Så var det söndag igen..

Igår tänkte jag åka till stan men sket i det. Stannade hemma o B-boy kom hit. Spelade Corona o smakade på vodkan :) Vann över Toni för en gångs skull. Senare vid 12-tiden fick jag för mig att ringa till Sanna. Det var ju tur det för sen kom dom ju. Festen fortsatte till sent på natten. Hade riktigt kul av det jag minns. hihi.. Dom stannade över så jag fick ju sova på soffan istället. Hämtade mat från pizzerian och sen körde snälla syrran hem dom. Nä, det har verkligen varit en lyckad helg :) Tack alla för ännu en bra helg!


Hmm.. jag fular mig..

 
Jag o Sanna myser i lek-huset

Shit, vad kul det var igår..

Åkte till Sanna o Timo så jag var hos dom redan vid 15-tiden. Färgade mitt hår.. blev svart igen :) Sen kom det lite folk vid 20-tiden. Ha ha.. -alla känner apan, apan känner ingen. Blev så för min del iaf. En grabb kom o sa att han varit hos mig o festat o att han känner till min far och jag har inget minne av honom alls.. men men.. Drack mina cider o var lagom full så Henry var smart nog o bad mig dricka lite vatten, vilket jag gjorde. Sen var vi på Karaoke-baren, det var inte riktigt så kul denna gång så jag o Henry åkte hem ganska tidigt, hem till mig. Och så var han redan uppe vid 10 tiden imorse. När han åkt, låg jag kvar i sängen ganska länge. Är inte så bakis idag tack vare vattnet.. hehe.. har en tendens till att smaka lite för mycket på alkoholen så jag blir dålig dagen efter. :)



Gårdagens höjdpunkt: Förutom inatt ;) så var faktiskt hela kvällen väldigt lyckad. Förutom för Ari som deckade på toa. hihi.. Undrar hur han mår idag..
Gårdagens låt: Det måste väl vara "Moilanen tästä naapurista". Vad låten heter eller vem d är som gjort den vet jag inte, en helt störande låt som Timo retade mig med. :)

Oj då..

Råkar ha en otrolig baksmälla :)
Igår var jag, syrran, mamma o Cassie och shoppade i 7 timmar.. ja, trött i benen var man efteråt men fick köpt allt jag ville. Härligt med nya kläder! Så på kvällen kom jag hit till Sanna o Timo. Meningen var att bara smaka lite på cider men såklart tog jag med mig Kosken-flaskan.. det blev lite mer än tänkt :) Men kul var det! Synd bara att jag fick sova ensam på soffan. Hihi..
Sitter här själv med hunden för dom är iväg en snabbis. Ser så mycket fram emot imorn när det blir fest. Hoppas bara att det kommer lite folk.
Nä, nu ska jag lägga mig på MIN soffa och bara lyssna på musik o massera pannan för att det värker :)

Kalmar...

Well, jag somnade vid 5-tiden imorse och sen ringer min mobil halv 7. Svarar såklart, för jag är så trött att jag knappt hittar själva telefonen.  Jag behöver säkert inte nämna namn om vem det var som ringde. Pratade i 2 ½ timme. Så var det dags att gå till läkaren och be om att få recept på sömnpiller. Got it! Så ringde syrran och undrade om jag kunde komma bort till Kalmar. Visst, tar tåget som går 10.50. Men resan dit var riktigt seg, var ju så trött men kunde ju inte somna riktigt. Väl framme, kl. 14.50.. (ja, det tog 4 timmar!) möter syrran mig vid stationen. Och vi åker mot Göteborg.. hehe.. nu undrar ni säkert vad det här är för skämt. Men det är inget skämt, utan syrran hade ju lilla Cassie med sig (Lämnade Toni i Kalmar för han ska jobba där) och behövde min hjälp. Lilla Cassie orkar ju inte sitta i en bil i 5 timmar.. och inte vi heller. Så jag fick vara med för att busa lite med henne och hjälpa till med allt nödvändigt under resans gång. Var inte hemma förrän 20.30. Men det var ett annorlunda äventyr. Hade ju ändå inte gjort annat än suttit här framför burken, så lika bra att sitta på ett tåg och i en bil. :) Har ju gjort en god gärning idag iaf.. :) Så så var det med den här dagen.. Och imorn blir det baby-sim igen.

