Duktig flicka!

Så har man hjälpt Anne att flytta det senaste.

I onsdags åkte jag över till henne efter att ha varit på "kursen". Vi packade ner så mycket vi bara orkade. Var inte hemma förrän runt tolv tiden på natten.

Så igår vaknar jag redan kl. 9 för att jag vet att jag ska till Anne och hjälpa henne att flytta. :) När jag kommer ner till föräldrarna är dom i full gång för att boka biljetter till Helsingfors. Så dom åkte dit över helgen. Och jag fick skjuts till Anne. Vi packade ner resten. Sen kom det massa folk. Alla hjälptes åt. Upp o ner för trapporna med massa lådor. Och när bilen är full ska ju allt bäras upp till nya lägenheten. Men han som skulle flytta ut var inte riktigt klar så vi passsade på att käka lite. Och efter ett tag fick vi bärt upp allt.
Och så en runda till, för att få med alla sängar och soffor. Jag och tre män var det som bärde upp o ner med allt. Hehe.. Jag är en tuff och stark brud! Vissa bad mig lugna ner mig lite men va fan, det är ju bra träning. ;) Så var vi inte klara förrän halv 11 på kvällen. Det blev alltså ett fem timmars pass för min del ;) Gissa om jag är trött idag?!

Vaknade imorse av att far ringde mig kl. 10. Jag har sovit riktigt bra inatt. Och nu väntar jag på att få skjuts tillbaka till Anne så vi kan fortsätta städa och göra iordning i den nya lägenheten. :) Och så ska bastun tvättas.. för sen ska vi basta och bara pusta ut och njuta av några kalla cider ;)

Tiden har gått fort dessa dagar. Skönt det, för jag bara längtar tills Baby kommer på torsdag <3

Nu måste jag packa ner det sista så att jag är klar när skjutsen är här. Ska nämligen sova över hos Anne.

Skriver mer när jag kommer hem igen.

Glada vappen på er!!  (vappuviuhka)


Seeeeg

Skrivet 27/4 kl:21.oo

Har inte gjort så mycket idag. Förutom att varit på torget med min mor o SHOPPAT KLÄDER! :D Det blev två klänningar, massa linnen och mysiga tröjor. Skönt med lite nytt.
Sen har jag bara suttit hemma och inte gjort nått vettigt alls. Men kl. 22 börjar Gomorra på tv så jag tänkte ta o kolla på den o sen sova.

Kanske ska berätta lite om helgen.. om det skulle intressera nån.. iofs skriver jag blogg mest för att själv komma ihåg vad jag haft för mig.

Fredag: Vi grillade med familjen. Och det var sååå gott. Äntligen får man grilla igen. Trots att vädret inte var det soligaste men lagom varmt för att ha första grill-kvällen för i år. Sen var alla trötta o lade sig innan kl. 12. Förutom jag o syrran. Fick för oss att gå ut. Så vi hoppade in i duschen, gjorde iordning oss och kom iväg strax efter 12. Åkte till Kungälv. Var på ett ställe som heter Krogen. Dansade en del.. orkade iofs inte lika mycket som syrran men iaf. :) Vi var hemma först 4 på morgonen men kul hade vi.

Lördag: Vaknade ganska lagom pigg. Men somnade senare på soffan. Men sen väckte mor mig o maten var klar. Jag käkade o drack en cider till o vaknade till liv igen. Sen hjälpte jag far ute i trädgården. Skyfflade massa sand. Mindre kul men va fan, lite måste man ju ställa upp. Sen närmade sig klockan 8 o det var dags att göra iordning sig o åka över till Carolina. Vi satte oss i köket o myste med vin o lite godis. Och pratade om allt mellan himmel o jord. Hade det himla trevligt. Och runt 1-tiden var jag hemma.

Söndag: Vaknar runt 10-tiden och bara latar mig hemma.

Det gör så ont, så ont...

Har varit på ansiktsbehandling idag. Fick en lite starkare/tuffare behandling nu. Och för första gången fick hon mig at skrika lite. hehe.. Nu ömmar det i hela ansiktet. Tror jag ska dö så fort jag råkar röra vid ansiktet. Men förhoppningsvis var det värt smärtan och de 200kr extra eftersom nu måste det fan bli bra! Jag ska sköta mig så gott jag kan nu. Inga fler nätter med smink på. Rengöra varje morgon o kväll. Inte peta med smutsiga fingrar. Och äta och dricka rätt. Det är en del att tänka på, men ska man vara fin, får man lida pin. Och det var just det jag gjorde idag.

