Ge mig en lägenhet!

Igår var det som vanligt, jobbade 8-17. Käkade o kollade på film. Somnade runt 23-tiden. Var länge sen jag somnade så tidigt. Idag jobbade jag från 9-17. Kommit hem för en stund sen. Hungrig! Och sen ska jag ut o cykla i en timme. Måste måste måste! Sen så har jag ju inte så mycket mer att berätta.

Jag vill bara sååå gärna ha en lägenhet nu. Har så mycket nytt o fint på jobbet så jag blir tokig för att jag inte kan köpa nått. :( Finns ju grejer för en hel lägenhet att fylla.. hihi..

Äh.. ha en bra dag.. själv känner jag mig lite depp..

Dancing queen ;)

Igår kom ju mina föräldrar hem så vi grillade ordentliga hamburgare. Det var jätte gott och otroligt mättande. :) Sen smakade vi bara på lite vin o kollade på tv. Jag kom på att vi borde ju åka till Johans krog (finska dansstället). Och det gick ju alla med på. Så runt 23-tiden var vi där. Det var inte så mycket folk men vi hade det trevligt ändå. Fick dansa en del också, vilket var kul eftersom det var så länge sen sist. När det stängde, var jag jätte trött. Somnade i bilen på väg hem. Och väl hemma åt vi lite innan det var lägg-dags.

Idag har Kim åkt till Halmstad för att kolla på fotboll. Det är tydligen Halmstad-Djurgården som spelar idag. Hihi.. Får lite egen tid nu när han är iväg, men kommer inte på nått vettigt att göra. Förutom att laga mat.

Fick iaf ett trevligt sms igår kväll.. "-ett steg framåt". Hoppas på att få träffa dig/er snart.. Hade varit så skoj. Men du måste ta bort blockeringen på msn först innan jag kan skriva till dig..hehe..

Pustar ut..

Idag var det lite hektiskt på jobbet trots att jag bara jobbade tre timmar. Men eftersom jag fick stå i kassan o det kom massa folk på en o samma gång så gick hjärnan på högvarv o jag kände mig lite vilsen. Men som tur var så hjälpte ju M mig i kassan den mesta delen.

Igår kom Collin o hennes kille hit. Vi grillade o gottade oss. Sen åkte vi till stan o bowlade. Hade det jätte kul o jag blev faktiskt tvåa. :) Efter det var det dags att åka hem eftersom jag skulle jobba idag. Men det var en jätte mysig kväll.
Träffade också på M&M på bussen. Pratade om att vi skulle ta o ses nån dag o festa eller gå ut o käka.

Nä, nu ska vi grilla (igen). Vad ska ni göra ikväll?

Stjärnfall

Idag är jag ledig! :) Men det kändes konstigt att sova till halv 12. Hade kunnat gå upp redan kl.8 men bestämde mig ändå för att sova lite längre. Om en timma ska jag ha ett litet möte med min handledare på AMS. Ska gå igenom om hur vi ska gå vidare med praktiken m.m. Och kassa-jobbet flyter på bättre o bättre för varje dag. :)

Inatt vaknade jag runt 4-tiden av att jag hostade så jag gick ut o rökte. Medans jag sitter där halvsömnig ser jag ett jätte starkt stjärnfall. Det konstiga var att det såg ut som om den störtade ner på jorden för efter ett tag blixtrade det till. hihi.. Låter säkert jätte konstigt men det var iaf det jag såg. hehe..





Vad ska man hitta på idag då? Är jätte sugen på att åka in till stan o ta en fika med älskling.. men vi har inte så mycket pengar. Igår ville Collin att vi skulle med till stan o spela biljard men jag var alldeles för trött för det.. Och gissar på att dom inte vill det idag..

Nä.. nu ska jag göra en ordentlig frukost till oss..

Just det, det är ju fredag idag.. vad ska ni hitta på?

En fråga..

