fredag..

och d regnar som fan! Jag som skulle ut o promenera så fort Jo ringt o väckt mig imorse men istället fastnade man här. Fick iofs ett uppdrag av syrran att göra inbjudnings-kort till Casandras 1 årsdag. Gud, vad tiden gått fort. Hon blir ett år den 10:e okt. Det här året har gått lika fort som att knäppa med fingrarna. Men d gör absolut inget för min del. Allt har bara varit skit d här året ändå. Iaf känslomässigt men jag har fått resa och göra lite nya grejer som jag inte har gjort innan. :)
Ser fram emot ikväll. Vi har inte haft nån fredags middag med familjen på hela sommaren. Och så ikväll efter d blir d ju såklart party. :)

Tänkte sätta in lite bilder på mosters ängel.. :)
image106
Modellar i tidig ålder! :)
image105image103



















Leker på lilla berget!                                                          På picknick med mor o far!
image107  image108
Modell bild igen :)                                                            Moster och Cassie på baby-sim
image109
Och här har Cassie fått en egen pool.
image110
Morfars sekreterare!

en ny dag...

.. och jag mådde skit imorse men nu känns d bättre efter att ha varit på arb.förm. känns som att d kan bli nått av mig till slut. Min handläggare där är riktigt snäll o förstående som tur är. Och stöttar mig istället för att pusha mig som alla andra gör. Nu är d dags att ta fram kämparglädjen o hitta ett jobb så man får struktur på d hela. Lättare sagt än gjort men just nu känns d som att jag ska försöka på riktigt.
Åh.. pratade med kära D-Chileno nu. Han är verkligen en vän i nöden. Ställer alltid upp trots att vi inte har världens bundis kontakt. Men d kanske d kan bli nu när man har rätt att umgås med vem man vill istället för att ha någon som styr och ställer om ens rättigheter. :)
Och så har jag ansiktsbehandling idag. Kl.19. Stackarn ska jobba över för min skull men hon får skylla sig själv som tycker att jag är en så bra kund hos dom :) hehe..
Snart kommer B-Boy och hälsar på. Grattis grabben till körkortet!
Oj.. vad d händer grejer nu.. har legat i koma hela veckan och idag dyker dom här fantastiska personerna upp och lyser upp tillvaron för mig. Underbart! Och tack till er alla! Inte minst till Sanna som ringde förut o ville höra hur jAg mår och om vi ska hitta på nått kul på lördag. :)
Solen skiner också.. ett gott omen kanske. hehe..

Men tänker inte låta bli att nämna att K ringde inatt och vi pratade i en timme. Till slut berättar han att han har gjort en tjej på smällen i Helsingfors för två månader sen! Hallåå.. d var ju då jag var där. Mådde riktigt dåligt hela natten men som tur är har man annat att tänka på idag. :)

Nu ska jag försöka hinna se på en film innan jag sticker iväg..



Kollade på filmen Bordertown.. en väldigt bra men hemsk film. Värd att se!
Sen kom ju B-Boy o hälsade på. Riktigt kul. Hade massor att prata om, mest skit om andra! :)
Sen var d dags att åka till stan och gå på ansiktsbehandlingen.. Nau var d en ny tjej där som gjorde d.. för snabbt! missade en hel del. Men men.. d blir bättre nästa gång. Var riktigt skönt och uppfriskande! Tänkte gå runt på stan men kände mig lite ful, med ett glansigt rött ansikte så jag åkte direkt hem. Nu har jag bara suttit här o snackat med folk. En bra dag idag.. I´m alive!! again..
Imorn blir d familje-middag och sen ska jag o syrran ut och förhoppningsvis D-Chileno också. Hade varit kul.
Nu ska jag sova.. natti natti..

oj, vad skönt...


