"sjuk idag"...

13.45.

.. så dumt för det är jag ju inte. bara för att jag skulle gått på ett stort möte idag på arbetsförmedlingen. Men tänkte jag skulle ringa och säga att jag är dålig. Och så blev det värsta processen av det. Var tvungen att sjukanmäla mig till Försäkringskassan. Aj aj.. men huvudsaken är väl att allt är ordnat men tyvärr på fel sätt för om jag skulle bli sjuk på riktigt så är det inte bara att sjukskriva sig igen. Men så får man ju se hur det blir när jag åker till Turkiet på lördag med. Hoppas dom inte kommer ringa mig den veckan. Fast tyvärr kommer dom nog göra det eftersom min handläggare från Ams kommer tillbaka från semestern då. Undrar om jag borde vara riktig och ta ut semester den veckan och bli av med pengar för att det ska gå rätt till. Annars blir jag ju utsparkad från A-kassan och vad ska jag leva på då? ha ha.. vad allt skulle bli komplicerat nu. Kanske skulle gått på det där satans mötet idag iaf. Men det skulle vara allt för jobbigt för mig. Det skulle komma 12 olika arbetsgivare från olika företag o sen skulle man behöva presentera sig själv för alla dom o hoppas på att få ett jobb. uscha.. Men såhär ska väl mitt liv vara, så komplicerat som möjligt.
Ska väl ta o ringa Kim nu o kolla om det blir av att han ska tömma sin lägenhet idag. Hoppas det så att han lämnar över ALLA sakerna hem till sin polare och när jag kommer från Turkiet behöver vi inte ses mer. he he.. sure, som om det skulle hända men förhoppningsvis. Har haft ganska mysigt med honom dom senaste dagarna men har ändå varit otroligt irriterad på honom. Men han har väl varit sådär mysig bara för att jag snart åker o han gillar ju inte det. ah.. what ever! så här har iaf min dag börjat idag.. hoppas det blir bättre med tiden..


_______

Jahapp.. då har man varit där i Kims lägenhet o städat, men hann bara med köket men imorn blir ju allt klart, resten får han fixa för vad tror ni hände idag? Jo, när han såg tjejen som han hyrt lägenhet av på väg hem till honom, sprang han ut med en fart jag aldrig sett honom ha. Snart ringer det på dörren och jag tror det är Kim som kommer tillbax. Men när jag öppnar dörren så står hon där med sin kille + sonen. Hon undrade om Kim var inne men jag kunde ju inte med att säga att han sprang ut som en stackars liten 15-åring som kan åka fast för snatteri, utan jag sa att han var ute i affären. Så stod vi där och diskutera ett tag. Kim ska tapetsera om i hallen och i sovrummet, lägenheten ska städas ordentligt (vilket jag kommer göra) och allt ska vara klart tills på lördag, lovade jag! Men bara för att han tror att han har tills på tisdag på sig tänker han inte ordna det. Men vad gör det om han måste göra klart allt till lördag? Så slipper han fajtas med det sen. Har haft tjafs om det hela dagen, men jag behöver inte bry mig längre än tills imorn, för då blir JAG klar med det som behövs, resten får han ordna själv sen. Skönt det känns, att jag åker på lördag och sen slipper jag allt detta OCH honom efter det. Skulle det bli så att han ska fortsätta jobba för min far efter att jag kommer hem från Turkiet så får han göra det, men efter resan kommer jag inte tillbaka till honom, utan till ett friare liv. Har sagt detta många ggr men nu har vi kommit överens om det båda två. Jag kommer va så mycket piggare och känna mig som en ny person efter resan att han ska inte få ner mig igen efter det.

Oj, nu var det dags för mig att ta en dusch för sen är det lägg dags. Natti natti

Tisdag idag..

Har varit på arbetsförmedlingen idag. Kan hända att jag får ett sommar jobb på Samhall. Det är nått slags bemannings-städnings-utkörnings jobb. Har ju inte körkort vilket var väldigt viktigt så förhoppningsvis vill dom inte ha mig. :) Nu så är jag här på min fars jobb. Kim är o jobbar uppe på taket så jag tänkte vänta på honom här. Har ju inget bättre för mig. Jag bara ser fram emot lördag, men jag undrar hur resan kommer bli egentligen. Eftersom Collin inte kan festa allt för mycket och så är ju hennes mor med. Men Ottolina ska ju också dit samma period så förhoppningsvis får man träffa henne där o ta iaf en dag till att festa rejält. :)
*Suckar* Är så trött på att bo hemma fortfarande. Klart, billigast så men jag önskar att mitt liv kunde bli lite bättre. Klart jobb är ju det viktigaste men jag längtar så mycket efter en man, en riktig man som älskar mig för den jag är. Och att få ha ett eget litet kärleks-näste närmare stan. :) Finns ju drömmar, men att förverkliga drömmarna är inget bara jag kan göra utan skulle behöva så mycket hjälp. Vilket är svårt att få när folk inte förstår mig riktigt. Dom bara ser mig som ett hjälplöst fall. Hur fan, ska jag då komma någonvart om ingen hjälper mig? På arbetsförmedlingen ber dom mig söka alla jobb dom erbjuder mig. Men varför kan dom inte erbjuda mig jobb som jag är intresserad av? Det är väl viktigast att jag gillar ett jobb o trivs så att jag stannar kvar än att jag hamnar någonstans där jag känner mig ännu mer pressad och blir sjuk av. Jag vet inte, kanske får jag skylla mig själv när jag inte vågar gå ut och söka dom jobben jag vill ha. Som tex på Lagerhaus, ska jag bara gå in där, fråga efter chefen och säga att jag vill ha ett jobb! Bara tanken av det skrämmer mig och ger mig rysningar. Men men.. vi får väl se hur det blir med Elgiganten eller Samhall, får väl ta det även om det inte lockar ett dugg.
Men det värsta är att när jag försöker se på hur mitt liv kan se ut om (bara 5 år) då jag är 30. Då kommer jag nog fortfarande sitta här och tycka synd om mig. Det har jag ju gjort sen jag var 16 år. Eller tycker synd om mig gör jag väl inte men känner mig så himla oerfaren och dum för att jag fortfarande inte har något/Någon. När man ser alla andra som man är uppvuxen med eller bara folk som är i min ålder får en ju att bli avundsjuk. Det enda positiva för mig har varit att jag har fått resa så mycket och att jag inte har haft så höga krav på mig. Det sistnämnda är kanske inge bra men på något sätt kan jag ändå känna mig fri med livet men ändå har jag så högt press på mig från alla håll. Alla klagar på att jag är så lat o dålig och att jag inte vill något. KLART JAG VILL!! Men istället för att klanka ner på mig, så hjälp mig. Alla är inte lika starka som ni är så varför inte dela med er av eran styrka till mig så jag också orkar och vill.  
Oj, nu blev det ju en hel roman med för mycket känslor, men what a hell. man måste ju få uttrycka sig och lufta hjärnan lite. och snart slutar ju Kim också så lika bra att avsluta här.

