Lugnt och skönt

Nu sitter jag här hos mina föräldrar, lyssnar på musik och njuter av ensamheten. Syrran o gänget är iväg för att träffa några av Tonis släktingar. Så jag har några timmar på mig att få vara helt för mig själv. Sen kommer dom ju hit igen. Jag har städat hela huset här. Men nu är jag klar.
Hade tänkt åka till lägenheten idag men kände att jag inte riktigt är beredd på att vara helt själv där än. Känns konstigt eftersom man var ju van vid att det alltid var någon som väntade på mig där efter jobbet eller ja.. helt enkelt var där med mig. Har ju iofs köpt köksbordet och lite annat krims krams så jag borde ju trivas om inte annat. Men imorn kanske.

Idag gick jag upp lite innan 10 och åkte med syrran, Toni, Cassie och Tonis son till havet i Torslanda. Där satt vi på klipporna och njöt av värmen. Fast efter ett tag blev det ju för varmt så vi tjejer hoppade i vattnet. Men stackars syrran blev bränd av en manet. Det måste ha svidit. Och en sak måste jag säga. Toni ringde till sjukvårdsupplysningen och frågade vad man kan göra mot svidan. Och det första dom sa att man INTE får kissa på det som alla säger. För det är väl inte bara jag som hört att det ska hjälpa (fast jag frågade ju killen i glasskiosken och han sa också samma sak). Där var vi i nån timme innan vi sen kom hem. Handlade massa mat och gjorde lax och potatis.

Jo, jag vaknade ju till ett fint meddelande imorse där det stod -Nu vet jag hur allt ligger till och du ska dö! Ja, ni kan väl gissa vem det var ifrån. Han har ju tydligen läst min blogg igen. Men skulle han försöka göra mig illa på något sätt så får han försöka. Det känns lite jobbigt när han skriver sånna sms + att han ringde i förrgår eller vad det var och var så himla kaxig.. och barnslig. Försökte göra mig svartsjuk genom att berätta att han varit på tre Finlandskryssningar i streck. Fast det blev jag ju inte. Tycker bara att han är barnslig. Men nog om han nu.

Ser fram emot att jobba imorn faktiskt. Har varit så mycket ute i solen att det räcker för en dag (är ju ledig på torsdag och då ska jag lapa sol igen). 

Nä, nu kommer gänget igen så dags att fixa klart det sista här.

Sol och bad!

Sådär ja..

I lördags jobbade jag ju 12-15. Efter det skyndade jag mig hem, tog en dusch och åkte över till en vän (rättare sagt hans mor). Där var ju hela släkten då dom hade grillfest. Det var kul att träffa alla igen efter många år. Efter bara en halvtimme där åkte vi mot Partille där hans jobb hade firmafest. Där satt dom utanför företaget, hade gjort långbord och grillat massa grillspett. Det var riktigt gott men usch vad varmt det var. Satt ju i solen och det blåste inte ett dugg. Men det var ett härligt gäng på 14 pers. När vi smakat på maten och alkoholen åkte vi till Liseberg. Det första vi såklart gjorde var ju att vi gick till ett av barerna. När vi tagit varsin öl/cider var det dags för Femkamp. Vi började med äggkastning (plastägg som skulle sättas i fågelholken), det gick inge vidare för min del men det fanns många som lyckades riktigt bra. Efter det var det dags att skjuta. öh.. Jovisst! Mitt i prick hela tiden.. Eller inte! No comments on that one! Sen blev vi törstiga och gick till en annan bar. Där fastnade vi sen i flera timmar. Så det blev inge mer femkamp för våran del. När vi åkte hem stannade vi till hos hans mor igen men det var ju inga kvar. Barnen tjatade på oss tills vi lovade att vi skulle bada nästa dag.

