Happy Halloween

Imorse gick jag upp kl. 9 o jag o mor gick ner till torget o handlade det sista. Sen har jag dekorerat ute på altanen o det är så jäkla grymt snyggt.. hehe.. Om man själv får säga så. :) Sen så har jag bränt skivor med läskig musik också. Och nu väntar jag bara på att jag ska ta en dusch, äta o klä på mig min snygga dräkt.

Hoppas ni också får en lika kul halloween..

sleeping time

Idag har jag varit nere på torget o köpt massa kul tills imorn. Jag o syrran köpte grymma halloween dräkter. Till mor, far o morbror köpte vi bra grejer också. Och så har jag varit i skogen o plockat löv o grenar så det blir ordentligt med höst/halloween stämning. Sen så vet jag att alla andra också köpt Halloween dräkter så jag är super glad! hihi..

Men nu är det faktiskt dags för mig att ta en dusch o sen sova. Ska upp tidigt imorn o åka till stan. Måste köpa lite till grejer.

God natt gott folk..

Nu känns det bättre

Se där ja.. Tanja är vaken. Haha.. Har ju gått upp efter 12 den här veckan. Och så ska jag vara på arb.förm kl. 13 idag. Innan det ska jag kolla på Halloween dräkter. Hoppas dom har något bra här så man slipper åka till stan. Fasiken, vad jag ser fram emot imorn. Har pratat med dom som kommer o alla ska klä ut sig :) Får bara inte tag på Mi.. konstigt!

Inatt satt jag framför datorn o planerade ihop lite lekar vi ska göra. Lite skräckfilms tema o kladdigt.. hihi.. Det är allt jag säger nu.. Och jo.. ögonbindel kommer vi använda vid ett tillfälle också. ;)

Nu ska jag göra iordning mig för att gå bort till torget.


Jag blir så less

Här fixar jag en fest tills på fredag och planerar massa roliga lekar, drinkar, dekorationer o kläder. Och vissa säger att dom inte kommer för att man måste klä ut sig. Grow up people! Hur kan det vara så svårt? Vad är det som gör att ni inte vågar klä ut er? För en gångs skull kommer jag fixa en ordentlig Halloween fest o folk fegar ur. Jag kan inte mer än skratta dom i ansiktet -HAHAHA!! Men ni ska komma ihåg att det här är fan sista gången också.

Så var det med det...

Själv ska jag iaf klä ut mig o ha så jävla kul.. om så ensam.




PS: Jag begär inte att ni ska betala tusenlappar för en dräkt.

Tjejer:
ta på dig en minikjol, en lång klänning eller vad som helst.
Rött läppstift o lite svart runt ögonen. Fixat!
Killar:
Gamla byxor med hål i, söndrig skjorta.. något gammalt bara.
Lite röd färg på kläderna. Inte så svårt.

Skvaller och Halloween

Igår satt jag ju med min blogg halva natten o försökte få iordning. Den blev väl ok?

Idag åkte jag till Jo o hälsade på. Det blev en massa skvaller om det ena o det andra o det var jätte kul o träffa henne igen. Var där i flera timmar o sen åkte jag till Buttericks. Hm.. Så fullt med folk så jag kom inte ens upp till övervåningen där alla dräkter finns. Så jag får köpa en dräkt här hemma på ICA. hoppas dom har det jag vill ha. :)



Ja, alltså jag ska ju ha Halloween fest hemma på fredag. Kommer inte så jätte mycket folk men kul kommer det bli. Och alla MÅSTE klä ut sig ordentligt för annars är det ju ingen mening med festen. Så skulle någon komma utan att ha klätt ut sig, så tyvärr kommer han/hon inte in. Och det blir ju tråkigt att åka hela vägen hem sen. Men sånna är reglerna o följer man inte dom så får man skylla sig själv. hehe.. PS: Ett lakan duger ej!!
Jag kommer bjuda på massa plock mat o bål.. måste hitta nått bra recept bara. Sen ska jag pynta en hel del med halloween grejer o ska försöka komma på lite läskiga lekar också.. hihi..

Nu är det dags att planera lite innan Greys anatomi börjar, ni missar inte den va? ;)

M & B



Hittade den på youtube o var bara tvungen att ta med det här. Gillade den skarpt förutom att Brittan hade ju fått dansa lite.

