Party party

Här är jag nu i Levi. Varit här sen i onsdags.

Onsdag: Vi var framme här runt 17-tiden. Var på det nya hotellet och käkade. Efter det gjorde vi iordning oss och gick till Levi hotell för att Jukka Hallikainen uppträdde. Sen när dom vart klara kom dom och satte sig med oss. Och det blev en del shottar. Sen kom vi till husbilen men det var bara Jukka och en till kille som följde med. Jag var lagom (väldigt) full. hehe.. Men skoj hade vi.. för jag var inte ensam om det ;)

Torsdag: Riktigt seg och sov ganska länge. Runt 18-tiden kom tre gubbar (kompisar till far) hit. Festandet började direkt. Sen gick vi och åt på Panimo. Det var riktigt god mat där. Och där stannade vi ett bra tag. Sen följde vi gubbarna till deras stuga. Jag pratade mest med baby i tel. Saknar honom såå mycket. Och vi kom och lade oss redan kl. 2 inatt. Var helt slut men inte full. ;)

Ikväll blir det Lauri Tähkä på Hullu poro Areena. Jag ska dit med min kusin Anitta. Tror vi börjar förfesta hos henne och sen runt 22-tiden ska vi dit. Det kommer komma myyyycket folk dit så jag fick VIP-biljetter av en som jobbar som vakt där. Så slipper vi stå i flera meters kö, utan får kliva in före alla ;) he he.. bra va? Och så ska jag sova över hos Anitta inatt så vi får sova ut ordentligt imorn :)

Nu ska jag o mor gå ut o shoppa lite. Hoppas på att jag hittar nått kul. Är så shopping sugen. hihi..


mot levi

Nu är det två timmar kvar tills tåget går till Jyväskylä. Där ska mina föräldrar plocka upp mig. Vi ska nånstans på nått dansställe ikväll. Sen imorn bär det av norrut. Kommer först vara några dagar i stugan innan vi sen åker till LEVI!! Kommer väl vara där på onsdag och på torsdag kommer några vänner till far dit också, så vi blir några stycken.

Igår var vi bara hemma, baby och jag. Smakade lite på cider och myste resten av kvällen. Kommer sakna min baby såå mycket men ska ju köpa ett finskt telkort så vi kan prata varje dag ;)

Efter Levi hoppas jag på att jag får komma hit igen. Beror på vad min far säger. Han tycker väl att jag helst ska åka hem. Har iofs lite pappers grejer att ordna. Sen så måste jag ju ordna inbjudningskorten till mors 50 årsfest som är i juli. Men förhoppningsvis kommer jag tillbaka hit ett tag innan jag åker hem.

Nä, nu ska jag försöka stänga väskan. Har ju köpt massa kläder så lite tajt kommer det bli. :)


en vecka har gått

Ska uppdatera lite snabbt om vad vi haft för oss nu hos baby.

Fredag: Jag och baby var hemma själv efter att hans dotter blev hämtad av farmor för helgen. Så vi gjorde en middag, smakade på lite cider och myste i soffan.

Lördag: Sanna och Timo kom! Det första vi gör är att jag o Sanna åker till stan och shoppar. Jag köpte maaassa linnen och t-shirtar på Gina tricot. Det blev ett riktigt bra köp och inte alls dyrt. Så hämtade pojkarna oss. Vi köpte lite cider och sen var det dags att börja göra iordning sig. Klockan hade redan blivit 19.oo och vi tänkte vara i en karaoke bar redan kl. 21.oo. Så vi hann snabbt hälla i oss några cider o sen var vi på karaoke baren. Vi hade det jätte skoj. Sanna sjöng, vi dansade och skrattade hela kvällen. Och när vi kom hem (redan kl. o1.oo) gjorde Sanna lite mat och vi kacklade på som aldrig förr. (Vad jag minns iaf)

Söndag: Tog en sväng till affären, handlade lite gott. Sen hämtade vi pizza. Efter maten öppnade alla varsin cider/öl. Vi var lite sega till en början men sen kom vi igång. Vi spelade kort och snurra flaskan. Men det blev inte så långvarit eftersom grannen över kom och klagade. Det var ju trots allt söndag och det är himla lyhört i köket. Och redan innan klockan slog 2 låg vi i sängen.