Så på söndag var det ju bara att ta sig upp kl. 10. Men som tur var hade jag ingen baksmälla. Har lärt mig dricka vatten innan jag lägger mig ;) Så vi åkte bort till hans mor där alla barnen väntade på oss. Först käkade vi pizza och sen åkte vi till Surtesjön. Först var jag riktigt osäker på om jag skulle bada men jag hade ju faktiskt lovat så det var bara att hoppa i. Lite kallt var det ju och första doppet det här året ;) Efter några timmar där åkte vi tillbaka till hans mor. Jag satt mest o tjattra med "kääringarna" medans han spelade spel med barnen. Men så blev jag riktigt seg och vi åkte hem. Kollade på film medans Toni gjorde mat. Maten blev inte klar förrän kl 22. Men gott var det med köttfärslimpa och potatis. :)

Idag väckte Sanna mig redan kl 9. Så åkte vi till landet sen. Hon hade med sig Daisy (hunden) och jag kastade, kastade och kastade pinnar och frisbee (hur fan stavas det?) medans Sanna grillade kött o korv till oss. Vi tog några dopp och bara njöt av solen (och av att det faktiskt blåste så man inte behövde kremeras levande). Det var riktigt härligt! Efter det åkte jag till Jo eftersom syrran var där med Cassie. Jag hade ju glömt nycklarna. Men bara efter en halvtimme åkte vi hem. Nu fick hon nattat Cassie och har åkt iväg för att hämta Tonis son som kommer med flyget. Det kommer vara fullt hus nu så jag tror jag kommer flytta till Majorna och vara där resten av veckan. Orkar inte med två skrikande ungar som springer hit  o dit. hehe..

Ja, dom senaste ddagarna har varit riktigt härligt varma och mysiga. Jag njuter för fulla muggar av vädret. Imorn ska jag kanske till havet för att bättra på solbrännan för sen ska jag ju jobba resten av veckan *pust*.

Hoppas ni också njuter av vädret. Kram

god natt

Idag har jag ju jobbat 13-19. Och på min lunchrast tog jag en sväng förbi affären bredvid. Alltså systemet. Köpte fyra cider. Kom hem o njöt av den första. Syrran, Toni o Cassie är ju här. Så vi grillade (lill-tösan sov vid det här laget) och en vän kom hit också. När vi ätit oss mätta så spelade vi "Afrikas stjärna". Toni vann ju alla gånger så det var ju inte såå kul. Men sen skulle vi lägga oss.

Dumma tankar kom fram. (Vid det här laget hade jag ju smakat på alla 4 cider) Och jag kan inte sova. Utan vill lyssna på låten om och om igen. Det har inget med mitt "perfekta liv" att göra. Utan den är så jäkla härlig bara + texten gör ju att man önskar något vettigt i sitt liv.

Det här är svårt. Men det är ju något man får acceptera. Önskar att jag vågat ringa till dig S men jag har ju gjort bort mig så många ggr pga honom så jag skäms för att jag sitter i samma sits igen. Och vilket jag alltid sagt innan är ju att -Detta var sista gången! Men faktiskt så är detta sista gången.

Jag har lärt mig nu att det finns vettigare killar. Och träffar jag ingen bättre så är jag utan. Jag väljer hellre min familj nu före allt annat. Skulle allt bli knas så vänder jag mig hem hem igen. Trots att jag är 27 år så tänker jag inte skämmas för att bo hos föräldrarna. Jag har mina föräldrar som stöttar mig. Det är inte många föräldrar som gör det. Därför är jag som jag är. Jag har tryggheten. Jag kan ta skit men jag kan slänga skiten i väggen också och fortsätta leva. Kanske därför jag valt att vara med idioter. För att jag har trygghet hos min familj.

En vacker dag kommer jag skina. Hela min själ kommer må bra. Och det är den dagen jag får känna mig fri. Den dagen mina föräldrar kommer hem. Jag berättar sanningen för dom (dom vet ju inget om detta med Kim... dom är ju för fasen på semester och inte ska dom behöva ta hand om deras lilla dotter). Och sen kommer jag att känna mig som en stackars liten flicka i några dagar. Men sen efter det kommer jag ju må bra igen.

En resa. En endaste resa hade varit perfekt. Men eftersom jag inte tagit  ut nån semester nu från jobbet så har jag bara augusti att se fram emot:

Möhippa
Bröllop
Stockholm (Tonis band har spelning)
Madonna konsert
Axevalla tanssit

Sen när det är september har min chef lovat att jag får ta ut en semester vecka för att jag ska utomlands.