Film, glass o godis

Syrran frågade mig efter att hon slutat jobba om jag ville följa med hem till henne o det kunde jag ju göra. Så vi lekte lite med Cassie o efter att hon somnat kollade vi på film. Det blev ju "Dagboken". Gillar filmen jätte mycket men man ska inte kolla på den allt för många ggr för man blir faktiskt lite trött på den.. he he.. Under tiden käkade vi glass med banan o jordgubbar, smakade på nån äcklig cider hon köpt i affären och så hade jag min stora djungelvrål påse med mig. -Ja, tack för alla kalorier! Nu räcker det för flera veckor framåt. Och efter filmen åkte jag hem, för mamma är ensam hemma och jag vet att jag ändå inte skulle kunna sova om jag sov över hos dom.

Så vad ska jag hitta på imorn? Hälsa på Jo kanske.. hmm.. får ta o ringa henne imorn :)

Nu ska jag ta en dusch, kolla på en film o förhoppningsvis sova. Inatt hade jag jätte mycket mardrömmar och en dröm var så jobbig så jag vaknade helt svettig o med tårar. Hoppas bara att personen i fråga drömmen handlade om mår bra.

Natti natti

Och så var det måndag igen

Helgen har varit riktigt fartfylld.
I fredags åt vi middag här hemma o senare på kvällen åkte jag, mor, far o morbror till Kungälv. Var där på Combi o det var ovanligt mycket folk där. Sen åkte vi till karaoke-baren så min morbror skulle få sjunga lite. Där var det också gott med folk. Hade det jätte kul o pratade med massa roligt folk. :)

Sen var det ju dags för kryssningen i lördags. Var lite seg när jag vaknade men lyckades piggna upp o träffade alla på Centralen. Väl på båten öppnade vi varsin cider o spelade öl-spelet. Sen sprang vi fram o tillbaka på Taxfree för att Anne kom på att vi ska köpa små presenter till varann. Tack så mycket till er för mina fina presenter. :) Så var vi en sväng på "land". Då menar jag att vi bara gick till hamn-affären o köpte lite flaskor med alkohol. Och tillbaka till båten direkt. Sen var det ju lite mer party på båten. Det var ett gäng killar som körde charader o det var ju lite kul. Och istället för att åka hem sen, åkte vi till J o fortsatte festa. Efter ett tag där åkte vi till karaoke-baren. Jag har inte så mycket minnen från det men kul hade jag :)

Tack för en riktigt kul resa!

Och igår var jag ju bara hemma, kollade på tv, käka pizza o bara njöt av att det var söndag.. hehe..

Idag har jag inte gjort nånting. Mamma är barnvakt åt Cassie så jag har tittat på lite tecknat med henne o så var jag en sväng förbi Babe för en stund sen o betalade mina tupperware grejer som jag ska få imorn. :)

I veckan ska jag:
Träffa Jo o hennes lilla grabb.
På möte med arb.förm.
Sen vet jag inte vad jag ska göra på fredag. Om jag ska med Babe o gänget till stan eller om det blir 30-årsfest. 
Annars blir det nog lugnt för nu har man ju inte så mycket pengar kvar. :(

Och nästa vecka ska jag jobba. :D 

Danmarks-kryssning

Blir det imorn om vi får biljetter. Väntar på svar från en kompis nu. Hoppas hoppas! Och Anne ska med.. hihi.. Ska bli riktigt kul. Vi blir 4 tjejer.

Idag blir det middag med föräldrarna + morbror. Efter det blir det lugnt för att orka imorn..

Och idag var jag o skrev kontrakt med Hemtex. Kommer jobba typ 2-3 dagar varje vecka tills jul. Sen blir det hela veckan o julafton. Ser fram emot detta jätte mycket. Är ledig nästa vecka fortfarande o sen börjar allvaret. Blir inte så mycket festande sen heller för att jag kommer jobba på lördagar.. :) Och det skadar ju inte. Får ju sparat pengar på det sättet.. hehe.. Men imorn måste det ju firas lite ..

Ha en bra helg gott folk

Igår och idag

Igår var jag på krogen här o käkade lunch med syrran. Träffade C där för hon har tydligen börjat jobba där. Pratade lite om vi ska hitta på nått i helgen. Senare när syrran slutade jobbet åkte vi till Backaplan o kolla i affärer. Och sen åkte vi hem till dom. Jag fick göra lax till mig o syrran gjorde pasta till sig. Sen kom Toni, far o morbror. Jag tänkte att jag skulle stanna där för att kolla på Grey´s anatomi men så fort far hade åkt så säger dom att dom ska se på Efterlyst. Schysst, kunde ju åkt hem o sett på den. Där satt jag sen i en timme o surade tills det var dags att ta bussen hem. Somnade ganska sent för jag har nu kollat på Beverly Hills på tv400. :)
Idag åkte jag med mor, far o morbror till IKEA men det blev en snabb visit. Fick med mig tre stora doftljus iaf. Sen var jag o mor o handlade i Coop o jag fick 4st filmer. :D *big smile* Dessa blev det:



