min vilja, mitt liv

Jag kan aldrig glömma dom jag är uppväxt med. Ni har varit mina hjärte vänner.. Vart än ni har kommit ifrån så har ni alltid ställt upp för mig. Jag skulle aldrig kunna vara rasistisk.
MEN Jag har tyvärr för många vänner nu som är finska o  svenska = rasistiska. Hur ska jag kunna övertala dom om att dom har fel om alla utländska? Jag vet inte hur länge jag orkar mer. Jag har alltid tagit folk som dom är.. inte för hur dom ser ut eller vart dom är ifrån. Jag kan helt enkelt inte vara rasistisk av mig. Alla är människor, alla har problem och på ett eller annat sätt går det att göra något åt allt om man bara vill. Men om man är negativ mot ett visst "folkslag" då får man skylla sig själv. Det är ni svenskar/finskar som får skylla er själva. Ni hatar utlänningar... därför hatar dom er tillbaka. Så lätt är det. 

Jag har aldrig  hatat någon.. och kommer aldrig göra det. Huvudsaken är den att.. Om en människa är snäll mot mig är jag snäll tillbaka. MEN om nån är elak mot mig så hellre ignorerar jag den personen än ställer till med bråk..

Tack vare mina vänner jag haft innan behöver jag inte ha fula åsikter om någon. Vänner från hela världen har gjort att jag mår bra. Inte tack vare att dom har "mitt blod" som vissa säger.. utan för att jag alltid accepterat alla som dom är!

Jag drar ingen över en kant.. men för många gör det. Jag är stolt över att vara finsk, trots att jag är född o uppvuxen här i Sverige. När jag menar att jag är stolt finsk, då menar jag enbart mig själv o ingen annan.

Jag hoppas att jag nu får ha min åsikt o att ingen ska försöka ändra på den. Visst tar jag emot kommentarer om det. Men jag tycker iaf inte att jag nånsin varit rasistisk .. bara tyckt illa om någon som gjort mig illa. Och det har jag gjort av personliga skäl.

Oj.. detta blev långt.. men har tänkt på detta så länge nu o ville få det ur mig. Såklart har jag smakat på cider men också har jag hört för mycket dumma kommentarer som gjorde att jag ville skriva av mig...

/Lillefot (i will always remember you)

Så det sved o gjorde ont..

.. men så fin den blev. :) Är så nöjd med den. Men lovar att det var de 10 värsta minuterna i hela mitt liv. Ingenting har någonsin gjort så ont innan som detta. Kim fick ju hålla i mina ben så jag inte skulle röra mig.. he he.. Men nu är det gjort! Är så otroligt nöjd med den, klart den blev bättre än jag förväntat mig :) hihi..

Iaf så var jag själv inne på stan o shoppade innan på dagen. Köpte två toppar o en plånbok. Ja, o linne byxor också.. Happily! :)

Och nu har jag smakat på en cider o strax ska vi ner till krogen. Hehe..

4 timmar kvar..

.. Sen kommer det svida. Jag kommer gråta o skrika av smärtan! Som säkert kommer hålla i sig i mer än en timme!
Heh.. pratar ju om tatueringen jag ska göra. Vill nästan avboka det men det får jag ju inte.. :S

Well, nu ska jag till stan o shoppa lite. Har iofs köpt en kjol idag men behöver plånbok o lite fler kjolar o linnen.. :)

i´m not just alcoholic, i am also a proud Shopaholic! he he.. det där borde bli min slogan.. ha ha haa

Sommar!

Oj.. så varmt det är ute. Jag som hade tänkt att vi skulle åka till Liseberg idag. Får nog hoppa över det pga värmen.
Men iaf.. När vi kom fram till landet i onsdags satt vi bara o myste i solen. När det var dags att basta satt jag o Kim där i flera timmar. Doppade mig i sjön några ggr, var lite för kallt fortfarande för att simma runt. Smakade lite på cider o åt korv :) Gick inte o lade oss förrän runt 3-tiden på natten.

