Gomorron!

Någon som är vaken med tuppen idag? Knappast! ;)

Idag ska jag jobba till 15.oo och efter det ska vi direkt åka till lägenheten. Känns så himla bra! Ska äntligen flytta! Har fortfarande inte fattat det men det gör jag väl först sen när jag kommer hem från Finland och inte ska komma hit utan åka till lägenheten.

Igår var det inventering på jobbet. Var där lite innan sju. Och vi var precis klara innan det var dags att öppna. Jag kom hem, lade mig o kollade på tv men somnade nästan direkt.
Vaknade kl. 14 och tog en dusch. Tillbaka till jobbet kl. tre. Och jobbade till 19.
När jag kom hem hade Kim lagat mat :) Det var schnitzel och pommes.. Och massa fett. Men orkade inte laga något eget så det fick bli det. hihi..

Kollade finalen på Let´s dance. Tyckte att Laila borde vunnit men Magnus hade ju blivit riktigt duktig och kämpat varje dag med svettet rinnande.. :)

Dags för frukost. Senare kommer bilder från lägenheten! :D gissar på att ni är nyfikna.

trött

Imorse gick jag upp kl. 9.3o för att jag skulle vara barnvakt åt Cassie så länge mor min var hos frisören. Sen var det dags att jobba kl. 13.oo. Dom hade kommit igång bra med inventeringen och lagret blev klart. (tur det, för det är det sista jag hade velat göra). Sen så jobbade jag på som vanligt men så var jag inte ute ur butiken förrän 2o.oo. Slutar egentligen 19.oo men var tvungen att ordna en hel del.

Imorn ska jag upp kl. 5.3o för att vi börjar kl.6.3o. Ska bli klara med inventeringen innan kl. 10 för då öppnar vi. Sen slutar jag kl. 10 men börjar igen kl. 16.oo och jobbar i tre timmar. Shit, vilka tider man har. Men så är det ibland.

Men hur intressant var detta för er då? hehe..

Nu är jag jätte trött. Men om en vecka drar jag till Finland!! Till det bästa stället på hela jorden.. Levi! Ser fram emot en riktig semester. I hela 8 dagar ska jag vara borta. :)

Nu måste jag äta något litet, duscha o sen decka i sängen..

Update

Ja nu var man tillbaka till verkligheten.

Kryssningen:

Jag, Anne, Kim o M åkte från Gbg runt 11-tiden på lördag förmiddag. Stannade till bara en gång och var i Sthlm, Värtahamnen runt 18-tiden. Satte oss i baren tills det var dags för insläpp. Väl i hytten, springer vi nästan en o en till Taxfreen för att köpa något att dricka. Det blev två päron cider, Koskenkorva, Bacardi Razz, Captain Morgan rum, Fanta, en limpa cigaretter, godis m.m. Och det var det enda jag betalade på hela kvällen. För jag var ju smart nog o tog med mig grogg i flaska.. hehe. Jag tog en dusch o sen var det ju dags för EMD som Anne så gärna ville se på. Men jag var tvungen att lämna Kim i hytten för att han var för full.. (kl. 23.oo) ;) Var med Anne vid scenen, det var ju härlig stämning o fick ju dansat lite. Efter det skulle jag ner till hytten för att kolla till Kim. Han låg o sov. Så jag tänkte leta upp Anne igen men hon var borta. Så jag gick o lade mig efter en stunds letande (2h typ). Jag somnade men vaknade när Anne o M kom tillbaka. Likaså Kim (kl.6 på morgonen). Men jag var så trött så jag sov medans resten gick ut. 
Vaknade ganska sent på söndagen. Tog en dusch och hela gänget gick o käkade en äcklig buffé.. ;) Och efter det satte vi oss i baren där det var live-show. Satt där tills det var dags att gå till hytten o packa ihop. Och helt plötsligt hade vi hällt i oss en massa groggar. Vi var lagom på G när vi skulle av båten. Och festen fortsatte i bilen. :) Men somnade lite innan vi var hemma. Det var riktigt med snöstorm så resan hem var lagom seg. 

På måndagen vaknade jag o Kim runt 14-tiden. Fortfarande lulliga men också ganska dåliga.. hehe. Käkade McD mat och låg i sängen resten av dagen/kvällen. 
Igår kände vi oss bättre iaf. Vaknade redan kl. 9 o hela dagen satt vi mest hemma, lekte med Cassie, tog en promenad o kollade på film. 

