Rocksystrar

Det är ju en riktigt härlig film.

Den börjar nu på Tv4.

Hoppas jag kommer vara lika pigg o galen i den åldern ;)


Såhär kan man också göra..

Eftersom kanalerna 1:an och 2:an inte funkar i vardagsrummet så flyttade jag ut min tv i hallen så att jag kan kolla på Melodifestivalen. Vill ju inte sitta inne på rummet när man kan sitta i vardagsrummet :) haha.. Smart va?



ps: kolla in designen på Sannas blogg som jag gjorde till henne idag (inte helt klar). hihi..

Tack

Oj.. vad glad jag blir. Har fått så fina komplimanger om mitt nyklippta hår. Man tackar så hjärtligt! :)

Ja, igår efter frisöre, kollade jag på Eagle Eye. En riktigt bra film. Sen kom syrran, Toni o Cassie. Jag lagade middag till oss. Senare kom Erkki med sin sååå fina Rottweiler. (älskar rottisar). Pojkarna festade till lite i bastun medans jag o syrran kollade på Let´s dance och mumsade i oss chips och dipp, godis och saft (fy!!). Sen var klockan 1.oo och Erkki åkte vidare medans vi andra gick o lade oss. MEN då var jag så övertrött att jag låg vaken till 4 på natten/morgonen. Grr..
Och idag fick jag gå upp kl. 8.3o för jag började kl. 9.oo. Som tur var så var chefen där i nån timma på morgonen och sen kom en annan senare på eftermiddagen. Så dagen gick lagom snabbt.
Nu tänkte jag äta upp resten av köttet och salladen som blev kvar från igår och kolla på film.

Vad ska ni göra ikväll, det är ju trots allt lördag!

Kortklippt

Så har man varit hos frisören. Färgat håret och klippt sig. Det blev inte så kort som jag hade tänkt mig. Man är ju en fegis. Är väldigt nöjd trots att luggen är för kort. Men det ordnar jag ju med ett hårspänne. Och vips så känner man sig som en ny människa.


Vad tycker ni?

sovit gott?

Det har jag iaf gjort. Trots att min telefon ringde kl. 4 inatt. Vet inte vem det var så jag låg vaken en stund och funderade. :)

Och nu är det bara en timma kvar tills håret ryker.. inte för att jag tror att jag vågar klippa det så kort. Skulle väl se så löjlig ut i kort. Men men.. Vi får se hur det kommer sluta.

Nu måste jag iaf göra iordning mig.

Wish me good luck..

She´s a little runaway

Denna kom på radion precis. Refrängen passar ju bra. :)



Radio 107.5 partycruise 21 mars 2009

Så var det bokat och klart! :)

Jag kunde inte vänta längre utan bokade biljetterna direkt efter att ha pratat med Anne idag.


Hon är nog gladast av oss ändå, eftersom hon får se sina killar i EMD live. hehe.. Jag åker mest pga de 3 F:n.. 
friheten, festandet och flummandet.. ha ha.. nädå.

Damn, vad jag har mycket planerat framöver. Hoppas bara alla resor blir bra också. :)



ps: inga idéer har ni lämnat på vilken frisyr jag ska välja. Kommer ha världens beslutsångest imorn. :S

Mat i kylen

Den senaste tiden har det bara funnits smör, ägg och soppa i kylskåpet. Nu var det dags att köpa lite mat. Men det blev inget speciellt. Skivad kalkon (det bästa till mackor), makrill i tomatsås (det bästa till knäckebröd), grönsaker, frukter, fläskfilé, potatis, mjölk och det bästa av allt.. stroganoff. Har varit så himla sugen på korvstroganoff så det ska jag göra imorn :)

Idag på jobbet gick det bra. Fast jag hade så mycket uppgifter så jag sprang runt o gjorde det ena och det andra. Sen skulle jag göra en beställning av varor.. daahh.. det stod bara still i huvet på mig så det tog över en halvtimme och jag var inte ute förrän 20 över 7.

Och så är det snart dags att boka biljetterna till kryssningen den 21:a mars som jag ska på med Anne :)



Nu ska jag äta knäcke med makrill.. mmm..

Jag kan..

.. göra smoothies. hihi.. Fast om det var så gott som jag förväntat mig vet jag inte. Jag hade köpt färdiga påsar med frukter och naturell yoghurt. Gjorde som man ska men hallon är nog inte min grej. Imorn blir det banan smoothies istället. hihi.. Nu är man som alla andra!

På jobbet gick det iaf bra. Var lite slö i kroppen men efter en pizza på lunchen mådde jag bättre. ;) Sen när jag kom hem satte jag mig framför tv:n o har suttit där sen dess. Det var ju Semestersvenskar, Greys Anatomy och Dirty Sexy Money som gällde. Och nu lyckades jag sätta igång tvättmaskinen iaf. Hade ju inte haft kläder tills imorn annars. :) Att man kan vara så slarvig med det.

Och jo.. På fredag ska jag klippa mig och färga håret.. iiihh.. Har funderat på att klippa kort. Men om jag vågar det är frågan. Jag vill klippa till en snygg frisyr som man kan fixa o dona med. Men jag vet ju inte om jag passar i kort hår. Och vilken färg ska det vara då? Kanske borde sola solarium så man blir lite brun så jag kanske kan välja en ljus färg. Här är lite ideér och kom gärna med förslag.



Hehe.. märkte nu att tre av dom är ju ganska lika.

Tillbaka till verkligheten

Om en timme ska jag jobba. Känns som en evighet sen sist (jobbade senast i lördags).