Måste det förflutna diskuteras eller
går det att glömma o gå vidare?
Det sistnämnda skulle passa mig perfekt.. ;)

En tiiä mitä muuta sanoa..
haluan ensin vastauksen tuohon..


Ont i nacken..

Och träningsvärk i låren :)
Igår jobbade jag alltså från kl. 8 till 17. Jag fick börja med att räkna kassan. Tur att miniräknare finns! Sen fick jag testa på kassan för mig själv. Vilket var skit kul. Men sen när jag skulle ta kunderna var det riktigt pirrigt o jag var jätte nervös. Men det funkade. :) Sen hjälpte jag till att prismärka lite saker. Efter jobbet kom jag bara hem, kollade lite på tv innan jag sen somnade. Och sov hur gott som helst hela natten.
Idag började jag kl. 10. Har tagit emot kunder i kassan helt själv. Duktig flicka! hihi.. Det är riktigt kul när man väl kommer igång. Har kanske gjort en eller två tabbar men som tur är har arbetskollegorna varit schyssta ändå. Slutade kl. 19 idag så jag fick se hur stängningen också funkar. Och idag får Kim laga maten o såklart blir det spagetti o köttfärssås.. hihi.. Sen ska han kolla på fotboll.. så jag tänkte passa på att basta o ha en liten SPA-kväll för mig själv.
Jag är jätte glad att jag fått den här praktikplatsen. Trots att jag fortfarande inte riktigt har koll på alla priser o så så hjälper dom mig med allt. Det hade ju inte funkat annars. ;) Men jag ska ta mig själv i kragen o lära mig allt nu. Tänk om man kunde få ett fast jobb. Jag skulle trivas, det är helt klart.

Så.. Är mitt liv på väg mot rätt riktning? Jo, det känns så iaf. Om man ändå kunde få tag på en lägenhet nu också. Då hade allt varit så perfekt. Det jobbigaste isf är väl att lära sig att ta hand om räkningar! haha.. Inge mer festande eller shoppande... eller resande heller för den delen. Låter tråkigt men det är väl så det ska vara i den här världen!

Dags att hjälpa kocken i köket.. Hoppas att ni också är på väg mot rätt riktning! hihi..

Det var en bra dag..

Jag har haft en väldigt bra dag på jobbet idag. Och chefen är hur trevlig o go som helst. Och 3 år yngre! hehe.. Men huvudsaken är ju att det funkar. Och imorn börjar jag redan kl.8 eftersom jag ska lära mig räkna kassan m.m. Och så är jag ledig på fredagar! Jobbar kl.12-15 på lördag också. Det kommer bli spännande. Det känns bra med jobbet, hoppas bara att jag vågar ta tag i kassa jobbet o får sen ett fast jobb. :) Känns så bra att äntligen ha kommit igång o att det faktiskt kan bli nått av mig..hihi..
Kim är i stan idag, eller rättare sagt på Östra sjukhus eftersom Choff ligger där med mag-problem. Nu väntar jag bara på att han ska komma hem så vi kan gå ut o ta en promenad. Dags att börja röra på sig nu o äta rätt. Har ju för fan blivit tjock som en gris.. haha.
På jobbet kom Ida, U o M förbi. Snart blir det tjej-kväll igen. Hoppas bara att vi lyckas boka in en dag snart för det hade ju varit skit skoj.

Nä, nu ska jag städa på mitt rum.

Snart dags

Så börjar man jobbet om typ 10 min. Det ska bli kul. Vi har fått en ny chef så får se hur hon är nu också. Nä, dags för mig att gå.. Ha en bra dag!

En låt som..

.. är jag!!

Grattis S

till segern! Kollade hela showen o det såg bra ut! hihi.. Hade velat vara i Axevalla nu men kommer inte iväg dit. :(

Iaf.. igår grillade jag o Kim. Sen kom syrran, Toni o Cassie hit också. När tösen somnat lyssnade vi lite på musik o smakade på cider. Hade en jätte mysig kväll.
Idag ska jag väl bara sitta hemma o ta det lugnt.. för på måndag börjar jobbet o då måste man ju vara pigg.