Måndag: Upp kl. 1o.oo. Och lite innan kl. 13.oo åker Sanna och Timo. Jag och baby myste lite innan hans dotter sen kom. Och resten av kvällen blev det soffan och tv.

Tisdag: Det blir en vanlig dag igen. Baby lämnar dottern sin till dagis och efter det sover vi till 11.oo. Går till affären, handlar mat, lagar maten, myser i soffan och sen är det lägg-dags :)

Onsdag: Idag tog vi en promenad till videobutiken. Det blev en timmes promenad och det ar riktigt skönt efter att ha suttit hemma flera dagar. Vi hyrde The orphin och L.A gigolo. Och du, Sanna! Så äcklig var den ju inte! hehe.. Blev ju inte skrämd men visst, när man fick veta hur det låg till var väl lite läskigt, men njae.. inge äcklig var den.

Torsdag: Vi går upp lite efter kl. 11. Gör iordning oss för bio. För vi ska se Avatar (3D). Så hans mor o syster kommer hit för att passa hans dotter under tiden. Vi åker iväg. Hämtar ut biljetterna och sen har vi över en timme på oss innan filmen börjar så vi går o käkar pizza. Och sen köpte vi en stooor popcorn med drickor till. Och om filmen kan jag säga såhär.. Fyfan vad bra den var! Trots att den nästan är tre timmar lång så hinner man inte ens tänka på det för det händer så mycket i filmen och med 3D glasögonen var det riktigt grymt. Man var helt med i filmen. Men usch, för alla höga höjder, det kändes som man själv stod på de höga bergen. hehe.. Men som sagt, grymt bra och värd att gå och se!!





Fredag: Idag! Ser ni att jag är uppe tidigt? Hehe.. Var bara tvungen att gå upp samtidigt som baby. Blev så himla röksugen. Och nu har jag varit uppe i en timme. Men snart dyker jag ner under täcket igen. För det är ju fredag och något kul måste jag o baby hitta på. :)

När jag kommer hem har jag ingen aning om. Om jag åker till Levi med föräldrarna sen är inte bestämt. Baby kommer ju inte släppa ivägmig mer.. hehe.. Men jag uppdaterar snart igen.

hos min baby

Jag gick upp kl. 6 på onsdag morgon och åkte till Centralen. Där fick jag vänta på Silja Line bussen i nästan en timme. Men när den väl kom så lade jag mig ner på två säten och sov. Nånstans i Nyköping bytte vi buss. Och på den andra bussen lade jag mig raklång längs bak. Sov hela vägen till Sthlm. Vi var ju framme i terminalen redan 16.15. Och båten skulle ju inte gå förrän 19.30. Jag käkade lite och köpte en cider och läste min bok. Guuuud.. vad tiden gick sakta. Men när det väl var dags att gå på båten så gick jag direkt till hytten. Jag duschade, gjorde iordning mig och sen tog jag en sväng till Tax Free. Som vanligt blev det en limpa cigg och en Bacardi Razz plus en present. Sen gick jag och satte mig i rökrummet och köpte en cider. Det kom o gick massa folk och det var många trevliga som t.o.m snacka med lilla mig. hehe.. Där satt jag sen resten av kvällen och tjöta med folk. Lade mig först kl. 2 på natten och lite tipsy.

På torsdag morgon vaknar jag kl. 6. Packar grejerna och sen ska jag stiga av båten. Och så var det över en timme kvar tills tåget skulle gå. Satt där i terminalen och var riktigt trött och stank alkis. En arbetare kom med kaffe till mig. Men tyvärr var jag ju tvungen att tacka nej då jag inte dricker det men fick istället bjuda han på en cigg. Sen kom tåget iaf. Jag satte mig till rätta, köpte biljetten och somnade. Vaknade först efter två timmar då mamma ringde och frågade hur det går för mig eftersom jag inte hört av mig. Stackarn hade varit uppe runt kl. 7 på morgonen för att kolla om jag skickat sms. Stackars mamma som alltid kan vara så orolig trots att hon vet att jag skulle klara mig bättre ute i världen än nån annan. hehe.. Så var jag ju framme sen.