Igår låg jag i sängen hela dagen. Jag drack inte mycket vin i måndags men på något sätt blev jag riktigt dålig igår ändå. Jag kunde inte äta något och det enda jag kunde hålla inne var saften. Hihi.. Varför lär man sig inte av sina misstag?

Igår skulle ju jag åkt till Sanna också. Förlåt gumman.. Jag hoppas verkligen vi kan ta det en annan dag. Kanske på fredag? Då är jag ledig. Sen så jobbar jag ju både lördag och söndag.

Nä, nu måste jag fixa det sista innan det är dags att gå..

en låt

Trodde inte att Mando diao hade bra låtar men så har jag hört den här på radion så många ggr nu. Underbar!!!


varför?

Varför ska jag bli så påverkad av mina drömmar?
Varför kan jag inte låta bli vinet?
Varför kan jag inte sova nu och vara pigg imorn?

datum??

Jag kom på en sak.
Jag har inte varit nära någon av det motsatta könet på 6 veckor. Hihi.. Visst har jag klarat mig längre än så förut. Men just nu känns det som en evighet. Inte för att jag har haft behov av det. Jag har vant mig vid att vara ensam. Men det känns så konstigt när man tänker efter. Ena stunden har man någon bredvid sig dygnet runt (det finns ju inget bättre) och helt plötsligt kommer man på att det var länge sen man hade någon bredvid sig. Och nu kom jag att tänka på vad Sanna sa när hon var här i lördags. När hon skulle lägga sig sa hon att -det ska bli konstigt att sova utan Timo inatt.
Och nu blev jag avundsjuk. Alla mina vänner har sina män. Jag har ingen singel kompis kvar. Alla har sina respektive, bor ihop med mannen och vissa har t.o.m barn. Jag är den enda singeln nu. Ha ha.. Men jag försöker se det som något positivt. Jag har chansen att resa och göra något jag verkligen vill. Ingen som stoppar mig nu. (Hoppas det finns någon där nu som är avundsjuk på mig..) hihi..

Det var bara det jag ville säga.. snart är det dags att sova. För imorn ska jag till Sanna.

PS: Komiskt.. fick just ett sms från Kim.. lite kontakt med det motsatta könet fick jag.. men det är ju inge närkontakt tyvärr.


Rent och fint

Nu har jag städat här hemma igen. Tvättat har jag gjort också. Och nu tände jag lite levande ljus överallt och tagit ett glas vin. Mmm.. Det enda som fattas är någon att kramas med i soffan. hihi.. Det kanske blev för mycket sagt i förra inlägget men jag låter det vara. Det kanske inte gör er något klokare men det känns bra att ha fått släppa ut allt.

Pratade med en vän (vet inte om jag får nämna ditt namn än) om att åka på en kryssning med Silja Line. Den 21:a Mars är det nån radio party grej där. Det hade ju inte suttit helt fel. Synd bara att jag jobbar varje lördag och måste ta ledigt då isf. Och jag som måste spara pengar till Finlandsresan. Men varför ska jag missa en sån här chans? Jag ska passa på att ha kul när jag ändå kan. Hoppas bossen går med på att jag tar ledigt då.. :)

Nu ska jag sätta mig i soffan och glo på tv.

He doesnt love me anymore

Hade en riktigt jobbig dröm inatt. Den var så verklig.

Jag var hos honom. Han tittade mig i ögonen och sa med en lugn röst att
-Jag älskar inte dig längre. Jag stod där med honom på altanen. Såg att han menade allvar. Jag grät och var helt förkrossad. Fick hålla om honom men fick ingenting tillbaka. Jag stod där länge och bara höll om honom. Tills jag till slut gick därifrån. Det var en lång och mörk väg tillbaka till tåget. Jag vände mig om flera gånger för att se om han hade ångrat sig och var efter mig. Men det var han inte. På tågresan blickade jag tillbaka på allt vi gjort. Alla minnen som jag vanligtvis inte tänker på dök upp nu. Han var så förändrad. Det var så himla verkligt.

Och nu måste jag inse att det verkligen är slut. Jag tror på att drömmen stämmer. Och det gör så himla ont. I tre år har jag känt honom. I tre år har jag älskat honom. I tre år har han älskat mig. I tre år pratade vi med varann varje dag.
Det gick en hel vecka innan jag hörde av honom (pratade senast på alla hjärtans dag och i fredags fick jag ett sms). Dum som jag var ringde jag honom i lördags. Det började bra. Men det slutade med att han berättade något som gjorde riktigt ont. Nu finns det inget att komma tillbaka till. Allt är över. Det finns inget mer mellan oss. Som om vi aldrig känt varann. Hur kan det bli så? Hur kan man bara glömma någon och gå vidare? Vi har ju varit med om så mycket, så länge.
 
Hela ens liv förändras. Man blir helt ensam. Man kan inte ringa honom längre. Man får inga sms längre. Ingen att säga god natt till längre. Det där sistnämnda är något jag saknar mest. Det finns så mycket jag saknar. Vi var väldigt olika och gjorde saker som sårade varann. Men ändå hittade vi alltid tillbaka till varann. Kärleken mellan oss var stark. Därför vi aldrig kunde släppa taget helt. Vi försökte på alla sätt. Men det kom alltid något i vägen som gjorde att vi var tvugna att vara ifrån varann.

