Och så blev det att man..

.. blev bjuden till Sanna (Eller okej då.. det var ju jag som frågade men ändå). Är hos dom nu. Kom för någon timme sen. Har öppnat en vinare och finns det någon godare vin än Gallo Turning Leaf. :) Pöjkarna åkte nu till karaoken och Sanna ska ta lite bra bilder på mig som jag kan ha lite nytta av, istället för sånna bilder som jag lade in i förra inlägget .. hi hi.. Pratade med Jo nyss också. Har ju inte pratat med henne på hela veckan nästan. Åh, kan hon inte bara ploppa ut bebisen snart så man får mysa med en liten :)

Nu ska vi ha lite tjej-snack.. :) Ha en bra fredags kväll allihopa.

Fredag idag och vad ska jag hitta på?

Har just varit på en timmes promenad med min mor. Och nu sitter jag här igen. Undrar om Sanna vill ha sällskap idag. För killarna ska på karaoke-baren så hon måste stanna hemma med "barnen". :) Är sugen på att dra en riktig fylla men det är nog inge vidare smart idé när man ändå inte ska festa ordentligt.. hihi.. Hur låter inte allt detta då.. Men så är det när man är finne!

Lite bilder på mig när jag är som mest på G .. hihi..


image259

image257

Tidig morgon..

Ja, så har man varit uppe sen 8.30 imorse. Folk springer ut o in här, lite "Roomservice" feeling i det hela och jag får inte göra något. Ge mig en pensel så ska jag visa er hur det ska se ut. Men nej, allt ska vara vitt o tråkigt. Jag vill ha färg! Men huset ska ju säljas en vacker dag så det ska ju vara så himla propert! Ser bara fram emot när jag flyttar till eget, då blir det färger och massa annat kul. Aja, what ever! Jag bara drömmer mig bort. Jag har ju inte råd o flytta på år o dar. :) Hur mycket jag än hade velat. Får se till att jag hittar en rik gubbe som kan försörja mig.. hihi..

Vad ska jag hitta på idag då? Har lust att åka till stan o shoppa men väntar till nästa vecka ist.
Äh.. har inge speciellt att skriva så jag får väl ta o äta frukost.


PS: tror jag har gjort en tjej en bra tjänst idag. En tapetserare som är här har med sig sin tjej från Thailand. Hon pratar varken finska, svenska eller engelska så jag kom på att jag har ju faktiskt en film på thailändska som jag köpte där nu. Hon blev jätte glad och ser på filmen nu. :) Bra Tanja!! hihi..

image257

Hemma igen..

Så var man hemma igen. Här stinker det av målarfärg. Inte minst i mitt rum. Hur ska jag kunna sova inatt. Får ta fram ett extra täcke och sova med öppet fönster. hihi..
Har haft riktigt trevligt dom här två dagarna som jag varit hos Ari. Men idag var det dags att komma hem. Men så var jag ju på ansiktsbehandlingen.. mm.. så ont det gjorde men gud vad fräsch jag känner mig nu. :)
Imorn är det fredag och det blir väl familje-middag som vanligt. Det jobbiga är bara att jag måste gå upp väldigt tidigt för det kommer hit folk som ska tapetsera och måla.
Nä, har inget mer att skriva så jag får väl lägga mig i min säng o kolla på tv..


image257

God dag!

Solen skiner! Härligt! Igår var det en lång dag. Städade hela Aris lägenhet. Det var riktigt skoj att få ordning på allt här. Stackarn kom hem lite då o då men jag slängde ut honom igen. He he.. Han fick ju inte vara hemma för annars hade det inte blivit något att städandet. Jag hoppas bara att han är nöjd med hur det blev. Men han hade lite svårt att hitta sina saker sen. :) Kollade också på The Terminal. Har ju inte sett den innan och den var ju skit bra. Fast vi har en halvtimme kvar av den att se.
Idag ska jag som sagt på ansiktsbehandling. Ska bli riktigt skönt. Var ett tag sen igen. Men nu ska jag se till att jag gör det regelbundet.
Inte långt kvar till klassfesten.. nedräkningen har börjat :) Endast 9 dagar kvar.

