Damn, vad det blev festat igår då...

Jag satt hemma hela dagen och gjorde ingenting. Så ringde Collin vid 20-tiden o sa att nu var d dags att göra iordning sig för att sticka till stan o ta ett par cider. Självklart! Var i stan lite efter 21 och träffade Collin o Sara. Raka vägen till Baren Viktoria. Så kom Madde också. Efter ett tag dök tre kill kompisar upp till dom också. Hade riktigt skoj o jag bjöd Collin på två tequila (två till mig med) men det var inte lika kul när notan kom, men what a heck. Satt där till d stängde kl. 1. Vidare till Bryggeriet. Varför proppar dom d så fullt med människor? Man kan inte dansa och verkligen inte komma nära baren .. tur att man e så liten då. heh.. Där satt vi på uteserveringen till sent på natten. Helt plötsligt knackar d på fönstret bakom mig o där står Shadi med slips o allt på sig. Då rusade jag ut för att hälsa på honom. Gömde mig för Collin och fick skjuts av Shadi hem. Han har gift sig den jäkeln! :) Glad för hans skull.. hoppas frugan är bra bara! hehe.. Så var d med den kvällen.. riktigt kul!

Och så går planet om 5 timmar. Kanske borde packa o göra iordning mig. See ya!!

Igår var en riktigt bra dag...

Åkte till stan vid 15-tiden o mötte Jo o Rick på centralen. Rick blev jätte glad för sin present (han fyllde 29 år i fredags) det blev en Absinth 60% sprit flaska. :) Vi gick till Casinot o jag åt en jätte god lax medans de fick en rå hamburgare men tur var så fick dom en helt ny rätt igen o den smakade ju bättre. Sen var d dags att spendera lite pengar. Jag hade världens tur i första spelet men sen skulle man testa igen o då var ju inte lyckan med längre. Förlorade 100kr. Men d är ju ingenting jämfört med spel-torskarna Jo o Rick.. tihi. Efter nån timme där åkte vi hem till dom, Jo bjöd på en cider. Thanx! Och så kom hennes syster dit med sina barn. Satt där o tjattrade tills syrran ringde o sa att hon skulle över till Micha o smaka på cider. Jag tar första bästa bussen hem o går över till Micha med en vin flaska. Där fortsatte tjej snacket till klockan 1 på natten. Jag och syrran vinglade hem med cyklarna o jag satte mig framför datorn för att smaka på lite mer vin. Så pratade jag med D-Chileno på msn o ringde upp han efter ett tag. Vi pratade i tel i typ 2 timmar om allt mellan himmel o jord. Det var kul för han är ju så himla snäll.. ser fram emot nästa vecka då vi ska ut o festa ihop..

Och imorn drar jag över till Finland igen. Har kollat biljetter igen o nu var dom billigare. 887kr. Enkel.. damnit! Biligt! Men får inte tag på Kim nu så jag måste vänta med bokningen. Kommer nog hem redan på söndag för mina föräldrar åker iväg igen o syrran behöver hjälp med tösen för att hon ska jobba. Hade iofs hellst stannat tills på onsdag men kanske lika bra att komma hem på söndag så d inte går för långt. Nu ska jag tvätta lite och sen lägga mig på soffan o kolla på tv. :)

image79

idag då...

... ska jag väl åka o hälsa på Jo o Rick. Om det nu blir som d är sagt. :) Orkar inte sitta hemma en dag till och vill gärna träffa Jo innan jag drar iväg igen. För ja, jag har pratat med Kim och jag ska åka dit på torsdag om biljetterna fortfarande är lika billiga då. Får pengarna på torsdag och flyget går på torsdag kväll. Det kostar bara 907kr!! Hade varit perfekt. Men jag gav honom ett förslag. Att bara han och jag åker till hans stuga, utan telefon o andra runt om kring oss. Vi behöver ha tid för oss själva och prata igenom saker o ting. Tänker inte stanna! Nej, absolut inte men jag känner ändå ett behov av att få säga saker o ting till honom. Ingen vet om att jag ska åka än förutom Kim och så får d vara tills jag fått bokat för annars kommer d bara bli massa tjat. Visst d mesta i tjatet hade säkert varit helt sant men jag behöver detta. Och så åker jag ju för att här hemma vill man ju inte vara heller. hehe..