Jag trodde på oss. Jag trodde vi skulle hålla den här gången. Det var det vi båda ville. Vi hade samma framtidsplaner. Vi ville lämna allt ont bakom oss. Men då kom andra emellan som särade på oss. Alla har en så hemsk bild av honom. Men han är en bra kille. Alla gör vi misstag. För mig var det viktigaste att han älskade mig och jag visste att han verkligen gjorde det. Han gjorde mig lycklig. Han var inte som alla andra. Han var speciell. Han har så många bra sidor som ingen annan ser. Ingen annan känner honom som jag. Det är jag så glad för. Att jag fick lära känna honom så himla bra. Synd att ingen annan ville lära känna honom. Alla ser bara honom som en dum, otrogen stockholmare. Men tror ni att det bara är han som varit elak i vårat förhållande? NEJ! Jag var riktigt elak. Jag sårade honom så många gånger. Jag kunde få honom att känna sig värdelös och obetydlig. Om jag vågade visa för er vad jag gjort så skulle ni inse att det verkligen inte var hans fel alltid. Ni skulle förstå varför det var som det var. Men ni ser ju bara det jag berättat. Jag önskar ni kunde få hans version av det hela.

Nu vet ni..


lördagen

Igår hade vi en riktigt härlig och mysig dag.
När jag kom hem från jobbet, gjorde jag iordning frukten och alla ljus. Sen kom Sanna runt 19-tiden. Vi åt pastan som jag köpt lite snabbt från Konditoriet. Och sen hoppade vi in i bastun direkt. Vi gjorde body scrub, hårinpackning och rullade i snön också.. hehe. Efter bastun testade vi fotmassagen och gottade oss med frukt. Det blev också fotscrub, ansiktsmask och nagellack. Detta tog fler atimmar och jag är riktigt nöjd. Håret doftar gott, huden är riktigt len och fötterna är mjuka.
Sen kollade vi på The Piano. Den var väldigt bra men vi var så himla trötta så jag minns inte riktigt allt.. Sen gick Sanna och lade sig men jag ville kolla på Sex and the city- the movie. Känner igen mig i så mycket i den filmen. Jag = Carrie och resten håller jag för mig själv ja..



Idag gick vi upp halv 12. Kollade på tv innan Sanna sen åkte. Jag somnade om. Men så kom syrran o Cassie och hämtade mig. Vi hämtade världens godaste kebabtallrik från Rannebergen och sen åkte vi hem till dom. Vi skulle spela Bingo lotto men vi fick inte tag på några lotter så vi kollade på tv bara.

Så är jag ledig måndag och tisdag. Vad ska jag hitta på då?

Just nu tittar jag på Oscarsgalan och gissar på att jag kommer sitta uppe hela natten och kolla på den. Så imorn sover jag väl bort hela dagen.. hehe..

Aja.. dags att sätta sig i soffan och titta på alla vackra skådisar!

Shopping, jobb och Buzz

Imorse tog jag en sväng förbi Kicks innan jag skulle till jobbet. Hittade massa kul grejer till SPA-kvällen. Sen gick det bra på jobbet också. Fick göra iordning med grejer och det blev riktigt fint. Börjar få grepp om det där nu. Man måste ju följa en viss stil för att det ska vara fint och matchande. Aja.. what ever.

Sen när jag kom hem var syrran, Toni o Cassie här. Toni hade lagat en jätte god pasta rätt. Och efter det, när lill-gumman lagt sig spelade vi Buzz. I flera timmar. Och nu är det dags att sova.

Upp tidigt imorn för att handla det sista och sen jobba. Tur att det bara är 3 timmar imorn. Och sen kommer ju Sanna hit.. öh.. vilken tid förresten? Jaja.. Det märker jag väl :)

Sleep tight..

Våta drömmar

Kollade nyss på Jimmy Kimmel Show och Matthew McConaughey var med.. *dreglar* Finns ingen som är så snygg som han. mm.. Nä, inatt kommer jag drömma våta drömmar.



PS: Finns det en kopia av honom, så presentera honom för mig!

23.10

Klockan är inte mycket men det känns som att det är dags att gå o lägga sig. Har ju inget vettigt för mig ändå. Eller borde jag ta fram dammsugaren och städa? Har ju inte dammsugit en enda gång sen mina föräldrar åkte (snart en vecka sen). Ja, men det gör jag. Nu ska det bli rent och fint här!


Skickade "hei" bilden till mor förut och skrev
-jag är inte alls avundsjuk för att ni är där i värmen och gottar er.
Vi har ju så hääärligt mycket snö. :( JAG KOMMER DIT NU!

Ett litet tips

Hela dagarna lyssnar jag på Bandit Rock. Dom spelar riktigt bra musik. Både nytt och gammalt. Ni borde lyssna på det.


Hemma-Spa på lördag

Så har man kommit hem från jobbet. Det gick hyfsat snabbt idag med. Ordnade upp mer hyllor till gardinerna. Men oj vad jobbigt det var, efter en timmas pysslande var jag tvungen att ta en paus men sen gick det bra. Och blev klar en halvtimme innan jag skulle stänga. Härligt när man har något på G hela tiden istället för att bara stå där och se dum ut.

Pratade med Sanna tidigare idag och vi bestämde oss för att ha hemma-spa här på lördag. Har så mycket planer.. hihi.. Vi ska ju basta och så ska jag köpa hårinpackning, ansiktsmasker, Bodyscrub m.m. Och så har vi ett fotbad (aldrig använt) hemma också som jag tänkte ta fram. Ja du Sanna, det kommer bli en hel del av det goda. Ska fixa något gott att äta också.


Hmm.. nu borde jag laga mat igen men har ingen lust. Grr.. Det värsta på hela dagen. Någon som vill komma och äta med mig? hihi.. Sen ska jag bara kolla på tv och sitta här. Ska ju jobba imorn också.

