Så var det dags för stan...

Har knappt sovit nått inatt men gick upp tidigt idag ändå för att åka till stan. Syrran, Toni o Ari är redan i stan. Jag tänkte shoppa lite. Måste köpa ny mascara, rouge, shampoo o massa kläder :)
Igår satt jag bara hemma o kollade på tv, var lite lagom seg.,. he he
Har varit lite nostalgisk i tidigare inlägg, men what a heck.. så är det väl ibland. He he..

ikävä Sinua Sanna

Jag ska ta fram  www.myspace.com/sannatoivanen min bästaste vän, min underbaraste pruttis och sångerska.
Det finns ingen bättre människa på den här jorden. Älskar min pruttis...


Idag då..

Har jag bara städat, städat o städat. Och rent o fint är det nu.. Sen när jag blivit klar med städningen har jag kollat på tv, pratat med folk på msn o smakat lite på vin. Här kommer lite bilder på badrummet. För jag har gjort det lite mer mysigare med växterna än vad min mamma godkänt.. he he.. När man är ensam hemma dekorerar jag gärna om huset helt i stilen jag vill ha det. Men hon kommer nog gilla det .. när hon kommer hem... :) Dags att sova.

image275

Äntligen lite lugn o ro..

Men visst har det varit trevligt att ha sällskap men som jag känt mig nu så vill jag bara få vara ifred o ta hand om mig själv. Idag har jag varit vaken sen kl.7 imorse eftersom syrran o dom sov här. Kände mig lagom grinig på morgonen men fick sovit en timme sen vid 11-tiden ändå. När vi gick upp lagade vi mat direkt eftersom det var lite för sent för frukost. Sen så kollade vi slutet på Jeepers Creepers 2 som vi hade börjat se igår. Och så tog jag o Ari en match i Corona. Jag vann! Sorri, jag kan inte hjälpa det, jag är bara föör bra! ;)

Och så har det snöat hela tiden. Är så trött på snön nu. -Försvinn!! hihi..

Dags att städa hela huset nu o lyssna på Lionel Richie - The definitive Collection.. Skit bra skiva..

Jahapp.. får väl ta och uppdatera nu..

Igår när Ari kom, gick vi o handlade mat o köpte godis. Kom hem, lagade maten. Spelade lite Corona och sen spelade vi Bingo Lotto också. Vi vann 100kr + en ny lott. Så det blev ju vinst :) Inte lika mycket som vi hoppats på, men men.. Och idag har vi bara varit hemma. Eftersom det har snöat lite till har vi varit ute på gården o gjort två snölyktor.. jätte fina! he he. Syrran, Toni o lilla Cassie kom idag med och jag har fått busa lite med lillan.

Jag har varit lite off och känt mig ganska nere de senaste dagarna. Har inte orkat göra något. Har haft så mycket tankar och funderingar så jag vet inte vad. Är bara så trött på allt. ALLT verkligen. Om man ändå kunde ta en paus från sitt eget liv ett tag och leva nån annans för omväxlingens skull.. Men neeej.. det här är hur jag ska leva mitt liv. Finns så mycket jag vill kunna göra och så mycket jag bara vill slippa men det går ju inte att ordna upp på en dag utan det är något man måste kämpa för och kämpaglädjen finns inte just nu.. (fråga mig inte vad jag försöker komma fram till).

Nu ska jag upp o se hur det är med Cassie, hon har varit så tyst. Inte konstigt eftersom hon sover, men barn vaknar ju till lite då o då ändå.  Syrran o Toni är nämligen iväg på stan.

Aja.. ha det så bra med era underbara liv! Själv ska jag gömma mig under täcket tills sommaren är här. (heh.. den kommer väl aldrig hit till Gbg heller).

Natti natti

Så var det söndag igen..