Baby kom o mötte mig. Han hade köpt tre fina rosor till mig :D Mmm.. vad glad jag blev. Sen körde hans mor oss hem till honom. När vi kom in lade vi oss i sängen det första vi gör. Sov en timme och sen hämtade han hem sin dotter från dagis.Vi lagade mat och bara myste i soffan. Och jag somnade igen ;) När det sen var lägg-dags kunde vi ju inte sova. Somnade sen nån gång vid 3.

Imorse gick baby upp tidigt och lämnade sin dotter till dagis. Jag sov och sen kom han också o lade sig. När vi sen gick upp käka vi frukost och lade oss i sängen igen o myste. Tog sen en sväng till affären. Och sen kom babys mor och hämtade hans dotter. Nu har han lagat mat till oss och sen ska vi bara mysa i soffan och bara vara. Ska väl ta en sväng och hyra en film också.

Förhoppningsvis kommer Sanna och Timo hit imorn. Saknar er!

Nu ska jag gå o äta och sen bara myspysa ;)

Hur har ni det där hemma?

Helgen

I torsdags åkte jag till C o L. Dom hade ju varit i Thailand över jul o nyår och dykt så dom visade en video från deras dykningar. Blir själv sugen på att ta certifikat, men tror aldrig jag kommer iväg nånstans mer. Känns så nu iaf. Förutom till Finland såklart. :) Men det är ju inte samma sak. Sen så smakade vi ju på massa vin. Vi blev lite lulliga och skrattade så vi grät. Det var himla trevligt och hälsa på dom iaf.

På fredag morgon vaknar jag av att syrran kom med sin familj. Var riktigt seg hela dagen. Men sen åkte jag till Anne. Vi förfestade lite. Sen kom Mirka också. Och efter ett tag åkte vi till karaoke-baren. Satt mest o tjöta med P. Och några svängom blev det. Tack alla för en trevlig kväll.

Och så blev det lördag. Den stora fest-dagen. Jag fixade lite lekar som vi skulle göra på kvällen. Runt 16-tiden handlade jag o syrran mat och åkte till Finnegården. Där var redan Toni o Kimmo. Vi började med att fixa grönsakerna, det skulle bli tacos. Så kom första gästen runt 18-tiden och efter det dök det upp mer o mer folk hela tiden. Sammanlagt blev vi väl 20 pers. Och oj.. så kul vi hade det. Många blev riktigt fulla väldigt tidigt. :) Det blev roliga lekar, tacos överallt och dansande. Vissa spydde och en annan sparkade sönder toalett-dörren men allt som allt var det väldigt lyckad fest. Och runt 5-tiden på morgonen var det dags att sluta.

På söndagen sov jag till 14.oo. Då kom Cassie upp och väckte mig. Jag var helt säker på att klockan bara var 9. Så jag skulle hinna hjälpa syrran o Toni med att städa lokalen. Men när jag kliver upp märker jag ju vad klockan är och dom börjar vara klara med städningen. Det blir en lååång och seg söndag. Lite bakis är man ju efter tre dagars festande. ;) Det blev både McD mat och pizza. Men det gör inget, för nu blir det inge mer skräpmat.

Igår väckte Cassie mig halv 10. För jag skulle på ansiktsbehandling kl 12. Åker med syrran o dom till stan. Och det var så himla skönt att göra behandlingen nu. Pga allt stress och festande mår inte huden bra. Det blev en ordentlig behandling denna gång också. Och när jag får masken som jag ska ha i 45 min så somnar jag. :) Fick köpt nya krämer också. Sen åkte jag hem och kollade på alla serier på tv som börjat igen.

Imorse gick jag upp lite efter 9. Måste ju lära mig att vakna tidigt.. inte nog med det så..

Åker jag mot Finland imorn! Jag valde att ta bussen härifrån till Sthlm för att sen ta båten över till Åbo. Det kostade bara 390kr! Och så är jag framme hos baby i Tammerfors runt 12-tiden på torsdagen.

Sanna och Timo kanske också kommer dit över helgen. Det hoppas jag iaf. Vill ju träffa dom med. :)

Nu måste jag bara gå ner till arbetsförmedlingen och fylla i lite papper, sen komma tillbaka och packa. :)



Idag

Har redan vaknat. Har ju sovit till runt 13-tiden varje dag nu. Men som tur är väckte V mig så jag inte sover bort hela dagen igen. Ska möta henne på torget om en stund för att få mina Saw filmer från henne.