Och så kollade jag på Sex and the city filmen nu. Guuuud, vad bra den var. Man fick verkligen skratta o gråta som alla sagt. Kom nu på att jag är som Carrie o Kim är som Mr.Big. I början har det varit katastrof men nu börjar det ju bli riktigt bra. Och inte nog med Samantha, Miranda o Charlotte. Dom tjejerna är som tre av tjerna i mitt liv *nämner inga namn*. Påminner om vad dom tycker eller har tyckt om Kim. Hoppas mitt liv blir lika bra som filmen. Eller något åt det hållet iaf.. hehe..

Nä, nu ska jag o mamma spela Alfabet (igen) o sen ska jag se på filmerna.

En början..

.. till en snyggare blogg, eller vad tycker ni om min header? är den tråkig?

Jag vet ju att det är minst 11 pers som läser mig blogg nästan varje dag så lite respons från er skadar inte.

Och nu när jag ändå pratar om det, så kan ni väl berätta vilka ni är som kikar in hos mig.

God natt!! Sleep tight.

Sådärja...

Idag har jag varit hos Anne o hälsat på. Vilken tur jag hade för så fort jag kom innanför dörren bjöd dom på mat :) Det var jätte gott! Sen gav jag Elina hennes presenter. Men födelsedagskortet intresserade henne mest.. hihi.. Hade köpt ett pyssel o bäddset. Sen satt vi o fikade lite o sen visade jag Anne hur man använder Windows Media Player. Hoppas du förstod nått, kändes som att jag bara slarvade o visade för fort. Men du fixar nog det. ;)




Sen var det dags att åka hem så barnen skulle få sova o att jag skulle hinna hem för att se Desperate Housewives. Och nu tänkte jag fixa lite med min design för nu är det ju inte alls speciellt fint.. hihi..

Tack för idag Anne o resten av familjen. Vi ses snart igen.

PS: Grattis till A som fyller år idag, vet inte om han läser min blogg men måste ju passa på ändå. :) Hoppas du får festa till det lite i helgen iaf. ;)


PS 2: Jag kommer inte in på min msn pga att datorn har uppdaterats. :(

Helgens bravader

I fredags åt vi ju middag med familjen. Det var super gott med potatisgratäng o kotletter. Massa vitlök i allt. :) Sen körde snälla syrran mig till Anne o resten av gänget som redan var i full gång. Men jag kom ju med sen också i öl-spelet. Efter en massa kalasande bestämde vi oss för att åka en sväng. Var på karaoke-baren 5 min innan det stängde så jag köpte med mig lite cider o åkte hem sen.

lördagen försökte jag ju sova men det var inte lätt eftersom dom började med renoveringen av toaletten på övervåningen. Så upp o hoppa o laga mat till alla. Det blev en köttgryta (typ) o egen-gjorda klyftpotatisar. :) Sen spelade jag o mor Alfabet men denna gång gjorde vi så att vi skulle hitta på namn ist för ord. Vilket inte var så lätt o mor vann med ett poäng. :) Sen var det dags att göra iordning sig o vi åkte till Göta för att Sanna sjöng där. Det var inte så jätte mycket folk men vi hade det trevligt iaf. När det var slut åkte jag med Sanna till en bekant till henne. Där sjöng dom karaoke medans jag höll på att somna pga att jag inte fick sovit så mycket på morgonen. Vi sov över där o jag somnade ganska fort.

söndagen bestämde vi för att åka o käka kebab-tallrik i Rannebergen så vi stannade bara till lite snabbt hos mig så jag kunde duscha. Och oj.. så gott det var med kebab. Så hämtade vi upp hennes kille o åkte vidare hem till dom. Så mysig lägenhet dom har nu o tapeterna i sovrummet gav mig en liten idé till hur jag sen vill ha det. :) Efter ett tag var det dags att åka hem för att jag skulle ju till Babe på Tupperware party.. hehe.. Ja, faktiskt, så köpte jag lite grejer. Snackade lite skit med Babe innan jag sen gick hem o lade mig i sängen.

Men jag har sovit otroligt dåligt inatt. Drömde att det var en kille som ville knivhugga mig så jag försökte gömma mig för han men när han väl hittade mig, högg han mig i magen o jag fick åka till sjukhus. Har faktiskt en gång innan drömt om att bli knivhuggen o jag fattar inte varför. Sen var det massa annat konstigt jag drömde om resten av natten o till slut ville jag inte mer så jag gick upp.