Innan det var jag ju på Folkuniversitetet. Samma jobb-sökar-kurs som jag gått på arb.förm innan. Men men.. för att få tiden att gå o för att få pengar så måste man ju göra nått. Som tur är så är det bara på måndagar och onsdagar. Kan bli fler dagar men det beror ju helt på hur mycket hjälp man behöver. Jag tror det får bli ett deltidsjobb för mig NU.. så jag får in lite mer slantar.

Och mer får jag skriva imorn för nu är jag så trött så jag snart somnar..

Trust me, please!

I can´t stop thinking about it. What I heard yesterday.

How could it get so wrong. I was so happy that night. It was my night.
I joked around like I use to do after a couple of shots.
But you were somewhere else with your mind.
And now you don´t trust me anymore.

I was just my self. I have always been like that.
We have always had fun, laughed and joked around.
I remember one night out with you when you told me,
-you are a great and funny girl, Tanja. That´s why I like you.
Think how many years we have known each other and had so much fun!


I have not been serious before in my life.
I didn´t know who I was or what I did.
And you still think I am the same lost girl??

I love him. I want to be with him. I need him.
I will be truthful. I wont betray him.
I will struggle with all my heart to be with him forever.


Please, trust me! I cant live with your insecurity.
It hurts me so much that you dont believe in me.

kärlek

Det här är samma kväll på Iskelmä-baari den 13:e mars.

Efter att ha redigerat dessa bilder ett tag känner jag hur mycket känslor det dyker upp. Att en man kan göra en så lycklig. Att veta att han gör vad som helst för att komma till mig. Och han är här om 2 veckor. Då kommer jag vara ännu lyckligare. :) Jag försöker skriva hur jag känner men tankarna bara virvlar i huvudet så jag låter bli och håller tankarna för mig själv istället ;) Huvudsaken är ju att han iaf vet vad jag känner.

Här är ändå en del av det jag skrev till han tidigare.

Do you actually know why i love you?
You are the person that i have always been searching for.
You make me feel safe, you make me laugh,
you take care of me, you really love me for who I am.
I can trust you, I can be my self with you, I can feel real love.
I am not afraid anymore. I know that you and me are ment to be
and we will get a beautiful future together.
I know that because I will give you all!
I love you so much baby.


Foton

Bilder på mig och Sanna när jag var i Finland.
Här är vi ute på Iskelmä-baari i Tampere den 13:e mars.



Miss you Sanna!


Idag

Ja, idag väckte Cassie mig kl. 9. Det var bara att kliva upp. Hade ju ändå sovit i 8 timmar. Så det fick bli frukost, slänga på sig kläderna och gå ut med barnen och syrran. Vi promenerade bort till fars kontor. Stannade inte länge. Promenerade sen till gårdarna så Cassie kunde leka på lekplatserna. T.o.m jag var uppe i tornen och lekte med sand. hehe.. Och sen handlade vi mat.

Det var alltså 2 timmar som vi var ute och efter det lagade jag en pastasallad med kyckling. Riktigt god är den. Och sen har jag bara lekt med Melina här på golvet.

Nu har syrran o dom åkt så vad ska jag hitta på nu då. Jo, ska sätta igång Zumba skivan och röra på mig. För ska man kunna ha bikini på sig i sommar så är det fan dags att börja göra nått åt det. :)

Nä, nu ska jag bara fixa en liten överraskning till min baby och sen Zumbaaaaa...

mosters stjärna

Idag har jag myst med Melina. Och kom på att ni har ju inte sett henne sen hon föddes. Nyss fyllde hon 6 månader. Och ja.. en glad och gosig liten stjärna är hon.




Hmm..

2 veckor sen jag uppdaterade. Well, som de flesta vet så är jag ju hemma nu iaf.

Efter Levi-resan åkte jag ner till min baby i Tampere. Där var jag i över en vecka.

Jag fyllde ju år den 9:e april så jag och baby åt på en jätte fin restaurang. Man hade utsikt över hela Tammerfors då den snurrade samtidigt. Maten var lyxig. Och priserna var skyhöga. Men trots att vi tog förrätt och varmrätt så blev det inte dyrt (det var mest vinet som hade bra priser). Smakade på pumpasoppa och sen kyckling med potatis på något annorlunda sätt. Riktigt gott.

Info: Näsinneula är ett 168 m högt utsiktstorn i Tammerfors. Det är stadens och Finlands högsta byggnad samt Nordens högsta utsiktstorn. (-Wikipedia)

Efter det åkte vi o bowlade. Timo väntade på oss där. Vi hade jätte skoj men tiden gick så himla fort. Efter det promenerade vi en liten bit, tog en taxi o Timo hämtade sin bil och vi åkte till stan. Var på ett coolt ställe som heter Be-bop. Färgglatt med massa roliga saker i taket o lite överallt. Det fanns gungor över dansgolvet där "dansade kunde gunga" och strippstångar. Men just den kvällen var det lite folk där så det var inge show. Lite dansande blev det och aspackad blev jag. Hehe..

