imorn blir det en lååång promenad ute i kylan..

viime yönä taas, samaa unta näin...



/Laura Voutilainen - palaa

minkä vuoksi rakastuttiin...

Jossain sisällä on niin ikävä sua
Miks et ole sä tässä lähellä mua
Pidä omana, pidä sylissä, miks et ole sä tässä lähellä mua

Minkä vuoksi sitten rakastuttiin, jos ei siitä koskaan mitään tuu
jos et uskalla tulla, jos sä pelkäät että ansaan jäät
Minkä tähden sitten rakastuttiin, jos on tärkeämpää kaikki muu
jos et uskalla tulla, jos sä pelkäät, jos sä pelkäät

Jossain sisällä on niin ikävä sua
miks et välitä olla lähellä mua
etkö tulella tahdo leikkiä
etkö välitä olla lähellä mua


/Tarja lunnas


(någonstans inom mig saknar jag dig så
varför är du inte här bredvid mig
låt mig vara din, håll mig i din famn, varför är du inte här bredvid mig
Varför skulle vi bli kära när det ändå aldrig blir något av det
om du inte vågar komma, om du är rädd för att fastna
Varför skulle vi bli kära när allt annat är viktigare
om du inte vågar komma, om du är rädd, om du är rädd
Någonstans inom mig saknar jag dig så
Varför bryr du dig inte om att vara bredvid mig
Vill du inte leka med elden
Bryr du dig inte om att vara nära mig.)
-något åt det hållet är det, finare på finska!

sanaton


IDAG

Snart ska jag med syrran o Cassie till stan. Syrran ska köpa dom sista julklapparna. Efter det ska vi hem till dom. Jag kommer ta med mig mina filmer som vi kan se på. Sen imorn ska jag få se lilla Cassie gå med i Luciatåget. :)

Bye so long

orättvist

När allt går bra för alla andra, går allt åt helvete för mig.
När kan vinden vända så att det någon gång kan gå bra för mig?
Med gråten i halsen och stressad så jag skakar, sitter jag här.
Jag söker och väntar på svar men ingeting händer.
När kommer jag att få mitt eget lilla place och känna lugn o ro?
När kan folk sluta vara så egoistiska och lämna lite utrymme för mig?
Varför kan aldrig jag få komma i första hand?

När tårarna rinner och hoppet inte längre finns kvar, finns bara en utväg..
att låta bli, att sluta tänka och inte hoppas alls.

Det är den enda glädjen i mitt liv just nu.

Jag försvinner för ett tag.
Bara för ett ögonblick.
När jag öppnar ögonen,
finns ingenting kvar!
Vilken lättnad!
Jag är fri.

Fika

Igår när jag kom hem efter jobbet ringde Collin till mig o frågade om vi kunde ta en fika. Så jag hoppade snabbt in i duschen o sen möttes vi i stan. Vi tog en liten promenad upp till Café Tintin. Där beställde jag en tonfisksallad och Collin tog en baguette med kyckling. Det var riktigt gott och mycket! hihi.. som ni ser på bilden. Sen så var jag tvungen att ta en varm choklad.. mm.. Så gott. Där satt vi i några timmar o pratade om allt o lite till. Så jag var inte hemma förrän kl. 1 inatt.

Tack Collin för en mysig kväll.. det måste vi göra om.. :)

Jag gick upp för en halvtimme sen. Uscha.. nu har jag vänt på dygnet igen. Och ingen träning har det blivit den här veckan heller men hoppas Babe är pigg nästa vecka iaf.

Nu ska jag äta (en sen) frukost..

Jobba

Om en timme ska jag jobba. Känner mig riktigt slö så det lockar inte så mycket idag, men det blir väl bättre sen när jag kommit dit.

Efter jobbet ska jag o far gå stavgång. Har aldrig testat det så det ska bli kul. Äntligen kommer man igång med nånting iaf. För simning har det inte blivit denna vecka eftersom Babe är lite sjuk.

Imorn ska jag till syrran för att på fredag morgon ska vi gå o titta på när Cassie är med i Lucia tåget på dagis. :)

Nä, jag har inget vettigt att skriva nu så här kommer en liten låt..