Igår vaknade vi av att syrran o Cassie kom. Lekte ute på gräsmattan o i sandlådan. Sen var det dags att åka hem. Väl hemma kommer far o säger att han försökt nå mig i en timme men jag som är så dum att jag alltid glömmer sätta på ljudet på mobilen såg det ju inte. Så skulle vi hjälpa honom att köra en bil. Inte vilken bil som helst, utan en snygg Mersa (cabriolet). Den susade vi ut på stora vägen med o njöt av att vinden blåste i håret. hehe.. Sen åkte vi o hämtade kebab-tallrik i Rannebergen. :) åh så gott! Och sen kollade vi bara på film resten av kvällen. Var helt slut efter dagarna på landet. :)

Ikväll ska jag tatuera mig, men känns som att det blev helt fel tid. Nu när solen gassar på o man kan inte ens bada eller basta. Men det får det vara värt. Jag har ju så länge längtat efter den.. :)

Nä, nu ska jag försöka väcka Kim o kolla vad vi ska försöka hitta på idag. Ha en bra dag o helg! Kommer nog inte kunna skriva mer förrän på söndag eller måndag för vi ska nog ut på landet igen.


Sola o bada

Åker strax iväg till landet. Ska bli så skönt. Ska sola o bada hela dagen. :) Och på kvällen ska vi grilla.
Undrar om H har en båt o vattenskidorna klara nu när vi kommer dit. Hade varit så kul o få åka lite.
Aja.. nu måste jag gå.. Men kommer hem imorn bitti.. Om vi inte ska till Liseberg kanske..


Igår..

Vi hade jätte skoj igår.
Matchen gick ju bra 1-0 till Sverige. Fast vi hade lite dåliga platser, såg knappt matchen pga solen.. Efter matchen gick vi till Central-puben o tog en cider. Sen stängde dom så vi bestämde oss för att festa till ordentligt så vi gick till Babar. Där var det inte så mycket folk när vi kom dit men det fylldes på ganska lagom ju senare det blev. Vi snackade lite med folk o spelade basket o bords-hockey. eller vad det nu heter. Riktigt kul var det för jag vann ju i den sistnämnda mot alla :) Runt 2-tiden åkte vi hem sen. Och vi somnade ju ganska snabbt. :)
Så det var en helt suverän kväll! Tack Kim!

Idag ska vi upp till sjön så han får kasta lite spö. He he.. Hoppas vädret håller i sig så man kan ligga på bryggan o sola. :)

Fotboll ikväll..

Tänkte vara lite snäll mot Kim idag o följa med honom på fotbollsmatchen idag. Sverige-Slovenien. Får se hur det kommer gå men kul ska det bli. :) Så snart ska man hoppa in i duschen, hämta lite cider o förbereda sig mentalt för matchen. Kan ju bli galet.. hehe..

Ha ha.. Kom att tänka på i förra sommaren då jag o Jo var på Chile-Brasilien matchen. Var ju där i kanske en timme. Blev sen sugna på att gå ut på stan så vi missade ju mer än halva matchen..  Fast hade ju riktigt kul den tiden vi var på matchen o resten av kvällen med..  :)



Åh.. det här kändes inte bra. :( Finner inga ord, kanske bäst att inte skriva något här.. Dags att hoppa in i duschen nu. Hoppas kvällen slutar bättre..

Så har man varit iväg hela helgen..

