Länge sen.

Nu.. när jag hälsar på syrran o Toni passade jag på att uppdatera.
Har ingen dator hemma, för den har krashat.
Har varit hemma den mesta tiden för jag har jobbat mycket.

Nu orkar jag inte skriva mer för jag ska snart hem..

Ha det gott ..

den senaste tiden

Har inte haft någon dator på ett tag nu. Den krashade i lördags. Men nu har vi iaf e bärbar som funkar. Trots att man måste banka in varje bokstav för den är så gammal. ha ha..

I fredags tog vi det lugnt hemma. Men i lördags var jag hos Sanna o Timo o festade. Vi spelade Nintendo Wii.. -jag vill också ha den. Sen åkte vi till karaoke baren. Sanna fick sjunga typ hela tiden men vi hann ta några sväng om på dansgolvet också. :) Tack för en jätte kul kväll...

Sen har jag mest varit hemma. Fast i tisdags var jag i stan o shoppa med syrran. Köpte massa fina linnen och imorn ska vi till stan igen för att köpa byxor.

På lördag har ju Toni + grabbarna spelning.. ser verkligen fram emot det.

Nä, detta inlägg tog mig 15min att skriva pga sega tangentknappar, så jag skriver mer en annan gång.

Partysugen..

Imorgon är det lördag och efter det jobbar jag inte förrän på onsdag igen så jag hoppas på att få en utgång innan dess :) Har varit sugen hela kvällen men jag ska ju jobba imorn. Vem vill gå ut med mig imorn? Spelar ingen roll vart, bara jag får känna av lite frihet en stund.. hihi..

Idag var jag på jobbet o när jag kom hem hade älskling lagat en god köttfärslimpa med potatis + brunsås till. Helt själv. Det var jätte gott. Jag vet ju att  han är duktig på att laga mat, bara om han vill så. Därför behöver jag inte oroa mig direkt för vem som ska ta hand om matlagningen i framtiden. :)
Efter det har vi myst framför tv:n.. förutom att han suttit framför msn o i tel mer än halva tiden. Jag fick iaf kolla på Let´s dance. Det kommer jag ju följa. Kul folk som är med.

Nu måste jag sova för att orka imorn..

Hör av er efter 15 om ni vill gå ut.. hihi.. för jag SKA fan ut ;)

hallå där

Mmm.. det blev lite shopping idag iaf. Två par jeans och en asgo kofta. Bilder på det får ni i helgen.
Jag o Kim strosade runt i flera timmar. Stackarn måste ju varit riktigt trött på mig efter alla mina besök i provrum o av att han fick bära kassarna. Men han hittade ju faktiskt en fin kavaj o byxor till. Så åt vi på Burger King också.. Och nu har jag bestämt mig. Imorn tar jag in spinning cykeln från garaget o cyklar på den istället för att sitta i soffan. Och det blir mest grönsaker, frukt o soppa för min del. Dags att dra ner på kilona. Hoppas bara att jag lyckas den här ggn. Eftersom ingenting passar sådär bra längre (jeans) så måste man ju göra nått åt det.

Apropå nått helt annat. I slutet av april ska vi till Åre. Runt 23-26 april. Kan ingen åka med då åker jag o Kim tillsammans. Det är ju så kul o åka skidor, sitta på en after-ski o lyssna på band som spelar samtidigt som man kan sola. :) Längtar jätte mycket!

Nu är det lägg-dags.. imorn ska jag jobba igen..

Shopping!

Idag ska jag till stan o shoppa! Behöver verkligen nya kläder. Tur att man fick två presentkort också. Men bara för att man nu vill shoppa så kommer man väl inte hitta nått.

Och så har det kommit snö inatt. Riktigt slask är det ute. Stackars föräldrar vars barn som vill ut o leka i snön och kommer hem pisseblöta! hihi..

Kan inte låta bli att lyssna på den här låten..

Britney - Overprotected!

7 dagar sen..

.. det var nyårsafton och det känns som igår. Den här veckan har gått riktigt fort. För fort..

I söndags tog vi det bara lugnt hemma o kollade på tv o lagade middag.

På måndagen jobbade jag 12-18 och sen åkte jag över till syrran, Toni o Cassie (Cassie var här hos morföräldrarna). Kim var hos dom redan. Pojkarna hade nämligen lagt golv i vardagsrummet så jag och syrran gjorde egna pizzor till oss. Eller ja, pojkarna valde ju sitt pålägg o åt klart innan vi hunnit lägga in våran pizza i ugnen :) Sen smakade vi lite på cider o spelade Lika par leka bäst. Det gick väl sådär. Kim är knappt nå kul o spela med.. hehe..

Igår kom jag hem runt 18-tiden medans Kim åkte till sin kompis som han "egentligen bor hos". Men damn, vad förkyld jag blivit under natten. Var helt slut i kroppen. Men spelade ändå Buzz med mina föräldrar. Det är ett riktigt kul spel måste jag säga.