Heh.. Kom på detta nu. Min chef undrade vart jag tror att jag är om tre år. Jag kunde bara svara att - Jag vet inte, på samma ställe som nu men jag vill fortfarande ha fått se många platser i världen.

Alltså menade jag att jag säkert kommer jobba kvar på Hemtex,. eller nån annan butik. Men jag hoppas att jag får resa.

Jag önskar att alla kunde få uppleva några veckor av sina liv utomlands. Det är rent ut sagt en helt underbar känsla. Utomlands behöver man inte bry sig om hur man ser ut, vad man ska ha på sig, vad man ska äta till middag, vilket ställe som är hippast. Man bara gör sin grej. Snälla tjejer och killar. Spara pengar och dra utomlands en vecka. Njut av att få vara er själva. Eller flippa ut, bli den ni aldrig trodde ni kunde vara och släpp ut allt till firheten. Det är där man gör det. Lev den veckan/veckorna som den person du önskade att du vore.

Nu får jag ge mig. Dags att sova. Ha det så härligt mina vänner. Men som sagt, lev ut era lustar.. en vacker dag kommre det vara för sent

låten som ger mig hopp


Fotsättning följer..

Så var det helt plötsligt måndag morgon efter en riktigt kul midsommarhelg.
Men jag får ett samtal från tjejen jag hyr lägenheten av. Hon säger att hyresvärden har ringt henne för att grannarna klagat på hög musik i helgen. (jag var ju inte hemma) Så förstod jag direkt att Kim nu varit i farten igen. Inte nog med det så hade grannarna sagt att dom varit rädda för honom för att han varit så aggressiv och skrikit i lägenheten. Och då skämdes jag. Men det enda jag kunde göra var att be min syrra köra dit mig. När vi kommer till dörren har han låst med säkerhetslåset inifrån. Men eftersom han inte hade någon aning om varför vi kom så öppnade han iaf dörren. Väl inne känner jag mig riktigt skakig, men fick ur mig att nu fan ska han ut. Jag började packa hans väskor medans han skrek bredvid. Så ringer den här tjejen igen. Och han blir ännu mer högljudd. Vilket kändes riktigt pinsamt. Så jag bad om att få ringa upp henne igen för jag måste nog ringa polisen. Vilket jag hotade Kim med att jag skulle göra så han stack med sina väskor. Men allt fick han ju inte med sig :( Så nu är det över.. ännu en gång. Men det var ändå något jag velat länge men synd bara att det skulle gå såhär men men..
Iaf så kom den här tjejen till mig sen och vi pratade igenom allt. Jag berättade exakt hur allt låg till och hon gick med på att jag får stanna men lova att Kim ALDRIG mer får komma in. Vilket jag lovade såklart! För stackarn hade fått en prick nu hos hyresvärden vilket absolut inte var meningen från min sida och det är något jag skäms över riktigt mycket. Men dum som jag är har jag låtit Kim vara där själv utan att tänka på konsekvenserna. Nu måste jag be om ursäkt till alla grannar pga att han varit stökig. Och det är något jag verkligen inte vill, men måste för att inte få sura blickar från dom.

Ännu en gång har han skämt ut mig.. men ändå sista gången också. Inte nog med det fick jag ett samtal för tio minuter sen av Babe. Och det första hon frågar är om det är sant att det är slut mellan oss. Jag har inte berättat något för någon. Men det var tydligen Kim som pratat med någon här i Nödinge och sagt att jag varit otrogen. -HAHAHA! Jovisst, vem är det som borde hålla sig till sanningen. Så nu vet hela det här lilla samhället att det är slut men av fel anledning. Fast jag bryr mig inte om sånt längre.