Vad tiden går fort nuförtiden. Inte nog med att denna vecka gått fort så är det snart april. Känns som att man inte hinner göra något vettigt. Fast vad skulle jag kunna göra som skulle vara så vettigt? :) Borde börja med min "läxa" nu men är så trött på att gå igenom "vad är jag bra på?", "Vad är jag dålig på?", "Vad gör jag på fritiden?". ggrr.. Men det är väl lika bra att ta tag i det innan det är försent. Tur att man inte behöver gå till arb.förm förrän på tisdag.

Helgen då:
I torsdags åkte jag o Ari till Sanna o Timo. Vi smakade lite på cider och väntade på ishockey matchen. Men när det väl var dags, ja.. då funkade inte tv-kanalen. Så pojkarna åkte till Bordet och jag väntade på Sanna som gjorde iordning sig o sen åkte vi också dit. Jag jävlades lite med folk och "hejade" på Färjestad. Tur att Frölunda vann för annars hade jag säkert fått stryk. :) Efter matchen åkte jag med till Sanna o Timo fast jag åkte hem sen efter någon timme.
I fredags åkte jag till Sanna. Hämtade mat från Rannebergens Pizzeria. Måste bara säga att dom har den godaste kebabtallriken :) Så vräkte vi i oss det. Efter det smakade vi på alkohol, gjorde iordning oss och tog lite kort som Sanna har i sin blogg. :) Sen var det dags för Karaoke-baren. Där var ju grabbarna redan och det var en riktigt skoj kväll förutom att man blev utskälld av en kär vän men men.. Och när jag kom hem somnade jag nästan vid köksbordet.
Igår satt jag bara hemma. Skulle gått på Johans krog eftersom Sanna uppträdde där men jag hade inge ork och mådde lite dåligt. (förlåt Sanna) Så jag kollade på tv hela dagen. Vilken rolig påskafton jag hade då.. he he..

Snart kommer Ari hit så jag måste ta o städa här. Ser ut som faen.. Sen ska vi köpa lite godis o kolla på skräckisar! he he..

Ha en bra söndag!

En låt jag växt upp med...



Jag kan inte mer än älska denna låt + att den här mannen hade den underbaraste rösten.. *tack mamma*

skön musik..men...



dålig version av en låt jag älskar

Dessa underbara dagar!

Nu har det varit så mycket att göa att jag inte ens hunnit uppdatera :)

I måndags kom ju Ari hit och vi kollade på flera filmer innan vi gick o lade oss.

Och igår tog vi en promenad o handlade lite mat. Så kom syrran, Toni o mosters ängel hit. Jag lagade mat och sen kollade vi på 1408 och den var ju bra läskig :) Smakade lite på Jägermaister också. Bastade o myste. Idag vaknade vi inte förrän 13-tiden för det blev så sent igår. Lekte massor med min ängel. Nu har syrran o dom åkt hem så jag o Ari har spelat DVD-T.P.. Jag vann! Weehh.. I´m the best. Snart ska vi spela Corona också. Undrar vem som kommer vinna den då?! JAG! he he..


Har haft det jätte mysigt nu dessa dagar. Imorn ska jag upp kl.8 för att hjälpa syrran att göra affischer och flygblad till hennes jobb. Hoppas dom kommer godkänna dom och tycker att dom blir bra. OCH så hoppas jag att jag får fler sådana uppdrag sen för jag tycker sånt är jätte skoj. Här får ni ett exempel på vad jag ska göra. (Det är inte färdigt, gjorde det lite snabbt bara för att visa syrrans chef om det är något sånt dom söker).


image274

Fryser..

Okej, jag fryser ganska lätt, men nu är det ju riktigt kallt. Har fått ha på mig strumpor hela dagen, vilket jag helst inte har när jag är hemma. :) Vad fan skulle det komma snö nu för? Jag som var så glad igår när det var jätte soligt. Därför jag inte gillar Sverige ett dugg.. :(

Idag på arbetsförmedlingen gick det bra. Tiden gick fort o vi fick göra lite roliga uppgifter. Nu ska man göra ett "personligt brev" till nästa gång.. yäk! Me dont like! Är så dålig på allt detta med CV och shit.. men det måste göras.