Idag var det dags att gå upp kl. 7 för att jobba. Och det gick ju bra på jobbet. Nu märker man när det är löning igen ;) Så imorn och på fredag är det inventering...ggrr.. Och så jobbar jag hela lördagen o söndagen. 

På lördag ska vi ändå få nycklarna till lägenheten! :)

Och nu måste jag sticka för jag, mor, syrran och Cassie ska gå o handla på ICA Maxi i Kungälv. Måste ju ha en dammsugare. Och nu är det billigt. 299:-  

Flytt och kryssning

Vad har hänt sen sist? Jo..
Jag har ju jobbat onsdag o torsdag.
Igår var vi hos Bisse o kollade på ishockey. Och sen hyrde vi en film "Kärlek på menyn". Det var inget för Kim men jag tyckte den var helt okej. Och så kom mina föräldrar hem. Shit, vad bruna dom är! hehe..

Dom ringde om lägenheten också. Vi får flytta in nästa helg. Så jäääkla härligt! Men jag jobbar ju såklart hela helgen då. Men det ska inte stoppa mig från att städa hela lägenheten o flytta in. :)

Och imorn är det dags att åka till Sthlm, för vi ska på kryssning. Ser fram emot det jätte mycket. Första helgen sen jag började jobba som jag är ledig. :)

Sen så har det inte hänt så mycket mer. Allt flyter på som vanligt.. men som sagt, om en vecka bor vi i våran lilla lägenheten!

Foton

Jag har typ miljoner foton som jag äntligen fick ordnat i album. Men oj vilka minnen som dök upp när man kollade på bilderna, allt från 1996 t.o.m 2005. :)



Nu ska jag titta på tv

Städat

Gick upp kl 10 imorse o sen dess har jag städat hela huset. Och nu är jag klar. Tur att lägenheten är mindre för det här är riktigt jobbigt.. hehe..

Här är allt jag köpte igår.. Vill bara flytta nu o möblera i lägenheten.



Nu fattas bara möbler och lite köksgrejer. :)

Vad ska jag hitta på nu då? Det är jätte fint o soligt ute men det blåser ju så himla kallt. Tror nog att jag ska ta en lång promenad. Jag o Kim pratar inte med varann just nu för att vi gnabbades lite tidigare, så det är som att vi leker "tysta leken". Hehe.. Men det är inget allvarligt. ;)

Jo, men det glömde jag ju nästan nämna. Dom ringde från The Studio igår. Så på måndag (23:e) ska jag o Kim dit. Vi ska bli stylade och fotograferade. Tänk att få fina kort som vi kan så stolt hänga upp i lägenheten sen. :)

Aja.. skriver väl mer senare..

Denna dag

Ansiktsbehandlingen var en riktig pina idag. Hade lite emilier på ögonlocken som hon petade i med en nål innan hon tryckte bort de. Ggrr.. Och eftersom jag spände mig genom hela proceduren pga smärtan så höll jag på att svimma när jag satte mig upp. Men det var riktigt skönt att det var över trots att jag är riktigt öm nu efteråt.

Sen när jag kom hem gick jag till affären och handlade mat och till jobbet för att köpa allt jag lagt undan. Det var ju tur att det var 40% rea på hela köpet + att jag får 20% personalrabatt så allt blev ju mer än hälften så billigt. :D

Efter det har jag packat lite grejer som jag hade i mitt gamla rum på övervåningen, det blev en del gamla prydnadssaker som jag sparat sen jag var liten. Men det är ju inget man får ta fram i lägenheten. Men det kanske är lika bra för så snygga grejer är det ju inte. ;)

Nu ska vi se på en film. Trots att det ser ut som fan här hemma. Har ju inte städat på flera dagar, men tar det imorn.


Ha en bra kväll o god natt


Igår

På jobbet samlade jag ihop lite grejer som jag vill köpa till lägenheten så Kim kom innan jag slutade. Så nu har jag två stora kassar med gardiner, handdukar och små grejer som väntar på mig där. :) Efter stängning gick vi till ICA o ordnade ICA kort till oss.. hihi.. Och på kvällen packade jag ner alla mina saker från rummet, det blev två flyttkartonger :) Men det var mycket som fick slängas också kan jag lova. Längtar sååå till flytten!
Vi lagade en god middag. Och istället för att kolla på film, kollade vi på alla serier som gick. Senare kom M o D hit för att M ville basta. Och det är ju klart att han skulle få göra det. :)

Nu försöker jag ringa till Expilo.. där jag ska på ansiktsbehandling. Men det har varit upptaget i en halvtimme nu. Är inte 100% säker på om jag hade tiden kl 13 idag. Men får jag inte tag på dom så får det helt enkelt bli så att jag kommer dit kl. 13.