I fredags bestämde sig mor o far plötsligt för att åka till Tranemo, Kroksjön för att fiska med några vänner. Då tänkte jag att -Vad ska vi göra ensam hemma hela helgen då? Så vi åkte med. Väl framme där ganska sent på kvällen började vi grilla direkt o såklart smaka på cider. Var ändå i säng ganska tidigt för att några skulle upp klockan 4 på morgonen för att fiska. Ja, tro det eller ej, men Kim gick upp då med. Han var iväg till 8 o sen kom han o lade sig igen. Vaknade runt 11-tiden och gick ner till sjön där alla var. Ingen fisk än så länge. Så var vi där vid sjön till 18-tiden. Blev ingen fisk men man fick ju lite färg. Var jätte skönt o soligt väder. Sen grillade vi o så kom Liisa (extra-mamma) också. När vi ätit klart började ju Eurovision och den fick vi ju inte missa. Hmm.. No comments! Bara -skit program! Sen fortsatte festen till 4 på natten. Idag gick vi upp runt 12-tiden o då kom syrran, Toni o Cassie med tårta o blommor till mor. Vi åkte inte därifrån förrän runt 18-tiden. Det har varit en riktigt bra helg. Har haft det jätte skoj trots att fiske inte riktigt är min grej så tacka gud för det fina vädret :)

Nu ska jag ta en lång o varm dusch o sen se på en film.. Hur har eran helg varit då?

Maaaat..

Jag är så himla hungrig men det tar sån lång tid innan köttfärsen tinat. Ska göra spagetti o köttfärsås idag. Det var evigheter sen jag gjorde det.. Hoppas bara mamma kommer gilla den. För hon undrade om hon skulle laga maten o neeej.. det vill jag inte för annars blir det inte bra kryddat o d smakar ingenting. He he.. Vad elakt. Men jag gillar när det är kryddigt o så.. :)

Sen ska jag bara vänta på Cirkus-vision. Kan ju helt enkelt inte missa det. Fast samtidigt måste jag se på Dirty Sexy Money..

Jäljet jälkeen jää..


minkä vuoksi sitten rakastuttiin..


Dom fick napp..

.. igår när dom hade varit o fiskat. Det var en stor fisk på 4kg.. En gädda om jag inte minns fel. Är ju inte så bra på fiskar. he he.. Och dom var så stolta över den. Ville rensa den o laga till den, men det gick varken jag eller mor med på. :)


Vågaade inte sitta närmare.. den levde fortfarande.. hihi..

Vilken bra dag!

Jag o Sanna promenerade i en o en halvtimme. Svettigt blev det o skönt också för den delen. Sen gick vi upp till henne. Fikade lite och sen sjöng hon lite låtar till oss. Hon är ju så otroligt duktig. Jag hoppas verkligen det går bra för henne i Finland i helgen. Och tack för den sista låten. Blir alltid lika glad när du sjunger den för mig (Anna Eriksson - Lintu). Klockan blev 19 så jag tyckte det var dags att åka hem. Hoppade in i duschen direkt så nu känner man ju sig mycket bättre. Ska äta lite mat nu o vänta på att Kim o far kommer hem. Dom är nämligen iväg o fiskar. Äntligen kom Kim iväg, som han tjatat om det :) Sen är det ju dags för Greys Anatomy.

Hoppas ni också haft en bra dag idag. :)


Hos Sanna..

Sitter här vid datorn medans dom sitter o äter i köket. Ska ut på en långpromenad sen. Ska bli så skönt.

Saker o ting blev bättre efter mitt förra inlägg. :) Kim höll om mig nästan hela natten o så pratade vi lite snabbt om att skaffa oss en lägenhet. Vi kan ju inte båda två bo hos mina föräldrar. Så imorn ska jag till Alebyggen o se om det finns några lägenheter hemma i Nödinge. Behöver ju inte flytta närmare stan, vilket jag alltid velat. Huvudsaken är väl att man kommer upp på fötter igen o börjar jobba o flyttar till eget. :) Heh.. lättare sagt än gjort men det känns som att det kan gå vägen om jag bara slutar vara så grinig hela tiden för allting. :)

Vad mer ska jag skriva? Jo, kollade på Eurovision igår. Herregud, det borde kallas för Cirkus-vision nu. Helt galet var det. Ser fram emot imorn för att se resten av packet.. he he.. Tur att Finland o Norge gick vidare igår iaf. :)

Dags att läsa lite andra bloggar nu.. finns några jag fastnat för o läser varje dag..