Nu ska jag ta en dusch och sen hoppas på att söt kommer online :)



Dagens höjdpunkt: Att bara få vara med lilla Cassie och busa.
Dagens låt: Min favorit sen långt tillbaka Eagles - Hotel California



On a dark desert highway, cool wind in my hair
Warm smell of colitas, rising up through the air
Up ahead in the distance, I saw a shimmering light
My head grew heavy and my sight grew dim
I had to stop for the night
There she stood in the doorway;
I heard the mission bell
And I was thinking to myself,
'this could be heaven or this could be hell'
Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say...

Welcome to the hotel california
Such a lovely place
Such a lovely face
Plenty of room at the hotel california
Any time of year, you can find it here

Her mind is tiffany-twisted, she got the mercedes bends
She got a lot of pretty, pretty boys, that she calls friends
How they dance in the courtyard, sweet summer sweat.
Some dance to remember, some dance to forget

So I called up the captain,
'please bring me my wine'
He said, 'we haven't had that spirit here since nineteen sixty nine'
And still those voices are calling from far away,
Wake you up in the middle of the night
Just to hear them say...

Welcome to the hotel california
Such a lovely place
Such a lovely face
They livin' it up at the hotel california
What a nice surprise, bring your alibis

Mirrors on the ceiling,
The pink champagne on ice
And she said 'we are all just prisoners here, of our own device'
And in the master's chambers,
They gathered for the feast
The stab it with their steely knives,
But they just can't kill the beast

Last thing I remember, I was
Running for the door
I had to find the passage back
To the place I was before
'relax,' said the night man,
We are programmed to receive.
You can checkout any time you like,
But you can never leave!

Sommar väder!

Gud, vad varmt det är ute och här sitter jag inne och har ingenting att göra. Men nu ska jag berätta om helgen:
Fredag: Var som sagt hos Sanna o Timo. Timo var inte hemma så jag o Sanna förfestade själva. Så kom Sussu o Sannas syster och efter ett tag åkte vi till Karaoke-baren. Där var redan Timo o Henry. Festade rejält. Så dök mor o far upp där också med lite vänner. Blev en del dansande och så massa vin.. hihi.. Sen körde Henry hem oss och stannade över natten :)
Lördagen då.. ganska bakis men Henry hämtade mig vid 18-tiden för att vi skulle festa idag med. Åkte till Sanna o Timo. Själv hade jag svårt att få ner cidern men för grabbarna smakade ölen. Senare var det dags för Karaoke baren igen. Var lagom fulla alla fyra och hade riktigt skoj. Sov över hos Sanna o Timo, men det blev inte så mycket sömn. :)
Hela söndagen gick åt att sitta i bilen med mor o far. Var o kollade på ett hus i Olofstorp. En jätte mysig nära en sjö.. men så långt ut i buschen.. Sen var vi en sväng till Kungälv men det huset såg jag inte för jag somnade :)

-Tack för ännu en kul helg.. Och nu ser jag bara fram emot fredag då Sanna o Timo ska ha en riktig hemma fest.



Fick lite bilder av Sanna nyss :

   
Jag och Sanna i Axevalla [vill vara sådär brun igen]
 
Jag och Sanna hos mig en fest kväll.
   
Jag och Sanna [Smakat på en god grogg jag!] Jag och Henry



Helgens höjdpunkt: Natten mellan lördag och söndag :) puss på dig..
Helgens låt: Såklart, Tea - tytöt tykkää.. ha ha.. stackars er killar som fick stå ut med låten två ggr.. :)

här kommer den igen.. :)

Livet är underbart!

17.50
Är hos min älskade Sanna nu. Ikväll har vi en massa cider och Koskenkorva som ska smakas på. Sen blir det säkert Karaoke-baren. Hoppas Sussu kommer hit sen med så dom kan sjunga lite karaoke för mig :)
Nä, nu ska jag ta o lyssna lite på MIN musik medans Sanna är ute med hunden :)



14.04
Sanna väckte mig idag.. det var ju tur det för klockan var halv 14. Hade sovit dåligt hela natten så jag tänkte passa på o sova lite längre, fast så länge var det ju inte meningen ändå. Aja.. Känner mig bara så otroligt pigg nu och glad! Det var länge sen jag kände såhär. Kom att tänka på att jag har verkligen gått vidare nu. Jag klarar mig helt själv. Förutom att jag inte har jobb så känns det som att mitt liv kommer ordna sig.. :)

Happy happy girl.. tihi.. Och ikväll blir det party! Vill bara färga mitt hår nu.. får se hur det blir med det eftersom jag inte har egna pengar.. hihi.. nä, nu ska jag iväg till torget.. ha en bra helg allihopa!!