T´pau - China in your hand

Orkar inte

det får se ut såhär så länge.. fortsätter en annan dag med designen

Shopping

Nu kom jag hem efter att ha varit o handlat massa grejer med föräldrarna. Vi kommer hänga upp massa ljusslingor runt huset, vadå usa-stil? hihi.. Men det kommer nog bli fräckt.

Jag fick lite grejer på samma gång också. Två skit snygga ljusstakar i sten.



Fyra filmer lyckades jag hitta också. Det blev: Margot at the wedding, The Holiday, Charlie Wilson´s war och Härmed förklarar jag er Chuck och Larry. Har iofs sett två av dom redan men tycker dom är så bra att jag kan se dom många ggr om igen.



Tidigare idag var jag o fikade med Babe o Ida på Konditoriet. Efter en stund kom syrran med. Och oj vad vi skrattade gott åt minnen. Det är alltid lika härligt att träffa dessa underbara vänner man känt i så många år.

Nu tänkte jag äta lite lax med aioli.. det får man väl även om jag egentligen försöker sköta mig med mat-tider. Lovar att inte äta för mycket. Efter det ska jag fortsätta med designen på bloggen. Är inte ett dugg nöjd med headern.

Och här får ni se en bild på min nya jacka som jag lovat.


Flera timmars jobb

Bloggen ska inredas på nytt. Det ska bli mer juligt. Men det är inte riktigt klart. Men fortsätter senare ikväll. För nu ska jag till Bauhaus och Hornbach.

Helgen:

Fredag:
Mina föräldrar var på Finlands självständighetsfest så det blev inge middag. Så jag gick över till J där han o B satt o sörpla på öl. Jag hade med mig en vinare. Senare kom resten av gänget. Vi hade riktigt kul (Anne, det är inte bara du som gillar att spela öl-spelet märkte jag). När dom sen runt 12-tiden åkte till stan, gick jag hem för att jag skulle jobba på lördag.

Lördag:
Jobbade i tre timmar. Tiden gick väääldigt sakta. Och när jag kom hem var syrran o Toni här. Sen var det bara att göra sig iordning o åka till stan. Var på Opalen på julbord och vi var 8 pers. Jag åt mest lax o potatis.. Köttbullar kan jag ju äta när jag vill.. Och så blev det en jäkla massa shottar. Det var lite show under tiden också. Runt 21-tiden var det dags för oss själva att dansa. Damn, hela gänget var upp på golvet så fort musiken börjades spela. Har inte dansat så mycket på år o dar som jag gjorde nu. Det var riktigt skoj. Och svettigt :) När festen var slut tog jag, far o en till en sväng till Karaoke-baren men där var det ju ingen jag kände o det stängde ju sen.

Söndag:
Vaknade inte förrän kl. 13.30.. Snacka om att dansandet + shottarna tog musten ur mig. Jag var inte bakis men otroligt trött hela dagen. Sov mest bort hela dagen.

Idag:
Vaknade jag runt 10-tiden men låg o kollade på tv i flera timmar innan jag sen tog en sväng till krogen o hälsade på C m.m. Satt där en stund o sen kom jag tillbaka hem o här har jag typ bara suttit hela dagen.

Imorgon:
Tror inte Babe kommer orka simma imorn eftersom hon har ont i halsen så jag ska nog göra det själv.

Och idag fick jag sms av José att han har fått tid för fotografering (som jag skulle gått med Anne på men orkade inte). Så han bjöd med mig den 18:e. Ska bli kul.

Jag väntar bara nu på att Babe´s bror ska höra av sig så vi kan skriva på papper om lägenheten.


Min Önskelista

Det här är något som jag verkligen önskar mig till min nya lägenhet (om det nu blir nått av det)



Finns en hel del mer jag vill ha som tex:

Presentkort: MQ, Hemtex, Lindex, Chilli, IKEA m.m.
Spel: Nintendo Wii, Lika par leka bäst, Pictionary
Kamera eller mobil


Ja, det var nog det.. Hehe..


Nä du..

Ingen förkylning för min del. Konstigt att jag kände mig så dålig en dag o att det sen gick över.