Sen ska jag tömma släpvagnen där jag fortfarande har mina möbler/saker. Hoppas bara att jag o mor orkar bära in det mesta. Så jag får iordning mitt rum innan jag åker.

Efter det ska jag till lokalen som är hyrd för Tonis fest för att hämta nycklarna. Och där efter ska jag till C o L (om det nu blir av) och smaka på lite vin. Det var ju så länge sen jag träffade dom.

Ikväll ska dom som jag hyrt lägenheten av hämta nycklarna också och lämna tillbaka pengarna som jag gett till dom som säkerhet. Typiskt att jag helt hade glömt bort att jag skulle ju städa lägenheten nu i början av veckan. Så dom har tagit dit en städfirma. Vilket jag tycker är löjligt eftersom nu blir jag tvungen att betala det och innan jag flyttade in var det så grisigt att då verkligen hade det behövts en städfirma. Men jag är bara glad att det är över. Slipper dom där idioterna sen och deras skit-lägenhet.

Ja, det är ju vad jag ska göra idag iaf. Hoppas bara att C vill att jag kommer över till henne, orkar inte sitta hemma en hel dag till.

Hittade dessa bilder...

.. när jag kollade i mina föräldrars kamera.
Det är från när jag, mor o far åkte till Finland innan jul och var ute med Sanna.

Jag är inte ett dugg full på bilderna, det är bara som det ser ut!!! hehehe..

Saknar söt-Sanna så mycket nu när jag såg bilderna. Känns som att det var en
evighet sen vi hördes av. Hon har ju jobbat så mycket nu. Och så typiskt när hon
väl ringde till mig i söndags så missade jag samtalet. 


Sanna, jag hoppas du haft det riktigt bra på jobbet nu.
Och snart ses vi igen. Saknar dig min vän!


Vilka FINA kommentarer jag fått :)

Det är ju svårt att lista ut vem det kan ha varit som skrivit
dessa FINA kommentarer till mig.


Denna kommentar skrev han till senaste inlägget:


och detta var till I´m happy inlägget där jag skrev att jag skulle till Finland:
 

Visste väl att det kommer komma en vacker dag.
Synd bara att det inte biter på mig. ;)

Ni kan väl också få gissa på vem det är. haha.. en liten gissnings-lek,
den som har rätt får en belöning! (det blir nog många belöningar då)

När jag nästa vecka åker till Finland kanske jag ska skriva exakt tid när jag är i Sthlm så "bella/Ghost Rider" kan haffa mig.  

Tack gubben för att du förgyllde min dag!!


The best week ever

Så kom min baby på tisdagen. Jag var lite orolig.. eller mycket orolig på kvällen när jag skulle möta honom på bussen men den kom inte kl. 18.15 som den skulle. Och inte nog med det hade baby inte på sin telefon. Jag sprang fram och tillbaka i terminalen och frågade om nån visste när bussen kommer. Men fick inget svar. Loggade in mig på nätet (dom där internet grejerna som finns lite överallt på stan). Kollade på Silja Lines hemsida. Hittade inget där heller. Ringde också men dom visste inget. Sprang ut igen dit bussen skulle komma och fortfarande inget (det hade nu gått en timme). Sen var jag så himla hungrig så jag gick o köpte lite mat och käka på vägen ut igen. Och vips.. 19.30 kom bussen. När jag ser honom kliva ur, springer jag fram till honom, ger han världens kram.. sen en knuff för att han inte hade på sin mobil och att jag varit så himla orolig och stressad.

Så åkte vi iaf till lägenheten. Tog det lugnt resten av kvällen, kollade på film och sen somnade vi ganska tidigt.

På onsdagen vaknade vi runt halv 11 och käkade frukost. Satte oss i soffan och.. somnade! Vi sov till kl. 15.oo. Sen var det ju bara tvunget att hitta på något så vi gick och spela biljard på Biljardpalatset. Eftersom vi hann "förfesta" så gick det bra till en början men efter några fler drinkar, gick det inte alls. Men vi hade så himla kul. Skrattade och skjöt bollar runt halva hallen. (inte bokstavligen då). Vi var hemma igen runt 12-tiden och satt uppe och pratade om allt mellan himmel o jord innan det var lägg-dags.