Hörs senare

Trött och ensam

Det var inte direkt mat jag lagade förut, det blev nudlar.. usch! Och mitt i allt fick jag en gråt-attack. Vet inte varför men det kändes bra efteråt. Det kom en tanke om att, hur tråkigt det är att laga mat till sig själv. Dagen har gått så fort så jag knappt hunnit tänka. Vilket iofs känns bara bra men ändå jobbigt för att det känns som att jag inte gjort nått vettigt eller kul på hela dagen.

Kollade iaf på Greys Anatomy. Och efter det på Dirty, Sexy, Money. Båda serierna fick mig att tänka på mycket. Tänk om man fick träffa någon som gått bort, känna personen och bara kunna prata med honom/henne. Och så önskar jag att man kunde ta bort massa hemska minnen man har. Ta bort alla känslor som gör ont. Men inget av det är möjligt. Man måste helt enkelt försöka glömma och gå vidare.

Vad är det jag försöker säga egentligen? Jag börjar bli trött så det kanske vore bäst att lägga sig i sängen och hoppas på en natt utan mardrömmar. En natt med bara goda drömmar och vakna med ett leende på läpparna. Jag önskar den dagen kommer snart.

Sov gott alla glada där ute.. och ni som känner er lite nere också.

PS: Loggade in mig på match.com förut.. men vad lönar det sig till när man inte kan betala medlemsavgiften- ggrrr..

Sangria

Oj, är jag redan hemma. :) Tiden gick så otroligt snabbt idag på jobbet. Jag fixade och donade med bäddset och helt plötsligt var det bara en halvtimme kvar. Men den där halvtimmen blev lite seg och jobbig. Hela dagen hade jag klarat mig utan dess dumma tankar, men så fort jag inte hade något att göra kom dom tillbaka. Och det snurrar massa konstiga tankar i huvet på mig nu. Men men..


Min kära mor skickade ett bildmeddelande på sig själv med ett glas Sangria idag. Åh.. vad orättvist. Dom är i Barcelona

 

och det är runt 22-25 grader varmt där. Jag som inte var ett dugg avundsjuk på dom när dom åkte för jag trodde det skulle vara kallt där. Men där fick jag! Och nu vill jag bara åka dit och njuta av värmen. Men neeej.. Jag måste ju jobba.



Idag börjar Grey´s anatomy igen så nu tänkte jag laga mat lite snabbt innan det börjar.

Mardrömmar

Inatt har jag sovit ovanligt bra MEN ändå hade jag massa mardrömmar. Har inte pratat med han den där på flera dagar och såklart började han spöka i mina drömmar inatt. Jag drömde att jag ringde till honom och såklart var det nån tjej som svarade (Malin hette hon t.o.m) och var kaxig. Sen när jag fick prata med honom var han också riktigt kaxig men sa ändå att han fortfarande älskar mig m.m.

Det här gör att hela dagen nu kommer jag gå runt och fundera på vad han har för sig och om den där drömmen stämmer. Inte för att jag borde bry mig längre, det var ju jag som gjorde slut men det är väl klart att känslor finns kvar.
Sånt här är så himla störande. För varje dag kämpar jag med att inte tänka på honom, inte ringa honom eller så. Men såklart dyker han upp i mina drömmar istället.

Jag har ju för fan gjort det här valet, varför måste det vara så svårt då? Eller egentligen hade jag väl inget annat val när han stack igen. Inte för att jag trodde att vi skulle hålla heller, visste ju att den dagen skulle komma då han försvinner igen. Vilket han så ofta gjorde. Men jag lät honom komma tillbaka. Och nu ska det inte bli så igen. Jag kan inte fortsätta med någon som sticker så fort det blir lite problem. Man måste ju kunna ta tag i sakerna och gå vidare.

Åh.. nu blev det kanske för mycket. Men var tvungen att få det ur mig.

Dags att göra sig iordning för jobbet. Skönt att slippa sitta hemma en dag till. hihi...

Ha en bra dag


vilken passande låt jag hörde på radion nu



Here I sit at Mary Ann's place
Oh baby the rain is always pouring when I'm here
Saw the lightning caught your stone
Oh maybe the angels of tomorrow will let me go

Still the crying hurts in your head
Well you're still beneath my feet
Well oh God don't seems to follow
Hear my prayers until tomorrow's settlement

Side by side with Lucy's stone
You two are forever missing colours in my home

Do you think you can forgive
I know that your life has been a burden
A living hell

Still the crying hurts in your head
Well you're still beneath my feet
Have you looked into the sky
Well oh God don't seem to mind
Will the fire burn the flower
Or the angels sing tomorrow, when I'm near

Jack and Jill vs the world

Kollade inte på Madagaskar II utan på Jack and Jill. En mysig film.

Den fick mig att fundera lite. -Man vet ju aldrig när man dör. Så varför slösa bort tiden på att sitta hemma hela dagarna och kolla på tv? Vilket jag nu har gjort i två dagar. -Jag måste hitta på något kul att göra varje dag. Det behöver inte vara något stort, utan det kan ju ibland räcka med en promenad, hälsa på vänner eller varför inte ta en fika själv ute på stan. Jag gillar att spana på andra och det är ju en utmärkt idé. Så det ska jag se till att göra innan den här veckan är slut. Dricka en varm choklad på ett mysigt café och titta på folk. hihi.. Det låter säkert jätte konstigt men jag tycker iaf att det är bättre än att sitta inne hela tiden.

Nu måste jag hoppa in i duschen för att sen är det dags att sova. Ska ju jobba imorn. Hmm.. kanske ska komma på något annorlunda som jag kan göra på jobbet imorn. ;)

Men först en härlig låt:



God natt gott folk..

changeling

Såg filmen nu. Den var riktigt bra. Rekommenderar den varmt.