Så ligger det till.  Tyck och tänk vad ni vill om mig. Men jag kan inte annat än lära mig av mina misstag. Har gjort många misstag i livet och hoppas att den här gången har jag lite mer vett i huvet. Det är bara något som återstår att se. Lovar inget. ;)

Och så i tisdags var jag hos Sanna. Hade legat ute i solen i några timmar men det var alldeles för varmt så jag åkte över till henne. När jag kom fram kom jag med förslaget att vi skulle gå till närmaste parken och njuta av vädret. Vi gick ner till affären för att köpa jordgubbar och vindruvor men det fanns ju såklart inga jordgubbar. Så vi köpte istället en engångsgrill, korv och bröd ;) Så hämtade vi hennes hund och gick till parken. Jag satt mest i solen medans Sanna fixade grillen. Hihi.. Sen var det bara att vräka i sig. Gott var det. Sen satte vi oss på filten och spelade kort. När hon säger att vi senare kan gå till henne och äta munkkia och dricka te.. så skyndar jag mig upp. -Vi går nu på en gång! Det var såååå gott. Och sen fick jag prova fina linnen och byxor. Fick massor med fina kläder! Tack Sanna! Du är bäst! Jätte snällt av dig. Och sen blev det ganska sent så jag åkte hem.

Igår jobbade jag 13-19. Efter det åkte jag över till en kompis och vi käkade kebab (fy mig) och kollade på tv bara. Skönt att få komma iväg till nått helt annat. Var länge sen jag var där.

Idag har jag jobbat 9-17. Är helt slut nu. Men halv 8 ska vi hämta upp ett köksbord jag ska köpa av någon för bara 400kr. Ska bli skönt att äntligen ha köksmöbler :) Nu kommer det kännas bättre att vara hemma också. Har så mycket som behöver fixas men det blir nog bra nu när jag kommer ha mer pengar över. Har ju ingen annan jag behöver försörja nu.. hehe..

Dags att äta innan vi åker. Ha det gött.

oj oj..

Vad många besökare jag haft den senaste tiden och inte nog med det så har folk klickat in sig flera ggr om dagen. Kan det vara kära Kim som hjälpt till med detta? Han är ju duktig på att kommentera i min blogg. Men vad allt handlar om kommer jag att berätta mer om lite senare. Dom flesta vet ju men till er som undrar så ska jag dra en liten historia sen. Hoppas ni njuter av det fina vädret nu för själv måste man ju jobba hela dagarna denna vecka.

Tiden går fort när man har kul.

Nu tänkte jag uppdatera lite om midsommar och tiden efter det.

På midsommarafton städade jag klart huset. Gjorde fint ute på altanen. Dukade och fixade till salladen m.m. Efter 16-tiden kom Sanna och Timo. Jag o Sanna fixade potatisen och grillspett medans Timo fick ta hand om grillen. Sen var ju Niina, Beno och Matte här också. Dom gjorde också grillspett. Maten var ju inte klar förrän runt 19-tiden. Men riktigt gott var det. När vi ätit klart och dukat bort allt dök det upp ännu mer folk. Det var Johnny, Bullen, Mika, Lange, Carolina, Bisse, Peter, Chrille, Babsan och Daniel. (Hoppas inte jag har missat nån nu) Sen var det fest. Jag fyllde min stora vattenpistol med vodka och den smakade alla på. Jag o Sanna körde några svängom och sen fick hon lära Bullen också. Ja.. sen är det lite luckor här och där. Minns inte riktigt allt. Men kul hade jag iaf och det är väl det viktigaste. En super bra kväll var det. Är jätte glad för alla vänner jag har. Sanna du är ju bara helt bäst. Och Johnny, tack för snacket. ;)

Så på lördagen stannade Sanna och Timo för att äta middag, det blev tacos. Jag tog hand om grönsakerna och Sanna köttfärsen. När jag hackat klart allt förutom löken säger Sanna till mig att hon kan ta den.. Och swissshhh! Jag skar mig på pekfingret. Och tack vare våra stylvassa knivar så blev det ju ett ordentligt jack. Jag höll på och svimma. På riktigt! Så jag lade mig ner på golvet och svettades och skakade. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Och när vi försökte plåstra om det så (nästan) sprutade blodet så det var bara att åka till akuten. Först käkade vi såklart. Väl där möts jag upp av en ganska snygg läkare som pinar mig ordentligt med rengöringsmedel. Det blev många skratt och lite snurrigt för min del. Men det ända som behövdes göra var att tejpa ihop det. Så nu har jag besökt akuten för första gången i mitt liv också.. hehe..

