Städat och fint!!

Nu har jag städat heeela huset! Har ont i ryggen o armarna så det blev ju lite träning på samma gång. he he.. Nu doftar det gott o så får man nu efter att man duschat njuta av en cider :) Snart börjar ju Desperata hemmafruar också.

Pratade just med far. Dom är på ett jätte fint hotell nu, ätit massa gott. Åh.. ren-kött. Bad dom ta med det hem från restaurangen men det gick dom inte med på.. Älskar ren-kött! *slurp* Poron-käristys! oj oj.. he he..

Imorn kanske dom kommer hem, beror på hur dom har det med huvudvärken efter all champagne idag. Så om dom kommer hem ska vi fira Valborg, hela familjen!

Är så glad för att mina föräldrar hållt ihop såhär länge. Kan inte tänka mig att mor var 16 år första gången hon träffade far.. hihi.. Visst har det varit mycket motgångar men också så har dom fått riktigt njuta av livet. Speciellt sen efter att jag o syrran vuxit till oss o kunnat stanna hemma själva. Dom är ju nästan aldrig hemma. Lyckostar! Men är glad för deras skull. Hoppas dom orkar 20 år till med varann.. hihi..

porslinsbröllop!

Idag är det mina föräldrars 20:e bröllopsdag! :) Och stackarna sitter i en verkstad i norra Finland för att husbilen har gått sönder. Men som mor sa när hon ringde för ett tag sen så skulle dom ta in på ett hotell iaf o fira lite med middag o annat gott. Så kommer dom kanske hem imorn så idag ska det städas ordentligt!

Skriver mer sen..

image298

Sådär ja..

Idag har det varit en bra dag. Var på arb.förm och det gick jätte bra. Gick igenom lite grejer o har nu två jobb jag ska söka till. Ett café jobb och till Bauhaus. Inte för att jag tror att det är något för mig men man måste ju testa ändå. Sen var vi o handlade massa mat. Gjorde rostbiff, pommes och sallad idag. Det blev gott. Sen var jag otroligt rastlös men orkade inte börja städa så jag fick med mig Kim på bio. Tur att han har körkort o att han kan köra fars bil. Så vi var o såg "21". Den var väldigt bra, värd att se. Sen kom vi hem o nu kollar vi lite på tv.

Imorn ska hela huset städas. Skiter i om det är varmt o fint väder ute. Det måste göras, trots att det aldrig håller sig rent i mer än 2 timmar. he he.. Sen så ska jag hälsa på Collin också på hennes jobb. Har ju inte träffat henne på år o dar heller. Ska bli kul.

Nu ska jag fortsätta kolla på Jay Leno.. God natt

I lördags..

.. Hade jag hur kul som helst. Var hos Sanna o Timo runt 20-tiden. Det var några stycken där redan som förfestade. Sen runt 22-tiden åkte vi till Johans Krog men det var inte alls mycket folk där. Dansade o hade hur kul som helst ändå. Senare åkte vi till karaoke-baren, där Timo var med några vänner. Jag var då ganska trött så jag var hemma runt 3-tiden. Kim hade ju suttit o väntat på mig med att ha smakat på lite whiskey. Vi somnade ganska fort. Och igår var vi ganska sega o bara tog det lugnt. Tog iofs en lång promenad och handlade mat också. Vi gjorde tacos och kollade på tv resten av kvällen sen.

Om två timmar ska jag vara på arb.förm. Vi har haft en läxa "Träna inför anställningsintervjun". Jätte jobbig o svår uppgift. Men det ska ju göras så får ta o komplettera den nu..

Redan vaken..

trots att vi var uppe till 5 imorse..
Igår var vi en sväng i stan. Han träffade sin mor lite snabbt. Sen åkte vi till M för att boka tid för min tatuering. Den 30:e maj fick jag tid. he he.. Ett tag kvar till det men ska iaf göra den då vilket ska bli jätte kul. Men har inte bestämt mig om vart på min kropp jag ska ha den än. Sen iaf kom vi hem o syrran lagade middag till oss. Och efter det kollade vi på en film. "Heartbreak Kid".. och när vi sett 5 min av den kommer jag o syrran på att vi redan sett den. Vilket vi verkligen inte kom ihåg när vi hyrde den. :)

Idag ska jag ju ut men ska faktiskt inte förfesta denna gång utan tar väl några cider ute på finska krogen istället. Måste hålla i mina pengar så att jag kan köpa mat imorn också. Kändes jätte dumt att låna pengar av min mor men huvudsaken är ju att jag betalar tillbaka det när jag fått mina egna pengar..