Nu ska jag kolla på Madagaskar II

Levi here i come!!

Pratade med mina föräldrar precis. Dom har kommit till Spanien nu. I Luxemburg hade dom tydligen fått punka på två däck men annars hade resan gått bra än så länge. Det var varmt och skönt iaf.

Så fick jag boka mina biljetter till Levi. Den 3:e april lyfter jag och är borta i en vecka. :) Vi ska först till våran stuga eftersom dom inte har bokat några rum/stugor i Levi än. Men i vilket fall som helst så kommer jag åka dit. Jag kan ju bo hos min kusin. Om hon tillåter det. Men det gör hon nog. ;) Åh.. den här dagen kunde inte blivit bättre.

Nu fattas bara biljetter till utlandsresan i slutet av maj och till Helsinki i sommar. Men det hinner jag kolla upp senare.

Wooohooo.. Nu är jag så himla glad! Här kommer lite bilder från mina besök i Levi

En gång var jag där med Johanna och hennes far. Det var en riktigt kul resa.
Och sen så har jag ju varit där flera gånger med mina föräldrar, en gång med fars jobb m.m.




Naturgodis och film

Nu har jag suttit här alldeles för länge och inte gjort nått. Så jag har börjat tina köttfärs och ska göra spagetti o köttfärssås. Smakar på naturgodis, finns inget godare! :) Och ska nog kolla på nått av filmerna jag fått låna av Sanna. Syrran berättade idag att P.S I love you ska vara riktigt bra. Är faktiskt sugen på en riktigt romantisk komedi så man får gråta och njuta. Men det är kanske bäst att låta bli så som det är i nuläget.

Måste berätta. Jag satt ju uppe ganska sent igår och bloggade m.m. När jag helt plötsligt hör en smäll utanför. Jag blev livrädd och sprang till övervåningen där det var mörkt för att titta ut om det var någon där. Men jag såg inget. Så jag gissade på att det var altanen som knastrade pga kylan. Men efter en halvtimme hördes samma smäll igen. Sprang upp igen med min mobil i handen och tänkte ringa Securitas men jag såg ju ingen ute. Mitt hjärta dunkade 100 slag i sekunden och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Inbillade jag mig bara? Har ni nån aning om hur det är att vara ensam i ett tvåvåningshus? Jag lyckades lugna ner mig en aning och ta en dusch. Men hela tiden tänkte jag att -när jag sen är klar i duschen, kommer jag möta en inbrottstjuv i huset? Massa konstiga tankar virvlade i huvet. Lade mig i sängen, var trött men kunde inte sova. Lät tv:n vara på så jag inte lyssnar på alla ljud. Halv 6 imorse var jag fortfarande vaken så när det blev ljust ute runt 8-9-tiden vågade jag stänga av tv:n och somnade. Och sen upp kl. 10.30.

Jag hatar att vara här ensam på kvällarna. Speciellt nu vintertid när det är så mörkt. Man vet ju inte vad det kan vara för galningar ute. Vid dom här ögonblicken önskar jag att jag hade en stor o stark man som kunde skydda mig. Men jag får helt enkelt försöka klara mig själv. Hoppas jag får sova inatt för att jag ska ju jobba imorn. Men ändå ser jag inte fram emot att bo i lägenhet heller. Då kommer man mest ligga o lyssna på grannarna istället. Jag vill bo i ett hus sen också. Men visst.. säkrast är det ju såklart att ha lägenhet.. eller är det det? hehe..



Dags att laga mat..

2 & ½ TIMME

Så länge stod jag i kö för biljetterna. Tur att inte internet krashade under tiden iaf.. hihi..  Men nu har jag iaf två biljetter till konserten den 8 Aug. :) Tänkte att jag borde ju bokat fler men what a hell, huvudsaken är att vi kan gå själva. Är så glad nu! Inte varje dag man får gå på Madonnas konsert. hehe..

Så uder tiden har jag lagat mat till mig o syrran, pratat lite om semester tider och nu ser jag bara fram emot detta år. Har så mycket planeringar. Är helt uppe i varv nu. hihi..

Ska ta och kolla lite på youtube, det finns ju en hel del inslag från Madonnas konserter.



Din väntetid beräknas vara mer än 15 minuter

Ja, det har ju gått en halvtimme nu så. Står i kö på ticnets hemsida för biljetterna till Madonna konserten. Jag hoppas, hoppas att jag får tag på ett par. Jag vill så gärna gå. Men visst kan man köpa biljetter från andra ställen också men då måste man ju lägga till en hel del.



Håll tummarna för mig nu!


bilderna i headern

Tänkte berätta varför jag valt dom där fyra bilderna till headern.

Första bilden är från förra året, tror det är taget i maj då jag och Kim en dag åkte upp till sjön här med lite vin och ett metspö. Satt där på bryggan och det var riktigt mysigt. Som man ser på bilden var det riktigt fint då.

Andra bilden har jag tagit på Phi phi-öarna. Förra året var jag ju i Thailand med familjen. Den dagen åkte jag o far + några vänner på en båttur. Vi besökte lite öar och jag knäppte den här från en restaurang.

Tredje bilden är tagen i Österrike. För två år sen var mina föräldrar + två vänner till dom ute och reste med husbilarna i Europa. Jag var hemma då och ville verkligen utomlands så jag tog ett flyg till Milano där mina föräldrar plockade upp mig. Sen åkte vi mot Österrike och under resans gång fick man ju se så himla mycket fint. Det här är från en liten by nånstans i Österrike.