Fick ett mms av mamma idag.. En bild på "ingången till Levi"... ggrr.. JAG VILL OCKSÅ VARA DÄR NU!! Fast ska ju inte klaga, var ju där tre ggr förra året :) Men det hade inte skadat att få vara där nu med när det ändå är snö här hemma också. En bättre känsla hade det varit om man var uppe i norra Finland än här. Få åka skidor, gå på After-ski, basta o rulla i snön, åka snöscooter, Festa heeela nätterna och träffa massa nytt folk. Levi är ett grymt ställe. Trots att jag också gillar Åre och Sälen men Finland är ju snäppet bättre :) Och bäst är ju att en del av släkten är där uppe med. Näe.. Hade varit skönt o få fira påsken där uppe..

image273


Vad händer i Påsk egentligen? Det hade varit kul om man kunde ha en liten påsk-middag här hemma och festa lite. Men med vilka? Aja.. får väl fira påsken själv..
image272



Snart är Ari här.. Vi ska se på massa filmer o det mesta är skräckisar!! iiikk... :)

Snö ute!!

Det här är ju inte sant. Det är mer snö ute nu än vad det har varit på hela vintern nästan ju. Katastrof!! Hela dagen är förstörd! hehe..

Inatt har jag iaf haft en helt underbar dröm. Kan tyvärr inte berätta om den, jag vill att den ska gå i uppfyllelse.. hihi..

Nu måste jag göra klart "läxorna".

Här får ni se det fina vädret...

image270

Här är en bild på hur mysigt jag hade det igår kväll med alla ljus.. *fast bilden är ganska dålig*

image271


ett test jag gjorde.. hmm..

image269

Så var denna dag slut..

Idag har jag ju mest suttit här framför datorn och försökt göra klart "läxan". Sen så kollade jag ju på tv nu i några timmar. Men jag är inte trött och är lite rädd för att gå o lägga mig. Är ju ensam hemma så man ligger ju o lyssnar på alla konstiga ljud. Men det känns skönt att få ha varit helt själv sen igår kväll. Jag gillar denna frihet. Att bara få vara och göra som man själv vill. :D Me happy!

Imorn är det då dags för tre timmars passet på arb.förmedlingen.. Fy! Men det är något man måste göra och denna gång gillade jag faktiskt våran "läxa". Hoppas bara det duger med det jag gjort och hoppas man inte behöver ta det med hela gruppen eller med någon annan förutom med arbetsförmedlarna. Lite för personligt för det. Men det löser sig nog..

Nu borde det väl vara dags för att ta en dusch och sen lägga sig i sängen o glo på tv innan man somnar..

God natt gott folk.

Min tv kväll

Detta är vad jag ska se på ikväll.. ingen aning om filmen är bra men serierna är ju några av mina favoriter. Är inte kvinnan i Cold Case bara för snygg? Wow.. säger jag bara + att jag gillar hennes håruppsättningar :)
Ha en bra söndags kväll ni också..

image268

Lagat mat

image267


 

Så har man lagat mat.. till sig själv. Inge kul trots att jag gillar att laga mat. Och detta var vad det fick bli eftersom jag inte har så mycket mat hemma. Men imorn ska det handlas mat och tänkte göra en Thai-soppa som jag hittat ett recept på.

Och så har jag lyssnat på NRJ hela dagen.. Är det bara en enda skiva som går runt o runt hela tiden? Dom spelar samma musik heeela tiden. Finns det några radio-kanaler som spelar blandat? Tycker dom flesta spelar det samma. Speciellt Lugna favoriter. Ggrrr.. Dom har ju bara samma låtar också som spelas om o om igen. Nä, dags att kolla på tv istället. Ska tända lite ljus o mysa i soffan med lite godis..

i´m testing my skills..