Jag vet inte vad mer jag ska skriva just nu.. har lust o gå ut o sola men orkar helt enkelt inte.. he he..

Så fin..

Idag har jag varit o hälsat på Jo o lill-killen. Oj, så  söt o liten han är. Och så himla mammig. hihi.. Det var jätte kul att hälsa på hos Jo för det var så otroligt länge sen. Jag var hos henne i 3-4timmar innan jag sen kom hem. På väg hit köpte jag Burger King mat. *slurp* Men dumt! Äh.. på måndag börjar ju praktiken o träningen så det gör väl inte så mycket. Har kollat på film nu men jag somnade o Kim sover fortfarande.
Mor o far har åkt till Axevalla-dansen som håller på hela helgen. Hade velat åka dit men det går inte :( Så imorn kanske det blir kräftskiva med folket härifrån o på lördag kanske vi ska till stan o se Arvingarna.. hihi..

Nä, nu ska jag väl lägga mig o kolla på tv..

Sådär..

Nu har min älskling varit här i två dagar. :) Och jag är sååå glad!

I måndags åkte jag till stan o mötte Anne + Mi utanför Liseberg. Vi gick in dit, det började regna så vi satte oss i Tyrolen o smakade på cider. Jag åt en god kyckling med pommes. Sen runt 19-tiden var det dags för mig att åka till Landvetter. Flyget var 30 min försenat men det var värt väntan. Jag o Kim gick till Rockbaren. Och efter nån timme kom Anne + Mi dit också. Hade jätte skoj hela kvällen. Sen var vi hemma runt 2 men somnade inte förrän kl.5. Igår vaknade vi inte förrän runt 14-tiden. Men äntligen hade man ju fått sova iaf. Och vi gjorde absolut ingenting igår. Satt bara hemma o kolla på tv. Var en sväng på ICA o köpte fruktsoppa.
Idag har vi gått upp kl. 9.30. Än så länge har vi bara kollat lite lägenheter på nätet o han har ringt om jobb. Nu är det fotboll på tv så vi ska väl inte göra så mycket mer än att kolla på det.
Undrar om det är nått drag på stan nu när Kulturkalaset har börjat. Ska dit på lördag kanske o kolla på Arvingarna :)

Ha en bra dag

Ännu en sömnlös natt

Kollade på tv till 4 på natten. Sen somnade jag men det var inte länge. Och runt 9 tiden var jag ovanligt pigg.
Varför får jag ingen ordentlig sömn? Är helt slut i kroppen o huvet nu.
Nu har jag fixat mina byxor. Eftersom jag bara är 155cm lång (kort) så måste jag ju alltid sy upp mina byxor.
Och snart ska jag hoppa in i duschen o åka till stan.

Nä.. nu ska jag se om det finns några fina lägenhet på blocket. Kanske har tur o hittar nått därigenom. :)

Boring..

Jag är lite trött nu men vet att när jag lägger mig i sängen, kommer jag ändå inte kunna somna på flera timmar. :(

Och nu är det bara 16 timmar tills jag får pussa o krama på min bejb. Det var ju över en vecka sen vi sågs. hihi.. Börjar ju bli lagom desperat nu känns det som..



Kollade i mina gamla album från 2004-2007.. ha ha.. Damn! Så man har sett ut (fast nu ser man ju bara gammal ut så). Och samma frisyr typ i flera ååår.. Nä, i veckan ska jag till frissan o klippa till en ordentlig frisyr.. o färga det i färger jag inte haft innan (eh.. har haft blont, svart, rött, brunt, orange *hm*.. vad blir det härnäst? blått kanske?)

Blunda nu!


Bilderna är inte i ordning.. Kan ni gissa när bilderna är tagna?