Fjärde bilden är tagen i Finland. Vi hade varit i Levi och var på väg till stugan som vi har där. Det var så himla fint på kvällen när solen skulle ner och den här knäppte jag när jag satt i passagerar sätet. Bra bild trots att det är taget genom fönstret.

Bilderna har jag helt enkelt valt för att de var de finaste bilderna jag tagit. För att visa att vart i världen man än varit så behöver det inte betyda att man är lycklig. För kärleken har jag fortfarande inte funnit trots alla ställen jag besökt. Kärleken är ju trots allt det bästa som finns. 

Men skulle jag få önska mig något så är det att alla borde få resa minst en gång i sitt liv, eller en gång om året. Om jag nån gång blir miljönär (ska köpa en triss.lott..hihi) så ska jag bjuda mina vänner på resor. Det är det näst bästa man kan uppleva. (Efter kärleken). Ett äventyr man aldrig glömmer borde alla få vara med om. 

Om du fick välja, vart i världen skulle du helst vilja resa?


all right

Igår var det riktigt skoj. Men idag har det varit mindre kul. Hehe.. Har haft sån huvudvärk men som tur var kom syrran hit en sväng och jag fick kebab. :) Sen somnade jag en stund igen men nu har jag bara suttit framför tv:n.

Bossen ringde idag och gav mig lite tider för de kommande veckorna och så frågade jag om det går bra att jag tar ut semester till påsken och i slutet av maj. Och det går helt utmärkt! Så nu är det dags att börja planera. :)

Och imorn måste jag upp lite innan o9 för att boka biljetterna till Madonna konserten. Undrar om jag ens lyckas. Men hoppas det, ska bjuda med Sanna. Det ska bli grymt. Har varit på Michael Jacksons konsert och nu fattas bara Madonnas och Metallicas. Jag skulle ju med José på Metallica konserten om en månad men han har gett biljetten till någon annan :( Elaking! Undrar om jag kan fixa en biljett till den ändå och gå själv eller nått. Aja.. vi får väl se hur det kommer gå imorn.

Nä, nu måste jag gå ut en sväng. Har ju bara legat på soffan idag så det är väl bäst att röra på sig lite iaf. Måste till OKQ8 och köpa cigg så det blir väl en halvtimmes promenad.. hihi..

så lycklig

Jag har underbara vänner. Sanna och Timo.

Dom har varit hos mig ikväll.
Jag lagade middag till oss. Sen spelade vi Buzz. Och efter det spelade vi ett finskt spel.
Och nu sover Dom i min säng :)  
Jag är verkligen lycklig. Önskar jag hade dom hos mig hela tiden.. hehe.. Lite desperat får man vara ;)


Tahdon uuden elämän,  vihdoinkin sen käsitän..tahdon toiseen elämään, lentää minne haluan..

Slowmotion

Det var verkligen ingen kul dag på jobbet. Tiden gick så himla sakta och det var inte många kunder. Uscha..
Vad ska jag hitta på nu då? Är ju inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. Borde laga mat men hur kul är det att laga till sig själv bara? Har massa god mat hemma nu men.. aja.. får väl bli nått enkelt..

Vad gör ni idag då? Nån som vill komma o hålla mig sällskap? hehe.. nä.. låt mig va! Orkar inte med nån egentligen alls.. ;)

Wish i was a punkrocker with flowers in my hair

God morgon!

Igår bestämde jag mig vid 19-tiden att åka till Hisingen där Sanna, Timo + J var på Souvarit. Tog en dusch, tvättade bort tårarna och det ledsna humöret. Fixade iordning mig och tog en taxi iväg.
Där hade karaoke-tävlingen redan börjat o Sanna hade redan hunnit sjunga sin första låt. Vi dansade och hade himla skoj. Och sen sjöng Sanna den underbara låten Lintu (med Anna Eriksson). Och hon vann tävlingen o gick vidare. :) Grattis gumman! Sen var det dags att åka hem och jag var inte i säng förrän kl.o2. Men inatt har jag iaf sovit. Men efter tre cider o två glas vin var jag ju helt slut också. Det är inte mycket men efter gårdagens hemskheter var det för mycket. :(

Jag ska inte vara på jobbet förrän kl. 10 och sen slutar jag kl. 15. Hoppas den här dagen går fort. Jag vill bara komma hem sen och somna på soffan till något tråkigt program.. hihi.. Vill sova bort hela dagen känns det som. Är så himla trött.

Aja.. bilder kommer sen när jag slutat jobba. Tjingeling

Die motherfucker die

Det trodde ni inte om mig, att jag kan lyssna på sån här musik..

Högsta volym och njut bara!

 

 


 

 
 



Tack vare syrrans kille Toni har jag lärt mig lite mer om BRA musik ;)

Ett svart hål

Jag har krypit ner i ett svart hål nu. Ingenting känns bra trots att allt egentligen är bättre än nånsin. Att denna dag, denna kommersiella dag ska göra en så jäkla nedstämd.

På jobbet gick det iaf bra. Bättre än förväntat men eftersom det var så himla fint väder ute så vågade ju folk gå ut ur sina hem. :) Köpte en choklad-kaka till mig o V som vi delade. Det uppskattade hon och det ska hon, för hon är den goaste arbetskamraten av alla. Tur att man har så härliga kollegor. Annars hade jag verkligen inte klarat av jobbet.

Nu sitter jag här o smakar på Baileys och lyssnar på en gammal klassiker (den spelades om och om igen 2005) Crossfade - Cold. Sanna ringde nyss och frågade om jag skulle med till Hisingen ikväll för att det är karaoke-tävling där på en finsk krog. Men det känns inte så aktuellt med tanke på hur jag känner mig och att jag ska jobba imorn.