Idag hade jag tänkt åka över till Anne men det blev så sent o det här skitvädret vill man ju inte gå ut i. Så det får bli en annan dag. Och vad jag ska hitta på idag har jag inge aning om så det blir väl att man sitter här o ugglar.

Så var det redan fredag

Vad har jag haft för mig i veckan då?
Well, i onsdags var jag på Ullared med Babe. Vi hade skit skoj. Men oj.. vad mycket pengar det gick. Jag som bara skulle kolla på en vinterjacka, köpte ändå en massa. Det blev en vinterjacka, två t-shirtar, mysbyxor och myströja, julklappar och presenter. Allt gick på 1600kr. Hihi.. Men nu har jag iaf kläder. Sen när vi kom hem, tog jag en snabb-dusch o sen skulle vi på en föreläsning. De startar ett nytt företag här i Nödinge så jag passade helt enkelt på att följa med Babe. Fast det var verkligen inget för oss så vi gick i pausen. När jag kom hem, hade ju morbror kommit så vi satt bara o snacka resten av kvällen. Igår blev jag säng-liggandes hela dagen. Mådde riktigt illa. Vet inte riktigt varför så igår var det inge bra dag iaf. Nu väntar jag på att klockan blir 11.15 så jag kan ta bussen till stan. Ska ju på ansiktsbehandling. Och sen när jag kommer hem ska vi ha middag hela familjen. :) A frågade mig igår om jag ska med o festa idag så får se hur det blir med det ikväll. :)

Nu ska jag ta på mig mina kläder o sega mig till busshållplatsen.

Lycklig!

Idag väckte mor mig o jag bestämde mig för att följa med henne ner till torget för att handla lite. Det var ju inte så dumt för vi gick in på Lindex. Och jag fick köpt lite kläder med. :) Som ni ser på bilderna här nere.
Och när vi var i mataffären får jag ett samtal från "chefen" på Hemtex. En tjej ska sluta jobba där så jag får ta hennes tider. Hur länge vet jag inte men isf börjar jag v.46. :D Jag är sååå glad!
Nu har jag mest försökt leta efter lägenhet o ska börja telefon-terrorisera våran Hyresförening så om man får lägenhet här i närheten. Dom har tydligen ingen kö-system så det gäller ju bara att jag tjatar på dom.

Jag är så glad! Allt börjar se lite ljusare ut nu.


Idag och resten av veckan

Här har jag nu suttit i måååånga timmar. Letat efter lägenheter, pratat med min älskling, läst en del bloggar. Och att tiden går så fort gör abslout ingenting. För idag är det ingen dag jag vill minnas.. haha.. Eller rättare sagt, det här var en helt onödig dag i mitt liv eftersom den inte gett mig något. Men förhoppningsvis blir det bättre väder resten av veckan så man kan gå utanför dörren.
Pratade med Babe på msn förut o hon sa att hon kanske ska till Ullared imorn. Och såklart åker jag ju gärna med för det var ett tag sen man var där o det är inte varje dag vi ses heller.
Sen vet jag inte riktigt vad mer jag ska hitta på i veckan. Vet bara att jag ska på ansiktsbehandling på fredag. Åh.. det ska bli riktigt gott. Fast man kommer ju inte vara sådär jätte vacker i ansiktet efter det men what a heck. Om jag bara sköter min hy nu så kommer det bli fint. :)

Fick ju iofs ett samtal tidigare som gjorde mig glad. ;) Men jag hittar inget om klädaffären på nätet.. :( Tack för tipset ändå.

Nu ska jag sätta mig ner o kolla på tv o hoppas att det kommer något bra.. hehe..

Helgen:

Ja, i fredags var det ju kalas. Cassie fick massa fina presenter. Och efter att gästerna hade gått spelade vi Alfabet. Fast det var ju inge kul för syrrans kille tog ju alla poäng. Hihi.. Jo, klart det var kul ändå.  
Så på lördagen låg jag i sängen hela dagen, hade smakat på cider i fredags o mådde ovanligt dåligt av det. Fast sen åt vi middag med familjen o jag började må lite bättre. Tog en dusch o ringde till C o L. Dom hade lite fest hemma så jag åkte bort till dom. Det var jätte trevligt, vi snackade o skojade hela natten. Tills jag somnade där.. hehe.. Och igår var jag hos dom hela dagen, vi kollade på 5 filmer och käkade pizza. Var inte hemma förrän kl.20 o sen gjorde jag inte så mycket mer.
Och inatt sov jag dåligt o vaknade inte förrän halv 1. Usch.. att sova så länge känns inge vidare alls men det e ju inte så konstigt att jag inte ville gå upp tidigare heller, för det är ju sånt skitväder ute.