Skriver alltid samma saker men ibland blir det väl så. Hoppas ni också har en fin o solig dag och får njuta av våren! :)

Här sitter jag...

... hos Ari o väntar på att han ska komma hem. Han har varit på massa ärenden sen tidigt imorse, medans jag sussade så gott i tystnaden (han snarkar lite lagom). hihi.. Vaknade inte förrän 12 o hoppade in i duschen direkt. Där stod jag i en halvtimme nästan o gottade mig i kokhett vatten. Nu tänkte jag ta o plocka undan lite här hos honom.

Imorn ska jag på ansiktsbehandling.. äntligen!! Har väntat i flera veckor nu. :)

Då var det bokat!

Suttit här i några timmar nu o pratat med A**e om Sthlms-resan. Den blir av! Har bokat tågbiljetter och vandrarhem. Konsertbiljetterna fattas men det verkar ju finnas massa kvar så dom köper jag nästa vecka när pengarna kommit. Allt som allt kostar detta 1000kr. Hur billigt som helst. Jag hoppas bara att vandrarhemmet är fräscht men som jag såg på bilderna var det helt okej. Och det är jätte nära tågstationen också så läget är ju perfekt. Sen gäller det bara att hitta till Hovet, vilket iofs är väldigt lätt men jag fattar inte betalningen för tunnelbanorna. Men det ordnar sig nog. :) 
En liten fråga till alla Sthlm:are.. vart ska man gå ut o festa på en måndag? Helst mitt i stan!! :)
 
image256
Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg till Ari. Ha en bra dag!!

Ny design och lite funderingar.

Har suttit här nu framför datorn sen jag kom hem från kursen. Hmm.. Vi var 7st. 5 av dom kommer snart pensionera sig. Vad fan gör jag i en grupp där vi har helt olika planer för framtiden? Jag vill veta mer om hur det är att starta eget medans dom bara väntar på att få slippa jobba. Jag har haft lite funderingar nu på om jag ska börja gå kurser inom fotografering. Sen utbilda mig till porträtt-fotograf och öppna en egen ateljé. ELLER så har jag en annan plan som jag måste kolla lite närmare på o prata med syrran om. Kan inte avslöja mer än att det har med att starta eget. Och det hade ju passat oss båda perfekt. Så jag ska ta ett litet snack med henne någon dag nu och såklart kolla upp hur det egentligen funkar med att starta eget.

Nä, nu blir jag tokig. Kan inte A**e komma online så jag kan prata med henne om konserten. För isf bokar jag tågbiljetterna nu (bara 290kr tur och retur) och köper biljetten till konserten.. :) Har snackat med Grynet (he he.. ett gammalt smeknamn men kom inte på nått bättre) och hon ska ju på konserten så jag slipper ju gå helt ensam om inte A**e kan.

Dags att förbereda inför CSI som börjar om 15min..

PS: inte så nöjd med designen men det får duga.

TJEJ-KVÄLLEN

I lördags var det dags för tjej-kvällen. Jag och Sanna kom hem o så var mamma o Liisa här. Vi åkte o köpte lite mat o sen bastade vi. Sen lagade Sanna en jätte god orientalisk chili gryta till oss. Sen spelade vi ett jättekul spel. Vi spelade i lag. Jag o mamma mot Sanna o Liisa. Och såklart vann jag o mamma.. haha.. ;) Efter det var det dags för karaoke men Sanna gick o lade sig o jag ganska snart också. Var jätte trött där i slutet. Mamma o Liisa hade tydligen varit uppe till 7 morgonen.. hehe. På söndag morgon åkte Sanna hem tidigt. Förlåt, jag var sååå trött. Och sen när jag vaknade igår satt jag bara o glodde på tv hela dagen.

