Han åkte och kvar blev jag ;)

Vad har jag gjort sen i lördags?
Well, i söndags blev det lugnt. Var mest hemma men tog en sväng förbi Ida medans Kim var o spelade innebandy.

Igår åkte jag o Kim till stan. Åt på en jätte god restaurang. Grekiskt! Så himla gott det var. Sen var vi på bio o såg Righteous Kill.. ööhh.. kan inte säga om den va bra eller dålig. För i början var det bra men sen blev jag helt förvirrad i slutet så, jag säger bara.. -Ska ni se den, försök hänga med ordentligt i filmen :) Alltså hade vi ändå en jätte mysig kväll.

Och idag åkte min älskling till Åre. Eftersom han inte hade någonstans att bo här valde hans föräldrar att köpa en biljett till han. Kanske lika bra det. Där får han vila ett tag o söka jobb i egen takt, utan att ha mig tjatandes vid sidan av. Det har verkligen inte varit lätt den sista tiden men nu får vi väl bara hoppas på att allt kommer lösa sig.

Försöker hitta lägenhet via Blocket.se men det är inte lätt.. Fast jag ger ju inte upp heller. Har sökt på två stycken idag trots allt.

Så vad händer i veckan? Inte mycket. Nu har ju alla serier kommit igång igen så det blir väl att man är hemma de flesta kvällar. På lördag tänkte jag o syrran kolla lite i affärer o hon lovade att vi ska kika in på IKEA också.. jihuu! Har ju inte varit där på ett år eller nått..

Oj, dags att lägga sig.. märkte inte ens att mina föräldrar gått o lagt sig. Nu var det ganska mörkt i huset.. hihi..

-Någon som vet någon som hyr ut en lägenhet med inte så hög hyra? please, help me!

Lyckad fest!

Ja, det blev en hel del röjande o festande igår. :) Hade riktigt kul. Kom till Babe runt 17-tiden o hon var ju på G redan. Efter det vällde det in folk i stora mängder. Jätte kul folk o trevligt som faen var det. Jag blev lagom full men inte så jag skämde ut mig. hehe.. Några sjöng Singstar o lekte lekar men jag höll mig mest social i köket. Tack gumman för en grym fest!

Nu skulle jag precis ut men så hade Kim åkt iväg en sväng så jag får vänta tills han kommer tillbaka så ska vi hitta på något. Tror vi går över till M o kollar på film.

Så tråkigt att jag inte har ett jobb att gå till imorn men ska höra med dom om jag ändå inte får praktisera där tills jag får ett jobb. Måste ju lära mig kassan ordentligt, nu kan jag ju bara ta betalt men det finns så mycket mer man ska kunna.

Aja.. nu ska jag se lite till på Emmy-galan..

PS: Mitä sanot jos voin tulla käymään viikolla joku päivä? ;)

Perfekti

Igår var jag en sväng på AME o skickade iväg ansökningar till Åhléns City. Sen var jag på Hemtex o sa hej då o sådär. Fick två bäddset och köpte sen en magnet-tavla som jag ska sätta upp på väggen. Efter det var jag, mor o syrran på krogen o käkade. Vi kom fram till att syrran skulle ta ledigt resten av dagen o sen åkte vi till stan. Skulle shoppa men det var ju alldeles för mycket folk på stan så vi satte oss på café Mokki o köpte varsin cider. Sen kom jag på att vi borde åka till M för att tatuera oss. Så vi ringde M o han sa att han KANSKE har tid för oss. Vi åkte dit o väntade när han tatuerade en kille. Sen käkade vi en god pizza också o gick tillbaka till studion. Men han hade inte tid för oss :( Tråkigt! Men en annan gång kanske. Efter det gick vi till Respekt på Järntorget o smakade på lite till cider. Sen kom vi på att vi skulle spela biljard. Så vi åkte till Biljardpalatset. Men spelandet gick inge vidare alls, syrran vann ju över både mig o mor. Och efter det var det dags att åka hem o klockan var ju redan 2. Så det var en riktigt kul dag/kväll.

Nu sitter jag här o lyssnar på Musalista o har röstat som en tok för Sanna men tyvärr tror jag inte mina röster kommer räcka för det finns ju en väldigt känd kille med. :( Men jag håller tummarna för dig gumman o förtsätter rösta. :)

Ikväll blir det party party. Babe har bjudit mig på sin inflyttningsfest. Dit kommer ju gamla tjej-gänget o lite arbetskompisar till henne. Tror att det kommer bli ordentligt med röj o väldigt kul. Så nu ska jag bara bränna med mig lite skivor som jag blev tillfrågad att göra o sen ta en dusch o göra iordning mig. Har ju köpt jätte fina nya kläder så jag kommer vara lite snygg idag iaf.. haha..