" Underbar och älskad av alla"

Var på bio med syrran idag och såg den filmen (ni trodde väl inte att jag menade mig själv med rubriken?) hihi.. Den var helt okej, om inte den där "danska" killen skulle snacka så svårt svenska så att man inte fattade något. Och i slutet var det ju bäst som hon gjorde mot killen! Grymt! Önskar jag kunnat komma på det tidigare.. (ni som sett filmen fattar nog vad jag menar men ni andra, ja.. ni får helt enkelt ta och se filmen.)

image114


Tog en sväng ute på stan med syrran sen.. Men gud, vad tråkigt det är i Gbg nu när sommaren är över. Uscha för hösten! Gillar det inte alls. Men men.. Det är bara att acceptera hösten och depressionen som kommer med den.. hehe..

På väg hem kom jag på idén att möblera om mitt rum. Ska sälja alla mina möbler och köpa allt nytt (förutom min älskade säng såklart). Hoppas bara att jag får sålt allt så att jag kan göra detta snart, för när jag väl får en "inrednings-idé" måste det ske ganska fort.. idéerna bara flödar.. :)

Imorn så ska det supas skallen av sig med min söta Sanna.. ser verkligen fram emot det! hehe.. hoppas bara att jag kan ta en sväng förbi Jo först så jag kan hämta mitt Twister-spel.. hi hi.. 

image115

Nä, nu är det dags att gå o lägga sig, imorn väntar en bra dag! :)



Dagens höjdpunkt: När lilla Cassie bara ville leka med mig och skrattade så gott när jag "flög" runt med henne.
Dagens låt: När jag o syrran rappade med till Coolios "Gangstas paradise" :)

 


Veckan har börjat bra...

14.00
I måndags åkte jag med syrran o Toni hem till dom. Sen kom Tonis bror också dit och lagade en jätte god middag till oss.. med vaniljglass och jordgubbar som efterrätt! *slurp* Sen smakade vi lite på cider, tjötade skit o lyssna på hårdrock! Så på tisdagen var jag lagom bakis. Sov från och till ända till 16-tiden. Sen var det dags att åka till Sanna. Vi kollade på en film och sen var det ju Idol och Desperata hemmafruar som gällde. Hade det himla mysigt o lugnt. Och så åkte jag hem sen på kvällen. Finns d något bättre än att sitta på bussen sent på kvällen och lyssna på musik? Nä! :) Idag var jag med syrran o Cassie på Baby-sim. Nu har hon börjat simma o är riktigt duktig.
Ikväll kanske jag ska på stan och ta en fika med David-Osito.. men det där satans regnet gör ju att man inte vill ut alls.
Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på Ice Age. :)


01.08
Såklart somnade jag innan halva filmen hade gått.. men så vaknade jag av att David skickar sms o undrar om vi ska ses i stan. Okej, som tur var hade det slutat regna så vi bestämde att vi skulle ses i stan halv 22. Var i Haga på en turkisk restaurang. Åt en god medelhavs soppa. Och så tog vi varsin Rakia efter maten. Promenerade hela vägen ner till Centralstationen. Det var iaf en rätt trevlig kväll. Skönt att ha en vän av motsatt kön :) som man kan prata om allt mellan himmel o jord med. Vi kom fram till att jag ska hälsa på honom i New York, Providence innan jul.. :) Heh.. äntligen får jag ta en liten trip till USA också.
Nä, nu blir det film-tajm och sen försöka sova ett par timmar..

Minne sinä olet piiloutunut ku ei ole kuulunut pitkään aikaan.. ikävä sua H!



Dagens höjdpunkt: Söta Markus lät mig åka gratis hem med bussen! :) tack du snälla buss-chaufför.. hihi..
Dagens låt: Någon turkisk låt som spelades på restaurangen.. ville nästan ställa oss på bordet och skaka rumpa!

Och så var det söndag igen...