Nu är det dags att äta frukost o göra iordning sig innan jag drar iväg.

Vad ska ni göra idag?

Busig

Nu är jag himla busig. Är nämligen på jobbet. Men det är inga kunder inne nu så. Men det finns en kollega här som brukar vara inne på msn så det jämnar ut sig. :)

Vad har jag gjort sen jag skrev sist?
Jo, i torsdags då så smakade jag lite på vin men vi gick o lade oss ganska tidigt ändå eftersom Kim skulle vara på jobbet kl. 10 på fredagen. Och det hade gått riktigt bra för honom. Han hade fått visa upp vad han kan o dom hade tyckt att han var jätte duktig. Och att han känner att han kommer att trivas där är ju ett stort plus i kanten.

Så på kvällen där så åkte vi till C o L. C fyllde år så vi köpte en maräng tårta till henne. Var hos dom ett tag men vi åkte hem innan 12.

I går jobbade jag. Åh.. vilken seg dag men det gick ju bra ändå. Och efter jobbet kom syrran, Toni o Cassie hem till oss. Vi beställde pizza o sen var det ju dags för Melodifestivalen. Det var väl en okej låt som vann. Och efter det kollade vi på "Tillbaka till kärleken" men alla somnade en o en så kl. 1 var jag redan i drömmarnas värld. :)

Och nu står jag här. Efter jobbet ska jag hem o laga en god middag till oss, ska kolla på film o tänkte basta sen också. Hoppas bara Kim är med på det också. ;)

Och imorn ska jag på ansiktsbehandling. Mmm.. ska bli så gött.


Nä nu måste jag sluta.. fast det har inte varit en enda kund här sen jag började skriva så.. seeegt!


Leeedig imorn

Åh.. idag var det en perfekt dag för mig på jobbet. Jag fick tillbringa nästan hela tiden inne på lagret för att fixa allt iordning till inventeringen som kommer i slutet av månaden.

Och nu efter jobbet har vi ätit lite gott, kollat på "The love Guru".. hmm.. jag gillar inte sånna överdrivna komedier men efter några glas vin var den okej. Fick skratta iaf. Och inte nog med det. Min älskling masserade mina fötter (en liten stund iaf). Men det var ju bara för att jag masserade hans först. Han var helt enkelt tvungen.. hihi..

OCH.. så har jag nu berättat för mina föräldrar om lägenheten. Jag trodde dom skulle bli arga. Men som min far sa -Du är ju faktiskt vuxen! Shit, det skrämde mig lite grann. Jag har ju alltid varit deras lilla tös. Men jag är glad att det gick så smidigt. Känns konstigt nu att jag ska lämna huset till en lägenhet. Med Kim. Katastrof! hihi.. Skojar bara! Äntligen -kuttar jag navelsträngen! Som Kim brukar säga. Nu ska jag för en gångs skull lära mig leva med räkningar, köpa egen mat, ha det knapert och att jag också måste söka till Hemtex i stan o höra om dom vill ha någon som kan jobba lite då o då.

Som min chef sa (Hon är en bra vän och vet allt om mig o Kim) -Känns det inte nästan som att det var ödet? Du ville allt detta. Men det funkade inte förut. Och nu plötsligt faller alla bitar på sin plats på bara nån vecka?
Kan det vara så? Att det blir som jag hoppats på (förutom att det fortfarande är så att det är jag som städar o tvättar.. MEN det är också för att jag gör ju på mitt sätt o tyvärr.. hur mycket han än försöker så är det bättre att jag gör det). hehe..

Det jag är mest rädd för är att en dag kommer ni få säga till mig - Vad var det jag sa?! 
Men det viktigaste för mig är hur mina föräldrar tar detta. Far min lät lite besviken för att jag inte sagt något direkt. Men jag sa det, att jag var rädd. Han förstod inte varför. Men om den dagen kommer då jag sitter där själv så kanske jag tar upp det o då förstår han varför jag var så rädd.

Jag har gått emot allas åsikter om Kim. Visst, han är inte världens finaste eller snällaste kille. Men jag trivs med honom. Vi gnabbas hela tiden. Det gör livet värt att leva säger jag bara! Äntligen har man någon som säger emot. Haha. Sen också att jag behöver kämpa för oss. Jag tänker inte ens försöka få er att tycka om honom. Jag tänker inte ens be er om sympati om något skulle hända. Jag har gett mig in på detta utan er och kommer fixa detta.