Ha en bra lördag.

Sista dagen idag..

.. på jobbet/praktiken! :(

Hade det jätte kul på jobbet idag. För idag var T där (hon blev mammaledig för ett tag sen) o hälsade på. Sen så jobbade A också.. Hon är en så go o sprallig tjej så henne kommer jag ju sakna mest! ;) 
Så kom min handläggare ner o hämtade mig till AME. Jag fick ringa runt till alla Hemtex butiker o fråga om jag får jobb. Och KANSKE jag får börja i Partille om några månader! :D JAG VILL, JAG VILL! *Håller tummarna*
Sen flöt hela dagen på med massa prat o skratt. Jag kommer sakna det så himla mycket. Vad ska jag hitta på på dagarna nu då? Kommer väl hänga där varje dag o störa dom.. hihi..

Nä, nu tänkte jag att jag ska göra det fint på rummet eftersom jag köpt nya gardiner m.m. :)

Visar er resultatet sen..

Tråkig blogg..

Asså.. läste just igenom lite bloggar o märker hur tråkig min är. Hihi. Skriver ju verkligen inget intressant o inga bilder har jag heller. Inte konstigt att man har så få läsare då. Fast det har ju mest blivit för min egen skull jag skriver för att komma ihåg allt jag haft för mig.

Idag var jag på jobbet. Hade massor att göra o det blev så himla bra också. Fick nämligen organisera om hela bäddset + lakan väggen. Tog ju bara 5 timmar.. hehe..
Efter jobbet åkte jag över till C o L. C lagade en jätte god Korv stroganoff till oss... mm.. Sen fixade jag lite i ett rum för att man ska kunna sova där. Och så kom jag hem för en halvtimme sen. Hade ju inga grejer med mig så jag kunde sovit där men imorn så. Saknar ju att sova med älsklingen.

Borde hoppa in i duschen nu o sen sova men jag har ju sovmorgon imorn (börjar kl. 10) Så jag hade velat göra nått vettigt nu.. hmm.. Vad skulle det kunna va? Äh.. ska iaf kolla om jag hittar några fina höstkläder.

Hemma!

Så har jag varit på jobbet idag o efter det var det flytt-dags. Var tvugna att flytta ut ur huset. Så nu har allt flyttats hem till C o L.. Och Kim är där. Jag kände att jag måste sova hemma för att få sova ordentligt. Men ska till dom imorn o dom ska göra Korv Stroganoff till oss alla. :) Finns det snällare människor på denna planet? Dom har verkligen ställt upp för oss nu o det är jag evigt tacksam för. En vacker dag ska jag bevisa hur tacksam jag är för allt dom gjort för mig/oss.

Vad mer? Bara 4 dagar kvar o sen har jag ingen praktikplats att gå till :( Riktigt tråkigt är det. Jag trivs verkligen där. Men vi får se om jag kan få något vikarie jobb eller så. På fredag ska jag ringa runt o höra om nån vill ha mig! hihi..

Nä, nu är jag helt slut.. Dags att ta en dusch o lägga sig i sängen. Förhoppningsvis somnar jag direkt för jag ska ju upp kl. 7.

Natti natti

Hellu

I fredags hade vi jätte kul på Liseberg. Gjorde fem-kamp o jag vann! :D Sen så åkte vi Uppswinget o Nerskjutet.. iiik! Men jag hade smakat på lite vin innan så det gick ju jätte bra så länge jag blundade. I vanliga fall hade jag ju inte vågat. Hehe.. Sen åkte vi till Karaoke-baren. Där var det bra med folk o det var himla skoj förutom att jag var ganska lagom full. Fick ju dansa humppa iaf. Hihi.. Var väl hemma runt 2-tiden o sov hos mina föräldrar så jag skulle orka upp på lördagen o jobba.
Efter jobbet åkte hela familjen till stan (mor, far, syrran, Toni, Cassie o jag). Vi var på Beefstouw o käkade. Hade det jätte trevligt. Sen tog vi en sväng till Kungälv på Combi. Tog några drinkar där innan vi (jag, mor o far) åkte till Johans krog. Det var kul där med o jag fick dansa ännu en gång. Sov hos föräldrarna inatt med eftersom Kim hade låst ut mig.. hihi.
Idag var jag, Kim o Danne vid golf-banan o skjöt lite bollar. Fast jag lyckades ju inte få iväg dom många meter men skoj hade vi. Snart ska vi gå o äta på torget nånstans o sen upp till huset o kolla på film. Det är ju asgött väder men orkar inte göra något.