Det har varit en riktigt skoj helg. Tack Sanna för allt. :)

Snart är det dags att gå till arb.förm för det börjar nån ny kurs igen. Grr.. Det blir väl tydligen att hamnar ut i praktik. Och det är väl okej. Bara jag vet vart jag ska gå. Men det ordnar sig nog.


hos sanna nu

Idag hade vi familje-middag hemma. Jätte mysigt. Lekte med Cassie en hel del. Sen kom Sanna o hämtade mig. Timo o Ari är i Karaoke-baren så jag kom hit för att hålla henne sällskap. Nu har vi suttit här framför datorn och gjort om hennes blogg i tre timmar.. bara! (men erkänn den blev fin.. måste bara finslipa det sen) Har smakat lite på alkohol under tiden. Har det jätte trevligt o nu när vi är klara här gissar jag på att vi ska sätta oss i köket o spela kort, yatzy eller mitt thai-spel.. hihi..
Måste kila. Men hoppas ni alla andra har en lika bra kväll som oss...

PS: Ser så mycket fram emot imorn för då blir det ju tjej-kväll med kärringarna o brudarna.. ha ha.. :)

Rockbaren

Igår ringde jag till Ari vid 23.30 o han sa att han var sugen på att gå till Rockbaren. Jag hade just duchat så jag tog bara på mig o tog bussen till stan. Vi hade jätte skoj. Det var lagom bra med folk där också. Sen åkte vi till honom o satt uppe till 8 på morgonen. Idag har vi ju då sovit hela dagen. Bestämde mig för att åka hem o väl när bussen ska gå, ja då är det nån idiot som hoppar på bussen o tänker inte betala. Så det blev lite slagsmål mellan han o chauffören och polisen kom. Så vi var en timme försenade. Sen när jag kommer hem ser jag två polis-bilar utanför vårat hus + ett  annat vid busshållplatsen. Undrar vad som hänt här nu då.

Imorn blir det familj middag, såg nu i kylskåpet att dom har lagt kotletter i marinad. Det var länge sen! :) Och så har vi flyttat tjej-kvällen till lördag istället för L skulle få besök på fredagen. Ja, vad mer kan jag säga än att jag önskar att jag blev trött nu så jag får sovit inatt men eftersom man legat i sängen hela dagen idag så kommer jag väl få titta på tv resten av natten.. hi hi..

Tack till Ari för igår o för idag :) Nu fick du också komma med i min blogg.. hehe

image249

vin smakar bra..

Jag blev så sugen på vin efter att ha pratat med Sanna idag. Hon ringde o berättade att Ari o Timo skulle sitta hos dom o bärsa så det första jag gör är att jag hämtar en vinare som jag delade med mamma (eller rättare sagt, hon fick två glas o jag resten). Men nu när det är slut då? Ska ta en dusch o sen kanske ordna med mina foton.. MÅSTE få in dom i album, blir tokig när allt e löst.. som dom varit 11 år nu.. hehe.. hittar massa gamla kort.. *nostalgi-tripp*

Dags att lämna bloggen ifred ett tag.. god natt

Denna gillar jag <3



Leona Lewis - Bleeding Love
(kasst ljud men hittade ingen annan jag kunde ha med här i bloggen)

Populär bloggerska! ;)

Jag vill också bli en populär bloggerska som får vara med i tv. Har läst runt lite i andras bloggar. Speciellt Stina-Lee, BlondinBella, Kenza och Bloggkommentatorerna. Och den sistnämnda gillar jag bäst. ha ha.. undra varför :) Jag vet inte vad som är så viktigt med att sååå många ska läsa ens blogg. Fan, jag har skrivit blogg i ett år nu o det är knappast någon annan än mina närmaste som känner till min blogg. Och det gör inte mig något. Men finns det någon "utomstående" som läser min blogg hade det inte skadat om ni skrev en liten kommentar för det är alltid lika kul.. även om det skulle vara kritik. Aja.. vad jag försöker komma fram till är att -Jag har inget liv. he he.. läser andras bloggar och skriver själv blogg hela dagarna. Fast iofs så har det ljusnat upp lite för min del. Har börjat promenera med mor på dagarna och så har jag ju varit duktig o städat en del. På måndag börjar kurserna och sen så har jag ju liite framtidsplaner (eller rättare sagt.. något att se fram emot) som tex klassfesten och konserten.

Nä.. nu orkar jag inte skriva mer.. ska tillbaka till mitt rum, där golvet är överfullt av foton som jag tänkt lägga iordning i album.. Som om det inte räcker med 5 heeela album med foton så har jag säkert foton till 5 st till.. :) Det kallar jag hårt arbete! ha ha..