Nä, nu ska jag lägga mig på soffan o glo på tv och hoppas på att tiden går fort så jag snart kommer iväg till min lilla prutt, Sanna :)

Äntligen fredag..

men det händer inget speciellt idag ändå. Har fortfarande inte fått pengarna :(

Men imorn ska jag iaf ut med Sanna, det är en sak som är säker. Det ska bli riktigt skoj. Ser fram emot det jätte mycket.

Ska åka till stan om ett tag och träffa Kims mamma en snabbis. Får se hur det kommer gå.. hehe..

Nä, nu måste jag hoppa in i duschen.. Ha en bra fredag allihopa!

Värdelös!

Idag har det inte varit någon bra dag för mig. När jag vaknade kände jag mig direkt ovanligt nere. Kollade mitt konto o jag har fortfarande inte fått mina pengar :( Jag satt o kollade på tv en stund men gick o lade mig sen igen med tårar i ögonen. Vaknade runt 17-tiden. Sen ringer syrran o undrar om dom ska komma hit o grilla. Eftersom hon vet att jag inte har någon mat hemma så ville dom passa på att "mata oss" också. Fy vilken hemsk känsla jag fick. Känner mig så värdelös utan pengar. Har mått dåligt hela dagen pga det och har lixom varit i en helt annan värld hela dagen. -Jag skäms så fruktansvärt! Vad fan har jag gjort med mitt liv egentligen? Det hjälpte ju inte att man fick besök av några vänner igår eftersom man såg hur lyckliga dom är o hur bra dom har det. Men jag har ju valt detta så ingen idé att klaga..

Ska väl kolla på film om ett tag. Syrran ska bara natta lillan först..

Hoppas ni haft en bättre dag iaf!

image297

Idag så har vi...

(som sagt) Varit i Slottskogen. Syrran ringde o väckte oss runt 10-tiden. Det tog iofs ett tag innan vi kom iväg men väl framme i Slottskogen satte vi oss ner o njöt av vädret. Jag fick springa efter Cassie när hon lekte med bollen och när hon fick syn på fåglarna gick hon närmare o skrek -Kvack, Kvack! :) Sen åt vi våra mackor o drack te. Innan det var dags att åka hem gick vi till lekplatsen där Cassie fick gunga OCH åka rutchkana med mig. hehe.. Kände mig allt för gammal för det men Cassie tyckte det var jätte kul. 
När jag o Kim kom hem, lagade jag mat o sen somnade han. Men som tur var ringde två vänner o ville komma över. Så när dom kom, grillade vi och sen fick dom basta. Har haft en jätte bra dag idag o hoppas att det blir lika mysigt imorn. Tack vare det här varma vädret känner man ju sig så otroligt mycket gladare också. Älskar ju våren.. Men klart, sommaren är ju ändå bäst! :)

Dags att lägga sig i sängen o sova, är ovanligt trött nu men efter alla hemska mardrömmar inatt sov jag ju inte så bra + att vi för en gångs skull gick upp tidigare än vanligt.. hihi.. 

tänkte bjuda på en bild som jag hittade nu..

image296 

Slottskogen

Idag har vi varit i Slottskogen o myst. Fast nu hinner jag inte skriva mer för jag måste laga mat. Ville lägga upp lite bilder bara :)




image295

Oj.. vad tiden har gått fort.

Fast vi vaknade ju inte förrän runt 15-tiden för vi var uppe till 7 imorse :) Idag har vi bara latat oss i soffan men tog en sväng till ICA o pantade burkar för att kunna köpa mat..hehe.. Så det kan bli. Har nog aldrig haft det såhär illa med pengar innan.

Idag ringde Sanna också. På lördag ska vi festa. Om jag nu får mina pengar innan det. Isf följer jag med henne på nån slags konsert där hon ska sjunga några låtar och efter det ska vi på finska krogen (Johans krog). Ska bli  riktigt skoj.... OM jag nu hinner få mina pengar som sagt men annars får jag väl be min kära mor om lite så jag får träffa Sanna som jag inte sett på.. minns inte ens hur länge sen sist det var :( Saknar henne jätte mycket!

Dags att kolla på en film nu o sen sooova. Är lagom trött nu.. God natt

Sådär..

Nu har jag städat o tvättat klart för idag. Det tog bara 5 timmar.. hehe.. Fast jag har ju suttit framför datorn den mesta tiden med. :)

Var på arb.förm idag o jag kommer inte kunna ta en fotograf-utbilding enligt dom om jag inte pluggar upp betygen från gymnasiet. Jag har ju IG i matte och jag har försökt läsa upp det för några år sen och det gick ju inte. Så det sket sig. Får ta o söka praktikplats nu då. Hoppas bara jag hittar nått bra ställe att "kolla in" så jag blir sugen på att starta eget. Visst är det lätt att säga nu att man vill starta eget men det känns som att det är mitt enda val eftersom det inte finns några rika män som kan försörja mig.. hihi.. Förutom min kära far, men han har ju gjort det tills idag så. Förhoppningsvis vill syrran vara med o starta något eget så far kan finansiera och hjälpa oss.