Tycker bilden blev helt okej. Och då har jag bara använt Word och Paint. Duktigt va? hi hi..


image266

mosters ängel <3

image265

<3 poems

image263

Don't think that no ones loved you,
because they've turned away.
Don't feel they didn't care for you,
because they couldn't stay.
Don't damn the world for not returning
the love you feel you've given.
Don't hate the one that you were yearning for,
because he couldn't make a commitment.
Just think of him as experience,
and think how much you've grown.
Think of him as the sacred prince
who placed you on a throne.
Think of all your times together,
feeling closer since you're apart.
Think of your plans of now and forever,
and hold them in your heart.
And don't let yourself feel so much hate
when he's no longer your other.
For when you're both at Heaven's gate,
that man will be your brother.



sitting in this empty room where
so many memories still remain
I can almost smell the cologne
almost see you walking in again
what happened, what did I do?
why do you have to be who you are?
couldn't you have tried a little harder?
did you have to take things so far?

never doubt my convictions
never say I didn't try
it was your choice to fuck me over
your choice to tell me those lies
tell me was I too demanding?
you used to be the world to me
you made your points with your fists
the angry marks that everyone could see

sitting in this empty room where
so many memories linger on
your scent's already fading
peace of mind lets me know you're gone
I'll never be that weak again
you brought out the worst in me
couldn't you have tried a little harder?
be the man in you I used to see



I dreamt of this perfect man..

He has the most beautiful eyes I ever looked into,

He has the smile that makes my heart melt,

He has the body and strength that makes me feel safe
when he holds me in his arms,

He has the gorgeous face that makes me want to kiss him passionately,

He has that deep sensual voice that makes me weak
when he whispers sweet words into my ear,

He has the sensitive personality that makes me wish
I could be in his life forever...

Then I woke up, and that man was laying right beside me.

image264


Solen skiner..

Och här sitter jag framför datorn. Vaknade för en liten stund sen. Nu vill jag bara ut till Slottskogen och ha picknick. :) hihi.. Men istället måste jag städa här hemma och sen göra mina "läxor" som jag fått från arb.förm.
Men helgen då... I fredags åkte jag o Sanna till karaoken. Där var det bra med folk. Men stämningen var lite stel. Fast det var ganska skoj ändå. Och igår var jag hemma hos Jo hela dagen. Vi var ungefär 6 st och det var kul att alla var samlade och tyckte om baby-kläderna. Sen på kvällen var vi o käkade pizza.. mm.. länge sen man käkade en Caruso med stark o mild kebabsås i Surte.. hehe. Efter det kom jag hem o kollade på Melodifestivalen. Ja, vad ska man säga om Charlotte Perellis låt.. -en typisk låt som gick vidare! Sen kollade jag bara på tv tills jag somnade.
 

Sista låten jag lyssnade på inatt innan jag somnade.. i like it alot!

tack

till er båda för era härliga kommentarer.. ha ha

Nu har jag o Sanna ätit gott, lax o potatis med Sannas goda vita sås.. *slurp*. Sen bastade vi i nästan en timme, och sen blev man ju lite snurrig så det var dags att ta en dusch.. :) Och nu har vi stått framför varsin spegel o gjort iordning oss o lyssnat på musik.. och såklart smakat på cider. Syrran är på väg hit nu också. Hon ska köra oss till karaoken. Hoppas det kommer vara bra med folk där. Men imorn ska jag till Jo runt 15-tiden. Syrran ska ha sin baby-klädes-home-party-grej där. Men men..

Tack ännu en gång Sanna att du är en sååååå underbar vän. Jag har kanske varit lite tyst o off idag men det blir det ändring på sen. :)

Ha en bra fredags kväll ni andra också..

en till bild på mig.. vad tycks?

image262

Ikväll då..

Sanna ska komma hit. Vi ska basta, äta gott (såklart lax) och smaka på cider. Sen ska vi nog till Karaoke-baren som vanligt. :) Ska bli riktigt kul.. Mer skriver jag nog imorn..

image261

Lite bra musik (enligt mig) hehe..