Imorse åkte jag o Babe o simmade. Och solade gjorde vi också. Ska bli skönt att bli brun på köpet också.
Sen var jag med mor nere på torget.. i 3 timmar!! Jag fick en tidig julklapp.. En jacka! Riktigt snygg är den och bild på den kommer imorn. Sen så köpte jag en ny duschcreme och bodylotion på Apoteket också. :)
Efter shoppningen kom jag hem o lade mig på soffan. Var lite trött så jag hann med en powernap innan jag sen skulle till jobbet. Och det var helt onödigt att jag var på jobbet dom tre sista timmarna. Vi trodde ju att det skulle komma mycket kunder nu när vi höll öppet en timma extra men neeej..
Och efter det har jag bara tittat på Criminal Minds (Jag har blivit kär i Dr. Reid hihi..) och tog nyss en dusch.. och ja.. krämerna luktar jätte gott.

Imorn ska jag till stan. Eller rättare sagt Redbergsplatsen. Jag hittade en jätte fin klänning i en klädbutik här men det fanns inte i min storlek så jag får åka över dit för att köpa den istället. Tror att mor min följer med så det blir nog julklapps-shopping också. Själv köpte jag jätte fina julklappar till Cassie idag men vågar inte skriva vad det var för jag vet inte riktigt om syrran läser här..

Nu ska jag kolla på nån film.. sen är det lägg-dags..

Måste bara säga.. Det känns ju helt underbart att gå o lägga sig tidigt och sen orka gå upp runt 8-9 tiden. Så mycket jag har missat under mina år då jag sovit bort den mesta tiden. Men nu är ju livet annorlunda och bättre. :) Jag är rätt ut sagt så himla nöjd nu. :) Känner mig starkare än vanligt. Tack vare jobbet, träningen och min älskling + vänner. (sånna upp o ner dagar man har ibland va?.. helt otroligt)

Nu är det min tur..

Idag har jag jobbat. Kände redan då att nu är förkylningen på väg. Inte nog med det så har jag träningsvärk i hela kroppen. :) Och efter jobbet har jag bara suttit i soffan under två filtar och mått piss. Jag vill inte bli sjuk nu! Tanken är att vi ska simma imorn igen ju.. Och så ska jag jobba 17-20. Och på lördag ska jag också jobba tre timmar och sen är det ju julbord. :S hjääälp..

Kom att tänka på förut att för två år sen var jag på julbord med hela fars jobb på Opalen. Då var jag riktigt sjuk. Förkyld och feber i högsta grad. Och gissa om jag lyckades smitta resten av gänget? hehe.. Alla var inte på jobbet veckan där efter. Hoppas det inte blir så nu i år igen bara.

Nä, nu ska jag lägga mig i sängen o hoppas på att jag mår bättre imorn. Natti natti

inlägg nr 500

Sådär .. nu är jag uppe i 500 inlägg. Inte helt fel.. efter bara 2 år.. hehe..

Idag var jag som sagt på MediaMarkt med syrran o hennes lilla familj. Jag köpte två filmer. Kid Svensk (en av skådespelarna är min mors kusins barn.. det ni!) och så köpte jag också 27 dresses. Jag gillar sånna tjejiga filmer. Har inte sett dom än men hoppas på att dom är bra.

Nyss målade jag naglarna sådär jul-röda! :) Och tårna ska också få samma färg men inte förrän imorn.. hihi.. (Nödvändigt vetande).

Nä, nu är det väl dags att ta en dusch och sen kolla på en av filmerna.. gissa vilken jag börjar med först? hehe..



Duktig tjej..

Först måste jag bara tacka Babe för att hon finns!

Imorse väckte hon mig kl. 9 o vi träffades på torget kl. 10. Sen åkte vi över till Kungälvs-simhall. Där simmade vi i 40 min. Känns så skönt i kroppen nu. Efter det bastade vi och solade solarium. Och det ska upprepas minst 2 ggr i veckan. Äntligen har man en tränings-polare så man kommer igång. Och då ska vi försöka äta rätt också så det gör någon skillnad. Extrakilona ska bort! ;) 

Nu lagar min kära mor lax-gryta till mig.. *slurp* Det ska bli så himla gott.