Natti natti

Imorgon..

.. kommer min älskling hem! kl. 19.30 ska jag möta honom på Landvetter flygplats. :)

Innan det ska jag med Anne mfl på Liseberg. Ska åka lite karuseller o säkert besöka Tyrolen också. :) Men tyvärr kommer jag missa "Lotta på Liseberg". Fast viktigast är ju att jag hinner ha kul med dom innan jag hämtar Kim + att vi kanske dyker upp där när vi kommit från flygplatsen.

Så vad har jag gjort idag? Hmm.. lagat mat, rensat i grejerna, suttit här o inget mer! :( En typisk söndag! Och nu har jag bara 7 dagar ledigt o sen börjar jobbet. Dom här tre veckorna jag nu haft semester har gått jätte fort. Och tyvärr har jag inte fått göra allt det som var planerat. Men det gör inte så mycket eftersom jag o Kim ska snart flytta ihop (har inte fått tag på nå lägenhet än men det löser sig nog) och så har vi lite andra planer också som jag berättar mer om sen.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen, byta sängkläder o sen kolla på tv tills jag somnar. (om jag nu somnar.. men snart kommer jag iaf få ligga i älsklingens armar).

David LaChapelle

Det är en grym fotograf. Jag gillar allt han gjort. Han har sin egen stil o så grym fantasi o bra bilder. Bilderna på min header har han ju tagit.

1. Amanda Lepore (?) 2. Kelis 3. Kylie Minogue 4. Cameron Diaz 5. oopsi.. glömde!
6. Angelina Jolie 7. Drew Barrymore 8. Brittany Murphy 9. Uma Thurman 10. Madonna

Vad tycker ni?

Bloggen..

Jag började blogga den 31 januari 2007. Alltså ungefär ett och ett halvt år sen. Men bara 376 inlägg än så länge. Det har hänt otroligt mycket sen dess. Har läst igenom en del o är glad att livet är mycket bättre nu.




Vad jag önskar är att jag hade fler läsare så man kunde skriva lite mer än bara "dagbok".
Och det hade varit så kul o veta vilka som läser min blogg regelbundet.
Och dom som bara råkar hamna här, hur gör dom det isf?
Någon som har önskemål på vad jag ska göra för att förbättra min blogg.
Något mer ni vill veta/se om mig.. eller något jag borde låta bli o skriva?
Hoppas jag får lite svar på mina frågor nu.
Och ni, det går bra att vara anonym. Men otroligt kul om ni skrev adressen till era bloggar så jag kan checka in er också. :)


Dags att göra spaghetti o köttfärsås nu..


Blä..

Igår var det lördag o jag satt bara hemma. Det var länge sen som jag hade en lugn lördag o det skadar ju inte. :) Och inatt ringde Kim så vi pratade i över en o en halvtimme. Billigt blir det inte för hans del, men men.. Och sen sov jag ingenting på hela natten. Har vridit o vänt mig i sängen hela natten/morgonen. Sammanlagt en timmes sömn blev det.. hehe.. Så jag gick upp för en timme sen o orkade inte ligga kvar.

Idag ska jag o mor gå igenom sakerna igen som vi tagit ner från vinden. Och sen ska en del av det annonseras på blocket. Får se hur det kommer gå med försäljningen. För det var inte så mycket grejer som går att sälja. Och vad ska jag göra sen? Inte mycket! Sånt jäkla skit väder det är.

Men imorn ska jag på Liseberg med Anne. Linda Bengtzing ska uppträda. Ska bli skoj.. om det nu inte regnar.

Och Kim borde komma hem vilken dag som helst nu. Fast han måste få tag på sina föräldrar först för dom har lovat att ordna en biljett till han. :) Han har nämligen inget Visa-kort för tillfället. Och det är inte lätt att få tag på dom när dom är i New York. Men jag håller tummarna att dom hör av sig snart för jag vill ha hem min älskling.