16.12
.. det var med massage igår.
När vi kom dit vid 12-tiden igår så var inte vårat rum klart så vi gick o åt lunch. Men eftersom jag sovit dåligt igen på natten så smakade inte ens laxen bra. Sen när vi fått rummet var d dags att förbereda sig för massagen. Gick bort dit o fick en fin kimono o tofflor. Och massagen var ju helt underbar. När jag var klar gick jag och lade mig i bubbelpoolen en stund innan jag sen tog några simtag i poolen. Var helt ensam där och d kunde inte varit bättre. Bastade o duschade och sen var jag så trött i kroppen att jag somnade en liten stund. Vid 19-tiden var d middag. Fisk, fisk, fisk. Jätte gott. Mor o jag beställde en vin flaska också. Lite små lulliga efter maten satte vi oss i baren. Smakade lite mer på vin tills d var dags att gå o lägga sig. Sov dåligt inatt igen. Har inte fått ordentligt med sömn på tre dygn. Och imorse när vi kom hem lade jag mig i sängen o somnade. Men så hade jag så himla konstiga drömmar om Kim att jag var helt yr i bollen när telefonen ringde. Och vem var d inte mindre än Kim som sa att han var i Gbg o undrade om jag skulle komma dit. Visst.. eller ändå inte! Han bad om ursäkt för sitt beteende o sa att han inte alls har nån tjej i Finland o att han saknar mig o vill ha mig med sig till Sthlm. Men jag klarar inte ens av att leva mitt liv normalt utan honom så hur skulle d då inte varit att leva med honom igen. Nej, d e helt enkelt inte värt att ens träffa honom. Men hade jag vågat hade jag verkligen velat träffa honom! Jag saknar ju honom men skulle jag göra det så skulle d bara kännas värre sen igen..
Nä, nu ska jag väl ta en liten promenad eftersom jag inte har annat bättre för mig..


21.42
Kremera mig levande nu, tack!
Aja, kom just hem efter att ha varit med mor på pappas företag o städat lite.. eller ja, hon städade och jag läste Aftonbladet. Mer än så har jag inte gjort idag. Väntade iofs på hans samtal och den kom runt 19-20 tiden. Hade ett långt samtal.. om allt och inget! Fy, mår så dåligt av att bara höra hans röst. Inge mer av honom tack! Nu får det räcka. Nu ska mitt nya singel liv börjas med stora stolta kliv! haha.. Tror knappt själv på att d går men som tur är så har man ju sina vänner kvar som man kan ha kul med.. till en viss nivå! heh.. saknar att ha någon att mysa med, men d vänjer man sig väl med tiden. Ont i huvudet har jag också hela tiden pga sömnbrist. Nä, d här var inge kul så jag sätter mig på soffan igen (nu finns d en perfekt grop där efter mig) och kollar på film..

ingen sömn inatt...

10.18
gick inte och la mig förrän 4 i morse och har redan gått upp för att jag inte kunde få någon sömn. Nu börjas det. Jag hatar detta. Är ju helt slut i kroppen. Men imorn får jag helt enkelt gå till läkaren och be om söntabletter. Idag ska jag gå till arb.förm. Ser inte alls emot det, för jag känner mig så misslyckad efter Finlands resan. Men men.. Och vad ska jag hitta på idag? Nä, ska väl ta den där promenaden ner till arb.förm nu o sen får det bli som det blir.


15.15
Okej, nu känns det bättre. Var på arb.förm och tog en liten promenad efter det och hann tänka lite trots att jag inte kom fram till någon lösning. Men när jag kom hem sa mamma att vi borde gå på SPA. och ja, imorn ska vi åka till Lundsbrunns Kurort där vi ska vara tills på onsdag. Kommer få massage och kroppskur m.m. Härligt! Hoppas bara d blir lika bra som man förväntar sig. :) På torsdag blir d ett möte på arb.förm och efter det ska jag på ansiktsbehandlingen.. och så är jag ren o fräsh till helgen och får supa bort allt! :) Nädå..

http://www.lundsbrunn.se

you are killing me...