Och snart är det dags för Grey´s Anatomi..

Klassfest


image248
Då är det snart dags för klassfest! Det är 10 år sen vi gick ut 9:an. Helt otroligt. Och det bästa är att man fortfarande har bra kontakt med vissa från den tiden. Vi har bestämt att gå o shoppa lite kläder tillsammans inför festen och så ska vi förfesta hemma hos mig innan festen. Det ska bli jätte kul att träffa dom som flyttat härifrån som man inte sett på år o dar. Fast när jag fick klasslistan, såg jag att det faktiskt bor flera kvar i den här hålan, men som man ändå inte sett sen man slutade. :)

Så den 8:e mars är det dags för klassfesten.


Och så har jag och Aris syster planerat lite inför BSB konserten 14 april. Vi åker dit tidigt den dagen, shoppar lite. Sen är det ju konserten och efter det stannar vi kvar och går ut o festar någonstans. Hoppas vi hittar någonstans att övernatta. Det blir ju inte billigt men det är ju en once-in-a-lifetime-experience. he he..

Nä, nu ska jag ta o möblera om på rummet. Hade velat åka till IKEA men jag tänker ju inte ta bussen dit och sen tillbaka. Utan hoppas syrran har lite tid över någon dag så jag får köpa lite små grejer. :)

städ-mani

Kom just tillbaka efter en timmes promenad. Gud, vad duktiga jag o mamma har blivit. Ikväll kanske jag går med far o hans farbror på promenad med stavar. Här går det undan :)
Idag tänkte jag möblera om i mitt rum.. ja, igen! Eftersom jag nu har en fungerande tv så måste jag göra om sängen till en "soffa". Kom på det imorse, att när jag mår som värst, ja då börjar jag städa. Inte för att det skadar att städa men det är nån slags terapi också. Jag kan ju inte åka till stan o shoppa för jag har inga pengar så då löser man det på ett annat sätt. :)
Nä, dags att äta något.. ska försöka med något nyttigare.. hi hi..

inlägg från igår kväll

idag:

Gick ut på en lång promenad med mor imorse. Sen var jag på arb.förm o ordnade med mina papper. *pustar ut*. Sen så har jag suttit här framför datorn. Har städat lite på dator bordet.. och nu kan man faktiskt se bordsskivan också. :) undrar hur länge det kommer vara rent..

Och idag kom en glad nyhet! På fredag kommer jag, min mor, min extra-mamma o min bästaste vän ha en super duper kväll här hemma med mat, vin, karaoke o spel.. :) Kan det inte vara fredag redan nu. hi hi.. ser fram emot det sååå mycket.

image247

god morgon!

Gick iofs upp för 2 timmar sen. Jag har äntligen fått igång tv:n på mitt rum. 27 nya kanaler. Och ni kan ju bara gissa vart jag kommer spendera mina vakna timmar resten av mitt liv.. hehe.. Nädå, ska bli skönt iaf att få kolla på tv helt i lugn o ro. Och inte nog med det.. jag gillar min nya mobil! Den är skit bra.. lite jobbigt o sms:a men det lär man sig efter ett tag. Och massa onödiga sms och tel.nr är raderade.. Nu blir det inga flash backs mer :)

Äh.. nu ska jag äta upp muslin och sen iväg till arb.förm. Ha en bra fortsatt dag!

~ ~ ~ ~

image246

Underbar låt med fin text



She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

1st Chorus
He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

(Sing lullaby)

The rumors flew but nobody know how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

2nd Chorus
She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

NY MOBIL

Idag åkte jag med syrran o Toni. Hämtade Cassie från dagis. Hon blev faktiskt lite extra glad av att se mig komma dit :) Sen åkte vi till mobil-affären och jag hittade en fin mobil som jag nog kommer trivas med. K850i .. någon som har en sån? Iaf.. sen åkte jag till Sanna o Timo. Jag o Sanna tog en sväng till affären och sen tog vi en promenad. Så tittade vi på när hundarna lekte o stojade runt lägenheten.. hihi.. Kom hem för en stund sen.