Jag är så glad nu. Jag har äntligen gjort något utan mina föräldrars godkännande. Jag skrev ju på kontraktet till lägenheten. Sen att Kim är här är inte så farligt. Dom känner honom nästan bättre än vad jag känner honom.

Nu börjar jag lixom känna av att jag måste ta ansvar.

Jag har ju kryssningen nu den 21:a att se fram emot. (Pga pengar borde jag hoppa över den men jag har lovat Anne). Sen så ska jag ju till Levi den 3:e april. Som min far sa -Men då kanske du borde hoppa över resan! Jag svarade med en lite ledsen röst -Men pappa, det är ju mitt paradis! Så skrattade han och sa att det är ju för fasiken klart att vi åker dit. Det är jag så himla glad för. Att han vet hur mycket jag älskar Levi och att få åka dit med dom är verkligen en dröm.

Dags att avsluta. Ska ... tänkte ta det igen.. "hoppa in i duschen o sova sen" Men så är det..

En låt innan jag slutar

Den påminner om mina ensammaste tider jag någonsin haft.. När jag gömde mig i min fars kontor med vodka flaskor.  Hade ingen som brydde sig. Bara mina kusiner (dom var de enda) i Finland. Och dom räddade mig.
Men idag är jag glad att jag har mina nära o kära! Hade aldrig klarat mig utan er! = Sanna, Anne, Kim, Syrran, Mina föräldrar, Jo..



trött

Idag var det en bra dag på jobbet. Tiden gick fort då jag fick fixa o dona inne på lagret. Kände idag att jag är riktigt glad för mitt jobb. Jag trivs så himla bra. Det är många som inte kan se mitt jobb som ett drömjobb men det skiter jag i. Jag är iaf riktigt nöjd!  Mina arbetskamrater + chefen är som goda vänner, att träffa nya människor och kunna hjälpa dom känns himla bra och att det är inredningsgrejer jag sysslar med är ju ett himla stort + i kanten. :)

Ikväll har jag ju bara kollat på tv. Semestersvenskar, Grey´s Anatomy och Dirty Sexy money. Thank god for wednesdays.

Nä, har inget vettigt att skriva så som jag alltid avslutar mina inlägg.. dags att hoppa in i duschen o sen lägga sig.

Natti natti

Nu gäller det

Sådär.. Vad har jag gjort sen jag skrev sist.

I fredags var jag på jobbet till 19. Och efter det kände jag för att gå ut. Så jag hoppade in i duschen, tog bussen till stan o mötte Sanna. Vi åkte sen till karaoke-baren. Hade det jätte trevligt. Sen kom Anne också. Jag hade det riktigt skoj.
I lördags jobbade jag tre timmar och efter det bestämde jag mig för att åka till Sanna då hon ändå var själv hemma. Vi kollade på Andra chansen, youtube-klipp o dansade som tokar. Hade så himla trevligt o släppte loss ordentligt. -Gummistövlarna kom fram också! he he..
söndag morgon vaknar jag av att Kim kommer. :) Han är här redan 9.30.. Men jag kommer ändå upp. Vi käkar lite innan vi sen åker till stan för att kolla på en lägenhet i Majorna. Jag fastnade för den direkt. Trots att det var lite litet så tror jag nog att jag kommer trivas. Det fanns ju trots allt ett badkar! ;) Så vi skrev på kontraktet o nu väntar vi på att det ska gå igenom så att vi kan flytta den 1:a April.
Jag är sååå glad! Detta var ju inte speciellt planerat (mina föräldrar vet ingenting än heller.. oops) men det känns bra nu när Kim också fått ett riktigt bra jobb.
Sen så på måndagen var Kim iväg på sitt jobb så jag åkte till Jo o hälsade på. Oj.. vad hennes son har vuxit. Nu vågade man ju leka med honom.. hihi.. Och Jo´s syster hade fått en söt liten Maja också. :) Det var kul o se dom igen o jag ska försöka hälsa på oftare nu.. På kvällen när jag kom hem skulle jag med Babe på bio men så fick jag ett samtal från chefen att hon var sjuk. Så jag fick tyvärr hoppa över bion o lägga mig istället.
imorse var jag på jobbet kl 9. Slutade halv fem o sen åkte jag, syrran, Cassie o Kim till IKEA. Gick där i flera timmar men jag kom hem med bara doftljus. Vi hade lite svårt att komma överens o bestämde också att det kanske är bäst att handla allt sen när flytten närmar sig. :)
Nu är jag helt slut. Vill bara hoppa i säng o sova. Tur att jag inte jobbar förrän kl. 13.oo imorn. Äntligen lite sovmorgon för hela helgen o tills nu har jag inte sovit mycket.