Dagen efter käkade vi pizza och smakade på cider igen, men det blev en lugn kväll. Och på söndagen åkte jag med Timo till Turku för Sanna skulle komma hem från jobbet måndagen och jag ville ju träffa henne innan jag skulle hem.

På måndagen kom Sanna, hon var jätte trött så vi sov ett tag. Sen tog vi en timmes promenad i härliga vårvädret. Efter det lagade vi mat, bastade och smakade lite på cider. Men Sanna var trött o lade sig tidigt och jag bestämde mig för att åka hem dagen efter eftersom jag hade möte till arb.förm.

Så en hel månad hann jag vara där. Och det var en riktigt kul resa. Med tanke på alla ställen och människor jag fick se. Och att jag fick vara med baby så mycket också <3

Och baby kommer hit den 6 maj!!! Bara två veckor tills dess. Ser verkligen fram emot det. Saknar honom så mycket och lyckligare har jag aldrig varit för han är det finaste jag nånsin träffat.

I helgen då. I fredags var jag hemma med mor o far, käkade middag och sen bestämde vi oss för att åka till karaoke-baren. Var där lite tidigt men sen kom Anne och Mirka också. Det var en riktigt skoj kväll. Gapade lite i mikrofonen när Anne och Mirka sjöng *pinsamt. Och dansade några svängom.

På lördagen vaknar jag redan innan kl. 11 och ringer till Anne. Vi bestämmer att ja ska komma över till henne. Jag lekte massor med barnen och sen smakade vi på cider lite senare. Eftersom det inte finns 7.0% cider i Finland så kan jag ju säga att det small till ordentligt nu.. hehe.
På söndag eftermiddag vaknar jag och lekandet fortsätter med barnen men inte med lika mycket energi iofs. hihi. Och när dom har lagt sig på kvällen, smakar vi på lite till cider. Men det blev lugnt, iaf för min del för jag somnade. hehe..
Så jag var inte hemma förrän 2o.30 igår kväll, efter att ha varit hos Anne sen i lördags. Får ju inte glömma nämna att Mirka var också med hela tiden. Och att vi var ju på Bamboo och käkade igår också.

Idag är jag rastlös!! Jag behöver ha nått att göra hela tiden.. men men.. Det jag gjort nu är iaf det att

-Jag ska åka med mina föräldrar till USA i Oktober!! Det blir nog Florida så jag har suttit här hela morgonen/dagen och kollat efter hotell och flyg. Och jag bara lääängtar. För det har ju varit en dröm sen över 10 år att få åka dit.

Men nu måste jag sluta här. skriver mer some other time. är uttråkad!

levi-resan

Så var det över en vecka sen man uppdaterade. Men har man haft fullt upp och haft det riktigt kul så vill man ju inte sitta vid datorn. hehe..

Levi resan var hur grymt bra som helst. Festade i 5 dagar.

På fredagen var ju jag o Anitta o kolla på Lauri Tähkä. Och fan vad grym han är!! Efter det var vi ett tag på Panimo innan det var lägg dags.

Lördagen började med After Ski. Fast vi var ganska sena dit så vi var inte där speciellt länge. Och sen var det ändå inte lång tid kvar tills vi skulle till Kammi och käka. (Min fasters restaurang). Så vi gjorde iordning oss hos Anitta och när vi  kommer till husbilen, är det fullt med folk. 16 pers sammanlagt. hehe.. Det var ju Jukka o hans band, min farbror med tjej, Tomy med tjej och svenskarna. Så på Kammi var det full fart. Och vi hade så himla skoj. Inte nog med att maten är så jäkla god där så var ju sällskapet faktiskt höjdpunkten. Efter det gick vi alla till Levi hotellet. Där fick några sjunga karaoke medans vi andra satt o tjattrade massa skit. Några sväng om blev det ju iofs också för min del :) Efter att det var vi några som gick till husbilen och efterfestade. Men när Jukka tog min sängplats var det dags för mig o Anitta att gå hem till henne.

På söndagen vaknar vi runt 12-13-tiden. Beger oss till husbilen och käkar frukost. Efter det hem till Anitta igen för att göra iordning oss. Sov en liten stund, bastade och gick till Levi hotell. Där var redan mor, far, faster o hennes far. Det fick bli en sen middag (klockan var runt 23) Och Jukka sjöng.. men ljudet var ovanligt lågt den här kvällen. Kan det bero på att de flesta var bakis? hehe..

Nej, nu måste jag kila iväg.. fortsätter med resten senare..

RSS 2.0