Nu är jag fly förbannad!!! På mig själv och på en annan person också. Vad fan ska jag ens bry mig för? Varför måste människor ha känslor? Vill vara tuff o obekymrad men neeej då.. man ska ju vara en sån där idiot som tar åt sig av allt o inte kan stå emot. Iofs så har jag nu sagt mitt o hoppas bara att det slutar här nu också..

Snälla fråga inte vad det är jag menar. Jag orkar inte förklara!! Låt det bara vara för det går över. Dina frågor gör inget lättare!!

Fan, vad jag önskar att jag hade haft mina pengar på kontot nu så jag bara kunde ta mitt pick o pack o dra på en sista minuten.. men så börjar kurserna på måndag så det är bara att kämpa o stå i..


personlighetstest


  

Du är en ÄVENTYRARE/beskyddare

Du älskar livet! Du är nyfiken, påhittig och i balans. Du tänker gärna och mycket om det mesta.

Du är optimistisk och ser livet som ett äventyr. Du vill uppleva saker själv och när du går in i ett projekt vill du vara förberedd och organiserad.

Du står med både fötterna på jorden, lever i nuet och står för det du tror på. Du är sympatisk och har en andlig sida som ger ytterligare värme och djup till din personlighet.

Trots att du ständigt söker nya saker att upptäcka så har du en stor respekt för ditt hem, familj, arbete och samhälle. Du är samvetsgrann och pålitlig och då och då överraskar du dem du bryr dig om med generösa presenter.

Du har en stark humoristisk ådra och då du även är vidsynt, flexibel och lekfull kan du vara fantastisk som vän.



Så här ser din personlighetstyp ut:

Vi har alla drag av alla fyra personlighetstyper inom oss, men det är nästan alltid en personlighetstyp som är dominant. Vi kallar det för den mest utmärkande personlighetstypen.

Personlighetstestet identifierar även dina minst utmärkande eller sekundära personlighetstyper. Vissa delar av denna personlighetstyp kommer att visas men inte i lika stor utsträckning som din mest utmärkande personlighetstyp.

Beskyddare, 26%:  Vanligtvis väldigt populär. Starka band till hemmet och familjen. Uppträder lugnt och oroar sig sällan. Är ofta konsekventa, lojala och beskyddande.

Äventyrare, 31%:  Känd för sin energi, starka kreativitet och spontanitet. Söker spänning, gillar risker och njutning. Gillar intellektuella utmaningar, är nyfiken men inte lätt att övertyga eller påverka.

Diplomat, 22%:  Har förmågan att se helheten och planerar långsiktigt. En intuitiv tänkare som är flexibel, verbal och socialt begåvad. Fantasifull, empatisk och omhändertagande.

Ledare, 21%:  Djärv, nyskapande och rak. Bra på abstrakt tänkande och kortsiktig planering. Ofta bestämd och ganska tävlingsinriktad. Målmedveten och effektiv.


Jag vet inte riktigt om jag kan hålla med men så säger testet iaf.. Vad tycker ni?

Vilken tur att solen skiner...

Så man känner sig mycket piggare än vad jag hade förväntat mig. Ska snart gå ner till arb.förm och efter det hoppas jag att jag o Syrran kan åka till Partille och byta min mobil som jag hade fått i julklapp. Den var inte direkt en sån jag ville ha så hoppas det går att byta den trots att det gått så lång tid men det gör det nog.
Sen vet jag inte vad jag ska göra, förhoppningsvis slipper jag åka hem direkt utan kanske kan hälsa på hos Jo eller nån. :)

Ha en bra solig dag!

crying out the pain

image244

Så var den här helgen över..

Börjar med att berätta vad jag haft för mig.