Hur var eran helg?

Liseberg = Ja!

Japp, det blir så. Vi åker till Liseberg idag o det ska bli så kul. Vi ska köra en femkamp. Håll tummarna för mig :)
Har redan börjat smaka på lite vin.. hihi.. Men måste göra lite mat nu så jag orkar hela kvällen. Men får ta det lugnt för imorn ska jag ju jobba.
Eeh.. det här blev ju ett lite onödigt inlägg men what a heck..

Trevlig helg


PS: Blir det karaoken eller rockbaren? Vi får se! :)

Sovit så himla gott..

Igår var jag helt slut. Efter jobbet hann jag äta mat o sen deckade jag. Sov i flera timmar men var ju tvungen att gå upp o borsta tänderna. Efter ett tag somnade jag om igen. Och sen sov jag hela natten till 10 imorse. Skönt som fan med sömn. Och nu är jag hur pigg som helst. Anne har tjatat på mig att vi ska åka till Liseberg idag men jag har ju inga pengar. Får se om jag kan fjäska med min mor om lite pengar. Tålamod gumman! hihi..

Nä.. nu måste jag ringa till alla Hemtex o Lagerhaus o höra om dom har jobb till mig.

ÄNTLIGEN!!!!

Nu funkar mitt mobilnummer igen, bara så ni alla vet det som har mitt nummer! :D :D
Man har fan inget liv utan sin mobil. Har ju varit utan nu i över en vecka.. hihi.. But i´m back in business!

Så kom jag nyss hem till mina föräldrar. Ska bara packa ihop lite kläder o sen cykla till huset o mysa med älsklingen. Är inte lika trött idag som jag var igår. Sov typ hela dagen och natten. Så det är ju inte konstigt att jag e pigg nu. :)

Någon som ska festa ikväll? Är ju ledig imorn! haha.. Skoja bara.. (egentligen inte).  Aja..

Åh.. känner mig så flummig o glad nu.. Dags att kila.. Ha det gott

Redan onsdag..

I måndags var jag på jobbet. En helt vanlig men seg dag. Och så var jag ledig igår. Gjorde inte så mycket. Bara handlade lite mat o sen segade vi framför tv:n. Idag började jag däremot kl. 7. Eftersom vi har inventering på jobbet. Gash, det var inte lätt o sååå huller om buller. Men det blir ju bättre efter detta. Imon börjar jag 20min tidigare. Men som tur är så slutar jag kl. 15 o är ledig på fredag.

Så var det med det. Mer än så har det inte hänt. Ser bara fram emot att Kim åker till Norge o jobbar.. haha.. Nädå! Verkligen inte! Men det ska bli skönt att få in lite mer pengar.

Åh.. är så himla trött nu så jag ser i kos. Dags att röra sig "hem" upp till huset o laga mat o sen decka. ;)

Helgen

Oj vilken helg det har varit o idag är man helt slut.
I fredags åkte jag till Anne. Vi smakade lite på cider o jag busade en massa med hennes barn. Det var jätte kul. Sen åkte vi till J. Vi var några stycken som förfestade o sen bärde det av till karaokebaren. Oj, där var det folk o en massa nya ansikten. Men jag var jätte trött så jag åkte hemåt ganska tidigt. Stannade till hos L o C där det var full fart på partyt. Så vi kom inte hem förrän kl.4. Så på lördagen kom syrran, Toni o Cassie hit. Toni gjorde "köttbullar=big size" o potatismos. Så det var riktigt gott. Sen gick jag o Kim till M o förfestade innan vi gick till W där resten av folket var. Satt där o pratade om allt mellan himmel o jord, o då menar jag verkligen ALLT! Hehe.. Men alla blev trötta redan vid 1-tiden så jag kom hem o sov medans Kim fortsatte festa hos M.
Idag ska jag packa ihop en hel del saker för nu ska jag ju bo i huset hela veckan igen..