Igår var jag bara hemma. Vid 21-tiden kom Henry och vi hyrde två (värdelösa filmer). Tack för en mysig kväll!
Och idag kommer jag nog bara slappa hemma som vanligt. Det var faktiskt skönt o bara slappa igår med, man behöver ju inte alltid gå ut ;)
Har haft en himla bra helg faktiskt. Och ser bara fram emot nästa helg :) Och helgen efter det! tihi.. Har massa planer! Och sen i slutet av månaden får jag bra med pengar så det kan hända att jag tar en liten trip nånstans. Synd bara att jag måste göra det själv men det kan vara lika kul ändå. Ska nog åka till något varmt ställe och bara gotta mig! Ska kolla lite resor nu faktiskt! wish me luck!



Pratade med Kim på msn förut. Han försökte förklara hur mycket han saknade mig o vill att jag ska komma till Sthlm nästa vecka för att se om det kan bli något mer av oss. Jag drev som fan med honom tills jag sen skickade denna låt till honom. Efter det verkade han bli knäckt och fattade att jag inte är lika dum längre som jag varit då. Nu känns det så mycket bättre. Känner mig så otroligt nöjd. Att jag äntligen fick honom att förstå. Nu är det Game over för honom. Och han är ute ur mitt liv för alltid! (var bara tvungen att lätta på hjärtat och få alla att förstå att det nu är över) Och det är på mina villkor!! :D




Kelly Clarkson - Never again

I hope the ring you gave to her
Turned her finger green
I hope when you're in bed with her
You think of me
I would never wish bad things
But I don't wish you well
Could you tell
By the flames that burned your words
I never read your letter
Cause I knew what you'd say
Give me that Sunday school answer
Try to make it all okay

Does it hurt
To know ill never be there
bet it sucks
to see my face everywhere
It was you
Who chose to end it like you did
I was the last to know
You knew
Exactly what you would do
Don't say
You simply lost your way
She may believe you
But I never will
Never again


If she really knows the truth
She deserves you
A trophy wife
Oh how cute
Ignorance is bliss
But when your day comes
And he's through with you
And he'll be through with you
You'll die together but alone
You wrote me in a letter
You couldn't say it right to my face
Give me that Sunday school answer
Repent yourself away

Does it hurt
To know ill never be there
Bet it sucks to see my face everywhere
It was you
Who chose to end it like you did
I was the last to know
You knew
Exactly what you would do
And don't say
You simply lost your way
They may believe you
But I never will
Never again

Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!

Does it hurt
To know ill never be there
Bet it sucks to see my face everywhere
It was you
Who chose to end it like you did
I was the last to know
You knew
Exactly what you would do
Don't say
You simply lost your way
They may believe you
But I never will
I never Will
I never will
Never again

skvaller, vin och sena nätter..

I onsdags kom ju Liisa vid 20-tiden. Vi hade precis gjort värsta sallads-buffén så hon kom ju i lagom tid. Klart så blev det lite vin till maten. Och sen var det dags för karaoke. Oj, vad vi saknade Sanna. För vi lät ju förjävligt! Sen flöt kvällen på lagom med skvaller och vinet bara flödade. ;) På torsdagen mådde man ju inte så värst bra så det var bara soffan som gällde. hehe..
Igår tog jag det lugnt hemma hela dagen. Tills jag sen på kvällen åkte till stan och träffade David-Osito. Har ju inte sett honom på typ två år så det var ett kärt återseende.. eller hur man nu säger det ;) Vi spelade biljard i typ två timmar och hade d riktigt skoj. Sen skulle vi gå vidare och hamnade på Tranquilo.. en latino bar typ. Var där i en halvtimme och sen var det dags att åka hem. David följde med mig och vi tillbringade natten/morgonen till att bara prata skit, lagade lax o potatis (gott) och var uppe till 10 på morgonen..hehe.. gissa om man är lite seg idag för han var ju redan uppe vid 12 och sprang  runt o väsnades.. ;)
Och så är det lördag idag och jag tror inte något speciellt kommer hända idag.. fast vad gör det. skönt att bara ha en lugn hemma kväll alldeles för sig själv. Ska nog hyra lite filmer och köpa lite godis..hihi..

En härlig dag...