Torsdag: Var meningen att jag skulle vara hemma helt själv o bara gotta mig men så blev det inte. Jag var först med syrran hos Micha o kollade in hennes nya lägenhet. Jag kan inte förstå hur människor kan vara så smutsiga av sig. Det går inte ens beskriva väggarna i lägenheten. Men å andra sidan är det bra för Micha för hon får tapetsera om i alla rum. Sen kom jag hem iaf och senare kom Ari, S, J o M. Vi lagade mat o snapsade lite lagom. :) Pojkarna bastade medans vi andra bara satt o tjöta lite. Hade en hel crazy kväll till tidigt på morgonen.
Fredag: Syrran, Toni o Cassie kom hit (Ari var kvar också). Vi tog en promenad ner till Systemet och sen lagade Toni mat till oss. Satt o spelade kort o smakade på cider. Jag o syrran tog en sväng till Krogen men där var det ju inge folk o sen stängde dom.
Lördag: Lagom sega idag. Hämtade pizza och latade oss framför tv:n. Jo kom och hälsade på, det var skoj. Kollade på film o satt uppe till 5 på morgonen.
Idag: Trött som fan, fick inge sömn alls. En viss person snarkade ju sådär härligt högt så man kunde inte ens höra sina egna tankar.. hehe.. Och så kom mina föräldrar hem idag också. Bara kollat på tv o varit allmänt off.

Och veckan som kommer nu.. vad ska jag hitta på då? Måste till arb.förm, har glömt helt att hämta ett intyg. Och undrar när kurserna börjar egentligen.. skulle redan börjat i januari sa dom. Nä, dags att kolla upp det imorn iaf.

Jag vill iväg härifrån.. nu! Ja hatar att vara hemma. Jag får sån ångest av att vara hemma. Om jag bara kunde vara någon annanstans så hade det känts bättre för då har man lite annat o tänka på.. äh.. jag vet inte. I´m stuck here in this place where I have been for over 15 years.. :(

tv tablå

Va faen.. är det bara tv400 som visar massa filmer imorn.. Och den kanalen har jag ju såklart inte. Utan imorn blir det bara : 20.00 Kustbevakarna & SSRS och 21.00 Criminal Minds på Kanal5... Skit också! Tur att jag iaf köpte en film/dokumentär idag "Sexual Intelligence" Med Kim Cattrall.. he he.. hoppas bara den är okej att se på.. :)

Natti natti

Ännu en trevlig dag är slut..

Var först o handlade lite mat med kära mor, som sedan tog med mig till Lindex. Hittade äntligen ett bälte och så en fin svart tröja. Ordnade ID-kortet också.. det gamla gick ut för BARA ett halvår sen.. hehe.. Men får väl vänta ungefär en månad på det nya.
Åkte till stan. Köpte äntligen ett månads-kort.. Det blir ju hälften så billigare med det än ett vanligt 100-kort.. Mötte Jo o vi kollade i massa affärer. Jag försökte hitta nått fint på MQ (har presentkort där) men såklart kom jag hem tomhänt. Sen letade Jo efter skor och där var det samma sak för henne. Sen åkte vi över till henne, fast vi tog en liten sväng förbi hennes syster med. Och efter det var det dags för Grey´s Anatomi.. Och nu är jag hemma.

Hmm.. Alla hjärtans dag imorn. Överreklamerat bull-shit tycker dom flesta. Men jag har alltid gillat den dagen, fast kanske inte lika mycket det senaste. Imorn blir det min speciella dag för mig själv istället. Laga en god middag, smaka på lite vin, basta o gotta mig sen i soffan. Det blir nog en bra dag trots allt..
Om ändå HAN fanns här.. men han finns tyvärr bara i fantasierna. Visst klarar jag mig bra nu med men ensam vill man ju inte leva resten av sitt liv.. hihi..

image243

Solen skiner..

.. och jag ska till stan med Jo om bara två timmar. Ska ta en liten promenad och sen äta på nått mysigt fik. Ska bli härligt! Stämmer det att våren är här? Kommer det vara fint väder nu i helgen också? Förhoppningsvis! För jag ska va ensam hemma och det hade varit såå perfekt att få sitta ute på altanen o mysa i vår solen..

image242


Dags att hoppa in i duschen..

Skriver mer ikväll..

Sthlm i april..

Hi hi.. det här kanske låter knäppt men jag vill gå på Backstreet boys konserten den 14:e april. Och varför inte? Men det tråkiga är att jag inte har någon att gå med. Så jag säger såhär: -Jag bjuder på en konsert biljett till den som åker med mig dit. (fast då får du ju betala tåg-biljetten själv.. vilket iofs säkert kommer bli billigare än konsertbiljetterna).
image241


Nu ska jag äta lite frukost, gå ner till torget och besöka arb.förm + banken för att ordna ett nytt id-kort..