Iaf.. Ingen idé att dagdrömma. Väntar nu iaf på att Kim ska komma hem, vilket säkert tar några timmar till.

K ringde mig just 10 min efter att Kim åkt till stan o undrade om jag ville komma till stan o smaka på lite alkohol med honom o E. MEN va fan.. Nu har jag ju inget busskort o inte så mycket pengar heller så det gick ju inte. Hade han ringt tidigare så hade jag kunnat åka samtidigt med Kim.. men men.. får ta det en annan dag..

Nu ska jag väl kolla lite på tv o njuta av min fria tid..

Back to the reality..

Idag är det dags för arb.förm igen. Har gjort läxan iaf. Satt med den inatt o hoppas dom blir nöjda. Ska leta praktikplatser nu och det som intresserar mig mest är ju inredningsbutiker. Tex FB Interiör, Lagerhaus, Clique m.m. Får se om det är något man får komma till.

Sen ikväll ska Kim till stan o se på fotboll så jag tänkte ta o storstäda och tvätta alla kläder! Det är kaos här hemma. :) Hade först tänkt kolla med Jo om jag kan hälsa på henne men tar det en annan dag ist.

Nä, nu måste jag hoppa in i duschen o sen iväg..

Konserten och Sthlm..

Så var man hemma igen efter 6 dagar i Sthlm. Orkar inte skriva allt i detalj för det blir annars för mycket.
I måndags åkte jag o Anne dit. Hittade direkt till vandrarhemmet som var helt okej, men det finns nog bättre ställen. :) Sen tog vi en promenad till Gamla stan och efter det var det dags för konserten. Det var en jätte bra konsert men det var inte lika mycket show/dans och Kevin saknades ju.. Men jag är ändå glad att ha varit på konserten. Sen tog vi några cider på ett ställe, orkade inte festa riktigt, var ju helt slut efter konserten. Somnade ganska fort men det var lite stökig folk på vandrarhemmet så, så mycket sömn blev det inte.
På tisdagen åkte Anne hem. Jag tog en sväng ut på stan, gick o kollade kläder, provade en hel del också men hittade såklart ingenting. Sen åkte jag till Kim, lämnade av väskorna o sen tog vi några öl/cider med hans kompisar. Sen resten av veckan flöt fram på samma sätt. Tog det lugnt, träffade mycket av hans vänner, grillade i fredags och promenerat en hel del.  Är lite erfarnare inom vissa områden nu också vilket känns jätte bra. :)
Kom hem igår kväll o somnade ganska fort. Idag har vi bara varit på stan o ätit på en restaurang och efter det kollat på tv. Har haft en skit bra vecka, träffat massa nya människor och lärt känna Sthlm mycket bättre. Vad som händer härnäst återstår ju att se... ;)

Tack till Anne, hade jätte skoj med dig o hoppas du är nöjd med resan. Vad ska vi hitta på till nästa gång? hihi..

Jahapp.. dags att sova.. Natti natti..

image294

Bara 12 timmar kvar...

... tills tåget går..

Här sitter jag o Anne med varsin cider o har just varit nere o ätit på Mcd. Uscha oss! Men lite gott var det..
Imorn är det då dags o det ska bli sååå skoj. Hoppas konserten är bra. Och att vandrarhemmet är bra också.
Vi får ta en sväng till Gamla stan imorn också.. Jag får väl leka guide.. hah.. Har typ alltid haft en egen guide men nu ska jag väl försöka visa upp Sthlm till Anne.. Hur jag lyckas med det återstår o se. Får väl köpa en stads-karta o leka turister!

Idag har jag varit väldigt seg. Lagom bakis från igår. Legat på soffan hela dagen. Tur att Anne kom så hon fick upp mig därifrån. :) Just det.. nu måste jag packa också. Hmm.. Vad ska man ha med sig? Stannar ju en vecka men har en mindre väska än Anne. hehe..

Dags att gå... wish us a great journey to Stockholm!!

Skål!

K´s låt


hi hi..


Rodney Carrington

Denna måste ni lyssna helt igenom för att gilla den.. grymmaste


Tack vare...

telefoner.. så har jag det skit bra. Jag kan inte mer än tacka K som kom hit o spelade Corona med mig..GOD NATT

blää..