Idag ska jag iaf ringa om lägenheten. Hoppas, hoppas! :) Och sen ska jag bara lata mig för det finns inte så mycket mer att göra.

2 år

Idag blir mosters lilla busa 2 år! Att det gått två år sen jag fick ett samtal från din mor, när hon fortfarande var snurrig efter narkosen o skulle förklara att det har kommit en liten Casandra till världen. När jag sen kom o träffade dig. Du var så liten o nätt. Jag blev så glad av att se dig, tänkte att det kommer bli ett äventyr resten av mitt liv att få se dig växa upp. Och oj, vilken fin flicka det har blivit av dig nu. Du har vuxit o är en riktigt glad o busig tjej. Jag måste vara ärlig, det är inte bara du som får lära dig om hur världen funkar, utan jag lär mig varje dag något nytt med dig. Jag är så stolt över att vara moster till en så söt tjej. Vi ser nog båda fram emot att du ska få kusiner, men det kommer senare.. ;)




Grattis Casandra på 2 årsdagen!


Idag gick jag inte upp förrän halv 1. Eftersom jag satt uppe hela natten o gjorde bild-videon till Cassie. Den blev jätte bra och nu spelas den om o om igen på Tv:n. Idag har jag bara mest städat mitt rum o fixat o donat. Tyvärr kommer det bara 5 st gäster till festen (av 20 pers). Men det är ju bättre än inga alls. Blir en hel del smörgåstårta över som man får äta resten av helgen.. hihi..

Nä, nu ska jag ut på en rööki o sen fixa iordning mig. För om 2 timmar blir det kalas!

This is how it feels



The Veronicas

You keep calling my phone non-stop
Don't you know I won't pick it up
You never leave a message
Look how you've changed

You got nothing to say, gettin' in the way
Show up at my house
Your gettin' so obsessive
Like I have time for you

Wasn't it me you didn't want?
Wasn't it me who was hanging on?
Now I'm done but before I go I want you to know ...

This is how it feels
When you wait for a call that never comes
Are you waking up 'cause you miss someone?
This is how it feels
When the trust you had is broken,
And your left to burn with your heart wide open

Oh Oh

You wanted me, not to tell me why
Why and how you had the heart to f**k up my whole life
That's just so you

And now I've moved on by myself
And maybe I won't forgive
I'll just forget you lived
And I hope it hurts

Wasn't it me you tried to blame?
Wasn't it me you threw away?
But before you go there's something you should know ...

This is how it feels
When you wait for a call that never comes
Are you waking up 'cause you miss someone?
This is how it feels (oh oh)
When the trust you had is broken,
And your left to burn with your heart wide open

You taught me how to hate you
And I was so in love
When I tried to save us it was not enough
So what the hell is different
'cause now that I am gone
You're crawling back to tell me
I'm the one

Oh Oh
This is how it feels
Oh Oh
This is how it feels

When you wait for a call that never comes
Are you waking up 'cause you miss someone?
This is how it feels (oh oh oh, oh oh oh)
When the trust you had is broken,
And your left to burn with your heart wide open

Do you only want me
'cause you can't have me?
Do you only want me
'cause I'm gone?
Do you only want me
'cause you can't have me?
Do you only want me
'cause I'm gone?
Do you only want me
'cause you can't have me?
Do you only want me
'cause I'm gone?
Do you only want me
'cause you can't have me?
Do you only want me
'cause I'm gone?

Oh Oh

(känns som låten är skriven till mig, men shit, vad jag älskar den!)

Dagens sanning ;)

Imorse gick jag upp kl. 8 för att jag kände mig lite pigg. Lekte lite med Cassie men blev trött igen så jag lade mig i sängen o somnade om. Vaknade vid 11-tiden sen av att jag spottar på kudden!! Jag drömde om att jag spydde så tydligen pga det gjorde jag som jag gjorde.. hehe.. Inte ofta jag gör något i sömnen.
Sen så åkte jag till Anne. Hon mötte upp mig o vi gick o hämtade hennes son från dagis. Sen gick vi över till henne o ja, lägenheten är jätte fin o stor men det finns ju en del som behöver göras om. Jag lekte med barnen medans Anne städade Elinas rum. Och sen kom ju hennes man hem med mat o måste ju faktiskt berömma salladen trots att det inte var nån annan som gillade den. Och pastan + kycklingen var också god. :) Sen så gjorde vi iordning rummet och det blev jätte fint! Efter det skulle ju Anne kolla på sin serie som hon alltid kollar på på torsdagar så jag bestämde mig för att städa iordning i deras walking closet. Fick lite ordning iaf så att man kommer in där sen.. hehe..  Och sen var det dags att åka hem. Tack Anne för en jätte trevlig dag. Ser fram emot att komma över till er snart igen.;)