Idag gick jag upp kl. 10. Mamma passade Cassie idag med så dom var ute o lekte och jag kunde lyssna på musik. Högt! Jag fönade mitt hår och sminkade mig o tog det lugnt. Sen var klockan helt plötsligt kvart i 12- dags att gå till jobbet. När jag kommer dit säger dom till mig att -Vad tidig du är då! Och mitt svar blir ju såklart -Men herregud 5 min innan jag börjar är väl inte tidigt? Haha.. Då skrattade dom och sa att jag faktiskt var en timme för tidig. Det var ju tur det för då hann jag ju gå över till Arb.förm o skriva mina papper till Förs.kassan och köpa lunch. Och dettta tog ju en timma. :) På jobbet var det iaf lugnt. Och när jag slutade kom Kim o han hade med sig mat från Paprika.. mm.. :) Nu har han sovit i några timmar o jag tror det är dags för mig att hoppa ner under täcket med.

Några saker jag bara måste berätta först.

Syrrans kille Toni spelar ju trummor i ett band. Så dom ska vara med i nån tävling på lördag den 17/1. Ska bli riktigt kul. :)

Jag ska äntligen på ansiktsbehandling igen nu på måndag.. Var över en månad sen o det märks. Ska höra med dom om laserbehandlingar. Det hade nog varit bättre.

Mina föräldrar drar iväg till Gran Canaria på fredag.. weehh.. att äntligen få vara i lugn o ro. Laga middagar, smaka på lite vin, lyssna på hög musik o sova!! :)

Jag, Babe o Kim ska planera en resa till Åre i slutet av april.. ser verkligen fram emot det o hoppas att det kan bli av!

Nä, nu ska jag ta en dusch o sen sooova..

PS: imorn kommer en ny design igen på bloggen..

Tiden går fort när man har kul..

Ja, nu har det ju gått några dagar sen jag skrev sist. Så här kommer en uppdatering på de senaste dagarna.

Nyårsafton:
Jag jobbade ju ett par timmar. När jag kom hem, kom Kim o Kenny hit också. När maten var klar dök även syrran, Toni o Cassie också upp. Det blev en riktigt god middag. Med oxfilé o potatisgratäng. Förrätten bestod av sallad med ost. När vi ätit oss mätta o belåtna var det fortfarande 4 timmar kvar till tolvslaget. Så vi spelade Buzz. Hade det riktigt skoj, förutom att Kim är ju en så dålig förlorare så han slutade efter bara några frågor. ;) Jag vann hela spelet iaf.. hihi.. Sen när det var dags så gick vi ut på gården. Far fixade raketerna och skumpan. Sen skålade vi in det nya året. Alla var glada o vi hade så himla kul. Efter en timma dök det upp lite till folk. Och vi satte igång Singstar. Det sjöng vi i flera timmar innan det var dags för alla att gå vidare till G (mina föräldrar blev trötta). Hos G satt vi till kl. 10 på morgonen. :)


Jag och pappa (fick inge bra bild på mig o mamma :(

Kenny och Kim hade ju ordnat cigarrer till nyårsfirandet



Jag och mina goa grabbar! :)


Jag och älsklingen min <3

Nyårsdagen:
Vaknar runt 16-tiden då Kenny väcker oss och säger att han måste åka. (Han skulle ta tåget till Åre). Men jag orkade inte gå upp. Kim gick iväg och hämtade pizza till oss. Gick upp o käkade och sen lade vi oss i sängen igen. Jag var helt slut o champagnen gjorde ju sitt jobb med att ge mig huvudvärk o illamående. Runt 22-tiden mådde jag bättre men sen somnade jag om.

Fredag:
Gick upp ganska tidigt. Hade ju sovit hur mycket som helst. Pratade med Babe och vi bestämde oss för att disco-bowla. Så hon o Martina kom till oss runt 18-tiden. Vi käkade middag och spelade Buzz. Och varje gång vann Martina. ggrr.. :) Sen stack vi iväg till bowlingen. Vi var 6 pers. Tre tjejer och tre killar. Så vi spelade tjerna mot killarna. (mor o far var också med men dom hade en egen bana). Babe o Martina shottade tequila så det gick inge vidare för oss tjejer om ni förstår varför.. hehe.. Och efter bowlingen gick vi till Dubliners där vi mötte upp G också. Satt där ett tag innan det var dags för mig att åka hem för jag skulle ju jobba dagen efter. Kim o dom andra stannade kvar. Och han kom inte hem förrän 5 på morgonen..

Lördag:
Jag jobbade 12-15.. men usch vad jag mådde dåligt. Ingen baksmälla men alla här hemma har varit lite krassliga o nu var det min tur. Efter jobbet gick jag o Kim över till Danne. Jag somnade medans dom spelade Xbox. Sen åkte vi med mor o far o besökte syrran, Toni o Cassie. Oj, vilken fin lägenhet dom har. Så stort o mysigt. Fikade o kollade på tv. När vi kom hem, var det bara för mig att lägga mig i sängen o somnade innan 23. hihi..

Idag:
Undrar vad vi ska hitta på idag då. Kim sover ju fortfarande för han har kollat på tv hela dagen.. men men.. nått hittar vi väl på.

RSS 2.0