or am I killing my self? Vete fan.. Gjorde det igen.. Bad honom ringa mig o såklart gjorde han det. Efter 10 min fram i samtalet (om ingenting) hör jag att han har en brud i bakgrunden. Trevligt! Så fick jag mig ett utbrott. Alltså jag började lipa och försökte förklara för honom att hur jag känner mig just nu. Men det hjälpte inte. Klart, varför skulle han bry sig när han redan har en där. Jag fattar inte varför jag gör såhär mot mig själv, men jag saknar ju honom. Trots allt som hänt kan man ju inte bara glömma någon man en gång älskat.. Nä, patetisk som jag är o söker tröst hos fel person. Men vem annars? Har en nära vän som inte bryr sig ett skit. Man får bara som svar att -Glöm honom! Inget mer.. Har därför inte ens berättat för henne vad som hänt o hur jag mår. Men det finns en liten söt person som har varit med mig i tre dagar o hjälpt mig genom detta. Är så otroligt glad att Sanna funnits här nu men nu när jag är ensam kommer allt fram o jag kan inget annat än bara lipa som ett litet barn. Visst, det här är en blogg alla kan läsa men jag skiter i. Jag mår som jag mår o då visar jag det också.

om du bara visste hur ont det gör.. hur illa jag mår. önskar jag kunde göra detsamma mot dig. Men jag vill inte, du är inte värd det. Och jag kan inte göra det, jag är inte lika stark. Du tog allt o lämnade mig här som ett hjälplöst barn. En vacker dag kanske jag kommer upp från hålet jag nu gömmer mig i och då finns inte du kvar...

uscha..

mår psykiskt illa idag. har inte kommit igång alls på hela dagen. Känner mig riktigt dum mot Demi men jag klarar inte av allt folk o ståhej idag. Har varit igång nu i fem dagar och idag är jag helt slut. Hade ju lagt dumma tankarna åt sidan och nu när de kommer fram vill man inte mer än gömma sig under täcket. :(
Som tur är så är syrran o Toni hemma och lilla Cassie livar upp stämningen för en.. men känner mig ändå helt knäckt. men men.. vad gör man åt d? Ser bara fram emot måndag då jag ska på ansiktsbehandlig och massage.
Varför ska man knäcka sig själv på det här sättet? Men ibland kommer det väl stunder då man bara inte vill eller orkar. Så ikväll ska jag ta o basta o så spela lite spel med syrran o Toni.

image91

Igår var bästa dagen..

Sanna o Daisy kom hem till mig och vi tänkte åka till landet men så blev d molnigt så vi stannade hemma. Tog en sväng till torget och handlade lite dricka o mat. Vid 7-tiden kom Timo och Henry. Jag och Sanna bastade innan vi sen började grilla. Blev riktigt gott och mycket mat! Så började festandet. Jag och Sanna skakade lite rumpa till "tytöt tykkää" (en värdelös låt som är otroligt känd i Finland just nu) Festandet höll på till 3-4tiden på natten. Hade otroligt kul hela kvällen. :D Och här nere kommer lite foton...
Och så sitter man hemma nu helt ensam en fredag kväll. Men jag o Sanna var på landet idag istället och bastade o badade. Riktigt najs. Har varit ordentligt bakis hela dagen idag så därför man sitter hemma o tar det lugnt ikväll.
Imorn ska jag till stan och ha avskedsfest för Demi som flyttar till Chile. Lyckost men vi får väl se hur länge han kommer stanna :)

Nä, nu ska jag nog ta o kolla på en film o sen är det lägg dags.
r>

Men ännu roligare var det igår...