Så kom vi tillbaka hit men jag kände mig riktigt dålig. Inte nog med att jag var lite bakis så mådde jag dåligt pga såret också. Sanna som ville festa till det, men det får vi helt enkelt göra en annan gång. Så dom åkte hem och jag slappade på soffan resten av dagen. På söndagen kom syrran, Toni o Cassie hit. Vi satt och tjöta bara lite och jag smakade på vin så minnet försvann. Nu är det slut med alkoholen för min del. Jag har ju inga limits när jag dricker nuförtiden. Men det är iofs för att jag inte känt mig så himla bra det senaste heller..

Nu måste jag hoppa in i duschen för om en timme ska jag jobba. Så jag skriver mer efter jobbet och lägger in bilderna då.

Fy vad det regnar

Hoppas det inte kommer regna såhär imorn. Lite skurar är okej men helst inte mer än så för vi har ju massa lekar att göra ute.

Idag ska jag jobba 10-19 och det känns riktigt segt. Hoppas vi har mycket kunder idag så tiden går fort. Och efter jobbet ska jag köpa all mat som vi ska ha imorn. Ska göra massa gott. Och ja.. det blir sill också. ;)

Den här veckan har jag gjort det här:

I tisdags jobbade jag 13-19 och då åkte Anitta och mina föräldrar mot Finland. Kim kom hit och jag lagade middag till oss. Sen kollade vi lite på film och smakade på vin.

Igår var vi hemma nästan hela dagen. Fast på kvällen tog vi fars bil och åkte ut mot Marstrand. Det var jätte fint där. Har ju aldrig varit där förut. Men vi tog inte färjan över till ön utan käkade kebab på en pizzeria. Och sen åkte vi hem. Hyrde en film men somnade. :)


Jaha.. dags att äta frukost och sen dra iväg till jobbet.


Inte många dagar kvar

Jag ser fram emot midsommarafton jätte mycket. Sanna och Timo kommer. Sen så kommer det flera andra också. Förhoppningsvis! Har bjudit några iaf så hoppas dom dyker upp då. Så ska vi grilla, spela spel och smaka på nubbar :)

I fredags kom ju min kusin Anitta. Jag jobbade till 19 och när jag kom hem var syrran, Toni, Cassie och Kim här också. (hos mina föräldrar). Pojkarna hade hämtat pizza och cider. Så vi satt uppe ganska sent och drack lite och hade skoj.

Sen på lördagen jobbade jag bara en timme för vi skulle till Liseberg. Jag och Anitta köpte åkpass och åkte Balder, Kanonen, Slänggungan och Lisebergsbanan. Mer orkade vi inte. Tog en sväng genom stan och hade sightseeing och åkte upp till Ramberget och kollade på utsikten. Kvällen blev lugn och vi kollade på en film.

På söndagen kom mina föräldrar hem + Anittas mor och hennes man. Vi var och käkade på Bamboo och efter det åkte vi till Liseberg. Spelade massa spel och åkte Hanghai, Virvelvinden och tro det eller ej.. Tornet åkte vi upp med. Lite läskigt men såå fint. Efter det åkte vi "ungdomar" till stan. Spelade biljard och sen tog vi en sväng bort till Rockbaren också. Där var det massa tyskar och vi hade himla kul.

Och idag var jag och Anitta i stan och shoppade. Jag köpte två tröjor och ett par sandaler. När vi kom hem hyrde vi Benjamin Buttons. Det var en bra film. Och nu ligger alla och sover. Dags för mig att hoppa in i duschen och lägga mig med. Imorn ska jag jobba och alla andra åker till Finland.

Vad ska ni göra på midsommar?

God kväll

ojoj. Vad trött jag är. Har jobbat måndag, tisdag och idag. Eftersom sommar-rean börjar imorn hade vi mycket att göra. Jag fick slita som ett djur med att ta ut varor från lagret. Så slutade jag först klockan 20.oo. Men stackars chefen, han jobbade 8-19. Ska bli så skönt att vara ledig imorn. Fast då ska jag tvätta. Har inte tvättat på över två veckor. Men som tur är så har jag varit mycket hos mina föräldrar så där här ju min kära mor tvättat för mig.