Sen blir d dags att gå till arb.förm igen. Nu ska jag verkligen försöka få ett jobb nånstans för att sen kunna flytta hemifrån också. Om jag så måste göra allt själv så får det väl bli så. Bara jag nu fixar det, det e ju en annan sak. Sen så vill jag börja träna också, känns som att d är dags nu om man ska kunna få på sig alla kläder man köpt d senaste. Men börjar jag bara träna så kommer man väl känna sig piggare med.

Nä, nu ska jag ta en dusch...


Life is full of pain and empty scenes,
Life is filled with broken dreams.
Life is sometimes living alone,
And that's what my life is now that you're gone.

Broken Promises and broken dreams,
That's the way it always is, it seems.
How can I hold on to the magic happiness,
And the memories of your touch?

I turn to you with a smile,
Knowing that deep inside that the love will stay,
As you walk that last mile.
Remember the broken promises you threw this way.

Tårarna på kinderna ropar på dig. Se budskapet, det är till dig!

image65

Stanna hos mig:
Lär mig tro på kärlek,
lär mig lita på känslor.
Få mig att älska
såsom jag en gång kunnat.
Älska mig och var ärlig
så att jag ännu en gång
kan känna tillit och trygghet,
så stanna hos mig en stund.
Eller För Alltid!

image72

Leende ögon, gråtande själ.
Du bär en mask, vad har du för skäl?
Jag älskar dig för den du är, inte för masken du bär.

image71

Ett litet hjärta står ensamt och gråter.
Sårat många gånger, men ändå det förlåter.
Sliter i det gör många, de bara tar och tar.
Ändå står alltid detta lilla hjärta ensamt kvar.
Lurat av många, de leker med det lätt.
Men aldrig att någon vill behålla det på något konstigt sätt.
Varför vara med i leken, när man inte reglerna kan?
Varför tro på den kärleken, som sägs vara sann?
Varför leka med andras hjärtan när man har varsitt?
Varför är detta lilla ensamma hjärta just mitt?

image70

Varje dag faller en tår
när jag blickar tillbaka
ser jag ett helt hav av tårar
jag blickar framåt
och undrar hur stort detta hav ska bli
innan tårarna tar slut.

image69

Jag trodde det var vi
du, jag och vår kärlek.
Trodde den var ren och klar
men den innehöll bara svek.
Jag vet att jag inte är ensam
om att bli lämnad.
Det finns fler som jag
men för vem är jag ämnad?
När ska någon säga
"Vi kämpar ihop!"
När ska jag få höra
"Jag älskar dig till tidens slut!

image73

Vår kärlekshistoria kunde ha varit lång,
om du inte gjort mig illa gång på gång.
Jag såg dig många gånger försvinna,
men tänkte: jag ska dig tillbaka vinna.
Tårarna rann ständigt nerför mina kinder,
jag visste att där alltid skulle finnas hinder.
Tårarna smakade så sött,
men nu vet jag att vår kärlek dött..

image74

image75

men vad fan...

... kan d inte bara sluta regna nu och bli sommar här också. Jag fattar inte vad d är man egentligen gör här i Gbg. Deprimerande, deprimerande!! Vaknade för en stund sen av att jag kände ett behov av att sticka ut och göra nånting. Men vad ska man då hitta på när d verkligen öser ner? Det är sommar och jag är mer deprimerad än på satans hösten/vintern ju..

Saknaden efter någon börjar bli riktigt stor nu. Pratade med han-den-dära igår. Kom fram till att han gett upp och är redan ute och spanar efter nya "offer". Ja, what a heck.. bara kör på men jag som hade tänkt åka över dit om en- två veckor för att hämta lite till av mina saker och för att få slut på d hela. Men nu känns det inte som en bra idé längre. Men jag MÅSTE för jag har ju d viktigaste av sakerna kvar där. Får se hur det blir.

Nä nu ska jag sluta och deppa ner mig här.. utan får ta fram telefonen och kolla om det finns nån som har tid med stackars lilla mig.. hehe

hemma igen...