Irina med låtarna "Pokka" och "Miksi hänkin on täällä"





Värsta partyt..

he he.. jag o Ari smakade på vin i onsdags och hade riktigt skoj. Lyssnade på gamla trance låtar och rejvade loss. :) Var uppe till 11 igår morse. Så igår sov jag heeela dagen. Gick inte upp förrän 21.30 då jag var tvungen att äta nått. Sen var det dags att sova igen. Imorse vaknade vi redan 9.30 och sen åkte han hemåt för att göra lite ärenden. Själv har jag sovit en stund o nu sitter jag bara här.
Ikväll hade det varit kul om Sanna kunde komma hit men hon vill inte ta bussen med sin hund så jag vet inte vad jag ska hitta på. Ska väl ta o laga en god middag till mig själv, basta o grejer. Om ingen bjuder på fest eller nått liknande .. hi hi..

Här kommer lite nytagna bilder på mig..
image260

Varit hos syrran..

Hon hämtade mig o Ari efter jobbet. Hämtade upp M o lilla J också. Väl hos henne fick vi pasta sallad. Gottade i oss en massa av den. Sen var det dags för henne att visa upp alla barn-kläder m.m. Det fanns ju en t-shirt som jag ska köpa till en kompis. Sen gjorde jag chokladbollar, dom blev faktiskt väldigt goda men efter några stycken mådde man ju inge vidare. Sen var det dags för Grey´s Anatomi, Fråga Olle och The girls of the Playboy mansion. Stackars Toni o Ari som verkligen inte villa kolla på dom alls. Heh.. Och nu är jag o Ari hemma o slappar. Tänkte smaka på lite vin o fira att vi är själva.. he he..

Förlåt Sanna för att vi inte kom idag o hälsade på.. tiden gick så fort.. Men till helgen hoppas jag på att vi kan hitta på nått kul.. :)

God natt

Idag då..

Vaknade inte förrän 13.00.. sov så dåligt inatt och imorse försökte jag ringa till Vårdcentralen men sket i det sen. Nu har jag iaf fått mitt nya id-kort. Var också på en lite längre promenad med Ari nyss. Nu håller mor o far på o packar husbilen så dom åker om ett tag. :D sköööönt o få vara själv.
Om en timme hämtar syrran oss. Vi ska hem till henne för att hon ska ha en "hem-party-grej-med-små-barnskläder". Vet inte nått bättre sätt att förklara det på.. hehe.. Efter det tror jag att vi tar en sväng till Sanna o Timo om det inte blir allt för sent. Och sen hem o söööva.

Dags att hoppa in i duschen.. men haaaa det gott!

Varför ska det alltid regna?

Är så trött på att det regnar o regnar o regnar heeela tiden.
Fast igår kväll kom ju Ari hit så det är ju alltid trevligt med sällskap. Vi kollade mest på tv bara. Men vad ska vi hitta på idag? hmm.. Jag måste iaf ta en sväng till arb.förm o fylla på mina papper så jag får mina pengar.
Nä, detta blev ett kort inlägg.. har inget kul att skriva.

Helgen:

I fredags åkte jag hem men hann bara ta en dusch så var det dags att åka till stan med mor o far. Var först på Opalen och käkade. Sen var vi på bio o såg Rambo (öh.. skit film). Sen gick vi tillbaka till Opalen och smakade på lite vin. Sen fick jag en bra idé om att vi skulle till karaoke-baren och så blev det. Där var det ju lagom bra med folk. Hade riktigt skoj. Ari följde med hem till oss och vi deckade direkt.
Så ringer Aris klocka redan kl.12 på lördag. Lagom bakis men lika bra att gå upp. Så kom Babe runt 17-tiden. Satt o kollade på massa gamla kort. Och sen var det ju dags för återträffen. När vi kom dit var det inte alls många där men det kom mer o mer folk hela tiden. Vissa var det ju riktigt kul att se igen men några andra kunde skippat festen tycker jag.. ha ha. Men vi hade det jätte skoj ändå. Senare skulle alla till Trädgårn så vi hakade på. Men i sista minuten bestämde jag mig för att vi borde gå till Bryggeriet istället för där var ju syrran, Toni o Ari. Här kom vi igång och dansade lite. Hela kvällen gick jätte bra och jag hade iaf hur kul som helst. :)
Igår var det ju bara tv:n som gällde. Orkade inte göra nånting. Inatt sov jag så otroligt dåligt att jag nu har huvudvärk. Var tvungen att gå upp redan kl. 9 för dom började renovera här hemma.
Idag är det dags för arb.förm igen. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det men det får helt enkelt gå. Idag ska man ha med sig sin CV och lite annat papper.. :( åh.. är sååå trött så jag orkar inte tänka på det nu alls.