OCH.. min mobil är helt knas. Eftersom jag har en touch-screen på den, har den hakat upp sig på en "knapp". Och nu går den in på menyn automatiskt. Så jag kan varken skriva eller ringa med den. Samtal kan jag däremot ta emot ändå. Skit telefon.. Jag som har massa bilder i den som måste in på datorn. :( men förhoppningsvis slutar den leva ett eget liv om ett tag..

nu ska jag äta frukost :)

Är det menat till mig?



Isåfall är jag med! 
Vi ses där!

Åh jisses..

Vad kul jag har haft det det senaste.
I onsdags kväll kom Anne o vi åkte till stugan. Var där runt 00-tiden men vi festade ändå. Vi smakade på cider o shottar. Vi lekte snurra flaskan o "jag har aldrig". Nu vet man ju mer än vad man behöver! haha..
Sen på torsdagen skulle vi grilla men dumma jag fick med mig en gasolgrill så vi fick steka köttet o korvarna istället. Gick ner till receptionen. Vi hade så otroligt mycket bin vid stugan så vi testade där nere istället. Men så var det ju massa bin där med. Det blev ingen lugn middag men maten gick ner ändå. :) Sen började vi smaka på alkoholen igen.. Gott var det. Gick o badade sen också. Så himla gott var det också. Piggnade till efter det o partajandet fortsatte. När Anne somnade gick jag ner till två norrmän o en svensk o festade. Satt där i typ en timme med dom innan det sen var dags för mig att gå o lägga mig också. Så gick Anne upp tidigt på fredags morgonen o åkte hem. Själv valde jag att stanna kvar. Och sen kom mor, syrran o Cassie o hämtade mig.
Väl hemma var det dags att handla mat till kvällen för vi hade kräftskiva. Liisa, P, E o familjen var här. Jag åt faktiskt tre kräftor men lätt var det iaf inte..hehe.. Vi hade jätte skoj hela kvällen. Och när alla hade gått o lagt sig ringde jag till min älskling. Han var ju också på G så vi pratade i säkert en timma. Jag är bara så kär igen. hihi.. Längtar tills han kommer hem. Vi har ju så mycket att se fram emot nu.

Nu ska jag äta lite "rester" från igår.. :)

Väntar...

.. Nu på att Anne ska dyka upp. Men det är några timmar kvar till det. Har gjort iordning grillmaten och packat. För vi ska till stugan. Men det tråkiga är ju att det regnar, men vi ska nog ha skoj ändå. :)

Idag har jag varit på Alebyggen för att fråga om hur det funkar med lägenhets-sökandet. Det räckte med att skriva in sig på hemsidan o lämna in intresseanmälan där. Och det kan ta ett år innan man får tag på en lägenhet. :( Får nog leta i stan med då. Kanske man hittar nått i andra hand så länge. Vi kan ju inte bo hemma hos mina föräldrar nå mer. 

Var på torget med mor o kollade i affärer. Jag köpte underkläder i massor. Äntligen! Och en fin kofta! Sen har jag bara varit hemma o inte gjort mer än väntat på att Anne ska höra av sig..  

Ensamt..

Nu börjar det kännas riktigt tomt..
Har precis duschat o efter duschen brukar jag alltid gnälla på Kim att han fortfarande ligger med kläderna på sig i sängen. Men nu ligger han inte där. Och så ska jag ut ensam o ta en cigg. Ensam titta på nått tråkigt program innan jag somnar. Och ingen att värma mig hos om det blir kallt på natten..

-Kim, du måste se till att komma hem nu.. det är inge kul längre!
 

Ny header

Men det blev inge vidare med något.. gjorde ju allt på en timme typ så det får duga tills jag gör en bättre med mer tid.


Idag har jag mest suttit här o pratat med Kim på msn. Saknar honom så otroligt mycket. Och det känns skönt att ha fått vara själv ett tag så jag fått fundera på det ena och det andra. Idag pratade vi om en hel del. Och nu har vi massor att se fram emot. Har stora planer och ser fram emot allt..