Lite tid över..

så jag kan uppdatera här. Har iofs inte haft nån större lust att göra det heller. Men here we go..
I fredags var hela familjen samlad o vi käkade middag. Sen gick alla till krogen förutom jag o mor för vi satt barnvakt. Men när Toni kom hem gick jag istället till krogen. Och där var det ju fest. Massa folk o hur kul som helst.
Så i lördags var man ganska seg o bara tog det lugnt. Tills matchen började. Finska flaggan vaggade o Koskenkorvan snapsades. Sen gick jag, mor, far o Kim till krogen. Det var ju Go Go dansare där så det ville vi ju inte missa. hehe.. Var där till stängning men det var ganska lite folk.
Och i söndags slappade vi bara igen. Fast senare var jag, Kim, syrran o Toni på bio o vi såg "What happens in Vegas".. Skit kul film. Värd att se!
Igår skulle jag egentligen till Sanna men jag hoppade över det för jag var helt slut. Vet inte varför men var bara sådär trött o deppig så det hände inte så mycket igår.
Idag har jag varit på arb.förm, det gick väl sådär men det känns som att dom förstår. Och efter det var jag på Lindex med mor o jag fick ett par shorts o tre fina linnen. Och efter det åt vi pasta-sallad på Konditoriet. Efter det har jag bara glott på tv, var iofs en sväng på stan med Kim o körde dit far. Och så hämtade jag upp mina leksaker hos Anne :D *big smile*

Dags att kolla på tv igen o vräka i sig chips o dipp + päron soda. Känns som att det inte är nån idé att bry sig om hur man ser ut eller vad man äter för det finns ingen/inget att ens hålla sig fin för. Känner mig deppig idag igen för att man har en kille hos sig men det är ju inget seriöst. Vi sover skav-fötters o pratar knappt med varann mer. Känns som att man bara väntar på att han ska åka igen. Men nu är jag beredd iaf.

What ever!!!

Wow! Vilken härlig träningsvärk!

Igår åkte jag som sagt till Sanna. Vi gick ut på en långpromenad direkt. Och det var ju bara för härligt! I nästan två timmar var vi ute o gick i raska steg. Och det känns verkligen idag för nu har jag träningsvärk o går som en gammal tant. Men jag ska ut o ta en lika lång promenad idag också, får ju inte göra det till en engångsgrej. Iaf.. sen när vi kom till Sanna hade jag varit o köpt en kebab-tallrik. Kändes helt fel att äta den men var ju så otroligt sugen så det fick mätta min mage iaf. Var hos dom en stund innan jag sen åkte till Anne för att betala för mina "leksaker" som jag beställt i fredags. Klockan var 8 så då började ju Sanningens ögonblick. Stannade hos henne för att se den.. hehe.. ja SE är ju rätta ordet för det var nått fel på ljudet så vi fick ha text istället.. hehe.. Men det funkade ju också. Och sen kom min kära far o Kim o hämtade mig. Direkt hemma hoppade jag in i duschen.
Oj.. så bra det känns i hela kroppen! Jag är så himla glad att Sanna tog med mig på en riktigt promenad och nu har vi bestämt att jag ska till henne på måndag igen. Jag hoppas bara att jag lyckas göra en lika bra och nyttig promenad idag för det här mår jag riktigt bra av.. länge sen man kände sig såhär. Och inte nog med det så är jag faktiskt på mycket gladare humör nu också. Stackars Kim som fått lyssna på mig nu i några dagar. Men det ska nog bli bra nu fram över.

Nu ska jag ta o äta frukost.

Ja, just det.. idag är det ju fredag. Vad händer ikväll?