... fucking regniga Göteborg. Gissa om man blir deprimerad så fort man närmar sig Gbg.
Okej.. när jag kom till Milano mötte mor o far upp mig. Vi åkte mot Karda sjön. Kom dit till en camping MEN så fick vi en plats på ett större gräsplan där d var några Holländare som inte tyckte om det eftersom dom var tydligen sånna som bor där somrarna ut. Sen fick vi inte tillräckligt med ström så AC:n gick inte igång o d var som att sitta i en bastu. Så vi åkte därifrån. Kom till en liten by där vi åt Spagetti Bolognese och sen började vi köra sjön runt för att leta efter natt plats. Innan vi åkte för långt tog vi oss ett bad i sjön.. d var mörkt o riktigt mysigt. Sen blev färden flera timmar lång innan vi sen hittade en stor parkering där vi kunde övernatta. Jag o far tog en sväng till en bar som var folktomt så d blev bara en drink. Dagen efter kom A o H o vi fortsatte resan. Åkte mot Österrike men så stannade vi till vid en vinodling där vi fick smaka på olika viner. Väl framme i Österrike var d otroligt fint att åka bland bergen.. och dom små byarna som finns där med annorlunda hus.. jätte mysigt!! Vi hittade till en camping som var ute på landet, där hade dom ponny ridning och d var mer som en familje camping. Men vi fick en bra plats och när vi duschat o fått ordning åt vi på deras restaurang. Otroligt god mat! D bästa dom fått på hela resan sa dom. Så satt vi ute o smakade på en hel del vin. Tills en man kom o sa att d var dags att gå in.. han följde också med in en stund o smakade på en grogg. Där satt vi till sent på natten. På morgonen gick jag inte upp förrän vid 12- tiden. Då var d dags att hoppa i poolen direkt för att svalka av sig. Det var övernaturligt varmt så man plaskade ju i poolen minst en gång varje halvtimme. Stannade på campingen den här dagen också och bara njöt av slappandet. Nästa dag åkte vi mot Tyskland. Åkte ända till Burg o köpte massa alkohol. Stannade där på en parkering över natten då jag låg vaken till typ 5-6 tiden på morgonen :( Så idag åkte vi raka vägen hem o jag fick sova.. men såklart vaknar jag av att vi e i gbg o nu sitter man här o deppar...

       
H, jag och A               Mor och jag busar        Party people! :)
  
En väg i Italien           Österrike




Resans Höjdpunkt: Att åka igenom Österrikes berg. Fina utsikter! + att jag fick päron cider av H :)
Resans låt: en finsk låt som jag lyssnade om och om igen på eftersom den handlar om känslorna efter en break-up.


om bara 40 min...

... går min buss till stan o sen e jag på väg till Landvetter. Om bara 5 timmar är jag i Milano :) Där min far möter upp mig på flygplatsen. Ingen aning vart vi ska sen. Men skönt ska d bli att komma iväg. Fast kanske blir d bara en vecka dom visste inte. Men d räcker gott o väl för min del. Synd bara att jag missade Croatien. Nä, nu ska jag äta lite..

Ha ni d bra här i Sverige .. ti hi...

Då bär det av imorn...

Har packat lite redan, resten ligger i tvättmaskinen. Jag ska ta flyget tidigt imorn bitti. Det blir byte i Köpenhamn men sen är d raka vägen till Milano där mina föräldrar kommer vänta på mig. Ska bli så härligt att åka nu. Vi kommer åka runt hela Europa och förhoppningsvis blir d en sväng till Spanien med. :)

Så i fredags var det "fest". Alla kom vid 19-tiden.. men vissa gick redan vid 21-tiden innan maten ens var klart. Men men.. Vi gottade i oss en massa mat med tre andra som hade stannat. Senare på kvällen kom X:et förbi. Han har förändrats så otroligt mycket, men det var väl kul o se han. Så på lördagen kom Tonis "halvbror" och d blev en massa snapsande och cider. Bara jag, syrran, Toni o Tommi. Trevligt trevligt!

