God morgon!

Än så länge är det en god morgon.. men sen ska det väl regna och det är ju mindre kul. Vaknade kvart i nio imorse. Sen kunde jag inte somna om. Så det var väl lika bra att gå upp. Tog en cigg och kände mig bakis. Öh.. hur kan det vara möjligt efter 2 cider bara? hehe.. Men den känslan gick iofs över ganska fort.

Igår efter jobbet kom vi ju till mina föräldrar. Käkade middag två gånger om. Först hade mor gjort pommes och senare när far kom hem stekte han kött och jag gjorde en sallad. Hihi.. Så kan det gå när alla inte är samlade samtidigt. Gott var det iaf.

Idag ska jag jobba mina tre timmar. Sen åker vi hem och ikväll blir det lite party party. Anne kommer och hälsar på oss. Var ju ett tag sen man träffade henne. Har säkert mycket att prata om.
Lite pinsamt är det ju att vi inte har något vardagsrumsbord kvar men det kanske löser sig idag och vi får ett nytt. Vi får väl se.

Jag känner för en klubb-kväll. Alltså göra sig riktigt hot och springa på alla större klubbarna på stan. Men vem har råd med det? Inte jag iaf med mina 26kr på kontot. (Hah.. in your face, ni som sagt att jag snyltar på föräldrarnas pengar).

Nä, dags att göra sig iordning, ska fixa mina naglar på nått sätt tänkte jag också. Fy dom är så korta och oslipade. Hihi..

Vad ska ni göra ikväll?

PS: Vad tycks om min nya header då? Förfärliga bilder, speciellt den med grön bakgrund. Men jag bjuder på det!

Midsommar???

Satt och snacka med Sanna på msn. Funderade på vad man ska hitta på till midsommar! Vill vara på landet men syrran ska dit med Jo så då känner jag inte för det. Men isf om man kunde bjuda folk hit till mina föräldrar.

Om det ändå vore som förut. När man var ung, festade med alla 20-30 vänner man hade då. Fyllde huset med alla, fram med flaskorna på borden och hög musik pumpade ur högtalarna! Alla dansade och skålade och skrattade! Åh.. jag är så glad att jag haft så fina vänner och att jag fått ha så kul. Lillefot glömmer er aldrig! ;) Och lillefot sitter ju på vänstra skuldran som minne till er alla.. "djuren",& "girlsen".. hehe..

Dags att komma till verkligheten.

sjunger: I am not a sinner, not a saint! I am all your! ... öhh.. läggdags!

Vad ska ni göra? Idéer?

Tjena mors!

Nu har jag suttit här framför datorn hela dagen sen jag kom hem från jobbet runt 15.30. Är alltså hos mina föräldrar. Lagt in alla bilder och videos från mobilen till datorn. Som ni märker med uppdateringarna (bilder från Levi, där jag var för nästan 2 mån sen). Och headern fick jag förnyat. Bilderna är väl inget att hurra för men kände för att vara lite mer personlig. hehe..

Vad har jag gjort sen sist? Jobbade som sagt idag. Alla var lediga idag utan jag. Dom flesta är lediga imorn men inte jag. Och fick lönespec idag.. uscha! fick inge bra lön nu. Men hoppas jag får bra från förs.kassan sen iaf.

Nä, nu väntar jag på att syrran, Toni, Cassie och Kim kommer hit.. med PIZZA! det var så länge sen. Skriver mer imorn. Kommer uppdatera en del nu när jag e här hos föräldrarna (stannar hela helgen för dom är ej hemma).

after ski

på Vinkkari..
inte bästa kvalitén men det får duga. Jag hade kul iaf, det är väl det som räknas. ;)





Bilder från Levi

bättre sent än aldrig, eller? Väntar iofs på mer foton från A & H som var med oss också..



Nu ska jag försöka ladda ner filmsnuttar från Levi på youtube men det sägs ju att det tar en evighet men jag gör så gott jag kan.

Hellolo

Här sitter jag hemma och väntar på att Kim kommer hem, han skulle ta en sväng på stan o sen komma hem o laga middag till oss. Idag gick jag upp lite tidigare än vanligt. Fick äntligen tvätt-tid och nu är allt rent och lägenheten har jag fått städat också. Nu längtar jag bara tills pengarna kommer så vi kan köpa hyllor och förvaringsskåp. Sen blir det inflyttningsfest men jag måste varna er såhär i förväg... Tapeterna är ju inte de fräschaste men jag har vant mig vid det själv iaf och har börjat trivas lite mer nu. Fast kontraktet gäller ju bara till oktober och då ska vi förhoppningsvis flytta till en fräschare och större lägenhet (iaf en större toalett behövs).

Vad mer?