23.49
Jag gick inte upp förrän vid 12-tiden imorse (sover fortfarande så jäkla dåligt. Somnade vid 5 tiden och vaknade vid 8 och kunde inte sova riktigt efter det). Och så var d så härligt väder ute att jag inte kunde sitta hemma en hel dag till. Som tur var fick jag åka till Sanna. Hon mötte mig vid vagnen och sen tog vi en ganska lång promenad. Köpte lite mat o glass och gottade oss ordentligt till en film. Sen efter den spelade vi lite kort, vilket jag sög på men vann iaf en gång på Chicago. :)
Så åker far min till Estland imorn och då kanske Liisa (min extra-mamma) kommer hit och håller oss sällskap.
På torsdag fyller Sanna år.. (gamla kääkkä) så förhoppningsvis får man hälsa på henne och smaka på tårta ;)
På fredag åker mor o far iväg igen så då tror jag att jag ska ta en sväng till stan och träffa Osito. Skickade ett mail till honom igår och fick ett svar idag om att han är tillbaka i Gbg. Har ju inte sett honom på år o dar så d hade varit kul.. men vi får väl se om han har tid med det. Sen vet jag inte så mycket mer. Jo, ska ju på baby-sim imorn igen. :)

Dags att ta fram min bok o läsa i några timmar innan man får sömn.. :(



Dagens höjdpunkt: har inte ätit glass på flera månader och idag köpte jag o Sanna glass + banan. Så gott!
Dagens låt: Jessica Simpson - When you told me you loved me! vet inte, bara fastnade för den!!



just a little pease of my heart



When you told me you loved me
Did you know it would take me the rest of my life
to get over the feeling of knowin' our
dream didn't turn out right
When you let me believe that you were incomplete
Without me by your side
how could I know
That you would go
That you would run
Baby, I thought you were the one




image113



Your lips
Your face
Something that time just can't erase
my heart
Could break
All over again






Helgen..

I fredags var jag hemma med syrran, Toni och Pasi. Spelade Corona halva natten. Hade himla trevligt.
Så i lördags åkte jag till Timo för att förfesta. Ari o Henry var också där. Vid halv 22 åkte vi mot Johans Krog. Vi var några stycken där och det var himla trevligt tills Henry ville åka hem. Jag fick ju åka med för annars hade jag ju inte kommit hem. Var hemma till halv 2 och här var ju Toni o Pasi vakna så det blev lite efterfest.
Igår låg jag ju såklart halvdöd och bakis hela dagen. :)
Har haft en skit bra helg.. kul med alla nya människor man träffar på..

Är lite off idag så jag slutar här. Skriver mer en annan gång.



Helgens höjdpunkt: När jag rockade loss över hela dansgolvet med Sannas syster på Johans Krog.
Helgens låt: Valvomo - Mikä kesä? retades med syrran o Toni och spelade den om och om igen. ;)

Nu till något roligare!

Har bara lagt fram massa musik och horoskop men nu ska jag berätta vad jag haft för mig igår och idag.
Igår var jag på baby-sim med syrran o Cassie. Jag agerade fotograf denna gång. Gullet fick åka rutch-kana och dyka.. så härligt och se dessa små liv i vattnet!
Sen på kvällen kom Henry och hämtade mig. Vi var hos honom och kollade på 4 filmer. Sen så somnade han gott medans jag låg och lyssnade på hans snarkande ;) Sov max 4 timmar den natten. Men det gör inget, fick ju ligga bredvid en mysig kille. :) Idag åkte vi direkt till Sanna och Timo. Sanna och jag lämnade pojkarna och vovvarna där och vi kom hem till mig. Bytte bara om och så tog vi en timmes promenad! Var ju så härligt väder idag också. Sen var vi hos mig, spelade lite kort och ett annat spel innan hon åkte hem. Sen dess har jag bara kollat på film med syrran.
Imorn är det fredag igen.. helt otroligt vad veckan gått fort. Men har ju fått gjort lite annat än ligga på soffan. ;) Imorn åker mina föräldrar iväg över helgen *underbart* så det blir nog en liten middag för fyra imorn om jag får som jag vill ;) Och på lördag blir d ju Johans Krog för att Sanna ska uppträda!
Kan man må bättre än vad jag gör just nu? Kan hända att jag har ett jobb på gång.. ett seriöst sådant! Men berättar inget förrän jag vet säkert! Förhoppningsvis hör dom av sig på måndag så jag får åka dit och se vad det är. Sen dessa underbara människor jag fått så bra kontakt med! Man kanske inte ska vara för glad men jag kan inte låta bli. Trodde jag skulle bli den mest deppiga och patetiska person på denna jord efter.. no names.. men så var det ju inte! *ler bara av tanken*

Nä, dags att lyssna på Hanna P:s låt igen.. weeehhaa!! *happily*



image112
Now I can´t do more than smile and be happy and enjoy the moment!