Reklam

image239
Den här tävlingen hade jag gärna gått med i om man ändå hade en enda liten chans att vinna. Men om man går med, ja då får man ju istället massa skit reklam till mailen. Kanske fel av mig att klaga på något sånt här men är så trött på junkmail!!
 

Då var den här dagen över..

Men kul har jag haft..
Ari ringde mig vid 14-tiden och jag kom på att vi skulle ta en ny match i biljarden. Visst gjorde vi det, men den här gången förlorade jag och det känns ju förjävligt. hehe.. Det får inte bli nå mer biljard med Ari iaf för nu hann han ju värma upp sig från första gången så det var inte lika kul idag.. hehe *dålig förlorare*
Sen åkte jag över till Jo. Hon bjöd på kyckling och ris med currysås.. såå gott! Sen satt vi o små-snacka lite medans vi kolla på tv.. men hennes kära pojkvän kom ju hem alldeles för tidigt :)
Kom hem för bara en stund sen o nu är jag hur pigg som helst, typiskt att man alltid ska sitta o gäspa när man är o hälsar på någon men så fort man kommer hem blir man bara såå pigg.
Funderar på om jag ska kolla på en film som jag köpte i Thailand, vet iofs inte ens om det är engelsk text på det.. men man får ju alltid hoppas..

God natt och dröm söta drömmar.

image238

Frisk igen..

Tur att jag inte var dålig i mer än 2 dagar. Hade inte överlevt isåfall. :)
Ikväll ska jag iväg o hälsa på Jo.. som jag nu inte träffat på evigheter. Det ska bli så skoj. Synd bara att man inte kan ta med sig en vinare (tradition i vanliga fall) till maten som hon ska bjuda på. hihi.. Ska bli kul o se hennes runda mage, det passar nog henne. Skriver mer ikväll..


image237

De tre översta bilderna är från en Finlandskryssning 03/2006 Och dom tre understa är från Levi 09/2006
Vi har verkligen haft det riktigt skoj ihop..

nemi :)


Jag gillar den här serien! Kanske ska ta o köpa alla böcker..

image234
image235
image236

Och så är man magsjuk nu också

Shit, har varit riktigt dålig sen igår. Låg bara på Sannas o Timos soffa hela dagen. Somnade vid några tillfällen också. Medans dom kollade på is-hockey sprang jag fram o tillbaka på toa. :) Sen åkte dom iväg o kollade på valpar så jag o Ari såg på "Good Luck Chuck" En kul film. När Sanna o Timo kom tillbaka hade dom en söt liten valp med sig.. blev kompis med henne direkt :) Och vid 23-tiden körde snälla Sanna hem mig för hade jag tagit bussen, hade jag nog inte kommit långt.
Iaf.. så i lördags var jag ju på Johans Krog. Satt där i baren helt själv. Men som tur var hade Sanna paus precis så vi gick ut o rökte. Då kom ju grabbarna (Timo, Ari, V o S). Slapp vara själv sen. Det var en skit kul kväll, tills vi sen skulle åka till Sanna o Timo.. hann jag vara hos dom i nån minut för sen kom Ari o hämtade mig. Sov över hos honom. Jag hade deckat på soffan och när jag vaknar är klockan bara 10.30 o jag känner mig ovanligt pigg. Gick upp o lyssnade på musik o busade lite. Sen åkte vi till Sanna o Timo o där började illa-måendet.

Men Finland vann ju iaf över Sverige i hockeyn.. för en gångs skull. :)

Tack för en trevlig helg.. Sanna, Timo o Ari.. Vad glad jag är över att ha er i mitt liv. Ni är super!!

image232
image233
 

happily

image231

så otroligt skoj...

var det igår..
Först var jag hemma o åt middag med familjen o busade med lilla Cassie. Sen körde syrran mig till Sanna, vi spelade kort o förfestade. Hihi.. Sanna var ju lagom på G redan hemma o när vi kommer till Karaoke-baren är det fullt med folk där. Så många bekanta också som inte brukar vara där. Fast det fanns ju en som gick mig på nerverna o nästan förstörde min kväll med sina lögner men va fan, livet går vidare! Inga bråk eller tjafs. Allt var verkligen ovanligt bra o alla var sååå glada.. och fulla.. hihi.. The perfect night! Folk gick ju vidare på efterfest men jag åkte hem o susade.
Idag ska jag till Johans krog för att Sanna uppträder.. men det kan hända att jag åker dit själv. Kul o sitta där själv.. heh.. fast det finns ju alltid bekanta där som man kan vara med.. aja..
Nu ska jag äta upp min lax o potatis och sen kolla lite på tv o tjöta i telefon.

image229
image230
Min underbara vän Sanna (och jag) -Damn, vad kul vi hade igår!