nyvaken...

... Imorse ringde Camilla o väckte mig. Hon undrade om jag ville komma på hennes födelsedag i slutet av juni (hon bor ju i danmark) så nu har man ännu en trip att se fram emot. Vad mycket resande det har blivit det här året, redan. Finland, Åre, Turkiet och sen Danmark också. :) Jag klagar ju inte.
I lörags satt jag bara hemma med familjen + Kim. Spelade spel o smakade på groggar. Det var en hel kul kväll förutom att jag alltid förlorade på spelen :)
Imorn o på onsdag blir det möten på arbetsförmedlingen, vill inte.. men måste! Sen är det bara att sätta iång med packningen. Måste på nått sätt ordna en mp3-spelare och ett minnes-kort till kameran. Allt annat har jag ju redan. En ny bikini skulle ju inte skada men kollar det där nere sen. Man får ju hoppas att det är fint väder där sen med.
Och så kommer min "kusin" den 7:e maj för att kolla om han får jobb här o sen flyttar han hit isf. Det kan bli riktigt kul, förutom att han kan vara lite pain-in-the-ass. :) men det blir nog bra.
Dags att gå o väcka Kim nu o hoppas på att vi får något vettigt gjort idag. :) Har ju bara varit hemma sen Åre.

ute och...

..solar med musiken på max. kan det bli bättre? jo, faktiskt. eftersom jag drar till turkiet på lördag. och igår kom jag hem från en vecka i Åre. Nu ringde Sanna o undrade om jag ska med till Småland för hon ska uppträda där. Men hur skulle jag hinna det om dom redan åker om en timme. Skit också. Så här sitter jag på altanen o njuter av värmen istället. Åre resan var bra. Åkte ju dit med Kim o hans föräldrar var där dom tre första dagarna också. Var o bowlade o festade en hel del. Och skidåkning blev det i tre dagar med så det var en lyckad resa. Så, vad ska man hitta på idag? Får väl helt enkelt ta o hyra en film o bara mysa i soffan för inget annat händer. Orkar inte skriva mer heller så.. mer får det bli nästa gång.

kalla vindar...

.. och du med dina okänsliga ord. Vad skönt det ska bli att slippa dig. Du tror att du är mer än vad du egentligen är och det som känns så bra är att jag nu äntligen kommit fram till detta och kommer inte behöva vara orolig för att jag gjort fel val. Så nu är man singel till 100%.. :) he he.. men hellre det än dalta med dig om ingenting alls.
Sen i onsdags har jag alltså varit med Kim varenda dag för att han praktiskt taget bott hemma hos mig för att han haft problem med sin egen lägenhet. Vi har varit på Babar två gånger och i helgen var vi hemma med familjen o tog en sväng till krogen för att checka läget, och där var det ju lika dött som vanligt. Meningen var att han skulle åka till Åre imorn men tyvärr vet man inte hur det blir med det men ikväll ska han flytta sina saker från lägenheten till sin kompis så hoppas han stannar där. I helgen åker mina föräldrar bort och jag blir ensam i huset. Underbart! Men om det hade varit som alla andra år så hade jag haft världens fest hemma för alla gamla goa vänner, men så blir det tyvärr inte det här året. När man nu väl fyller 25 borde man ju iaf kunna fira det ordentligt men alla förändras o glider isär så nu blir det bara jag o det tomma huset. Känns skönt på ett visst sätt, har ju bara mig själv att bry mig om så det blir en liten SPA-weekend med bastu och ansiktsmask och body peeling.. he he..
Oj, om en och en halvtimme ska jag gå o klippa mig, ska bara ta topparna för nu har det växt så långt att det känns som att jag vill spara det långt också. Sen ska håret färgas också men det väntar jag nog med till helgen.
Äh.. har ju inget intressant att skriva nu.. Jo, förresten, skickade iväg en ansökan till El giganten idag. Undrar hur det kommer gå.. ska man jobba till sommaren eller får man njuta av ännu en sommar? Det återstår att se.

Ha det gott..

RSS 2.0