Jo, på festen kom vi fram till att jag ska ha fest den 12:e april. Alla gamla goa vänner ska komma (förhoppningsvis). Det blir sista riktiga festen här isf. Ser fram emot det!!

Imorn gäller det..

Då är det ju återträffen och hoppas att det kommer lagom med folk. Ser fram emot det jätte mycket.
Har nu "bott" hos Ari hela veckan. Var på bio igår och kollade på "Utlämnad". Den var jätte bra. 
Vad mer har jag att berätta? hmm.. mina föräldrar åker till Finland nästa vecka :D Fast jag hade ju inte klagat om jag fick åka med till Levi. Åh.. får se hur det blir med det men nu har man ju inga skidkläder. :(

Aja.. dags att äta upp frukost-mackorna. Haaaa det!

Shoppat idag..

Sov ingenting inatt, vet inte varför men hade på känn att den här dagen inte kommer bli bra och det blev den inte heller trots att jag shoppat o köpt fina kläder till klassfesten. Var nämligen i stan med Ari. Han hittade också lite kläder. :) Sen så får man ett samtal som jag tror ska vara till min fördel men så var det ju inte. Och nu har man inga vinterkläder om man ska åka till fjällen. Men men.. får väl skylla mig själv att jag lämnade dom där uppe i hans stuga. Äh.. det löser sig säkert på nått sätt. Nu ska jag ut o ta en rökare och sen blir det till att supa huvudet av sig..

I don't want to hate but that's
All you've left me with
A bitter aftertaste and a fantasy of
How we all could live

Så var det redan tisdag

Tiden har gått så fort så jag inte ens hunnit uppdatera. Fortsätter från där jag slutade sist..
I fredags då så åkte jag också till karaoken för Sanna blev trött. Hon är ju så duktig som börjat "jobba" nu. På karaoken var det bra med folk. Det var en helt okej kväll.
På lördagen bjöd syrran på pizza och sen var det dags att åka till Sanna o Timo. Ari var också där. Förfestade lite. Sen åkte jag, Sanna och Sussu till Johans krog. Det var helt överfullt med folk där. Hur kul som helst. Träffade många som jag inte sett på jätte länge. Kvällen flöt på bra, dansad, tjattrade och massor av skratt. Sen åkte vi tjejer till karaoken, där det var otroligt lite folk. Dom sjöng några låtar och sen åkte jag hem till Ari.
I söndags kom syrran o Toni och hämtade oss och vi åkte o bowlade. Men det gick riktigt dåligt för mig trots att det första jag gjorde var en strike men efter det gick den i rännan heeela tiden. He he.. Efter det åkte vi till syrran. Gjorde egen pizza och kollade på Zuper Zebran men somnade halvt som halvt i soffan.
Igår var det dags för arb.förm igen. Tiden gick lagom fort och vi gick igenom allt om CV:n och grejer. Efter det åkte jag till syrran o Toni. Toni fyllde 28 år.. gamla gubbe! :) Var hos dom hela kvällen och sen kom jag o Ari hem till honom o här är jag igen :) Nu har vi tvätt-tid och sen ska vi ut på promenad. Härligt soligt väder men väldigt kallt o friskt i luften.

Ha en bra tisdag..

RSS 2.0