I helgen kom min faster och hennes man från Finland och är fortfarande hos oss. Och på fredag kommer min kusin Anitta. (det är alltså hennes mor som är här). Hon som jag alltid träffar uppe i Levi. Äntligen kommer en kusin från Finland och hälsar på. Ingen av mina kusiner från Finland har varit här och hälsat på. :( Så nu ska Anitta få se Göteborgs nattliv, Liseberg m.m. Ska bli så skoj.

Så helgen som varit. Var ju på spelningen i Fredags. Grabbarna är riktigt duktiga. Stripe Bound heter bandet. Jag smakade på lite vin den kvällen men sov hos mina föräldrar så jag mådde bra på lördag morgon när jag klev upp till jobbet. Fast efter jobbet var jag helt slut. Somnade på soffan hos föräldrarna. Och på kvällen åkte jag hem. (Det blev inget 40-årsfest).

Sen så har det inte hänt så mycket mer, har ju bara jobbat. Och nu har Kim också börjat jobba. :) Snart blir det massa shopping. Det ska bli nya kläder, möbler, ny dator m.m. Fast det tråkiga är att Kim ska jobba i Gävle i tre veckor i början av nästa månad. Kommer bli så tomt men hoppas att sommar-vädret kommer då så man kan vara ute istället för att behöva sitta ensam i lägenheten.

Och snart är det dags för bröllop. Jo och Rick gifter sig den 1 augusti. :) Det ser jag verkligen fram emot.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Är helt slut.

Natti natti

I veckan

I måndags åkte jag och Kim hem och gjorde inget speciellt alls.
På tisdagen var jag på ansiktsbehandling. Efter det gick jag hem o käkade. Kim gjorde en jätte god pasta sallad.
På kvällen åkte vi till stan och mötte Anne o Nysä. Tog en cider på Rockbaren och sen knallade vi över till Liseberg. Där satte vi oss på uteserveringen närmast scenen. För det var ju EMD som skulle uppträda. Vi beställde in cider och sen var det ju dags. Massa skrikande små flickor och dansande mammor. Tyvärr tyckte jag inte själva showen var bra men när dom kändaste låtarna spelades så gungade man ju med själv på stolen. :)
Igår jobbade jag 13-19. Oj.. vad fint det har blivit (blir) i våran butik. Allt har flyttats runt och det har blivit mycket fräschare nu. Skönt med förnyelser. Efter jobbet kom jag till mor o far. Dom har ju målat om och köpt nya möbler till altanen och måste säga att dom inte har så dålig smak trots allt.
Idag var jag och mor nere på torget.. på Hemtex såklart. Köpte gardiner, kuddar, blommor och små lyktor till altanen. Det kommer bli riktigt fint när det är klart. :)

Helgen då?
På fredag jobbar jag 13-19. Och på kvällen har syrrans killes band spelning så jag tänkte ta en sväng dit och kolla på dom. Inte så långt från oss så det är bara att gå över dit och promenera hem när man vill. Så jobbar jag ju på lördag 11-15. Och på kvällen blir det brak-fest för Robban som fyller 40 år! Hela gänget som vi umgicks med förra sommaren kommer vara där så det ska bli najs. Hoppas vädret blir fint också.

Nu ska jag äta en stor vanilj muffins och dricka kall mjölk.. *slurp*

Riga Kryssningen 29-31 maj

Vi träffades på fredag morgon kl. 8 utanför Souvarit. Sanna hade kommit dit lite tidigare än oss och passat platser till oss på bussen. Sen hade vi ju ungefär 8 timmars resa framför oss. Först stannade vi till i Borås och plockade upp mer folk. Sen stannade vi i Linköping och där kom ett par med också. Efter det stannade vi till nånstans och käkade. Jag sov nästan hela resan. Hade ju inte fått någon sömn på natten. Väl framme hämtar vi ut våra hytt-kort och går på båten. Vi lämnade våra väskor i hytten och gick över till mor o fars hytt som var mycket större. Där tog vi första groggen. :)