Nu kan jag inte hålla emot tårarna längre.. Känner mig så otroligt ledsen idag. Vill bara börja supa nu o sen decka o inte vakna förrän måndag morgon då det är dags att åka till Sthlm..

image293



Jooo..

Det blir nog lite fest idag iaf.. Hoppas bara att jag får städat tillräckligt här så det inte finns några baciller kvar efter Cassie. Men det ska tydligen bara smitta genom närkontakt. Och Cassie sover ju när K kommer hit. :)

Ny har jag lyssnat massor på Takida, dom har faktiskt skit bra låtar. Passa på o lyssna på dom på Youtube. "Curly Sue" är den bästa. Vad tycker ni?

Aja.. nu ska jag smaka på en Xider :p

Nääää...

Lilla Cassie har fått vattkoppor :( Stackarn. Fast det bättre nu än senare ändå..

Och ikväll.. hmm.. Det kommer ingen hit! Pratade med K o han har inte haft vattkoppor så då blir det väl att man sitter här o smaskar i sig smörgåstårtan själv och smakar på cider o hoppas på att någon ringer.. he he.. Så synd om mig.. Not! Lika bra så. Ska ju ändå till Sthlm på måndag så det ska bli skönt o komma iväg igen.

Nu måste jag gå ner till torget o hämta smörgåstårtan o lite gott att dricka :)

Seg kväll..

Kollade på filmen. Den var väl okej men inte så bra som alla säger + att slutet var ju helt kasst. Men men.. det är väl bara jag som tycker så.. hihi..
Nu ska jag ta en lååång dusch o sen ska jag kolla på Jay Leno o efter det hoppas jag att jag kommer somna.

Natti natti

Jag ljög...

.. i mitt tidigare inlägg.
Såklart när jag gick upp skulle alla ut. Tog bara en cigg o lade mig i sängen igen. Sov till 14-tiden.. hehe.. Vid något tillfälle hade jag en mardröm o vaknade till att jag skrek -hjälp, hjääälp! Första gången i mitt liv (vad jag minns iaf) skrek jag rakt ut på riktigt o vaknade till det. :)
Sen så har jag ju inte gjort så mycket mer. Bara lekt med Cassie, varit i affären o köpt lite ingredienser till Tonis middag idag. Han gör egna köttbullar o riktig potatismos.. *slurp*

Ser bara fram emot imorn.. det är inte så många som kommer. Men är glad att det är några stycken iaf. Har ju iofs inte pratat med nån heller så man kanske kunde få sig en liten överraskning.. heh.. i wish! he he..

Ikväll blir det film-tajm. Ska se på "No country for old men". Alla säger att den är bra o det får man ju hoppas..
image286


God morgon

Nu har jag redan gått upp för det går ju inte att sova när syrran o hela gänget går upp o har sina morgon rutiner. Värst är när dom sätter på Teletubbies till Cassie o jag har rummet vägg i vägg med tv:n.

Är så himlans trött men ska nog gå ut o ta en promenad trots allt..

image285

Fan vad segt..

Har bara suttit hemma o inte gjort nått idag. Jo, har ju lekt lite med Cassie men inte så mycket mer. Tiden går så sakta också. Känns som att klockan borde vara 22 men den är bara 18..

Borde gå ut o ta en promenad men jag mår så illa idag så jag orkar inte. Men imorn ska jag ta på mig jogging skorna o testa om jag orkar springa något. Måste få bort fettet nu..

Skit, skit, skit dag!

*lite 14:is trotsig idag.. he he*

Igår..

Åkte till Sanna. Vi satt o spelade kort o smakade på cider. Sen kollade vi lite Idol/So you think you can dance-grejer på nätet o skrattade åt dessa filurer som tror att dom kan sjunga/dansa. Sen spelade vi Twister vilket inte gick sådär bra men skoj hade vi. Runt 12-tiden hämtade syrran mig o jag var lagom trött sen när jag kom hem. Somnade ganska fort. Det var riktigt kul att träffa Sanna igen trots att saker o ting inte är riktigt bra. Tack Sanna för en mysig kväll.

Har pratat med Anne idag o vi har kommit överens om Sthlm´s resan nu o det ska bli riktigt skoj. Ser fram emot konserten.. men får se om vi hittar nått bra uteställe sen. Någon som vet något bra ställe att gå till på en måndag mitt i city? :)

Förresten så avbokade jag mötet med Komvux/Studievägledaren, kände mig inte så värst pigg på det idag. :( Får se hur det blir med det sen..

Dags att lägga sig på soffan o vila lite nu..  

he he..

horoskopet från Facebook säger såhär idag:


Tanja,
Your mind is racing like never before and your mouth is going a mile a minute. Do not get your feathers ruffled today. Your competition will be out to get you, but you should have no trouble defending your territory. Stand up for yourself and take responsibility for your actions.