Hur har ni det?

tröttis

Gissa om jag fick någon sömn inatt?
Syrran o Toni kom hem runt 2-tiden. Cassie hade inte vaknat en enda gång. Sen var det dags att sova. Men såklart gick det inte. Det var varmt, Toni snarkade som faen och Cassie pratade i sömnen. Men på något sätt så lyckades jag somna in lite då o då. Sen gick dom ju upp runt 7-8-tiden imorse. Det var sånt jäkla kackel men jag var så övertrött så jag (för första gången i hela mitt liv) sov nån timma till trots allt oväsen.
Sen körde dom mig till jobbet o jag var riktigt trött. Men dagen gick ganska fort ändå. Det var ju tur det. Tyvärr hann jag inte ens göra hälften av det jag skulle så imorn kommer nog chefen ha fixat allt o jag kommer inte ha nått att göra.
Sen jag kom hem från jobbet har jag bara lagat mat, städat och kollat på tv. Jag borde hoppa in i duschen nu o sen lägga mig. Men jag vet att så fort jag lägger huvet på kudden, ja.. då är man ju så övertrött att man kollar på tv halva natten. he he.. Vilka problem man har. :) Tur att jag bara jobbar tre timmar på lördag och är sen ledig söndag, måndag och tisdag. Undrar vad man ska ta o hitta på då?

God natt gott folk..

life is too short to forget about your dreams

Barnvakt

Nu sitter jag här hos syrran o Toni. Tonis band har haft en spelning på Sticky Fingers idag så jag tänkte vara lite snäll o stanna här. Jag lagade mat förut och kollade på Grey´s anatomy. Sen har jag bara städat och suttit här. Lillan sover som en stock. Men det är ju bara bra det. :)

Idag har jag varit riktigt trött. Trodde först att jag åkt på en förkylning men jag har nog fel. Bara allmänt trött.

Har inget vettigt att skriva heller förutom att -Nu längtar jag som fan till kryssningen den 21 mars :)

Sov gott.

oj oj oj ojdå..

Damn, vad kul det var igår.
Jag och Anne var i stan runt 12-tiden. Vi var på Berså. Vi beställde cider o drinkar. Satte oss i soffan o tittade på folk som stod o dansade. Till slut ställde jag mig på bordet och dansade.. hehe.. Träffade på en gammal bekant. Det var riktigt kul hela kvällen. Men helt plötsligt skulle dom stänga. Det ville vi ju inte. Så vi var sist ut.. hihi. Sen gick vi till ett ställe och käkade Kebab.. mm.. Det gjorde susen. Så tog Anne vagnen hem o jag gick mot busshållplatsen. Det var en timme kvar tills bussen skulle gå o jag orkade ju inte vänta så jag beställde en taxi. Fick en trevlig chaufför. Och så var klockan 5 på morgonen när jag var hemma o jag somnade direkt.  - Tack Anne för en grymt bra kväll.



Idag vaknade jag först kl. 15. Upp o göra iordning mig o sen kom J & J o plockade upp mig o vi åkte till syrran o Toni. Grattis grabben! Nu är det bara ett år kvar till 30.  ;) Toni hade gjort smörgåstårta och den var ju lika god som vanligt. Sen spelade jag, Toni o J Buzz. Jag vann två gånger men sen förlorade jag i sista spelet. Men skyller på att dom snattade mina poäng från mig så jag hade ingen chans.. Skulle kolla på Desperata hemmafruar. Men trodde det var repris så jag åkte med J & J hem. Men som sen syrran berättade var det inte alls repris. Så nu missade jag det men får väl kolla på reprisen på söndag.. hehe.. 
När jag kom hem gick jag till ICA o hyrde PS. I love you. Mmm.. Vad bra den var. Tårarna sprutade. Tänk om något sånt skulle hända. Att man förlorar någon nära och man sen får brev av denne i ett år framåt. Jiiises.. Se den, om ni inte gjort det än! 