Såhär kramgoa blev vi av första groggen! :)

Sen var det bara att hoppa in i duschen, göra iordning oss och gå till Nightclub (vad den nu hette). Karaoke-tävlingen började och det gick jätte bra för Sanna för hon gick vidare till finalen. Vi käkade på den finaste restaurangen på båten. Far ville att Sanna skulle få vara med och uppleva det. Men oj.. vilka problem det blev med maten då hon o mor inte riktigt fick det dom önskat sig. Men jag och far valde fisk och det var riktigt gott. Smakade på ål gjorde jag också. :) När vi sen var klara, var klockan redan 1 på natten och jag var helt slut. Så jag bestämde mig för att gå o lägga mig redan kl. 2. Sanna fortsatte efterfesta med dom andra artisterna till kl. 8 på morgonen.




Skål till Sanna för finalplatsen!


Gott med rödvin!

Sen var väckning runt 9 för vi skulle ju på land i Riga. Bussen tog oss till gamla stan där vi sen fick vandra runt fritt. Vi gick och gick. Kollade lite i affärer. Sen käkade vi pizza på Stockman. Efter det handlade jag lite kläder och sen var det dags att gå till bussen igen. Aj.. vad ont i fötterna jag hade. Promenaden till bussen kändes flera mil lång (vi gick ju såklart vilse). Men hann med bussen iaf.




Smirnoff Ice som återställare!

Sanna gömde sin i en påse!

Så ont i fötterna!

Väl på båten igen, deckade vi. Var helt slut och sov i några timmar. Sen blev det bråttom till finalen. Och ja, Sanna vann ju! Grattis ännu en gång gumsan! Det blev bubblande champagne till Sanna och det skålades och grattades! Efter det käkade vi på ett mindre flott ställe och vi tog alla oxfilé så det verkligen inte kunde bli fel. Sanna kände sig lite bakis och vi bad henne ta en vodka-shot. Det hjälper ju. Vilket det tydligen gjorde för så fort servitören kom tillbaka sa hon -One more!! Efter det kom festar-känslorna fram. MEN det var inte många som festade den här natten. Så vi var i säng runt 3-4 tiden.


Skål


-Och vinnaren är....
Sannas pokal och champagne

Upp kl. 9 på morgonen. Hoppa in i duschen och på med kläderna och gå ur hytten. Sanna åkte inte med hem utan åkte till Fagersta. Så jag hade ju två säten för mig själv. Men fick inte lika mycket sömn som på vägen dit. Men resan hem gick ändå ganska fort. Var hemma runt 18-tiden. Syrran och Cassie plockade upp oss. På väg hem till mina föräldrar frågade syrran Cassie vad som väntade hos mormor och morfar. -Tårta!! Skrek hon. Åh.. nej, tänkte syrran. Det skulle ju vara en överraskning till mormor. Cassie skulle ju säga att hon fått en ny potta. Hihi.. Så det skrattade vi åt resten av hemvägen. Väl framme hade ju syrran ordnat rosor, smörgåstårta och jordgubbs tårta till mor på morsdag. Sen var det bara att slappa resten av dagen på soffan. Kim kom sen också och vi stannade till måndag.

Tack Sanna för en underbart rolig resa! Sorry.. att jag inte orkade festa den första natten. Men jag hade jätte skoj och hoppas du bjuder med mig på Helsingfors kryssningen som du vann. haha.. Nädå.. ;)




Vad jag måste säga om kryssningen i helhet var ju att det var en bra båtresa.. förutom att det var lite jobbigt med Lettlänningarna som varken pratade finska eller svenska. Var tvungen o beställa allt på engelska vilket dom knappt kunde heller. Själva Riga var mysigt. Det gamla fanns kvar, vilket jag gillade. Men visst gillade jag det nya moderna också. Synd att man inte hade mer tid bara. Hann ju inte se så mycket. Men tack vare Sanna, mor och far så var resan riktigt bra ändå. Jäkla buss-resan som gjorde mig så himla trött bara.

 

RSS 2.0