Weird Dreams

Inatt har jag verkligen haft konstiga drömmar. Om en massa gamla klasskompisar. heh.. Det var väl festligt! *tsss* Iaf.. Igår satt jag uppe sent o kollade på hockey. Finland-Usa.. och det gick ju bra för våra killar. Dom vann! Vidare till semi-final. :) Det är skoj. Hoppas dom tar detta nu..

Idag ska jag åka till Sanna. Och så är det så typiskt att det är molnigt ute. Skulle inte förvåna mig om det skulle börja regna heller. Men det gör inget.. får ju träffa lilla pruttisen! ;)

Dags att ta en cigg.. o sen äta frukost!

mitt nymöblerade rum

Japp.. hela dagen har jag fixat o donat på mitt rum. Och jag är väl lagom nöjd. Har ju inte så lätt för att möblera om när jag har ett stort skåp under tv:n som inte går att flytta på. Inga hyllor kan jag sätta upp heller för väggarna är så tunna men såhär har jag flyttat runt på sängen o lilla skåpet. heh.. o titta så söta mina blommor är som jag har vid fönsret. Jäjä.. Vassego!

God morgon!

Sovit alldeles för länge idag. Men det gör inte så mycket för det är ju inte speciellt varmt ute. Så idag ska jag göra iordning på mitt rum. Köpte 6 smä söta blommor igår som jag ska dekorera rummet med.. hehe.. bilder kommer ikväll!

Hmm..

Idag har det varit en seg dag. Fast jag o Kim har iofs oljat hela altanen. Samtidigt fick vi lite färg också. Sen lagade jag bara mat o åt upp det ;) Och efter det har jag bara kollat på tv o suttit här.
Hittade en bra blogg: designtjejen.blogg.se. Jag som gillar inredning o prylar fastnade för bloggen direkt. Jag har inge lust o leta så mycket på nätet själv utan gillar mest att gå i affärer. Fast den här bloggen kommer jag följa. :)

Nu ska vi åka till Bauhaus och Hornbach med mor o far. Hehe.. Undrar om jag får köpa nått kul där nu :)

skratta eller gråta?

Imorse fick jag ett sms av Jo där hon undrar om jag e vaken o när jag väl svarade på sms:et skickade hon ett nytt där hon skrev att hon, Rick, Syrran, Toni o Cassie ska till en camping nära Skara Sommarland på midsommar. Jaha, vad kul för dom tänkte jag. Sen när jag satte mig vid datorn skriver syrran på msn - Gissa vad vi ska göra på midsommar? Ja jag vet. Och sen kan hon med o fråga mig om jag o Kim ska med. När dom fyra hade suttit hos Jo o planerat hela kvällen igår. Skulle dom vilja ha med oss hade dom ju redan frågat oss igår eller hur? Och mor o far har ju köpt en stuga som hade varit perfekt till midsommar. Men dom har helt enkelt planerat att dom inte vill ha med oss att göra. Jag vet inte, är jag knäpp som tycker att det är lite underligt att min syrra o min såkallade bästa vän ska fira midsommar med varann? Äh.. shit the same. Midsommar som midsommar. Har aldrig haft en riktigt perfekt midsommar så varför skulle det bli det nu för?

Feel so left out..

party bilder

Fick lite bilder av Anne från partyt i fredags!

Tack för en jätte kul kväll..


Idag..

Har vi mest slappat men också varit i Ryrsjön som ligger i Göta o kollat på stugor. Såhär ser de ut o vi ska nog köpa ett nu. Gissa om man kommer ligga där ute o gotta sig hela sommaren. Om man nu då inte hamnar ute i praktik. Fast far min hade ett förslag om att jag borde jobba där i föreningen. Ska kolla upp lite om det.

Nu ska det ätas lite kvällsmat.. :)


Oj då..