Undrar hur man ska tolka det där? tihi.. hoppas verkligen att det INTE stämmer..

Varit på arb.förm...

Och pratade med studievägledaren där. Han kunde inte hjälpa mig så mycket idag för han vet ju inte riktigt allt om skolor o utbildningar för fotografi eftersom det är ju inte varje dag någon vill bli fotograf. Så jag har möte med honom kl. 13 imorn MEN jag hittar inte mina betyg.. :( Har letat o letat men de finns ingenstans.. ajaj..

Om en halvtimme kommer syrran o far hem så vi ska äta lite tårta. Och efter det ska jag till Sanna.. tror jag. Får se vad hon säger för jag skickade ett sms till henne nyss..

Dags att måla naglarna..

mina födelsedags kort

image283
Från mor o far

image284
Från min kusin.

(Du är inte gammal förrän ljusen kostar mer än själva tårtan)

26 år nu då..

Det är inte illa.. eller hur? hihi..

Glömde iofs min namnsdag igår.. och det gjorde alla andra också förutom min kära mor. :)

Dags att äta o ta på sig o gå till arb.förm.. wish me good luck!!

ännu en låt..

En till låt jag lärt mig att tycka om...




Hinder - "Better Than Me"

I think you can do much better than me
After all the lies that I made you believe
Guilt kicks in and I start to see
The edge of the bed
Where your nightgown used to be
I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you
I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me

While looking through your old box of notes
I found those pictures I took
That you were looking for
If there's one memory I don't want to lose
That time at the mall
You and me in the dressing room
I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you
I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me

The bed I'm lying in is getting colder
Wish I never would've said it's over
And I can't pretend... I won't think about you when I'm older
Cause we never really had our closure
This can't be the end
I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me
I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me
(And I think you should know this)
(You deserve much better than me)

Denna är också första gången jag lyssnar på texten på..

känns som att...

.. jag vill ta fram en låt.. 
 


Takida - "Curly Sue"

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive


Texten lyssnade jag på första gången ikväll.. det stämmer inte helt men låten gör mig glad ändå

kom hem för en stund sen..

Varit hos en gammal vän. Tittade på massa komiker-grejer som jag kommer ta fram imorn. Just nu órkar jag inte leta på youtube för jag ska lägga mig o sova..... men. 

Vad händer i mitt liv just nu?

Haha.. kl. 15.03 föddes jag den 9/4 1982.. är alltså 26 år snart. Och det känns som att man levt halva sitt liv redan. Jag är inte det minsta rädd för att bli 30 år eftersom jag lever mitt liv som jag bör göra. Vem ska bestämma över mig? Det senaste har jag gjort mina val efter vad jag själv vill.. och jag är inte det minsta ångerfull. Visst har jag brutit några löften men vad förlorar jag på att vara ärlig? Borde inte ärlighet vara längst? Iaf.. hoppas jag att det går som jag vill på arb.förm imorn så jag har något att se fram emot (detta med fotograf-utbildningen är ju något jag alltid velat göra) + att jag saknar Sanna o hoppas att hon vill träffa mig efter all denna tid.

god natt

Jahapp..

Solen skiner. Mmm.. Men vad hjälper det mig som sitter inne ;)
Kim åkte hem imorse. Jag vaknade typ för en timme sen. Har suttit o pratat med Anne om att jag vill stanna i Sthlm efter konserten istället för att åka hem dagen efter. Har funderingar på att gå fotografutbildningen där så det hade varit perfekt om jag kunde stanna där en vecka och kolla upp allt. Men Anne gillar inte tanken att åka hem ensam. Vilket är förståeligt. Men för mig skulle det bli lite onödigt dyrt att åka fram o tillbaka. Men men.. får väl se hur det blir med det.

Idag måste jag göra klart mina CV:n så jag har något att visa upp för dom på arb.förm. Tycker det är jätte svårt att göra sådana (personligt brev, intresse anmälan, säljbrev, CV, meritförteckning.. hm.. har säkert missat nått nu). Men det är väl något jag helt enkelt måste göra. Jag hoppas bara att jag hittar en bra fotograf utbildning så jag slipper detta. Urk! Imorn ska jag till arb.förm o prata med någon som kan det här med utbildningar så hoppas vi hittar något.

Och imorn kanske jag ska till Sanna om hon inte ändrat sig..hihi.. Det var ju hennes förslag :) Hade inte haft nått emot att träffa henne eftersom vi inte har setts på år o dar nu.. saknar min lilla prutt!