Sen så har ju tankarna snurrat i huvet hur mycket som helst idag. En massa tankar om det förflutna kom fram o det gör faktiskt mycket ont. Trots att jag vet att allt är bättre idag. Men det kunde slutat/varit annorlunda. Och inte nog med att man kommer hem o kollar lite på nätet så ser man hur allt verkligen är förändrat. Det kommer aldrig bli som förut och det är bara att acceptera. Jag vill inte känna mig skyldig till allt som varit eller hur det har blivit. Men det är väl så. Önskar att det fanns en liten liten chans till att något positivt kan hända, det räcker med att bara få höra några ord, eller varför inte veta hur allt är. Men det som hänt har hänt o hur mycket man än vill vrida tillbaka tiden så går det inte.

Jag är inte mer än människa, jag har faktiskt känslor även om det verkar som att folk tror att jag inte bryr mig, eller att jag verkligen vill vara elak. Jag har sårat många men aldrig med mening.

Mycket av dom här sömnlösa nätterna har varit pga detta. Har drömt massa konstigt om människor som förut var nära mig. Vet inte vad det är men det undermedvetna vill väl visa mig vad jag har gjort o vad jag kommer att missa.

Sen så känns allt annat hopplöst också. Fortfarande inget jobb, ingen lägenhet, inga pengar och allt är bara upp o ner. Har ju mig själv att skylla men jag är ju ingen stålkvinna heller. Dom som känner mig vet hur jag har det, men dom som inte känner mig tillräckligt tror att jag inte kan något. Kanske det är dom som har rätt och jag som har fel.

Från o med nu ska jag inte blicka bakåt mer utan helt enkelt försöka se framåt o hoppas på att en dag dyker det upp en ängel bredvid mig som säger att -allt kommer ordna sig. Hoppet måste man hålla i trots att det känns meningslöst..

God natt gott folk.

PS: Ursäkta röran, jag bara öppnar mitt hjärta..


vågar jag hoppas?

Nu har vi pratat o pratat men utan resultat. Ja såklart jag o Kim. Visst det var om jobb, lägenhet, tillvaron just nu m.m. Och det känns som att jag inte kommer nånvart men det gör han. Han har fått ett jobb här i Gbg o får börja när han vill. Men nu behöver vi ju en lägenhet för att han ska kunna komma ner. Det var ju min uppgift att hitta en. Men det är ju inte så himla lätt. Jobb har jag ju inte fått. :( Kommer jag ens nånsin få det? Erfarenhet = Ja, 3 mån på Hemtex, räcker det inte? Haha.. jag är ett skämt. Om inte annat så får jag höra med Ams om jag kan testa praktisera nån annanstans för jag behöver ju lite mer erfarenhet o jag vill ju för en gångs skull göra nått.

Efter alla om o men, om hur vi ska göra så säger en kompis till mig på msn att han vet nån som vill hyra ut sin lägenhet. Wow! Tänkte jag. Och redan till nästa vecka. Kan det bli bättre? Nä, men sämre. Tänk om det inte går. Så nu får vi alla se till att hålla tummarna för våran skull. För det är ju det vi vill ha för att kunna leva som normala människor. hehe..

Jag vill ju slippa säga att -jag bor hemma hos mina föräldrar. -jag ska städa mitt rum. ... ha ha..

Åh.. hoppas D hör av sig imorn o säger att allt är fixat! :)

Oj oj vilken dag..

Som sagt var jag i stan med Anne idag + hennes två små söta. Jag fick kolla lite på skor först men hittade inga. Sen letade vi efter presenter. Hon till sin dotter och jag till min systerdotter. Var först på BR.. hittade inget där. Så vi åkte till Backaplan. Där var vi på Toys ´r us i bara en och en halvtimme.. haha.. Pillade verkligen på allt. Gick igenom alla leksaker o försökte hitta de rätta. Jag hittade min ganska snart men Anne hade lite svårare med att bestämma sig. Men vi fick köpt en del ändå. Och så köpte jag Alfabet/Scrabble spelet. Yeii.. Gillar det spelet väldigt mycket, trots att jag bara spelat det två gånger o förlorat båda gångerna.. hehe..