I fredags gick jag hem till mina föräldrar direkt efter jobbet eftersom Liisa (min "extra-mamma") var där och dom hade ätit middag. Så det fanns ju mat kvar över till mig. Sen smakade vi på vin o jag lyckades övertala alla om att åka till karaoke-baren. ;) Sen kom Sanna dit också och vi hade jätte skoj. Men tyvärr minns jag inte så mycket av kvällen. Jag var ju så himla trött efter att ha jobbat fyra dagar i rad och sen blev det ju lite för mycket vin också.. hehe. Men jag vet att jag hade kul iaf. ;)
Jag åkte hem till mina föräldrar och sov över hos dom. Eftersom jag skulle till jobbet på lördagen. Och jag säger bara,  aldrig mer ska jag dricka dagen innan. Jag kände mig jätte dum och var bakis så jag stannade bara en timme. Efter det åkte jag till syrran. Kim hade varit där sen fredagen. Vi gick o handlade mat och sen grillade Toni kött och syrran gjorde potatisgratäng. Det var gott men jag var riktigt bakis och fick inte ner så mycket. Sen var det ju Eurovision song contest som gällde. Oj.. vad man fick skratta åt många bidrag. Tex Greklands.. vad sysslade grabben med på scen? Jag skrattade iaf genom hela låten. hihi.. Och efter den åkte vi hem till oss o deckade ganska snabbt.

På söndagen ringde far o frågade om vi vill komma på middag eftersom syrran o Toni skulle vara där så vi åkte dit, käkade lite och sen hem igen.. :) Sen dess har vi bara varit hemma o tagit det lugnt. Jag har nu efter förkylningen fått nån inflammation i översta tandköttet till vänster som går upp till vänster sida av huvudet. Riktigt jobbigt, jag som hatar piller har fått ta minst en värktablett varje dag för det gör så ont. Inte har jag haft "tid" heller att kolla upp det. Men men..

Imorn ska jag till jobbet igen o jobbar varje dag till lördag.

Sanna ringde nyss. Berättade att vi ska samlas kl. 8 på fredag morgon (nästa vecka) för att åka med bussen till Sthlm.. För vi ska ju på Riga-kryssningen då. Men fy fan, då måste jag upp kl. 6 och hur ska man orka festa sen på kvällen? hihi.. Nä.. det ska bli så underbart häftigt. Ser fram emot det jätte mycket. Och det ska bli kul att mina föräldrar åker med också. Åh.. vad jag längtar. :)

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och vänta på att värk-tabletten börjar verka. :(

Här får ni en favorit som jag lyssnar på ganska mycket nu "Milow - Ayo technology"


Eurovision 2009


Grattis till Norge.
Det var inte riktigt vad jag hade tippat på men det är ju en bra låt och den fastnar ju direkt.

Min
favorit var ju Estlands bidrag. Här får ni höra låten med engelsk text.



Någon mer som håller med mig?

Sen tyckte jag ju också om Island (vem gjorde inte det lixom)


och Portugal var lite cool. ;) en go flower-power låt eller vad man nu kan kalla det. peace!



Är hos mina föräldrar nu o har ätit middag med hela familjen samlad. Tänkte lägga upp bilder men det hinner jag inte med nu heller då vi får skjuts av syrran snart. Men imorn ska jag ju komma tillbaka hit eftersom jag ska till frisören.. ska rak-permanenta håret :) så då har jag iaf tid.

Strul med datorn

Vi har haft så himla mycket strul med datorn (Kims skit dator) så jag har inte orkat uppdatera. Men nu ska jag berätta om helgen.

I lördags käkade jag o Kim middag med mina föräldrar. Så bestämde vi oss för att mor o far skulle också med på kvällen för att se Sanna i Karaoketävlingen. Så vi var ju där runt 20-tiden. Det var helt fullt med folk men söta Sanna hade ju paxat platser till oss. Hela kvällen flöt på riktigt bra. Sanna var jätte duktig. (som vanligt) hihi.. Och jag blev altt fullare. ;) Drack ju vin o det kanske inte var så smart. Sen fick vi veta att Sanna gick till final och vi bestämde oss för att åka med henne på kryssningen där finalen hålls. (alltså jag, mor o far). Och nu är biljetterna bokade och resan är 29-31/5.. weeh!! Ska bli riktigt kul. Iaf så flöt kvällen på med mycket skratt o skämt. Fick också en snygg "suomi"-dress som jag ska ha på mig så fort jag går utanför dörren hemma. hehe.. När stället stängde skulle jag åka hem men bestämde mig för att gå till krogen Kim var på. Men såklart var klockan redan så mycket att det var ju helt tomt nästan. Så det var bara att åka hem o sova.

Vaknade med världens feber och förkylning på söndagen. Nää.. Så jag låg i sängen eller på soffan heeela dagen. På måndagen var det samma sak. Var fortfarande helt seg i kroppen o snoret bara rann.. ;) Men på tisdagen vaknade jag till liv och kunde städa hela lägenheten. Senare på kvällen tände jag massa ljus.. doftljus! Mmm.. vad gott det doftade i hela lägenheten. Tog ett bad också och gjorde body scrub. Det var länge sen! -Sanna!!!! När ska vi ha SPA-kväll igen? ;)

Och idag har jag varit på jobbet. Riktigt segt och jobba nu när det aldrig är kunder inne o man bara står o stirrar i skärmen eller går runt o runt i butiken. Men så är det ibland.