Har inte skrivit nått på hela helgen.. men har kommer det information om den!
Ifredags åkte jag då till Anne för att hon hade sex-party. Det var himla kul o träffa lite nya människor o alla var ju jätte trevliga. Fick ju beställt lite saker också. Vad det är berättar jag ju inte här.. he he. Sen åkte jag Anne, S, L o N till krogen. Där var vi väl en timme eller så o sen åkte vi till Karaoke-baren. Stämningen var bra förutom att det kändes otroligt konstigt att vara där efter allt. Var där ändå till stängning. Och när jag kom hem var Kim vaken men vi gick o lade oss direkt.
I lördags vaknade vi ganska sent. Hämtade två back öl o käkade lite McD mat innan det var dags att gå upp till L o festa. Där var det runt 10 pers o festade o jag kom väl igång efter ett tag också. Var där hela kvällen o när jag blev trött o lagom full, ja då skulle jag ju cykla hem. Smart! Ramlade två gånger o under färden har jag tappat bort min plånbok o Kims mobil :( Så jäkla klantigt o såklart är det ju ingen som lämnar tillbaka det om någon nu har hittat det. *lessen i ögat*
Och igår satt vi bara hemma o tog det lugnt. Beställde pizza.. hade som tur var exakt med pengar till det iaf.. haha..
Idag har vi inte gjort nått heller. Mina föräldrar kom hem så man har ju bara suttit i soffan o degat. :( Nä, allt bara blir skit när man smakar på vin. Lika bra att låta bli alkoholen nu ett tag. Hihi..

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen o sen cykla iväg dit vart vi var på festen i lördags o kolla om jag ändå kanske glömt grejerna där eller om jag kan hitta de nånstans ute på vägen..

"Semester"

Det känns som att man är på semester nu när man fått ligga ute på altanen flera dagar irad o solat.
I onsdags satt jag, mor o Kim ute o solade hela dagen. Sen kom jag på att vi faktiskt har Sangria.. Så vi gjorde iordning det o mor min ringde till sin bästa vän Liisa o bad henne också komma. Så när hon kom satt vi o smakade på Sangria o bara njöt av vädret. Senare på kvällen kom far också hem o vi grillade lite. Och sen var det dags för oss tjejer att basta. Damn, aldrig att jag bastar med dom igen. Trodde jag skulle brinna upp.. he he.. Och eftersom mor o far skulle åka till Finland igår så gick vi o lade oss ganska snart efter bastun.
Igår var man ju inte så himla pigg. Hade blivit en hel del Sangria. Tyvärr! Tog trots allt en promenad ner till torget med Kim o Liisa o hjälpte syrran köpa en föd.dags present. Sen kom vi tillbaka o mor o far åkte. Jag o Kim latade oss i soffan hela dagen. Jag orkade inte ens gå ut i solen för jag hade sån huvudvärk. Men vi lagade ändå en riktigt god middag med Pepparbiff o Klyftpotatis.
Idag ska jag sitta ute i solen så mycket jag bara orkar. Har redan fått lite färg efter bara en timme ute i solen men mer ska det bli. Och sen ska jag till Anne på dildo-party ;) Ska bli skoj. Kim stannar hemma o d kommer kanske en kompis till han hit o när jag kommer hem sen ikväll kan jag gissa på att det blir krogen.. he he.. Varför hänger man där så ofta nu? Jo, för Kim har träffat massa kul folk där så det är faktiskt himla trevligt.

Nä.. nu ska jag ut i solen.. ha det gott alla o hoppas ni också får njuta av solen!

Så trött..