På jobbet ska vi ha inventering på ons-tors. Så då börjar jag redan kl. 7. Men som tur är, är jag ledig på tisdag o fredag o dom dagarna tänkte vi spendera i stan o shoppa. Kan hända att vi redan börjar köpa lite grejer till lägenhet. Man kan ju förbereda sig :)

Nä, nu ska jag packa alla saker o sen kommer Kim o hämtar mig.. Ha det bra

spela spel..

Så har man sovit en halvtimme o sen kom Kim hit. Nu smakar vi lite på vin o ska spela spel. Scrabble = Alfabet. Det ska bli kul. Får se hur vi kommer tjafsa om orden, om det är riktiga ord eller ej.. he he..

Nä det var väl det..

Längtar tills imorn så jag hoppas den här kvällen går fort :D

Nä det här var inge kul..

Nu har jag bara suttit här framför datorn sen jag gick upp o kollat på massa skit på youtube. Vad fan e det här för liv? Att jag har kunnat leva såhär dag ut o dag in i flera år. Helt otroligt! Haha.. Rastlös är jag o vet inte vad jag ska göra. Har inge ork heller för den delen till att göra något. :(
Men skönast är ändå att jag är helt ensam hemma nu när föräldrarna är borta o Kim är i huset där vi bott det senaste. Jag orkade helt enkelt inte med honom idag så.. *tihi*
Skulle egentligen behöva ringa runt till alla Hemtex-butiker nu men tycker sånt är så himla jobbigt o svårt så jag får nog ta det med min handläggare på måndag istället.

En god nyhet är iaf.. (om jag nu inte fortfarande mår dåligt) är att jag ska ut imorn. Då blir det karaoke-baren med Anne o sen kommer det ju vara en massa andra där också, som jag inte sett på år o dar.. shit, är lite nervös.. he he.. Det var ju lääänge sen jag var där sist. Undrar om man kommer få onda blickar eller om alla kommer bli glada av att se mig?? Det återstår ju att se. Hoppas på det positiva iaf.

Jag bara skriver o skriver o inget vettigt får jag ur mig men känns som att jag bara måste skriva av mig även om det inte är riktigt det här jag vill få ur mig men ändå.. he he.. Har så mycket tankar jag skulle behöva vädra men dom håller jag inom mig ett tag till. Svårt att skriva något här o värst av allt är ju att inte ha någon att riktigt prata med.


I need a friend or two!



No job today..

Inatt hände samma sak. Mådde riktigt piss.. Och kräktes som bara den. Vad fan e d för fel på mig? Måste ringa Vårdcentralen idag. Men jag tror jag vet vad det är. Och det är inte egentligen något fel på magen utan mer hjärnan. Hehe.. Det här låter ju bra. Men iaf. Har stressat som en idiot den här veckan. Efter att ha skickat iväg arbetsansökningarna har jag varit så nervös o orolig så jag tror det är det som gjort att jag mått dåligt. :( Har faktiskt aldrig mått såhär o om jag ska vara ärlig så var det typ första gången jag skickade ut arbetsansökningar seriöst.

Nä så mår man ju bättre nu o skulle kunna hitta på nått kul eftersom man är ledig imorn. Hehe.. Nä jag har så ont i magen o träningsvärk efter allt så jag får ta det lugnt ikväll.


Sä surun pyyhit silmistäni pois, kuin totta olla kaunis uni vois,
mä kesken kiireen hellän hymyn nään.. vain siksi vielä uskon elämään

En lugn o skön kväll..

Jag kom hem till mina föräldrar efter jobbet idag o fick en överraskning. Hehe.. Ingen hemma! Ringde till mor o hon sa att dom idag har åkt till Jönköping, på husvagns mässa. Så inatt ska jag sova i min egen säng. Och så har Kim varit hos L o C idag o kollat på fotbollen så jag har haft hela kvällen för mig själv. :D = njutit av "ledigheten".

Igår var jag inte på jobbet :( Spydde hela natten mellan mån-tis. Vete fan varför men tror det beror på skit-maten jag köpte på ICA. Usch.. för färdiglagade maträtter. Men som tur är har jag fått i mig lax o potatis idag med tzatsiki så jag mår super bra igen! :)

Sitter här nu o lyssnar på Natalie Oreiro. Vet inte hur jag lyckades hitta henne på youtube. Efter att ha lyssnat på några låtar med henne hittar jag en låt som jag lyssnade på för många många år sen. Det var den där tiden det! hihi.. Sånna minnen man får va! Älskar spansk musik o här får ni låten:

 

Någon som vill översätta lite? :)

Iaf.. så vad har jag mer haft för mig? Jo, drömt varje natt om att vi fått en lägenhet o flyttat. Tack vare dessa drömmar har jag fått massa inspiration till inredningen. Men vart fan ska jag få tag på en lägenhet NU? Har sökt en massa nu men det är ju såklart kö-system dom går efter så min tur är väl om 50 år. :( Längtar så mycket efter eget nu.. Inte nog med att ALLA håller på o flyttar. Gör dom inte det så håller dom på o inreder sina hem istället. Jag vill, jag vill!!