Syrran ringde också tidigare o frågade om hon, Toni, Cassie & Jo, Rickard och deras son kunde komma hit för att kolla på film. Anledningen var ju inte för att hålla mig sällskap utan för att det finns mer utrymme här och att Jo skulle ha närmare till jobbet imorn. Nej, tack.. jag sitter här hellre ensam än blir utnyttjad och hånad. Och inte minst skulle det kännas värre att vara 5:e hjulet. Jag kan inte hjälpa det men det känns som att Jo uppskattar en bara om man kan göra "en tjänst" åt henne. Inte nog med att vi inte hade setts på fleeeera månader innan syrrans o Tonis inflyttningsfest så passar hon på att fråga om jag kan göra henne "en tjänst". En tjänst har blivit flera hundra i dagsläget. Och vad får jag tillbaka för det? INGENTING. Hon hör aldrig av sig utan att ha en baktanke. Så nej tack. Jag klarar mig bättre själv. hihi..

Oj.. vad känslorna sprudlar fram.. -Sscchh.. *tyst nu Tanja*

Men däremot kan jag lägga in en liten dikt till Sanna

Jos sua ei olis ollut, olisin keksinyt sut.
Olis susta samanlainen tullut, mitään en olisi muuttanut.
Olet mulle tärkeä ystävä.

ps: pitää olla rehellinen, löysin sen netistä, mut heti ymmärsin et se oli tarkoitettu sulle.

Nu ska jag höja volymen, släppa ut håret och rocka loss! Det är jag fan värd!

God morgon Sverige!

Hur många är vakna nu? Gissar på att det inte är så många. Eller om någon är vaken så har dom nog festat hela natten.
Jag har sovit ganska dåligt inatt. Somnade först kl o2 och sen började mobilen ringa. Så jag har väl max fått 3 timmars sömn. Men när jag kommer hem sen så kommer jag hem till ett tomt hus och kommer få vila resten av kvällen.



God natt

Nu har jag tillbringat alldeles för många timmar vid datorn. (Kan fortfarande inte förstå hur "Åre" inlägget hamnade där, men men). Nu ska jag ta en sista cigg, duscha o se på Gangstas Paradise som börjar 00.10.

Natti natti

Foto

Idag föddes en ny självpoträtts-fotograf, nämligen Cassie.
Hon fick leka med en kamera och här är några bilder som blev bra :)


Lonely feeling

Ikväll har vi ätit middag med familjen. Syrran, Toni + Cassie var här också.
Syrran o Toni åkte nyss till E & M för dom skulle ha inflyttningsfest.
Mormor är och lägger lill-tösan och far min pratar i tel.
Och här sitter jag. I min egen värld. Har kollat runt lite på Facebook.
Jag tillhör iaf inte i samma kategori som alla andra i min ålder.
Antingen har alla barn eller så är dom gifta.
Fast jag kanske inte ska vara deppig för det. Jag har ju tid för mig själv iaf.
Men det känns så himla ensamt.
Speciellt ikväll.. När man ser sin yngre syster med sin sambo och barn.
Jag vill ju också ha någon som älskar mig och aldrig lämnar mig.
Men innan jag finner honom, om han nu ens existerar så ska jag resa.
Det finns så många resor jag skulle vilja göra detta år.
Men då måste jag göra allt ensam.

Imorn kväll, eller på söndag åker mina föräldrar iväg.
Och här kommer jag att sitta i min ensamhet.

Jag tycker inte om att vara såhär. Jag borde vara nöjd med det jag har.
Jag borde vara glad att jag bara har ett halvt krossat hjärta än ett helt.
Men jag är trött på att känna mig halv. Jag vill dela den andra biten med någon.
Men min tid kommer väl.. nån gång.

Med en klump i halsen och tårarna som försöker trycka sig fram, sitter jag här..
Förväntar mig att imorgon ska bli en bättre dag, då jag kommer på att det är ju Alla hjärtans dag!
*försvinner*


öh..

varför hamnade det där gamla inlägget här nu? Jag som försökte ordna med kategorier så blev det såhär istället.. men men.. bara så ni vet så har jag inte varit i Åre nu.. det har blivit helt fel

Åre!!

Så har man varit en vecka i Åre.


image199

Vad säger ni?

Nu är jag nog klar med bloggen. Är den okej?

Har fortfarande inte kommit iväg till affären. Mor fastnade ute i husbilen. Dom ska ju ut o resa snart igen så hon håller på o fixar och donar. Om jag inte hade haft mitt jobb hade jag åkt med. Men men..

Lite nytt

och mer blir det..
men nu ska jag till affären!

det blir en ordentlig och god middag ikväll. Far min har ordnat riktig rökt fisk. Som vi måste rensa och göra iordning. Hur gott som helst. Sen blir det bakpotatis till med nån slags röra. :)

och sen kommer det bilder på det så ni också får se. Nu kommer min blogg få ett nytt liv, som jag själv! hihi..

Fredag den 13:e

Solen skiner jätte fint i snön idag. Åh, en lång promenad hade inte suttit fel nu. Men det är lite kallt ändå. Och orkar jag? hihi.. Jo, det gör jag men vill inte gå ut själv så jag tänker fixa lite i min blogg istället.

Idag är jag ledig och har lust att hitta på något. Men vad? Ska ju ändå upp så himla tidigt imorn. Och så ska mor sitta barnvakt idag för söta Cassie så jag ska nog stanna hemma och leka med henne istället.

Vad ska ni hitta på idag?

Satans blogg

Nu när jag suttit här i nån timme och fixat med designen. Ja då funkar inte bloggen. Jag kan skriva inlägg men inte ändra designen.

