Jag åker...

... också till Finland!! Weehh... jag åker om bara 12 timmar. Fast vi ska bila upp så vi är säkert inte framme förrän på fredag eftersom det är sånt väder ute. Så jag är hemma igen på tisdag! Tänkte bara skriva det.

Finland here we come!!!


  
Bilder från Levi när jag var där i Oktober -06. Ingen snö då, men nu kommer det finnas massor!

PS: Ringde honom förut för att berätta, men istället hörde jag att han var ute på krogen.. med sin idiot kompis + deras dejter. Berättade inget om resan. Tacka gud för att jag hann boka innan jag ringde.

-= Love =-

180523-1

Snart åker...

... mina föräldrar till Finland och jag kommer ha huset för mig själv, vilket känns helt underbart. Men jag hade ju hellre åkt med dom än stannat här. Hade varit skönt att komma iväg lite. Dom ska till fjällen i norra Finland och det hade varit kul o träffa släkten från fars sida men så är det ju sådär kallt där med, -25 grader. Fast det hade inte varit så himla farligt om man ändå skulle bott på hotellet där. Då hade man ju kunnat ligga i bubbelpoolen eller gått på SPA. he he..  får se om jag ändå kan fjäska med dom lite att jag får åka med nu o komma hem sen efter en vecka.
 

Annars så kommer jag bjuda hem lite folk då o då så att jag slipper sitta hemma helt ensam varje dag. Har en tendens till att svepa i mig några cider eller vin när jag äntligen har den friheten till det. :) Eller istället för att dricka alkohol kanske man borde ta fram spinning cykeln o sitta på den o cykla varje kväll när man ändå kollar på alla såpor som kommer varje kväll.

Vad har jag gjort det senaste då? I fredags kom jag hem, senare på kvällen kom Jo o hennes kille. Vi spelade Corona o hällde i oss några shottar. I lördags var vi med familjen hos syrran o åt middag och kollade på Melodifestivalen. Det var skönt med en lugn lördag kväll. Sen så har jag bara varit hemma o irriterat morsan. ;)

Nä, nu är jag så himla trött att jag funderar på att gå o lägga mig, var ju duktig idag och gick upp kl. 7 för att ta en sväng till sjukhuset o sen åka med Jo på olika ärenden.

Så, god natt!

Hemma igen...

Efter att ha varit hos Kim i flera dagar. Tyvärr! Inget har ju blivit bättre och Alla hjärtans dag var ju den tråkigaste någonsin. Eftersom vi inte firade dagen så drack jag lite vin istället och kände mig riktigt nere. Men men..

Och så är det fredag igen. Vill ut på stan o festa. Men ska nog försöka ta det lugnt idag o bara vara hemma med familjen. Kanske vi kan ta fram Corona spelet o köra en liten turnering. ;)
Nä, nu ska jag ta o gotta mig i bastun ett tag o sen blir det middag.

Nu är det slut...

.. på det roliga.. eller det tråkiga. Jag vet inte riktigt vad. Det är iallafall slut mellan mig o Kim på riktigt nu. Vi bråkade så mycket i fredags att det kändes som att det fick bli den sista gången. Och det blir det nog också. Han var här hemma hos mig igår och åkte hem idag. Han ska redan ut på en dejt. Förstår inte riktigt varför han redan ska ut o söka något nytt men men.. inget jag kan göra någonting åt nu. Nu är det över. Och nu tänker jag inte ens se åt killar mer. Vet inte om det bara egentligen är mitt fel att det inte funkar, jag begär ganska mycket av en kille. Men däremot så har jag o Kim inte haft något bra förhållande överhuvudtaget. Dom tre första månaderna funkade bra men sen har det bara gått åt helvete. Vill inte förälska mig i någon igen. Och tror att det kommer gå ett bra tag tills dess med. Varför ska man pina sig själv bara när man kan ha det bra helt själv.
Nä, nu orkar jag inte skriva mer, hur rätt det än känns att göra slut på eländet, känns det så himla ensamt och förnedrande på något sätt. Jag vet inte.. men nu får man väl bara ta fram styrkan och börja om på nytt. Ensam!
180523-4
Övningskörde lite i fredags med syrran. Det var riktigt kul. Men att börja med en Volvo V70 Combi är inte det lättaste. I veckan ska jag fixa alla papper o skriva in mig på körskolan. För nu är det dags att ta körkortet så man slipper bussarna mer..

Jag vill ut och..

festa ikväll!! men jag är alldeles för sent ute för att få med mig någon och vet att ingen hade gått med ut ändå. lagade tacos till oss idag o tog en cider till d.. oj oj, då kröp sig festar-suget fram. Tyvärr kan jag inte festa förrän imorn isf. Men men..
Imorn ska jag på ansiktsbehandling. Det var alldeles för länge sen, sen sist. Det ska bli riktigt skönt men syrran får d bättre, hon ska få massage också. Fast jag gav henne den tiden, egentligen kunde ju jag legat o gottat mig där imorn bitti men eftersom jag hoppades på att få gå ut ikväll så hade det känns lite dumt att komma dit o lukta alkis..  
Vad mer kan man säga?! he he.. kollade på Ordjakten idag o skickade massa sms för att dom hade 40.000kr garanterat + 180.000 i jackpotten, men neeej.. klart att man inte kom fram.. tänk om, oj.. då hade jag varit på väg till Florida om några dagar. Men istället får man vänta tills imorn o försöka igen. :) Man måste ju alltid testa.. man vet ju aldrig när man har turen med sig. ha ha.. i wish!!

nä, nu ska jag väl ta o kolla på en film.. för han har ju redan somnat o jag är hur pigg som helst. :(

RSS 2.0