Och snart fyller mosters lilla prinsessa år också. Hon blir två år. Oj, så tiden går fort o sötare blir hon för varje dag. Kom att tänka på när jag syrran, Kim o Cassie var i affären förra veckan. Hon fick ju en liten kundvagn som hon fick gå med. Och när syrran gick iväg för att hämta något sa jag till henne att -Nu väntar vi här på din mamma! Ja, då står hon där så snällt o väntar. Hur många barn gör det? Och sen innan det var lägg-dags för henne, springer hon först till toan för att få borsta tänderna och byta blöja. Den lilla gullungen är ju en riktig stjärna!

Nä, nu får det räcka för idag!

PS: Wow.. hittade en till låt som jag lyssnat på då för länge sen. :)


Hemma en sväng..

Har inte hunnit tvätta kläder än så nu har jag kommit hem för att hämta lite nya o rena kläder :) Jag trivs jätte bra i huset där vi bor. Men såklart är jag ju sugen på att få inreda det men det går ju inte. :(

På jobbet gick det iaf bra idag, men så himla segt. Var inte mycket kunder alls o jag bara gick runt o runt o visste inte vad jag skulle göra. Men jag är ju glad att jag har så goa arbetskompisar för annars hade det varit riktigt tråkigt. Jo, imorse var jag på AME i två timmar o fixade iväg en hel bunt med jobbansökningar. Hoppas att man får svar nånstans. :)

Idag har jag o Kim ätit något jätte gott. Nämligen pitabröd med sallad, gurka, paprika, tomat, feta ost, och "sallads"-kyckling. Det är ju jätte enkelt o gott. Testa det ni med. Hehe..

Nä, nu ska jag ta en dusch, sen åka upp till huset. Vi ska se på filmer nu när vi äntligen fick en dvd.. Och L har ju hundratals med filmer! :)

Hur har ni det?

PS: Tulen mielellään.. mut ketä teille sillon tulee? Ja uskallanko mä edes tulla? :S

Lite lite fest

Nu sitter jag o Kim hos M o smakar på cider + kollar på fotboll *blä* Men skoj har vi.. dom sitter bara o skrattar åt mig som tydligen ä för trög o "hör vad jag vill höra", men jag bjuder på det. Hihi..

Så vad har jag gjort det senaste?! Inte mer än jobbat o sen städat i huset. Har fått det jätte mysigt där nu, känns som att man bor där permanent. :)

Har inget speciellt att skriva. Har ju börjat leva som en normal människa nu med jobb o så.. haha..

Hoppas på fest nästa helg o att man kommer iväg till karaoke-baren? Vad säger ni om det tjejer? Va ju länge sen nu.

Ha en bra lördag!

"Flyttar"

Ja nu var det ju ett tag sen. Berättar bara lite snabbt om vad jag haft för mig.
I fredags var jag, mor o syrran o shoppade. Hittade jeans, skor o tröjor :) Sen hade L o C kräftskiva så vi spenderade ju hela kvällen där. Hade jätte skoj o det blev lite sent.
Jobbade 3 timmar på lördagen. Efter det gick vi till L o C. festandet fortsatte! Spelade kubb o hade riktigt kul. Så kom vi hem för att duscha o byta om. Skulle åkt med gänget till stan men bestämde oss att istället åka med mor o far till finska krogen. Där var det ganska lite folk o lite segt.
Igår var vi hos M typ hela dagen o kollade på film m.m.

Idag ska vi flytta till L. Fast han bor ju hos C så vi får hela hans hus för oss själva. :) Ska bli skönt med lite privacy. Och idag skulle en tjej på jobbet kolla upp om det finns nån möjlighet att jag o Kim kan ta över deras lägenhet eftersom dom ska flytta till hus. :) Vi håller tummarna!

Nu måste jag packa ner lite kläder o så.. Skriver mer när jag kommer hem en sväng igen..

RSS 2.0