Torsdag = flyttdag. Jag gick upp innan 12 och började packa och städa. Efter allt skramlande gick baby upp också. Vi var lite dåliga efter drinkarna kvällen innan så när jag vart klar med allt, latade vi oss i soffan innan far o mor kom. Det tog några timmar, men fick slängt allt som skulle slängas och fick med allt i kärran som jag äger och har. Kom hem, käkade pizza och deckade.

På fredag morgon vaknar jag med världens träningsvärk i benen, efter allt springande i trapporna. Mor o far åkte tidigt på morgonen för dom var på en 60-årsfest på Finlandsbåten. Iaf.. så bestämde vi oss för att gå ut och käka och bowla. Vi bokade bord på A Hereford Beefstow. Det finaste och grymmaste matstället (efter El Corazon). Vi åt jätte god mat. Det var så himla mysigt. Bara han och jag!! Jag bara log hela tiden. Kändes så himla speciellt.
När vi var klara åkte vi till Strike & c.o. Vi köpte lite cider/öl och började spela. Baby gjorde en strike direkt. Men tyvärr (för hans del) var det den enda. Jag lyckades göra flera. Och jag vann! :D Efter det åkte vi hem. Satt uppe till 7 på morgonen och lyssnade på musik, myste och hade det allmänt kul.

Lördag = seg dag. Syrran, Toni, Cassie och Melina kom hit. Vi kollade på Melodifestivalen, drack lite cider/öl. Så var det ju tjej-kväll på Bryggeriet och tjejerna var himla besvikna på mig. Men som tur är, är baby den sötaste och snällaste så han släppte iväg mig med syrran en stund för att vara med tjejerna. När vi kom dit, var ju tjejerna på G. Det blev några svängom och shottar. Hade det jätte kul och mycket skratt blev det. Och när vi sen kom hem stod pojkarna (baby o Toni) utanför i bara handduk eftersom dom bastade. Och när dom vart klara så satt vi i köket och tjöta. Syrran och Toni gick och lade sig efter ett tag medans jag o baby satt uppe ganska sent igen.

På söndag, runt 15.oo kommer mina föräldrar hem, medans vi sover. Mor väcker oss genom att knacka på dörren och skrika -Det brinner, det brinner! Hehe.. Jag hade ju glömt telefonen på nedervåningen så vi hade ju inge aning om att dom kommit. Och syrran hade ju redan åkt härifrån utan att väcka oss. Så det var ju bara att gå upp, ta en dusch o försöka vakna till liv. Satt mest i soffan den kvällen. Var och hyrde två filmer och kollade på dom. Det blev Public Enemy och Saw VI. Vi gick och lade oss runt 12 men vi kunde ju inte sova. Det var ju sista natten. Min baby skulle ju åka hem igen. Så vi sov knappt en timme.

Måndag morgon, upp kl. 6.oo. Äta frukost och ta bussen till stan. Vi åkte så att vi skulle vara i stan 40 min innan hans buss skulle gå men såklart var det ju stopp i trafiken. Klockan tickade och det tog en halvtimme innan vi ens kommit i närheten av stan. Trodde att han nu skulle missa bussen och bli tvungen att ta tåget. Men sen flöt det på. Hoppade ut ur bussen o det var 5 min kvar. Vi sprang till hans buss. Där busschauffören var vansinnig för att han skulle bli 5 min sen. Men som tur var så hann ju baby med. (eller tur för han iaf)

Så jag åkte hem, lade mig i sängen, skulle sova en liten stund. MEN telefonen ringde eller pep hela tiden. Det var nästan som att alla visste att jag nu var själv.. he he.. Men när det slutade så somnade jag. Och vaknade först runt 14-tiden. Och resten av dagen låg jag i soffan och bara saknade min baby.


26/2 är en speciell dag! you and me baby <3


_____________

Och idag var jag och hälsade på Anne och hennes familj. Det var himla kul och se dom igen. Speciellt lilla Ville. Så liten och nätt. Biologiska klockan tickade där en stund när jag fick hålla honom i famnen. ;) Men jag har inge bråttom än. hehe..

Och imorn är det redan onsdag. Det verkar ändå som att dessa dagar innan jag åker till Finland kommer gå fort. Skönt det! För jag längtar sååå..

Dags att sova.

 


RSS 2.0