Hanna Pakarinen - Fearless

oh.. i am stuck with this song!!


Tråkigt att det är live.. men huvudsaken är att andra ska få höra den!!


It used to be - I believed - everything
You said was real - I've had enough - I called your bluff
now I can see your hoves and horns
and now I'm getting out - ain't gonna hang around
long enough - for it to hit the ground
the same old lines - for which I fell
for every single lie you tell

Now you see - the hold on me
You had it's gone, gone, gone, gone

Doesn't matter what you say - I'm fearless
Doesn't matter what you think - I couldn't care less
Doesn't matter if you stay - doesn't matter if you go
Don't give a damn no more - no

Doesn't matter what you do - you're not perfect
Doesn't matter what you gain - it's not worth it
it's not worth it - it's not worth it
don't give a damn - cause I'm fearless

I used to think - without you here - what could I do
You got me scared - you kept me down - while you played around
I was lost a while but now I've found - myself again
I've seen the light - I can't pretend
I'm not here to fight - if you look again - into my eyes
You will see that there's a different light

At last you see - the hold on me......

Doesn't matter what you say - I'm fearless
Doesn't matter what you think - I couldn't care less
Doesn't matter if you stay - doesn't matter if you go
Don't give a damn no more - no

Doesn't matter what you do - you're not perfect
Doesn't matter what you gain - it's not worth it
it's not worth it - it's not worth it
don't give a damn - cause I'm fearless

I'm barely hanging on - but not afraid of falling
not afraid of what will happen to me - to me
and for the first time in my life I hear it calling
(my) future calls for me

Lite horoskop

Väduren

Sådan är du som Väduren  Du bör resa en hel del, det är en bit av dig själv. Att resa, och då mycket långt bort, blir för dig, med din initiativkraft, inte enbart en dröm utan något som du förverkligar.
Du tar gärna på dig ledarskap och inspirerar andra i olika sammanhang. Helst ska du få tänka fritt, utan att styras av andra. Du är full av energi, humor, och framåtanda och skattar erkännande och ära är nästan högre än pengar när du har presterat något.
Du är vänligt generös till din läggning och ställer upp med både din tid och din energi när någon behöver din hjälp. Du gör stor lycka på fester av udda slag där du får cirkulera och prata med många, och nya, människor. Du kan då "bjuda på" de allra festligaste sidorna i din karaktär. Man kan säga att du rent av briljerar vid möten med nya människor.
Du är en stor egoist och ibland även egenkär och naiv i ditt tänkande om dig själv. Det finns en benägenhet hos dig att ibland utnyttja även vänner för att få det som du vill. Om du då förlorar en vän så anser du nog att det är tråkigt men eftersom du anser att du har rätt så är du nöjd med detta.
Dina bästa chanser Din bästa färg bör vara röd ihop med vitt och rosa.
Din bästa sportgren bör vara friidrott, simning och promenader.
Din bästa metall bör vara järn och stål.
Din bästa blomma bör vara kaprifolen och kanske även vitsippan.
Din bästa juvel bör vara en diamant i vitt guld - eller varför inte en halvädelsten som en rödgul-brun jaspis.
Ditt bästa träd bör vara nyponrosen.


Kunde inte låta bli att ta med sommar-astrot!
Väduren är varm, livsbejakande och har nära till skratt. Det är en flirtig typ som gärna möter din blick och dröjer kvar... Väduren är alltid sugen på ett äventyr, han eller hon ger sig hän, nyckfullt och oberäkneligt. Han är inte den trognaste typen, så se upp. Det heta sommarvädret får vädurens hjärta att bulta och han bejakar sina lustar. När väl kläderna ryker gillar väduren hett och eldigt sex med fokus på teknik. En manlig vädur föredrar att spela på traditionella roller, en kvinnlig vädur kan mycket väl tänka sig att plocka fram piskan. Sexuellt är de flesta vädurar uthålliga, får du fart på en vädur tar det liksom aldrig slut. Men säg för guds skull inte något nedsättande om hans sexuella talanger. Väduren kan då bli mycket stött.