Idag har jag iaf jobbat. 9-17. Det gick ju bra men det har blivit väldigt segt med kunder. Men som tur var kunde S hitta på grejer att göra så jag strök massa bäddset i flera timmar. ;)

Hade sån lust att festa idag, bara gå ut o dansa eller sitta hos någon o smutta på vin. Men har inte orkat höra av mig till någon. Lika bra att stanna hemma och vara pigg imorn istället. Fast då kommer jag väl inte göra annat än kolla på film. Eftersom jag ska upp tidigt på lördag.

Har inget intressant att skriva nu heller.

Denna vecka

I måndags var jag på ansiktsbehandling. Vilket jag nu har börjat gå på regelbundet och det märks verkligen. Mor min åkte med till stan o shoppade under tiden. Sen när vi kom hem myste jag i soffan resten av dagen.
I tisdags var jag en snabbis på Arb.förm och sen åkte jag ju hem till Sanna som sagt. Vi var på en långpromenad och efter det spelade vi Nintendo Wii.. Gissa om jag har ont i armen efter all bowling och tennis spelande. :) Hoppas att Sanna inte fick ett stort blåmärke på armen då jag swingade ordentligt ;)
Och igår var det dags att jobba igen efter en tids paus. En ny tjej har börjat där och en annan som ska praktisera. Det blir mycket nya ansikten men det ska bli jätte kul. Är lite avis på praktikanten då hon läser handel och förstår sig mer på det området än mig. Men det är ju en självklarhet. Hon har ju pluggat, det har ju inte jag.
Idag ska jag jobba 9-17..  det kommer bli en lång dag.

Och så är det fredag imorn. Fredagen den 13:e. Lite komiskt att årets värsta dag kommer precis innan Alla hjärtans dag. ;) Eller bara jag som tycker det kanske. Båda dagarna kommer vara skit dagar för min del ändå så what a hell. Inte nog med det så jobbar jag både lördag och söndag.

Dags att borsta tänderna och cykla till jobbet.

ändrade planer

Öh.. julen är ju över, varför ser min blogg fortfarande julig ut då för? Ja, jag har helt enkelt inte haft någon dator hemma så det har inte blivit så mycket bloggande. Men ikväll så kommer det bli nytt o fräscht och mer inlägg.

Är just nu hos Sanna. Vi har varit och promenerat i en och en halvtimme och det känns så himla härligt. Kanske ska ta och flytta ut hit så man får träffa henne oftare. Det är ju nyttigt med en vän som Sanna, hihi.. Tycker om dig ändå S.. Och snart ska vi spela Nintendo Wii.

Har funderat lite på det här med resorna. Jag tar ledigt påsk-veckan och åker upp till Levi (fjällen i Finland). Och i slutet av maj, så åker jag på en utlandsresa. Vi får se hur det blir och vad chefen säger om det. :) Har ju jobbat så mycket det senaste att jag borde få njuta av lite semester. ;) När jag ändå kan och har råd. Vet ju inte hur det ser ut till sommaren. Men det blir nog mycket jobb då eftersom alla andra ska kunna ta semester också.

Aja.. livet flyter på som vanligt. Förutom att man är singel igen efter många om och men.. Men så är det ibland.
Jag tänker njuta av livet nu.. sista tårarna är fällda. (vill ej ha några kommentarer om detta)

Kap Verde vs Athen

Idag har jag pratat med chefen och hon kollade upp mina semester dagar. Jag har 24 dagar att ta ut detta år men obetalt. Eftersom jag inte varit anställd så länge. Men det gör absolut ingenting. Jag kommer jobba in pengarna i sommar ändå. Så eftersom jag har 24 dagar att ta ut så vet jag inte om jag ska ta två veckors semester nu och en vecka till sommaren eller tvärtom. För det blir 2 veckor i Kap Verde eller 1 vecka till Athen. Och båda resorna kommer kosta lika mycket så kanske det är bäst att passa på att ta ledigt två veckor nu med en gång. För i sommar kan jag ju njuta av vädret hemma ändå. :)

Vad tycker ni?

Tja!

Här har jag nu suttit o kollat igenom lite resor. Det finns mycket billiga sista minuten resor men jag funderar inte på att åka förrän i slutet av april. Kap Verde lockar mest men då måste man ju vara där i två veckor. Och jag vet inte om jag kan ta ledigt så länge. Men en veckas resa till Athen eller Kreta hade också varit bra, får se hur det blir med det. Kanske åker jag redan om några veckor. Ska höra på jobbet vad chefen säger. Hehe.. Det ska nog gå bra.

Ja det har ju blivit en hel del jobb nu. Förra veckan blev det 4 dagars jobb och denna vecka jobbar jag 6 dagar. Hade iofs haft ledigt igår o idag men en kollega blev sjuk så jag var tvungen att hoppa in. Men det gör inget. Har ju inget bättre för mig (visst, jag skulle ju hälsat på Jo igår och Sanna idag.. men det hinner jag senare). Men att det kommer klirra till ordentligt på kontot skadar ju inte.

Och så har Kim åkt iväg.. för snart tre veckor sen. Det är riktigt struligt på den fronten och just nu tänker jag bara på mitt eget bästa. Visst är det tråkigt men det gör ju att min resa kommer bli mer uppskattad. Behöver lite egen tid någonstans i paradiset.

Vad mer? Jo, syrran o Toni hade ju inflyttningsfest i lördags. Det var en riktigt kul fest. Vi var typ 15 pers. Alla var glada och många minnen kom upp från sommaren 2005. Hela gänget var samlat. Riktigt lyckat var det :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, kolla på film o sen sova.

Hur har ni det?

RSS 2.0