Förhoppningsvis får jag åka hem till Anne imorn istället så jag kan passa lill-tösan under tiden hon fixar o donar hemma.
Själv ska jag göra en storstädning på mitt rum på fredag (hehe.. att det där fortfarande kommer ur min mun.. som 26-åring) För att då ska vi ju ha kalas här för Cassie. På lördag har Anne kalas för Elina men jag vet inte om jag vågar gå dit då.. !?

Nä, nu ska jag äta något litet o sen börjar ju Grey´s anatomy.

Stan idag..

Jag åker inte hem till Anne idag men jag ska med henne till stan då hon ska köpa present till sin dotter. Det ska bli lika trevligt det med. Så nu borde jag egentligen göra iordning mig, äta och sådär. Men är fortfarande lite seg. Har sovit så dåligt inatt igen o drömt massa konstiga drömmar..

Bild-videon med Cassie gick inge vidare igår men får väl fortsätta med det idag igen.

Åh.. dags att äta makkarasoppaa! he he..

Härligt

Det var gott o basta men kunde inte göra det så länge. Mitt hår färgade av sig till bänken. Trots att jag tvättade det två gånger med shampoo så färgar det röda av sig fortfarande. :( Men men..

Imorn ska jag åka o hälsa på Anne. Det ska bli kul. Har ju inte setts på ett tag igen o nu får jag se hennes nya lägenhet. Och innan det ska jag nog ta en liten promenad med Babe o Ida. :)

Nä, nu ska jag göra en bild-video med Cassie. Om jag lyckas bra med den kommer ni också få se.

Natti natti.

En liten SPA-kväll.

Eftersom jag bara suttit här idag bestämde jag mig för att ta o sätta mig i bastun. Ska raka mina ben o skrubba rent fötterna. Var ju ett tag sen nu. hehe.. Sen tänkte jag föna håret o testa min platt-tång. Om jag kan få det rakt o fint tills imorn. Annars kommer jag väl testa lock-tången istället.. hihi.. Aja.. nu får jag bråttom så jag blir klar till Desperata hemmafruar.

tävling

Tänkte vara med o tävla. Det skadar ju inte. Vinner jag inte så kanske hon kan fota mig för en liten slant ändå. :)



www.operfekt.blogg.se

Nya jag..

Jag glömde ju berätta förut att jag var ju o fixade mitt hår igår också. Svart med mycket röda slingor i. Vad tycks? Jag är jätte nöjd själv. Äntligen fick jag det som jag ville ha det. Fast inte så konstigt, jag var ju hos en annan frisör. :)




Här ser ni håret bäst, men ansiktet var jag tvungen att gömma.. hehe..

Dags att uppdatera igen.

Det har varit några sömnlösa nätter nu det senaste. Men annars är det väl okej. Men nu ska jag berätta vad jag haft för mig.

I fredags hade vi då middag hemma. Mmm.. Oxfilé o ugnspotatis.. Tidigare hade Babe ringt o frågat om jag ska komma till stan. Så jag o syrran tog en taxi till stan efter middagen. Hamnade på Respekt, där Babe var med sitt gäng. Alla var ju på G o det var skoj. Fast vi var hemma redan vid 2 tiden.

Så på lördagen var jag mest hemma o bara tog det lugnt. Kollade på alla möjliga program på tv. På kvällen bestämde jag o mor oss för att vi skulle till finska krogen. Så jäkla lite folk o tråkigt. Vi åkte till karaoke-baren..hehe.. Där var Nysä (Anne hade fått åka hem av nån konstig anledning..hihi). Jag sjöng lite med Nysä.. oopsi.. Men kul var det.

I söndags latade jag mig bara på soffan o kollade på tv. Gjorde inget speciellt.

Igår däremot var jag i stan med syrran, Toni o Cassie. Vi köpte lite grejer till kalaset. På fredag blir lill-ängeln 2 år! Sen åkte jag med hem till dom o åt tacos.

Idag har jag inte gjort nått, var bara en sväng på stan med syrran för hon skulle lämna lite grejer. Jag borde gå till arb.förm för att få en underskrift så jag får pengar och sen hämta moppen som fortfarande står uppe vid huset.