Dags att försöka ta fram självförtoendet o skriva dessa satans CV:n.. hjäääälp!

Celine Dion - All by myself



I dont wanna be all by myself anymore!!

Om bara 1 och en halvtimme...

.. Ska jag vara på arb.förm. Och om sanningen ska fram har jag inte gjort läxan. :( Har ju haft så mycket annat roligare o viktigare för mig..hihi.. Men hoppas det är ok ändå. Nästa måndag måste jag ta ledigt för då befinner jag mig i Sthlm. Ska bli riktigt kul att gå på konserten eftersom det nu var ett tag sen sist. Hmm.. Jag tror nog jag var på Outlandish senast och det är nog 6 år sen om inte mer. hehe..

Kim ligger o sover fortfarande, undrar om han kommer iväg idag?! Han skulle ju jobbat idag men så fanns det ju inga biljetter igår kväll. Får se hur det blir idag då. Ska åka till stan senare iaf.

Nu måste jag ta en dusch, äta lite frukost o sen ner till arb.förm.. JAG VILL INTE!! hehe..


Helgen:

I fredags hade vi middag här hemma. Jätte god mat!  Sen smakade vi allihopa på alkoholen och hade hur skoj som helst. Det kom två kompisar hit till pappa också. Det blev lite fest av kvällen.
Igår var jag lite lagom bakis. Låg bara i sängen hela dagen o kollade på tv. Fast runt 22-tiden ville syrran o Toni gå till krogen så jag tog en dusch o vi gick dit. Det var väl lite folk men vi hade jätte skoj. Det blev inge billig kväll heller men det tycker jag var värt det ändå.
Idag när vi vaknat gick vi ner till krogen o käkade. Hur mysigt som helst. Och sen har vi bara kollat på tv hela dagen eftersom jag är skit trött efter helgen.

Imorn börjar tyvärr verkligheten igen. Kim åker hem o jag måste till arb.förm. :( Har inte gjort läxan än men får gå upp tidigt imorn o göra den.

Och så ser jag fram emot onsdag för då ska jag till Sanna o Timo o vi ska festa o fira min födelsedag.. he he..
Saknar Sanna såå mycket! Har ju inte setts på länge nu. :)

God natt

Har varit duktig idag..

.. för jag har gått upp kl. 11. hehe.. Tidigast den här veckan. :) Sen så har jag o mor varit på torget, gick till Lindex först o d var nog d snabbaste besöket där på länge. Alla kläder är ju såååå fula! Sen gick vi o köpte mat så ikväll kommer det stinka vitlök i hela huset :) Kotletter med vitlöks-marinad och potatisgratäng med massa vitlök.. he he.. och vitlöks baguetterna får man ju inte glömma..

Men hur blir det imorn? Hade gärna åkt med Sanna till Borås där hon ska sjunga. Ska försöka få med mor o far också. Men hur ska jag göra med Kim? Iofs så har han ju kompisar här som han kan vara med. Men det löser sig väl på något sätt..

Beställde tid för klippning o färgning.. men fick inte tiden förrän den 16:e. Och det är ju då efter konserten o allt kul som händer nästa vecka.. ggrr.. Typiskt! Men det ska iaf bli skönt o få iordning håret igen som jag inte haft på länge.

Nu ska jag försöka göra läxan, har försökt i flera dagar nu men har fortfarande inte kommit igång.. dumma mig! Skärpning Tanja!

idag..

Har bara suttit här hela dagen. Fast när pappa o Kim kom hem från jobbet tog vi ändå en promenad till OK o köpte popcorn som han är så galen i. Och nu ska vi kolla på nån film, fastän jag bara egentligen vill lägga mig under täcket o sova. Är ju inte trött men har haft så mycket tankar igen så jag är helt slut i hjärna.. hehe..

Imorn är det iaf fredag o då har jag nått att se fram emot.. Ska få leka med lilla Cassie. :)

God natt

mitt liv..

Loggade in mig på Lunarstorm, har ett konto där som jag bara skrivit blogg i. Senaste var nångång från 2006. Läste alla inlägg nästan och det gick tillbaks till 2004. Och jag kan nog inte säga mer än att -Herregud!! Livet har inte förändrats så mycket sen dess. Har ju upplevt mycket gott o ont sen dess men mycket har inte förändrats. Hur länge ska jag gå såhär egentligen? Jag fyller 26 nästa vecka.. känns som att halva mitt liv redan gått. Nä, nu får det vara nog. Jag ska inte klaga. Jag har gjort mina val o det finns inget jag kan göra för att vrida tillbaka tiden o ändra på allt.

