Halloj

Så var det ett tag sen igen. Kan ju berätta vad jag gjort det senaste då.. som vanligt..


I fredags förra veckan jobbade jag men när jag kom hem ville jag ändå festa, hur trött jag än var. Var sugen på att gå ut. Så jag o en vän åkte mot stan och samtidigt får jag ett sms av Sanna där hon undrar om vi ska på karaokebaren. Klart vi ska. När vi kommer dit (efter en två timmars resa dit ungefär) så har ju dom kommit igång ordentligt. Men det gjorde vi också sen. Hade riktigt skoj.


Sen på lördagen skulle ju Sanna o Timo komma och hälsa på mig. Så jag och en vän gick och handlade mat och alkohol. Sen käkade vi lite innan Sanna och Timo kom. Sanna hjälpte mig att laga maten (tack, för hjälpen med grönsakerna..hihi). Och oj.. så gott det blev. Eller njae.. svaret får ni från Sannas blogg. ;) Efter att vi ätit åkte vi hem till dom. Damn, jag var lagom berusad eftersom jag började smaka på cidern innan dom ens hunnit komma hem till mig + att jag inte sovit tillräckligt. Iaf.. Vi lyssnade på musik och spelade Sanning eller konsekvens. Det var riktigt kul. Men när man var tvungen att välja konsekvens, så var det inte så att det var snälla saker men men.. Det är inget jag tänker berätta om. Det är något mellan oss fyra som var med.. hehe.. (lite nyfikna blev ni väl nu va?). Iaf.. sen flöt kvällen på och klockan var typ 3-4 på natten innan jag var hemma.

Söndagen spenderades i soffan. Sanna och Timo kom och hälsade på och hade pizza med sig. Mmm.. Det var såå välbehövligt. + 4 liter Coca Cola typ. Så kollade vi på en värdelös skräckfilm innan dom åkte. Och mer än så hände inte denna dag.


Jag har jobbat nu måndag, onsdag och idag. I tisdags var jag hos Sanna och hälsade på. Hon gjorde iordning ett par finbyxor som jag fått av henne. Tack sååå jätte mycket darling. :)


Sen så har det ju inte hänt så mycket mer.


I helgen blir det iaf fest. Vad det blir är inte bestämt än men berättar mer nästa vecka eller när jag nu kommer ha tillgång till en dator igen.


Dags för mig att avsluta här. Ska ju jobba imorn. Natti natti



Snart dags..

.. att gå till jobbet, efter en sömnlös natt. Det var ju en viss person som höll mig vaken.
Igår blev det lite jobbigt runt 00.oo tiden då Cassie vaknade och jag skulle gå in för att få henne att somna om. Gav henne välling, höll henne i handen, bad henne blunda men efter en timma var hon fortfarande vaken. Som tur var kom ju dom (syrran och Toni) hem då så att dom fick försöka istället. Men det gick ju inge bra för dom heller. hihi.. Men men..

Jag är jätte trött och ska jobba 9.3o-19.oo. Imorn jobbar jag 8.oo-16.oo. Ska bli skönt att komma hem tidigt för en gångs skull. Och så är jag ledig heeela helgen. Inga tre timmar på lördag nu. :D

Äh, det här var ett onödigt inlägg.

Hur mår ni?

Jobb o jobb o jobb o jobb...

Har jobbat nu måndag, tisdag och idag. Varje dag till 19.oo. Och det kommer jag göra imorn och på fredag också. Och känner mig redan riktigt trött. Men som tur är har tiden gått lagom snabbt trots allt.


Så festen i lördags för syrran. Det var riktigt riktigt jäkla kul. Alla kom. Vi grillade och smakade på bålen. Dom flesta blev fulla innan vi hann ta fram efterrätten (tårtan). Och festen höll på ända fram tills det började ljusna ute igen. Det var så himla kul med alla som var med, var ju många många år sen vi festade ihop. Nu var det ju många andra med också och dom är lika härliga dom med. Tack till Wiggedy och Molly för de sista timmarna :)




* Toni grillar.
* Wiggedy :)
* Jag & Molly
* Syrran och Cassie
* Finaste Manson
* Grabbarna SB


Söndagen var ju en ordentlig bakis dag. Men vi grillade och några från dagen innan kom också. Sen låg jag typ halvt som halvt medvetslös i soffan.