Ja, så var det väl med det.. Känner mig lite irriterad nu pga att datorn segar så jag skriver mer senare

Sushi och bio

Igår åkte jag ju till Collin på hennes jobb. Höll henne sällskap i många timmar. Sen kom syrran med Cassie också o vi åt lite glass. När hon sen stängde butiken körde syrran oss till stan. Där träffade vi hennes kille o gick till ett Sushi-ställe. Det var första gången jag smakade på det och det var ju jätte gott. Efter det gick vi till bion o hämtade ut biljetter till Tropical Thunder. Vi hade över en timme på oss innan det skulle börja så vi gick till Vallgatan (café) och tog en fika. När det var dags för filmen märker vi att det blixtrar jätte mycket ute, konstigt! Och filmen var ju riktigt rolig. Var länge sen jag skrattade så mycket till en film. Efter bion ser vi att det fortfarande blixtrar ute. Men dom åker hem o jag har typ en timme kvar till bussen. Men köpte en tidning så tiden gick ju ganska fort ändå. Väl hemma ser jag en liten snöhög vid huset. What? Hehe.. Idag berättade mamma att det har kommit lite snö igår.. Vadå klimatförändringar?!

Nu ska jag ner till affären och köpa oxfilé och ugnspotatis.. ska äta middag med familjen ikväll. :)

Gomorron!

Oj, vad jag har sovit mycket inatt. Nu är jag lite lagom seg i kroppen men ska försöka piggna till för jag ska åka o hälsa på Collin idag. Kände att det var dags att göra något idag. :)

Så nu vet ni det, kommer inte på mer att skriva men skriver mer när jag kommer hem ikväll..

Ha en bra dag

Fan då..

Skulle börja med en ny design till bloggen men nu tappade jag lusten helt och skiter i hur det ser ut nu. Det får se ut så ett tag till. Jag har verkligen tappat suget helt på allt. Bara suttit här hela dagen o läst bloggar, nyheter o annat shit. Ont i röven har jag också. Har täcket här runt mig eftersom jag fryser så. Fast jag bara vill lägga mig i sängen så sitter jag ändå här o hoppas på att jag hittar på nått bra att göra..

Spyr på allt helt enkelt...

Oj då..

Kan hända att jag har en etta mitt i stan på G. En kompis kompis ska hyra ut sin i Nov. Ska försöka få tag på han så att jag får ta en titt på den. Ganska litet enligt D men det var okej hyra för den ändå.

Håller tummarna nu!

Kolla in det här:

http://www.myspace.com/stripebound

Det är min syrras killes band!
Dom är med i en tävling på
The Miller - Fresh sounds 2008 och behöver massa röster.
På Myspace sidan hittar du länken där du kan rösta!





Trist..

Nu har jag suttit här framför datorn i flera timmar o är så otroligt rastlös. Nu när älsklingen åkte till Åre har man inget att göra. Och att man inte ens praktiserar längre gör ju inte saken bättre heller.

Och jag är verkligen i desperat behov av en lägenhet nu! Jag blir tokig om jag ska sitta såhär hemma varje dag. Hade jag haft något eget så hade man ju haft mer att göra..

Nä, usch.. Är så uttråkad!

Serierna på Kanal 5

som jag ska se.. ;)


Färjan - Måndagar  20.00
Själv missade jag första delen, men tänker se resten.

Desperate Housewifes - Tisdagar  21.00
Såklart jag tittade på den idag o den blir bara bättre o bättre med tiden.

Roomservice - Onsdagar  20.00
Mina favorit pojkar på tv. Älskar inredning o programmet är ju skit kul.

Grey´s Anatomi - Onsdagar 21.00
Wonderful! Så himla bra serie. Just love it.

Misses lista - Onsdagar 21.55
Ingen aning om vad det riktigt är så det ska bli en överraskning.

SOS Gute - Torsdagar 20.00
Hmm.. vet inte, får väl se om det är något att kolla på.

Fringe - Torsdagar 21.00
Oj oj.. En skräckis-serie. Hoppas, hoppas att det är något bra!

Living Lohan - Söndagar 14.15
Måste ju ha koll på vad familjen weird hittat på.

Denise Richard´s It´s Complicated - Söndagar 14.45
Åh.. ännu en weird "Hollywood-kändis"

Gossip Girl - Söndagar 19.00
Ja, ja.. jag vet! Men jag tycker den är lite fräck ändå.

Gordon Ramsey´s The F word - Söndagar 21.00
Ännu ett program med köks-djävulen. Me likeee!

Nästa vecka:

Världens härligaste män - Start 8 okt. 22.00
Jupp.. måste ses av en tjej som mig.. hihi..

Fråga Olle dokumentären - Start 8 okt. 22.00
Dokumentär? Hmm.. Vart är min Martin Björck?


Och på TV4 börjar ju Stjärnor på is - Lördagar 20.00
Det är ju såklart pga Gynning som jag sk a se det,,
Har jag missat nått så hojta till!!

RSS 2.0