Framtidsplaner:

Jag vill faktiskt börja på nån fotograf utbildning. Men hittar inget på nätet. Skulle gått till arb.förm igår o pratat med någon där men jag sov bort halva dagen. :( Sen om jag lyckas bli något bra vill jag öppna en egen studio. Porträtt fotografi är vad jag vill göra. Sen så måste jag lära mig web-design och Photoshop. Hmm.. får se nu hur det kan bli med det..
En annan dröm jag har är också att få starta eget med syrran. En barn-klädes affär med ett litet café.. Hade varit kul men kanske inte så aktuellt just nu..

Jag vill flytta härifrån. Syrran o dom kanske flyttar till Varberg snart o det hade inte suttit fel om man hittade en egen lägenhet där eller i Falkenberg. Men jag vet inte hur det är där så det är bara lite tankar. Annars hade det ju inte varit helt omöjligt att bo i Sthlm heller. Gillar den stora staden mer o mer men det skulle väl ta en evighet innan man lärde sig ta sig fram med pendeln, tuben och bussarna.. he he.. kanske inte borde vara det största hindret. Vad som fortfarande finns mig närmast om hjärtat är ju såklart Helsingfors.. men det blir nog inte förrän jag är mycket äldre.. om ens då.. :(

Vad mer vill jag göra? he he.. det här med att hitta en man är ju helt omöjligt. Det har jag ingen tanke på att hitta längre. Jag klarar mig bättre utan även om det hade varit mysigt att ha någon att planera framtiden med. Men det kan vänta tills jag har jobb, lägenhet o allt är bra annars. 

Kom just nu på att, jag är den enda i min gamla kompis gäng som inte har barn. Nu är en till gravid. Känns lite skumt att alla hunnit skaffa sig barn redan eller väntar barn. Fast det stör mig inte så mycket eftersom jag själv inte vill ha barn än. Alla skaffar ju sig barn nu för att det är nån slags trend. Men det som stör mig lite är att dom flesta vuxit o mognat till sig medans jag fortfarande bor i mitt flick rum.. fast visst, mitt liv är menat att vara såhär. Jag kämpar varje dag bara på att orka leva o andas istället för att jag ska orka leva för nån annan. Alla tror att allt borde vara lika lätt för mig att göra som för alla andra, men jag ligger faktiskt snäppet under. Det är inte lika lätt för mig att ta ett jobb som för andra, det är inte lika lätt för mig att vara självsäker som för andra, det är inte lika lätt för mig att göra något överhuvudtaget som det är för er. Ni ser mig på ytan men egentligen vet alla varför jag är som jag är. Det är just det som är jobbigast av allt. Att ingen förstår, utan bara pressar mig.. Men visst, jag gör ju inget åt det heller men jag har tappat lusten.. 

Nä, nu har det blivit för mycket sagt igen, hoppas ingen orkar läsa såhär långt.. he he..  
 

Rösta på Sanna

Sanna är med i en tävling på sr.se .. passa på att rösta på henne! image281
Hon är en självklar vinnare, tycker jag iaf :)

Här kan du lyssna på Sanna (låt nr 3)

Här kan du rösta på henne



(nedanför finns beskrivning på hur du gör)

image280

Sen så finns det en annan tävling som Sanna är med i.. kolla in hennes blogg så får ni mer info om det.

New Kids On The Block IS BACK..

image279
Återförenas i tv-show

Det har spekulerats sedan i januari.

Men i morgon är det dags.

NKOTB återförenas för ett tv-framträdande.

Som Aftonbladet kunde berätta tidigare i veckan så ska gamla pojkbandssensationen New Kids On The Block återförenas.

Gruppen ska göra ett framträdande i morgon, fredag, i det amerikanska tv-programmet Today. Enligt Yahoo News kommer de att släppa nyheten om en officiell återföreningsturné i programmet.

Alla fem medlemmar ska vara med vid uppträdandet, och nu har de första bilderna på de forna flickidolerna i samlad trupp kommit ut.

Enligt People är det här den första gemensamma fotosession som gruppen gör på 15 år.

- Det känns underbart att vara tillsammans igen efter alla dessa år, säger Donnie Wahlberg till People.


aftonbladet.se


He he.. Över 15 år sen dom var mina och alla andra flickors idoler! Helt otroligt vad tiden gått fort. Nä, hoppas man hittar framträdandet på youtube imorn. Måste ju ses! he he he...

ritade min nya tattoo

såhär ungefär ska den se ut
 
 
Hoppas bara att syrran o Toni fixar en tid hos Marko så jag får denna! Har så länge velat tatuera mig nu och den här blev någorlunda bra som exempel på hur jag vill ha den. Marko får ju rita om den.