Nu börjar mitt hem se ut som ett hem. Så snart blir det dags att bjuda över er på middag. Kan ju inte ha fest hemma tack vare aset men jag har ju inte långt till de bästa krogarna heller så. -de som vill komma på besök, räck upp en hand!
Kan börja med det redan på lördag. Ska iofs på kalas på dagen men får se om det inte blir för sent där.


Snart är det dags att åka till Sthlm också. Då grabbarna har spelning där. Dom har en spelning nu ikväll också på Sticky men jag bestämde mig för att sitta barnvakt så syrran kunde gå. Ska jobba tidigt imorn.
Jag ser fram emot resan. Men resan dit och tillbaka är inte bestämt än och vi ska vara ett gäng på 50 pers som åker. Och dagen efter är det bröllop så det blir lite tajt där emellan. Men det är just därför jag ska med för att se till att grabbarna hinner till bröllopet också.

Anyway.. Nu måste jag duscha och sen lägga mig och sova. Jobbar 10.oo-19.oo imorn och jag kommer jobba med en tjej jag aldrig träffat innan. So, wish me good luck!


Fest ikväll

Syrran fyller ju år imorn så hon har ordnat fest för ikväll. Det kommer 14 pers.. om alla nu pallar ta sig hit. Det ska bli riktigt kul. Vi ska grilla och smaka på bål och så blir det cider för min del :) Imorn är min enda lediga dag innan det är dags att jobba två veckor i sträck. Men ska försöka åka hem tidigt imorn för att äntligen få klart lägenheten. Men finns det möjligtvis någon som har en borr att låna mig? Är desperat nu! :)

Skriver mer imorn. Ska försöka ta bilder ikväll så det blir roligare att läsa min blogg.. öh.. ;)

Så har det redan gått en vecka.

Ska uppdatera lite snabbt om vad jag gjort.


I fredags åkte jag ju hem. Smakade på lite cider med en vän. Pratade om massa gamla minnen och titta på tv.

Så jobbade jag på lördagen men bara en timme eftersom jag skulle på 10-årskalas. Köpte en fin handduk till födelsedagsbarnet och hon blev jätte glad för hon hade tydligen tjatat om att hon vill ha en egen. :) perfekt! Sen var ju hela släkten där och det var ju lika trevligt som sist. Sen bjöd vi med födelsedagsbarnet till Skara Sommarland på söndagen.


Så det blev inget festande på lördagen heller eftersom på söndagen gick vi upp kl 7. Var på Skara sommarland runt 11-tiden. Det första vi gjorde var att vi käkade hamburgertallrik. Sen gick vi över till karusell-delen där vi åkte Gruvbanan, Kaffekopparna och Newton.. som man blev helt pisseblöt på. Sen gick vi bort till vattenstället. Precis när jag o O får på oss badkläderna börjar det regna. Men inte ska det stoppa oss. Resten av gänget var mesar och gick in på en restaurang. Jag och O plaskade runt hur länge som helst. Det var lite kallt men det är ju inte varje dag man åker dit. Och detta var ju faktiskt hennes första gång. Efter flera timmar i vattnet så bestämde vi oss för att åka Forsfärden. Den man sitter i ett bildäck. Shit, vad kul den var, tror inte jag åkt den innan trots att jag varit där hundratals gånger. Men efter det åket var det dags att ta en riktigt varm dusch. Sen slutade det regna så pojkarna åkte Go-kart. Tog år o dar innan det var deras tur men det var kul o se hur Toni bönade förbi alla. Efter det käkade vi pannkakor. Riktigt goda! Direkt därefter skulle vi åka den nya åkattraktionen, Tranan. Och det var fan riktigt äckligt. Ni kan se på Skara sommarlands hemsida hur det funkar. Men ändå åkte jag den två gånger.. hihi. Sen spelade vi lite innan det var dags att åka hem. Och barnen somnade ju gott i bilen. :) Det var en riktigt lyckad dag förutom att det regnade.