Vill lägga mig o sova redan men ska kolla klart på Criminal Minds först.
Imorn ska jag ut på en lååång promenad. Tänkte gå upp till sjön o tillbaka. Känns som att det är dags nu att börja röra ordentligt på sig. Ska jag vara ärlig så fick jag lite inspiration från Linda Rosings blogg. Kollade lite i bloggtoppen, läste en hel del bloggar o fastnade konstigt nog för hennes. Och hon verkar ta powerwalks  i 1 och en halv timme varje dag. Det skulle ju inte skada om man själv började med det. Inte för att jag tror att jag kan få lika snygg kropp som hon men va fan, det låter ju inte helt fel med powerwalks varje morgon. :) Måste jag gå själv så får jag väl se till att ha musik med mig. Jag hoppas bara att jag är lika pigg på detta imorn som idag.
Sen måste jag verkligen börja tänka på vad det är jag äter. L.R verkar ju bara käka kyckling, ägg-vita och broccoli. Det där räcker inte för mig men på något sätt ska jag försöka börja äta bra mat.

Heh.. låter jag helt knäpp nu eller? Well, det får vi väl se..

Idag ringde..

.. Sanna! Och imorn eller på torsdag ska jag åka o hälsa på henne. :) Ska bli jätte kul.. För nu har det gått 2v igen sen vi träffades sist.. Så tråkigt när det blir så sällan men jag har ju inte varit mycket hemma o när jag väl varit det så har jag bara varit hemma. Och Sanna har ju börjat jobba nu också så då kan man ju inte bara ses hur som helst. Men ser fram emot det nu iaf..

Vad tycks om min nya design på bloggen då? (är inte själv riktigt nöjd med den o inte helt färdig heller så) Skriv gärna kommentarer. ALLA ni som besöker min blogg. Vill ju så gärna veta vilka som läser det..

Jag är en hemsk människa!

Ville förut säga hej till en person på msn o fråga hur allt är o så. Men det var nog det dummaste jag gjort. För personen i fråga är fortfarande väldigt arg.. Vet att jag har mig själv att skylla och förstår honom helt o hållet. Men jag hade haft personen i tankarna i några dagar nu o ville bara höra av mig.. Och där fick man ju så man teg (eller hur man nu säger det)

Det fick mig att fundera. Är jag verkligen en så hemsk person? Gör jag inget annat än sårar folk? Jag känner mig så otroligt hemsk o elak. Jag vill ju inte vara det men tydligen har jag en tendens till att såra alla runt omkring mig. Jag har alltid tänkt på alla andra före mig men nu när jag försökt tänka på mig själv så blir det bara fel. Jag skäms. Jag skulle göra vad som helst för att ta tillbaka allt hemskt jag gjort. Vart har jag lärt mig att vara såhär hemsk? *Tårarna rinner* Jag vill ingen illa! Förstå att jag inte gör det medvetet!! Hur jag än gör så blir det alltid fel. Men jag tycker om er trots att jag sårar er. Anledningen till allt är väl att jag inte riktigt vet vad som är bra eller dåligt.. eller rätt o fel. Eller så vet jag ingenting helt enkelt..

Förlåt till alla er jag sårat! Jag är en hemsk person! Spring innan jag gör mer skada! För det är det sista jag vill..

Underbara väder!

Var en sväng med Kim nere på torget och sen gick vi över till fars "förra" företag. Då fick Kim ett jobb så jag fick lunka tillbaka hem. Har legat ute i solen i en halvtimme nu. Men eftersom det inte blåser på altanen så blir det riktigt svettigt. Men har tagit fram ananas som jag smakar på. Hoppas jag överlever värmen och blir lite brunare.. He he..


Ny header!

Ska fixa lite till på bloggen men orkar inte göra det just nu.

Igår var jag ju på arb.förm. Men vi var klara efter en timme eftersom det var sista dagen. När jag kom hem, var Kim o jobbade för far så jag bestämde mig för att åka till stan med K. Han ville shoppa. Men vi började med en cider på Centralen. Sen hittade han byxor, t-shirtar o en keps. Skorna var det lite svårare med, men men.. Efter några timmars vandrande så gick vi till Bryggeriet o åt en jätte god Texmex-köttbit. heh.. Minns inte riktigt vad dom kallade det. :) Sen bar det av till Centralen igen o tog några cider innan det var dags att åka hem. Var hemma lite innan 24. hihi.. Det var verkligen en HEL dag på stan. Och när man kommer hem möter man en munter o sur Kim och det slutade med att vi somnade som ovänner. Att han inte förstår att K o jag är bara vänner.. Fast okej, jag har ju inte varit den duktigaste heller med att säga saker som det egentligen är.

