Hemma igen

Hittade hem i fredags.
Syrran o hennes familj var här när jag kom hem. Vi fixade lite ute på altanen inför lördagens kräftskiva. Cassie var helt till sig. Frågade vad det är som händer, ville veta vilka som kommer, hängde upp sin egen pynt. Så söt!

På lördagen var det alltså kräftskiva med de gamla tjej-gänget o några andra. Sammanlagt var vi 8 stycken + Cassie :). Vi åt goda kräftor och hade jätte mysigt. Efter några shottar av nån blandning med vodka och "tandkräm" som T tog med sig var vi i full fart. Sen kom Babes bror med två av sina vänner. Och redan runt 22-tiden åkte vi mot stan. Vi hade två bilar för att komma till stan. MEN det var fler som åkte tillbaka hem än som stannade i stan. Alltså var vi 5st som stannade i stan. Vi gick till Valand. -Av alla ställen! Men jag, Babe o Ida hade det jätte skoj. Pratade om framtidsplaner och dansade en hel del.

Söndagen låg jag hemma bara och var helt utslagen. Klockan 21 kunde jag äta ordentligt. Hihi. Nu är det slut med sprit. Nu räcker det med endast cider och vin. ;)

Igår var jag bara hemma. Syrran var ju kvar med familjen men åkte hem sen senare. Och resten av kvällen njöt jag av ensamheten.

Idag har jag städat. Och pratat massor med min älskling på både msn och tel.

Han kommer hit på torsdag! Vi klarar oss inte utan varann. ;)

Nästa gång jag åker till Finland, så åker jag för att stanna. Det ska bli så härligt att slippa åka fram och tillbaka. Och att få starta ett ordentligt liv med varann. Jag har redan lagt ut lite intresseanmälningar till Hemtex o Tiimari. Hoppas på svar snart. :)

Jag är så lycklig. Mina underbara gamla vänner, är fortfarande helt underbara vänner. Jag har en helt underbar man i mitt liv. Som jag kommer få starta ett helt nytt liv med. Jag kommer närmare Sanna, som jag saknar så otroligt mycket. Jag kommer bli en riktig finne! hihi.. Jag är såklart lite orolig för språket men jag fixar det. Måste tänka positivt. Och så kommer jag bli "styvmor" till en snart 4 årig söt tjej. ;)

Allt känns bra! Och nu hoppas jag bara att jag hinner träffa resten av mina vänner innan jag flyttar. För när jag kommer hit igen så kommer jag inte hinna med så många andra än min familj.

Och så hoppas jag att ni kommer o hälsar på mig. Dörren kommer alltid vara öppen för alla mina vänner! Inte nog med att ni får träffa mig ;) så kommer ni få se Finland också. :) Så får ni se att det inte bara är Sprit och knivar, bastu och Sprit som gäller (bara nästan). hehe..

Ser fram emot flytten. Och då kommer jag uppdatera ännu bättre. Har ju varit lite struligt och mycket det senaste men när det lägger sig så kommer jag bättra mig.

What ever.. dags att lägga sig nu. Har lite att göra imorn. Natti natti

RSS 2.0