Nu är det väl dags att lägga sig, för imorn ska jag jobba. God natt

 

Party party

Nu har jag varit hos Anne i några timmar.
Hon är i sovrummet o lägger barnen medans jag sitter här.
Jag fick för mig att gå ut ikväll. Skickade sms till Anne o hon var med på det. Så om ett tag ska vi gå ut. Det blir Berså. Jag gillar det stället. Stilrent.. men för det första.. öppet på måndagar. :)
Jag har redan hunnit smaka på två stark cider och lite vin. Är så på G. Hoppas man hittar något ragg.. haha.. Nädå.. Huvudsaken är ju att jag kommer ut på stan. Har ju inte varit ute på år o dar.

Imorn är det Tonis födelsedag. (syrrans kille). Så det ska bli gött med tårta m.m. Hoppas jag inte är för bakis. ;)

Dags att ta en cigg nu iaf.

Igår

Glömde lägga in bilden igår innan jag skulle till jobbet.
Jag tänkte testa om jag klarar av att göra en Dagens outfit varje dag.
(göra som alla andra bloggare menar jag). hehe..


bored

Åh.. uttråkad.. här kommer nån slags utmaning man kör med på bloggar.

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!Lycka till!


1. Vad heter du? Tanja

2. Ett ord på 4 bokstäver? Tack

3. Flicknamn? Tarja

4. Pojknamn? Tomas

5. Yrke? Tågvärd

6. Färg? Turkosa

7. Klädesplagg? Tröja

8. Mat? Tacos

9. Sak i badrummet? Tandkräm

10.Plats/stad? Toronto

11. Orsak att vara sen?  Trafikstockning 

12. Något man skriker? -Titta!!

13. Film? Titanic

14. Något man dricker?  Te

15. Band? Thin Lizzy 

16. Djur? Tiger

17. Gatunamn? Titteridammsvägen (haha..) 

18. Bil? Toyota

19. Sång? Together 

20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Tango


hatar..

Jag hatar Facebook. Varför ska man ens vara medlem där? Man bara snokar runt o sen mår man illa. Får ju skylla mig själv men jag vill ju bara veta sanningen. Visst fick jag veta mer än jag behövde så att säga. GGrrr.. *spyr*

Och nu har det istället börjat snöa! Jäkla skit väder.

Och varför ska jag ha ett jobb för? Förut kunde jag bara ta mitt pick o pack o dra iväg. Men nu kan man inte göra något. Förutom att vänta till den 21:a mars då vi ska på kryssning. Men innan dess då? När jag känner mig såhär så vill jag bara dra. Kanske jag borde boka resan till slutet av maj så jag har något annat att tänka på. Jag tänker fan dra utomlands då om jag så måste åka själv. För den här skiten behöver jag en liten paus ifrån.

Men vart ska jag åka? Här är några alternativ:

o Grekland - Athen eller Kreta
o Mallorca - Alcudia (varit där)
o Turkiet - Alanya (varit där också)

Eller finns det några andra ställen i Europa man kan åka till? Jag vill ju inte betala en förmögenhet för resan. Det billigaste skulle ju vara Turkiet men jag har ju inte varit i Grekland än. Vadå beslutsångest! Kanske bäst att ta en sista minuten sen och boka den billigaste, vart man än hamnar. hehe..

Men jag orkar fan inte sitta här mer, inte heller åka nånstans så vad fan ska jag ta mig till? Vill ju inte gömma mig under täcket o sova bort hela dagen heller för då vänder jag ju bara på dygnet och det vill man ju inte.

Vadå problem med sig själv? ha ha..

Regn

Idag är jag ledig. Och såklart ska det regna ute. Jag som ville hitta på något. Men jag vet inte ens vad jag skulle gjort så det är väl skit samma egentligen.
Inatt hade jag massa konstiga drömmar. Vad betyder det egentligen när man försöker låsa en dörr men det går inte? Och så var det ett ex med som helt plötsligt var en kompis pojkvän. Hmm.. aja.. allt går ju inte att berätta då det var riktigt konstiga drömmar.
Nä, jag får väl helt enkelt tvätta resten av tvätten som finns kvar. Sen måste jag gå o köpa cigg också. Men efter det då? Vi får väl se.

Söndag

Idag har jag varit på jobbet. Och efter det har jag bara städat här hemma. Nu är det rent o fint igen, tänt massa värmeljus o lagat mat. (Korvstroganoff med ris.. mmm..). Nu ska jag kolla på Gossip girl o resten av serierna som kommer. Tråkigt när man inte har någon här nu att mysa med. Saknar det sååå mycket! Men men..

Skriver väl mer senare


RSS 2.0