Imorse gick jag upp iaf kl. 9 o ringde till den där låtsas-arbetsintervjuaren om att jag inte kan komma idag, så jag får väl en annan tid nån annan gång. Fast ska jag vara ärlig så har jag ingen som helst lust att gå dit överhuvudtaget..

Nu ska jag äta lite musli och sen ut o njuta av sooolen! underbara sol.. *meeen.. så kommer molnen fram direkt*

Så har man varit i Danmark

I torsdags ringde syrran o Toni runt 15-tiden o frågade om vi ville följa med dom till Oslo eller Danmark. Och det gick vi med på direkt. Så det var bara att packa o göra iordning sig o sen åkte vi. Ute på vägen bestämde vi oss för att åka till Danmark. Bilade ner dit. Stannade till i Malmö o kollade in Turning Torso. Det var kväll så det var jätte fint o åka över Öresunds-bron. Väl framme i Köpenhamn försöker vi hitta ett hotell och vi använde GPS:n för det, vilket inte var så lyckat för vid ett tillfälle hamnade vi ute i buschen o kunde knappt hitta ut därifrån.. och det fanns ju inget hotell där. Men till slut hittade vi ett fint "konferens" hotell där vi trängdes in i ett dubbelrum. Fick ju inte mycket sömn denna natt. På fredag morgon gick vi upp o åt frukost. Sen åkte vi mot Legoland. Som tur var hade dom en stuga ledigt i deras camping så vi tog ju det såklart. Det regnade så vi bestämde oss för att handla mat. Vi grillade o smakade på lite vin den här kvällen. På lördag morgon vaknar vi tidigt igen o äter frukost och sen gick vi till Legoland. Snurrade runt där i 6 timmar. Var ju där när jag var liten men det kändes inte lika stort nu.. hihi. Jag o Kim åkte en berg och dalbana + en robot liknande attraktion vilket var skit fräckt. Sen gick vi till stugan o vi grillade även den här kvällen. Satt inte uppe så sent nu för man var ju ganska trött efter en hel dag på Legoland o knappt fått nån sömn de senaste nätterna. Och imorse var det dags att checka ut o åka hem. Så vi städade stugan o åkte hemåt. Stannade till en gång o käkade pizza, men annars sov vi nästan hela vägen hem. Och sen vi kom hem har vi bara kollat på tv o tagit det lugnt. Nu ska jag bara duscha o sen lägga mig. Och imorn börjar verkligheten igen, fast som tur är så är det sista dagen på "kursen" men det jag är lite nervös inför är ett möte på tisdag då jag ska på en låtsas-arbetsintervju. Det är nån slags tränings grej inför kommande anställningsintervjuer. Får se hur det kommer gå. he he..

Här kommer det några bilder (fick inga fler för minnet blev fullt.. så typiskt)

image299


Måste berätta om i onsdags också då vi hade lite grill fest hemma. Eftersom det var Valborg o vi inte hade planerat något så ringde jag till Jo o undrade om dom ville komma o grilla. Och det ville dom (dom hade med sig Jo´s systers två döttrar o Ricks dotter också). :) Syrran och Toni kom också. Och så var Petzon med också. Vi grillade massa kött, fixade sallad, klyftpotatis m.m. Hade hur mycket mat som helst men det gick åt :) Hade det riktigt mysigt. Killarna tog lite rödvin o blev nästan lika fnittriga som tjejer blir av vinet. Sen när alla hade gått, gick jag o Kim till krogen. Där var det lagom med folk o pratade o skämtade med en del. Hade riktigt kul.

RSS 2.0