Nä, nu ska jag ta o fixa läxorna.. så slipper jag tänka på det senare i sista minuten..

Så var det redan torsdag..

Vad har jag gjort? Hmm.. inte mycket. Var på ansiktsbehandlingen igår. Hon tyckte att min hud var otroligt mycket bättre nu än innan, vilket jag håller med om. Sen om en månad blir det en riktigt jobbig behandling som jag inte riktigt vet om jag är beredd på men om jag vill ha snabbare effekt så då är det nog bäst att testa. Det är en 5 dagars process. Men men..
Idag är Kim o jobbar så jag tänkte passa på att uppdatera bloggen och kanske göra mina "läxor" som jag fått från arb.förm. Det jag egentligen hade velat göra är att lägga mig ute på altanen o njuta av solen men det blåser alldeles för kallt.
Träffade på Babe i tisdags. Pratade om den 12:e.. undrar om folket kommer som man har bjudit på fest då? Och är det nån som är sugen på en fest överhuvudtaget? Heh.. Det är ju inte pga bara födelsedagen jag vill ha festen utan också för att det var så otroligt länge sen jag hade fest hemma o om nu huset ska säljas så hade det varit kul med en sista fest. Jag ska iaf sitta hemma den 12:e så är det nån som är sugen på att festa så är det bara att komma! he he..

Såg att Boys II Men ska uppträda på Trädgårn på onsdag (på min föd.dag). Hade gärna velat gå men vet inte om det är för dyrt. Ska kolla med Collin om hon vill. Henne hade jag inte pratat med på flera månader o så ringde hon mig i måndags. :)

Ser fram emot imorn då vi ska ha middag hemma med oxfilé o potatisgratäng. Syrran, Toni o Cassie ska också komma. Damn.. är så hungrig! he he..

Aja.. allt är iaf bra med mig, skönt att få släppa tankarna om allt som hänt det senaste. Men snart börjar väl verkligheten igen när Kim åkt hem. Han vet iofs inte när han ska åka än. Om han har jobb på måndag eller inte. För behöver han inte jobba stannar han nog ett tag till isf.

Nu ska jag äta makkara-soppaa! Gissa om man saknat mammas mat nu när dom varit borta?! he he..

Snart min födelsedag...

Och jag hoppas på att jag får en tatuering av syrran o Toni. Sitter här nu o ritar en som jag vill ha som tatuering, men jag blir aldrig nöjd. Hoppas jag lyckas med den för jag vill verkligen ha en till tatuering.. Här får ni se när jag gjorde en för 2 år sen..

Först ser man ju nästan glad ut men sen när färgen skulle målas på .. då kom tårarna.. :) Men jag är nöjd med resultatet.. :D

image276

Äntligen funkar bloggen..

Jag har inte kunnat logga in på en evighet nu bara för satans blogg.se gjort om servern.. eller vad det nu är..

Iaf.. I helgen var jag i Sthlm. Ringde till Kim runt 17-tiden o undrade vad han hade för sig o sen bokade jag biljetten. Skyndade att packa o så o sen var det dags för att ta tåget kl. 21. Var framme lite innan 12 på kvällen. Vi gick o tog en cider på ett karaoke-ställe (inte lika bra som karaoke baren jag brukar vara på på hemma) hihi.. Sen gick vi hem o jag deckade ganska snart. Var riktigt trött efter resan. På lördagen vaknade vi ganska sent. Tog det bara lugnt, kollade på ishockey m.m. Sen var vi nere på en krog o käkade med några vänner till honom. Men dom gick efter maten så vi gick hem till honom o smakade på lite cider innan vi skulle ut. Men tiden gick ganska fort o när vi kom till utestället, ja då hade dom slutat släppa in folk eftersom det snart skulle stänga. Så vi gick hem igen o kollade på en film o jag somnade. På söndagen köpte jag en stor god frukost till oss. Grillad kyckling, potatissallad, gurksallad och nudlar.. hi hi.. det var gott.. :) Sen var det dags att gå o kolla tågbiljetter. Det fanns inga senare än 15.15 så det blev lite bråttom. Och såklart var ju tåget försenat i över en halvtimme trots att man stressat som en idiot..  Men men.. Slappade bara när jag sen kom hem.
Och igår var jag på arb.förm, det var mycket roligare nu när man lärt känna dom andra lite bättre. Sen kom jag hem o städade o på kvällen kom mor o far hem från Finland. Kim kom också hit. Så vi var o köpte lite morötter o gurka o mumsade i oss det medans vi kollade på tv.
Idag har vi inte gjort nått trots att det är soligt o fint väder ute. Men ska väl ut o sparka lite boll eller nått.. hehe..

Så var det med det..


RSS 2.0