På måndagen åkte jag hem och gjorde inget speciellt. 
Men på tisdagen sen var jag med syrran på IKEA. Fick köpt en stor byrå, badrumsartiklar, blommor m.m. Äntligen börjar min lägenhet se ut som ett hem. Och nu får jag ju ha det som jag vill också. hihi.. Sen var jag bara hemma och glodde på tv.

På onsdagen jobbade jag ju. Efter det åkte jag till Erkki o Molly och hälsade på. Det var lite folk där och det var ju några som var riktigt på G men eftersom jag skulle jobba dagen efter åkte jag hem ganska snart. 

Igår jobbade jag igen. Och efter jobbet var jag och käkade på en restaurang med en vän innan det sen var dags att sova igen. 

Idag har jag varit på jobbet och nu är jag hos föräldrarna. Fast dom är ju inte hemma. Syrran, Toni, Cassie och Tonis son bor här nu under tiden föräldrarna är borta. 
Imorgon börjar jag redan kl. 9 och jobbar till tre. Och efter det blir det fest. Syrran fyller 25 år på söndag så hon har bjudit hit massa folk. Det kommer vara typ 15 pers här. Hälften av dom kommer ju festa medans dom andra som är på smällen får äta upp resterna av maten ;) hehe.. Schysst va? 

Ja, det har varit en bra vecka. Men dom två kommande veckorna kommer bli riktigt jobbiga. Kommer jobba hela veckor (5 dagar/v). Är ju van vid att jobba max 3 dagar i rad så det kommer bli kämpigt. Men sen är det ju augusti och jag är ledig nästan varje helg. Så det är det värt.  

Dags att ta en rökare innan jag ska börja bränna lite skivor tills imorn.


Äntligen helg

Passar på att uppdatera innan min buss går.


Igår var jag med Sanna o hennes mamma ute i Rannebergen. Vi skulle bada och hitta en plats där det inte var nån så det resulterade i att vi gick o gick o gick o gick o gick.. och gick lite till i skogen innan vi hittade ett ställe att doppa oss i. Efter massa promenerande i skogen var det riktigt skönt att doppa sig men det var alldeles för grunt så vi gick o gick o gick o gick tillbaka. När vi kommer till det största stället med massa folk. Där satte vi oss sen o solade lite. Och där kunde man t.o.m dyka i. Vattnet var lagom ljummet och det var riktigt skönt.

Efter det åkte jag hem, mötte upp en vän och smakade på en cider innan vi sen gick hem. Jag var helt slut men när det väl var dags att sova sen så gick det inte. Det var riktigt varmt och jag kunde bara inte somna. Men till slut när det var 3 timmar kvar innan jag skulle upp somnade jag.

Idag på jobbet har jag varit riktigt seg. Fick ett jäkligt jobbigt samtal vilket gjorde mig till ett virr varr resten av dagen. Men som tur var löste sig allt. Och berättar mer om det en annan gång.

Nu ska jag åka hem, ta en skön dusch och njuta av en cider. Skulle ut idag egentligen men jag är helt slut. Fast imorn däremot så ska jag ut med Sanna o hennes mamma till Johans krog.


Ha en bra helg. Kram


Det gick ju bra

Igår kom ju syrran hit med hela gänget + Tonis moster, hennes man o deras son. Så det fanns ju inga sängplatser över så jag bestämde mig för att åka hem. Var hemma ganska sent så jag hann bara duscha, kolla lite på tv och sen sova. Men vad konstigt det var att sova ensam. Jag bråkade om täcket med mig själv.. hehe. Men annars var det himla skönt o vara för sig själv. Så nu kommer jag vara hemma ganska mycket. Ska ta mitt pick o pack härifrån (mina föräldrars hus) ikväll och flytta till lägenheten. :)

Nu måste jag iväg till jobbet. Har ingen dator hemma i lägenheten så jag kommer väl inte uppdatera så mycket. Så jag önskar er redan en god helg.

RSS 2.0