Och idag fick jag veta att på lördag ska vi på julbord med familjen + fars kompisar. Det ska bli riktigt kul. Vi ska vara på Opalen och där har vi varit många ggr innan och det är riktigt gott där. Hmm.. Får träna extra mycket nästa vecka då. ;)

Och idag ska jag med syrran, Toni o Cassie till den nya MediaMarkt i Bäckebol och efter det tar jag nog en tripp till IKEA och kollar om jag hittar något. Måste ju köpa en hel del grejer till lägenheten.

Nä, nu ska jag julpynta lite till.. börjar bli riktigt mysigt här hemma nu..

PS: Till er som undrar, så heter Babe, Jessica egentligen. Men sen vi var unga har jag/vi kallat henne för Babe och det håller i sig än ;)

Lite bättre

Sådär.. nu var jag o kollade på Babes brors lägenhet. Det ligger inte långt härifrån och det skulle vara perfekt. Ingen dyr hyra heller. Så nu väntar vi bara på att alla papper blir ordnade o underskrivna så vi kan flytta dit.

Imorn ska jag o Babe iväg o simma. Hoppas att det blir som tänkt, minst tre ggr i veckan. Det hade varit bra för själen.. hihi..

Nu känns det lite bättre iaf.

Fast jag hoppas inte för mycket.. det blir ju alltid skit så fort man hoppas för mycket. hehe..

Aja.. dags för en dusch o en film innan det är lägg dags..

Telefonbok

Har kollat igenom min telefonlista.. det fanns många nr att radera. Många nr jag inte ens kände igen. ;)

Men det är inte många vänner eller bekanta man har kvar. Det var iofs inte länge sen jag skrev så sist men men..

Så många man inte ens pratar med längre. Dom enda numrena som används i min tel är:

Kim, Anne, Babe, Jo, Mor, Far och Syrran.. woooow!

Najs! I feel so happy.. not! Men det är väl så det ska vara när man blir äldre. Eller egentligen inte.

Om man ändå kunde flytta till en annan stad och träffa nya människor och börja om på nytt.. det hade inte varit fel.

Men vad fan är det med mig? Är jag helt slut eller? Finito! Skärpning flicka!

Jag vill ju bara känna mig levande igen..

Tråkigt..

Hade hoppats på att Babe kunde gå ut med mig ikväll men det gick inte. :(

Fuck vad jag känner mig ledsen.. Det är så mörkt o tråkigt ute.. Kallt är det också.

Kan inte nån bara ta mig härifrån, om det så bara är för en kväll.. Så att man känner sig piggare på livet.

Ska iofs kolla på en lägenhet ikväll.. vilket såklart känns bra. Men tankarna är nån annanstans.

Och älsklingen har man inte sett på tre veckor och lika många veckor är det kvar tills jag får träffa honom igen också.

Nä, nu ska jag gråta en skvätt och sen ska jag laga mat.




vadå, tycka-synd-om-sig-själv-dag-idag. hihi..

Livet

Här sitter jag och inte har något liv så jag sitter och läser andras blogg istället. Gud, vad intressanta liv många har. Medans man själv bara sitter här i flera timmar utan någon som helst resultat.

Ni anar inte hur sugen jag är på att gå ut o äta och sen ut o dansa!

Att fixa håret och sminket sådär glamouröst fint och ha snygga kläder på sig.
Äta på något fint ställe och efter det gå till någon bar där man smakar på dyra drinkar.
Och sen ut o dansa på ett stort ställe och träffa massa goa glada festare!

Någon som vill?
Man behöver ju en del pengar till det.. Men hittar man några bra men billiga ställen så behöver det ju inte bli så himla dyrt. Och sen blir man förhoppningsvis bjuden på drinkar.. hehe..

Jag vill bara lyxa till det, bara en kväll.. det skulle räcka för att känna mig som en människa igen. Ut och känna av friheten. Att bara få känna sig vacker igen och att dansa.. det var evigheter sen.

Nu måste jag tvätta kläder.. kanske får chansen att gå ut redan ikväll.. ;)

RSS 2.0