För då kom Sanna hem till mig. Hon kom redan vid 15-tiden. Spelade lite kort o drack te. Och så tänkte jag att hon inte behöver åka hem än på ett par timmar så jag bjöd på en cider och det tackade hon inte nej till som tur var. Vi lagade mat (lax såklart) och sen bastade vi. Hur orkar du tjejen? Vi satt i bastun i fleeera timmar. Pratade om snusk.. såklart! :) Sen satte vi oss ute eftersom mor o far skulle gå o lägga sig. Satt där o spelade T.P tills Timo sen kom och hämtade henne vid 1-tiden. Vi var ju då lagom berusade och han kunde ju inte ens titta på oss..hehe. Och nu är hon på väg hit. Vi ska åka till landet och sola o bada eftersom det äntligen är fint väder i Göteborg och man måste ju passa på. Sen ikväll kommer Tom mfl hit och det blir fest! Jippii.. Herregud vad det festas, men det händer ju inte varje dag att man får vara med dom här underbara personerna!
Nu måste jag packa med lite badkläder! :)

PS: han har som tur är inte hört av sig.. men jag vet att han har en tjej i Finland så det är ju inte konstigt. hehe.. finally!

såhär kul har jag inte haft på länge...

..som jag hade ikväll. Åkte till Collin. Städade lite hos henne. Men jag bara är en sån person som gillar plocka undan o städa hos andra. Iaf.. sen smakade vi lite på vin. Hon satt i tel i typ en halvtimme men som tur var var hennes kompis pratglad med mig också så jag pratade en halvtimme med honom också. Sen var det ju dags att åka till stan. Kom fram till Berså.. Jag frågade vad inträdet kostar, dom sa 80kr. Visst, vi ska bara ta en sväng till bankomaten så kommer vi tillbaka. När vi väl är framme, ja, då  ska dom ha 100kr.. + 20kr i garderoben. Inte förrän i baren frågar jag -vad händer här ikväll? Ja då blir svaret -Det är fest för alla som börjar gymnasiet imorn..18 åringarna. Well, vi kunde ju inte göra nått åt d mer än att köpa varsin cider o vänta på Julia. Som tur var kom hon ganska snart för att d var otroligt lite folk där så vi gick vidare till Bryggeriet. Okej, tisdag idag.. sommarlovet är slut för ALLA! Inget folk. Men vi hade d trevligt ändå. Julia var ju en hel go tjej.. henne vill man ju träffa igen :) Efter några timmar var det dags att åka hem. Och här sitter jag o får ingen sömn.. men ska gå o lägga mig ändå..

Och vad händer nu då?

Igår "flyttade" jag in i mitt flick rum igen. Packade upp alla saker som jag haft med mig i Finland. Jag var så ledsen igår över att jag alltid misslyckas med allt. Jag kommer nog stå o stampa på samma plats tills jag är 40år. Och vad händer nu? Ska jag till arb.förm igen och säga att -nä, det sket sig men d var väl d ni hade förväntat er. haha..
Och så är jag så otroligt rastlös hemma. Jag bara måste ha ett jobb nu! Om jag så måste städa i höghustrappor.

Men nu till något roligare. I helgen kommer förhoppningsvis Sanna, Timo o några andra till för att grilla, supa o basta. Vi har ju tjatat om d länge nu. Och i veckan ska jag väl hälsa på Jo o nån dag gå ut med Collin o smaka på cider :) Oj, ja just det, måste ju boka tid för ansiktsbehandling..

  
Bilder på mitt rum.. (snyggt med sladdarna på golvet) ;)

Han är i Sthlm nu. Och vill att jag kommer dit. Jag saknar honom och hade kunnat åka redan idag men det hade varit så otroligt fel. Men å andra sidan hade jag fått se Sthlm (även om det kanske inte intresserar mig så mycket men han lovade ju bjuda mig på restaurang så) Nä, får se hur det blir med det.
Nu ska jag försöka hitta på nått roligare..