Så förför du en vädur: Väduren gillar att bli överraskad och tagen på ett sätt som inte tål några motsägelser. Väduren älskar drama! Uppvakta väduren genom fysisk närkontakt, komplimanger där du smickrar hans/hennes utseende.
Vädurens favoritsex: Väduren är ingen anhängare av sängar. Sexet ska vara lite ruffigt, lite farligt, lite kinky. Gärna utomhus, mot en husvägg.
Här träffar du en vädur: På en sommarfest, på beachen, i en båthamn - överallt där det vankas action och underhållning.

PS: tro inte på allt du läser ;)


En fin låt till Tezz minne!



Within Temptation - Somewhere
Lost in the darkness, hoping for a sign
Instead there is only silence,
Can't you hear my screams...?
Never stop hoping,
Need to know where you are
But one thing 's for sure,
You're always in my heart.

I'll find you somewhere
I'll keep on trying until my dying day
I just need to know whatever has happened,
The Truth will free my soul.

Lost in the darkness, try to find your way home
I want to embrace you and never let you go...
Almost hope you're in heaven so no one can hurt your soul...
Living in agony 'cause I just do not know
Where you are

I'll find you somewhere
I'll keep on trying until my dying day
I just need to know whatever has happened,
The truth will free my soul.

Wherever you are, I won't stop searching.
Whatever it takes, I need to know.

I'll find you somewhere
I'll keep on trying until my dying day
I just need to know whatever has happened,
The truth will free my soul.

Vilken underbar låt. Hittade den för en stund sen och fastnade för den direkt. Inte nog med att texten betyder mycket, utan hennes röst är ju helt förtrollande också. Låten tillägnar jag Therese som avled sommaren 2001.
Miss you girl!

Casino Cosmopol..

Var där för en stund sen.. alltså på Casinot. Åkte till Jo o Rick vid 15-tiden. Jo lagade god mat till oss och såklart smakade vi på lite vin. Sen åkte vi till Casinot. Fy fan vad tråkigt. Där satt dom två o spelade som två små torskar medans man själv bara satt där o gäspade! Jag är glad att jag inte förstår mig på sånna spel.. Fast jag hade nog aldrig fastnat där ändå. Det är ju inte värt det..
Så idag var jag alltså hemma tidigare än förväntat.. men d var bara bra. Imorn ska jag kolla med syrran om hon vill ta en sväng med mig till en affär på Backaplan :)


image111

 ps:
Oj.. vad jag tänker på dig nu. om d ändå vore lättare. men ett steg i taget. hihi.. :)

vilken rolig helg..

I fredags hade vi ju våran familje-middag. Efter det åkte syrran o Toni o jag till stan. Var på Bryggeriet. Dit kom Collin o Julia också. Sen gick vi vidare till Valand och då var några kill-kompisar till Collin med också. Hade riktigt skoj förutom att jag blev lite för full och drack vatten resten av kvällen. 
Och igår (lördag) kom Henry och hämtade mig vid 18-tiden. Vi åkte till Sanna och Timo och smakade på cider :) Sen åkte vi till Karaoke baren. Trodde jag skulle klara mig lagom nykter den här kvällen men så blev d ju inte. Men jag hade riktigt kul. Sov hos Sanna och Timo o myste med en riktigt go person :) tihii..
Idag ville jag inte åka hem allt för tidigt så jag fick stanna kvar hos dom. Jag o Sanna tog en lång-promenad. Härligt! Och sen kollade vi på två filmer. Kom precis hem. 
Tack för ännu en trevlig helg!! Är så glad att vi har så bra kontakt "syrran" :) Och förhoppningsvis slutar d inte här.. Men d gör d ju inte heller för att på lördag ska Sanna sjunga på Johans Krog så då blir d lite party party igen. Och Henry.. se till att du inte är allt för bakis då fortfarande för jag vill att du ska följa med så jag slipper lyssna på Timos roliga skämt själv :) *skojar bara*
Nu ska jag kolla på film innan d blir läggdags.  Tack än en gång. Saknar er redan :)

RSS 2.0