Oi maamme, Suomi, synnyinmaa.

Shit, vad kass jag är på att uppdatera. Men jag är ju hos älsklingen min i Finland igen. Har haft fullt upp varje dag.. eller inte direkt. Har bara varit o myst o lekt med hans dotter.

Jag trivs som fan här. Jag kommer flytta hit! Jag är 100% säker. Så när jag kommer hem blir det massa pappersjobb och förhoppningsvis bor jag här inom 2 månader. :)

Ikväll ska vi till min älsklings syster och hennes man. Smaka på några cider, basta och gotta oss bara.

Det är fortfarande varmt o soligt här. På dagarna! Men på nätterna blir det höst-kallt. Har t.o.m varit lite frost, men det är bara skönt med lite frisk luft.

Och så kommer jag hem nästa vecka på fredag. Biljetterna är bokade. Och på lördagen blir det tjej-kväll. Vi ska ha kräftskiva hemma hos mig och sen åker vi till stan. Ska bli himla kul för jag vet ju inte när jag får möjlighet att gå ut med dom igen. Eller ens träffa dom igen. hehe.. Tur att man har Sanna här iaf. Och älsklings syster, så helt ensam blir jag ju inte :) haha..

Dags att ta en promenad till affären och handla nått gott tills ikväll.







Iskelmä Festivaali 1-3/7

Och så var det ju Musik festivalen i Himos.
Jag och baby tog tåget till Jyväskylä där mina föräldrar plockade upp oss.

Väl på Himos fick vi en grymt bra plats för husbilen då live-musiken hördes ända till oss.

Varje dag var det stora uppträdanden. Min morbror, hans fru och några vänner till dom var också där så vi hade ju riktigt kul party folk att vara med. :) Vi dansade, sjöng oss hesa, badade och drack massor. haha.. Det var en riktigt lyckad helg med grymt bra artister och härliga människor.




Förlovningen 26/6

Jag och älsklingen pratade mycket om hur mycket känslor vi har för varann, vad vi har för framtidsplaner och hur rätt det skulle kännas att vara förlovade då vi faktiskt är riktigt kära och älskar varann. Vi vill inte ge upp våran kärlek pga avståndet mellan oss när vi båda är från varann. Och en vacker dag kommer jag ju att flytta till honom. Så denna speciella dag (som också var våran 4 månaders dag) 26 juni bestämde vi oss för att förlova oss! 

Jag har aldrig känt såhär mycket kärlek för någon. Jag är inte ett dugg rädd och vill bara vara med honom hela tiden. Jag har heller aldrig känt mig så älskad av någon och han gör mig så otroligt lycklig. Vi har så himla mysigt och kul ihop. Och ibland kan vi bara vara, se på varann och njuta av närheten av varann utan att behöva säga något. Vi har ibland varit tvugna att vara från varann längre perioder, men det har bara stärkt våran kärlek mer o mer. 

Jag är lycklig! Jag är kär! (minns ni mina stunder då jag skrev om hur jag saknade någon som älskar mig för den jag är och att jag saknade någon att överrösa all min kärlek till? Det är han! Han är min prins, min man!)

Rakastan sinua Asko! nyt ja aina <3




Ringarna köpte vi först den 30/6. Vi skulle åka till Iskelmä Festivaali och direkt efter det skulle jag ju hem så vi skyndade oss till guldaffären innan tåget skulle gå. Vi ville ju ha ringarna innan jag åkte hem. Så det tog bara 15min så hade vi våra ringar (hade såklart varit och kollat på ringarna några dagar innan o vi fastnade båda för samma modell). Ingen visste om våran förlovning förrän sen när vi kom fram till Jyväskylä där vi mötte min mor o far. Vi visade stolt upp ringarna och mor fick t.o.m tårar i ögonen. Sen började vi sms:a våra närmaste och berättade nyheten. Jag höll det hemligt länge innan jag berättade för mina vänner, berättade bara för min familj. Och sen framme i Himos där festivalen skulle äga rum skålade vi med champagne och njöt!

Nu har det redan gått över en månad sen vi förlovade oss, men det känns som att det var igår. :) Och många många månader och ååår ska det bli ihop! Det är vi helt säkra på. :)

Midsommarafton!

Jag och älsklingen vaknade runt 12-tiden. Började fixa med maten och hade jätte kul i köket ihop. Jag var bossen, han gjorde helt enkelt det jag sa till honom. ;) Sen runt 16-tiden åkte vi till parken/sjön. Men eftersom det var en regnig dag så var det bara vi där + två andra par. Men vi hade en riktigt god o mysig picknick iaf. Vi satt sen under ett stort träd när det började regna men när det började ösa ner var det dags att gå. Vi tog en snabb sväng hem, bytte om till torra kläder (och nu slutade det regna). Vi åkte över till Viikinsaari. Där mötte vi upp hans syster o hennes man. Det var dans och vi gick in o dansade lite. Efter ett tag var det dags att åka hem. Det var redan sent o vi tog några groggar ihop innan det var dags att sova.

Hade en riktigt mysig midsommarafton med min älskling! Tyvärr förstörde regnet lite men huvudsaken är ju att vi fick vara ihop.








Tiden går fort när man har kul.

Ja, det var ju nästan två månader sen jag uppdaterade! hehe..Men det har ju varit en händelserik sommar! Och vart ska jag börja? Jo, jag gör såhär. Sen den 16/6 har detta hänt:

17-20/6 "Bodde" jag hos Molly o Erkki! Vi festade och hade sjukt kul hela helgen, det var ju Mollys födelsedagsfest då med!  

20/6 Pier Pressure. Var där med Anne för att vi ville se/höra HIM. När vi kom dit var det 30 seconds to mars och efter nån timma var det HIM. Grymt bra var det!!

22/6 Var jag tillbaka hos min älskling.

25/6 Midsommarafton! Firade det med en picknick med älsklingen. Och senare på kvällen med hans syster och hennes man.

26/6 Jag och älskling förlovade oss! <3

29/6 Tog mitt första dopp för det här året. Bättre sent än aldrig ;)

1-3/7 Iskelmä festivaali! Tre dagar av festande och live-musik. En helt grymt bra helg!!

6/7 Skulle åkt hem denna dag men bestämde mig för att stanna hos älsklingen litet tag till.

8/7 Resan hemåt börjar och älsklingen åkte med!!!

9/7 Vart hemma, åkte direkt till Molly o Erkki. Festade och kramades!

12-16/7 Syrran o mor fyllde år den 12:e. Resten av veckan blev det massa shopping och städning av huset. Lite släktingar kom från Finland också.

17/7 50-årsfesten för mor! Hade en himlans fin fest för mor med god mat och karaoke som sjöngs till 4 på morgonen.

20/7 Var på Liseberg med släkt o familj. En hel dag med spring och attraktioner!

22/7 En hel-dag med älsklingen. Var på Universeum. Sen på bio o såg Inception! *kär*

24/7 Det blev en ute kväll med gamla tjejgänget. Massa skvaller, shottar o dans!

27/7 Älsklingen åkte hem. Och jag blev ensam kvar med tårar! ;)

29/7 Cassies första biobesök. Vi såg Shrek 3 och lillan tyckte det var jätte kul.

30/7-1/8 Var hos Molly o Erkki hela helgen. Partajade på fredagen, mådde lite dåligt på lördagen o segade på söndagen. :)


Ja, det har ju hänt en hel del. Nu ska jag försöka fixa fram lite bilder från den här tiden.


RSS 2.0