Lite senare:

Var inne på aftonbladet.se o kollade lite nyheter. Så hamnade jag på Vimmel sidan. VARFÖR I HELVETE SKA ALLT BARA HANDLA OM UTSÉENDET?? Blonda tjejer, med mycket smink o djupa urringningar. Man har ju ingen chans mot dom här pinupporna. Och så ska man typ vara 170cm lång o väga under 50kg. Men jag då? Har inte jag något värde på den här jorden med mitt mörka hår, mina 155cm o 50kg?? Jag kan ju knappast bli längre, passar inte i blont hår och visst, vikten kan jag göra mycket åt men jag som ändå trivs med mitt lagom mulliga utséende. Men inte idag. Idag får man inte se ut hur man vill längre. Kom nu att tänka på en tjejkompis som gick ner typ 10kg för att hennes kille tyckte att hon var för "tjock" och om hon går upp igen gör han slut! Och killen är 29 år!! Borde inte en vuxen person kunna älska en annan oavsett några kilon hit eller dit. Jag hade iofs ett jätte problem med Kim nu pga mitt utséende. När man var ute på stan kunde han säga att -kolla vad tjock hon är! Och tjejen var smal förutom att hon hade lite mer rumpa. Hur fan känns det inte då för mig då? Jag går bredvid honom på stan medans han inte kan släppa blicken från alla blondiner och ropar högt -Såg du dom där rattarna! damn, henne skulle man kunna sätta på. Vad är det för fel på mig då? Du säger ju att du älskar mig men mitt utséende duger inte för dig. Sa till honom - Skaffa dig ett jobb o betala för mina skönhetsoperationer så du kan vara nöjd. Men svaret blev bara - Men snälla, var inte så svartsjuk! Svartsjuk? Det handlar inte om svartsjuka utan om att han skulle haft respekt för mig. Att han inte alltid skulle klaga på mitt utséende och borde accepterat mig för hur jag ser ut för såhär såg jag ju ut när han träffade mig. Varför var han ens med mig när jag inte ens dög för honom utséendemessigt? Jag förstår mig inte på killar. Eller behöver jag slita ihjäl mig och göra allt för att få en enda liten komplimang för mitt utséende? Inte för att jag har ett behov av att få komplimanger men ens käraste borde ju ändå kunna ge en lite komplimanger lite då o då för att man ska kunna känna sig älskad och uppskattad. Men inte Kim.. enda komplimanget jag fått av honom är att jag har en.. nä, d kan jag inte ta med här. Men d är något av d löjligaste jag hört. Nä, nu ska jag väl ta o sätta mig på spinning cykeln o stanna där tills jag väger typ 30kg o ser ut som Viktoria Beckham.. (kräks bara av tanken) Men allt för att vara er till lags. (sänker mig aldrig så lågt). Chao!!

image83image84 Vad är det ni ser hos den här benrangeln? Seriöst, man mår ju bara illa. Och alla här på bloggen skriver alltid bra om henne. Är jag verkligen så korkad för att jag tycker att hon är riktigt ugly? Kan inte säga mer än.. tjejerna försvinner från denna jord om inte killarna kan acceptera lite hull på tjejernas kroppar! you are killing the girls! då blir bara jag kvar med mina extra kilon.. kommer ni bli bögar sen pga d? hehe..

Back in Hell.

Det blev en längre resa än planerat. Skulle ju bara vara där över helgen men så övertalade han mig att stanna kvar. Tyvärr! Han gjorde  allt för att göra mig svartsjuk o sprang efter brudar. Själv stannade jag mest hemma hos honom för att jag orkade inte se hans beteende. Men vissa dagar var bra också. Var o solade, tog långa promenader, paddla kajak, träffade kul folk.. och festade endast två ggr. Men det var mer än pina än nöje över resan. Och jag kunde inte åka hem för pengarna tog slut. Så jag väntade till i torsdags då mina föräldrar hämtade mig. Vi var på Axevalla-dansen i helgen. Sanna, Timo o Vellu var också där så vi festade rejält. Hade riktigt kul. Men nu när jag är hemma igen, och är ensam.. well, den enda kompis jag vill se nu är sprit-flaskan o supa ner mina sorger. :) men det går ju inte så jag ska ta mig till soffan o glo på tv istället.

RSS 2.0