Hemskheter

Så hände detta igår kväll.. det står med i verkligen ALLA tidningar.. Det hände just här utanför oss på stora vägen.. tur att den inte kom på grannens hus iaf..

Flygplan i bilkrasch på E 45

image228

http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=400145

Och det var också tur att ingen skadades allvarligt..

Men nu till något annat..

Ska hoppa in i duschen nu, sen ska vi äta middag med familjen och efter det drar jag iväg till Sanna o så blir det karaoke-baren.. weehh..


He he.. nu har jag hittat sladden!

Eller det var ju iofs mamma som hittade sladden till kameran som jag letat efter sen jul. Den låg där den brukar ligga men det var i en annan påse så jag hade inte ens kollat det.. Så nu kommer jag kunna lägga upp bilder från jul o nyår.. eller vad som nu finns med där :)


image226
image227

Skit skoj

I tisdags kom Sanna hit o hälsade på mig. Vi spelade lite spel o skvallrade o pratade. Sen åkte jag med henne till A. Vi kollade bara på film o sen deckade jag.. he he.. Igår var jag pigg så då åkte vi till stan o spelade biljard. 3-2 till mig.. Kan inte hjälpa det, men jag är bara fööör bra.. he he.. Sen drog vi över till Rockbaren.. var inte ute så sent men kul var det. Och idag åkte vi till stan igen o käkade på en grekisk restaurang och efter det var vi på bio. Vi såg "We own the night". En bra film men jag var så trött så jag hann slumra till i några minuter :)
Nu är jag hemma igen men imorn ska jag iväg igen. Det blir karaoke-baren och på lördag ska Sanna uppträda på Johans krog. Och på söndag ska jag försöka ta en fika med Jo.

Dags att lägga sig nu..

God natt


 

image225

Hemma igen efter 2 veckor i paradiset!!

Vad kan jag säga? HATAR KALLA, TRISTA GÖTEBORG!! haha.. det var mitt första utbrott för idag när vi kom ut från flygplatsen.. ggrr..  

Har ju haft de 2 varmaste och skönaste veckorna nu.. Har smakat på massa god Thai-mat, Solat o badat på stranden och vid poolen varje dag, Varit ute på havet o besökt öarna, Snorklat, Festat två gånger, Träffat våra vänner härifrån Gbg, Besökt Fantasea (ett måste om man åker dit). Ja, en hel del mer men har faktiskt ingen lust att skriva om nått just nu.. 

Väntar bara på att söta Sanna kommer hit och efter det ska jag till A och hälsa på. Det ska bli kebab-tallrik (som jag varit sugen på i nu 3 dagar) och kolla på film.

Här kommer lite bilder, mer kommer en annan dag..

image222
image223
 
image224

Har gjort bilderna i word så dom är jätte dåliga men det får duga för nu

can my dreams come true?

Har pratat med en viss person om vissa saker.. och det kanske ar sa att antligen kan mina drommar ga i uppfyllelse. Bara jag sjalv nu vagar ta steget ut.. och att den personen ocksa gor det..

Jaja.. nu ska jag ner pa stranden.. tankte ta en promenad langs hela stranden igen och sen lapa sol..
Senare ska vi till en guldaffar som ar storre an varat hus.. hehe.. det ni! Syrran fick ett fint halsband igar,
sa jag vill nog ocksa kolla efter ett till mig..

Aja.. nu har nedrakningen borjat .. bara 3 dagar kvar tills jag sitter pa det dar satans flyget till Sverige igen..
Ingen hemlangtan alls.. bara saknar er buddies!!

RSS 2.0