Nu ska jag ta en dusch o sen lägga mig, upp tidigt imorn!


PS: Ja, verkligen strul med datorn och allt  då inlägget visar fel datum o tid. Uppdateringen var alltså 13/5 22.37

Halloj

En vecka sen jag skrev sist. Och vad har hänt nu i veckan då?

Måndag: Var själv på IKEA och handlade lite nödvändiga saker som fattades hemma.
Tisdag: Var och hälsade på Jo o hennes pojk. När jag kom hem var syrran o Cassie hos oss o vi käkade mat o tjöta.
Onsdag: Jobbade
Torsdag: Jobbade (det var den längsta dagen i hela mitt liv.. tiden gick sååå sakta)
Fredag: Kom til mina föräldrar, alla var samlade. Jag o syrran gick på bio. Såg Slumdog millionare. Den var bra

Idag ska jag jobba 12-15. Ikväll ska jag till Hisingen o hejja på Sanna när hon är med i en karaoke-tävling.

Mer än såhär hinner jag inte skriva nu eftersom jag måste äta frukost m.m. Men ska kolla om jag får tid över efter jobbet.  Har ju en hel del bilder jag vill lägga upp..

Lördag

Kom just hem till mina föräldrar efter att ha jobbat. Ska strax åka hem o städa våran skitiga lägenhet. Och ikväll kanske jag ska med Sanna ut. :)

Valborg:

Jobbade. Men sen kom jag hem, duschade m.m. o sen bar det av mot stan med Kim o Glenn. Vi tog en sväng till Slottskogen. Massa fulla människor och jag ville bara bort. Så när vi åkte in till stan mötte jag upp mina föräldrar o lät pojkarna gå sina egna vägar. Vi satte oss på Två kanten och där träffade vi på gamla arbetskamrater till far. Sen var jag hemma redan innan 2 eftersom jag var så himla trött.

Fredag:
Sov till 18-tiden. hihi.. Sen gjorde vi iordning oss o käkade middag på Diamond dogs. Efter det tog vi en sväng på stan tills vi sen hamnade på Lilla London. Där vi träffade på lite trevligt folk. Den här kvällen fick jag lämna Kim i stan igen eftersom jag skulle ju upp tidigt idag.

Och sen så har det ju inte hänt så mycket mer.

Nu måste jag packa ihop lite kläder o vin o åka hem. ggrr.. orkar inte städa men det måste ju göras.

Ha en bra lördags kväll

Ett inlägg jag skrev 30/4, hade glömt publicera

Jobbat hela dagen. Och har intefått njuta av vädret alls. :( Och imorn börjar jag kl. 9 o måste upp kl. 6 så jag kan inte göra annat än lägga mig o sova nu.

Vad har jag gjort det senaste?

Jobbade ju ute i Kungälv i torsdags.. Det var kul o jobba i en annan butik. Mycket fräschare kändes det som men det är väl för att man är så van vid sin egen butik. Och så var jag två timmar för tidigt också. hihi..


Sen i fredags hade vi middag hemma hos föräldrarna o syrran + familj var ju med. Runt 12-tiden på kvällen, bestämde jag, Kim o Toni oss för att gå ut o festa. Så det fick bli Kungälv. Vi hade en riktigt skoj kväll.


På lördagen jobbade jag bara en timme. Var inte så pigg. Och efter jobbet åkte jag o Kim över till C & L. Där var J också. Så vi började festa redan kl. 14. :) Sen skulle vi ju till Slottskogen men vi stannade hos dom istället. Jag & C lyssnade på massa 90-talsmusik o dansade loss. Senare skulle alla till stan men jag åkte till mina föräldrar o tog en dusch. Detta var runt 22-tiden. Skulle vila på soffan men vaknade sen av ett ryck kl.2 på natten. Tur var, så fick jag en taxi direkt o åkte till stan där Kim var riktigt orolig för vad som tog sån tid. Hade himla kul resten av natten då vi var på Dubliners. När vi skulle hem så mötte vi på ett annat par som skulle åt samma håll. Och vi gick in till dom och efterfestade lite. Så vi var alltså hemma kl. 9 på söndag morgon.


Söndagen sov vi ju bort.. Men runt 16-tiden får jag ett sms av Anne o jag ber henne att komma o hälsa på. Vilket hon sen gör. Vi kollade på tv, spelade kort, smakade på cider och hade det trevligt. Men så tog cidern slut o vi bestämde oss för stan. Runt 12-tiden var vi på Babar. Där var det bra med folk o jag hade det iaf jätte kul hela kvällen.


Sen var jag ju ledig måndag och tisdag. Och jag har inte fått gjort nått. Var i stan en sväng med mor och hon handlade kläder o skor men jag hittade ingenting.


Och imorn är det Valborg. Vad ska ni hitta på då?


RSS 2.0