Igår orkade man jag inte mer än kolla på tv. :)

Har pratat med Kim varje dag.. men han är bara ute o super hela tiden så d känns helt rätt att jag kom hem. Vet nu att vi kommer INTE ha någon framtid ihop. Synd det för att jag verkligen försökte allt. Vill fortfarande flytta till Helsingfors för det är en helt underbar stad. Att han bodde så nära centrum var ju bara ett stort plus. Men som sagt, mellan han och mig är det slut nu. Att jag aldrig kan få det att funka med någon. Kollade på en dokumentär serie om en tjej som är 37 år och fortfarande singel och inga barn. Är rädd för att jag också kommer sluta så. Fast visst livet tar ju inte slut efter 40.. men herregud, jag som vill ha barn innan jag är 30 år. he he.. planerna är lite ändrade nu.. igen! Bara att bita ihop och ta dagarna som d kommer. Om min prins finns där ute så kommer han väl när d är dags. :)

Nä, nu ska jag skriva lite i min resedagbok..

Fest ikväll...

Syrran fyllde 23 år igår så idag ska hon ordna en liten fest! Vi ska grilla och dricka bål.. det ska bli gott..
Var och hälsade på Jo o Rick i onsdags. Jo gjorde en Mousaka som fick MVG ++ och sen åkte hon och jag till stan. Var på Biljardpalatset. Hon vann biljarden med 3-1 och sen spelade vi en hel del andra spel med som jag förlorade på.. inte min dag då! Så träffade vi två irländare där. Riktigt trevliga.. Tog en sväng till Linné, Skål-baren. Tog bara en cider där och sen var det dags att åka hem. Hade riktigt kul med Jo, vi har ju inte varit ute ihop på över en månad.
Nä, nu ska jag väl börja röra mig ner mot torget för att köpa lite blommor o presenter till syrran.

Croatien nästa?

Far min ringde för en liten stund sen. Dom är nu i Croatien eller Slovakien.. Vart nu Pula tillhör. Dom satt ute på campingen och där hade dom en liten konsert.. alltså var d fest. Mamma ropar i bakgrunden -hör du musiken, kom hit och dansa med mig. Sen säger pappa att jag ska kolla biljetter så kan jag komma dit och vara deras tolk om inget annat :) Vad tror ni jag gör? Kollar vart fan dom befinner sig och sen kollar jag biljetter. Fast det sistnämnda var lite svårare. Kan inte kolla priser till torsdag (too soon) och sen så ska man göra två (!!!) byten innan man kommer fram annars. Aj aj.. Jag ute på nån flygplats i Tyskland. Katastrof! Det är ju så galet stort på alla flygplatser. Raka vägen ner till Croatien tack!! Jaja.. ska ringa han imorn och kolla om erbjudandet gäller än. Dom hade ju såklart smakat på vin. :) Gissa om jag vill åka?! he he.. hinner precis tvätta alla kläder och sen dra! Som om jag har nått som kan stoppa mig. Jo, syrrans födelsedags fest på fredag men tror nog att hon skulle förstå mig.
håll tummarna för mig att jag får åka!!
image57
Såhär glad är jag nu.. om det bara kan bli så att jag åker dit!

Hemma...

Har varit hemma sen i söndags. Finland var grejt men det funkade inte. Mer vill jag inte säga. :(
Så har jag o syrran varit och shoppat idag. Underbart! Fick så coola kläder.. och en massa klädesplagg blev det. *shopping-terapin funkar alltid* Imorn ska vi väl ta och fixa nytt id-kort till mig och ta en sväng förbi IKEA.
Har inget mer att skriva.. men kommer kunna uppdatera oftare nu framöver..

Lite bilder från Finland:

   
Kari, Jag och Kim smakar på lite alkohol på klipporna. Heikki o jag ute!
  
Jag och Kim fular oss.. jämt! Har inga normala kort på oss, men så är d väl med oss två :)


Dagens höjdpunkt: Att syrran också hittade så mycket fina kläder!
Dagens låt: Två äldre män spelade trumpet och dragspel ute på stan, jag o syrran shake:ade till deras version av Lambada. :)



RSS 2.0