Jag älskar dig Kim.. se till att komma hem nu..

Gamla saker..

Idag har jag o mor tömt hela vinden. Oj, så mycket skräp. Men också otroligt mycket gamla grejer som faktiskt går att få sålt eller gett bort. Det tog 5 timmar för oss att få ordning på allt. :) Men nu är det iaf fixat. Får se hur det kommer gå när jag lägger in annonserna på blocket.se. hehe..

Har pratat med Anne idag och vi har bestämt oss för att ses nån dag nu i veckan.. o festa :) Var ju ett tag sen nu.. hihi..

Åh.. är så irriterad nu. Orkar snart inte bry mig om dig ett dugg..

Finlands-resan..

Det blev en kortare resa än vad jag tänkt mig.
Så i fredags kväll var det dags att åka. Kim var ju otroligt rädd för att flyga. Trodde inte det skulle vara så illa, men det var det. Stackarn! Men vi klarade ju oss. :) Så åkte han till sin kompis o jag åkte till mina föräldrar på Rastila camping. Var ju framme väldigt sent o det var lägg-dags för mig fast jag sov inget på hela natten.

I lördags var vi i shoppingcentret, Itäkeskus. Jag köpte två par byxor o så fick jag o morsan fixa håret hos en frisör, inför bröllopet. :) Sen var det dags att göra iordning sig o kl. 17 träffade vi alla på Herrgården där bröllopet varit lite innan. Vi fick gratulera det otroligt fina brudparet och sen fick vi kaffe o tårta. När vi varit där i några timmar o pratat o skojat var det dags för stan.

Det finaste brudparet! Önskar dom all lycka i världen. Så otroligt fina dom är ihop!

Vi gick till en bar som heter Public Corner. Tog lite fördrinkar innan vi sen fick komma ner till våningen som var bokat för oss. Fick lite snacks o bål. Alla hade jätte skoj. Och det komm massor med vänner till brudparet. Mina morbröder sjöng en låt till paret, och dom var så otroligt duktiga. Sen dansade brudparet sin "vals" till en HIM låt. :) Sen skulle ju strumpebandet kastas ut till singel-tjejerna. Eller ja, till dom som fortfarande inte gift sig. Och jag fick  den! Alla gratulerade på skoj om att -ja, om ett år är det din tur! haha..



bild. 1 - Jag som rockat så håret står upp.. haha..
bild. 2 - Jag o min kära kusin Sanna efter att jag fångat strumpebandet
bild. 3 - Brudparet: Janne o Sanna + jag


Efter några timmar där orkade inte dom äldre med hårdrocksmusiken mer så jag o en av mina kusiner följde med dom till Wanha Kellari. Som är ett finskt dansbandsställe. Där dansade vi, drack shottar o hade hur kul som helst. Och senare kom brudparet dit också. Vi stannade där till stängning. :)


bild. 1 - jag o min kära moster.
bild. 2 - jag o min kära far
bild. 3 - jag o min kära kusin Heidi på dansgolvet
bild. 4 - jag o min kära morbror skakar loss
bild. 5 - Heidis mor, min mor och min moster
bild. 6 - mina underbara o roliga morbröder
bild. 7-8 - Jag o min älskade kusin Sanna.

Jag, mor o far sa hejdå till alla o gick till Mcd. Sen var det dags att ta taxi. I finland står man i kö ute, för att få en taxi. Där ringer man inte efter dom. Så var det ju mil-långa köer överallt, men jag hade tur. Jag ställde mig nästan längst fram o två tjejer bad om en cigg. När dom fått det stod vi där o snackade lite o strax var det min tur att ta taxi. Stackars dom som stått där i över 30min i regnet. Så åkte vi hem o somnade ganska fort.
Igår skulle vi egentligen ut o äta med brudparet o med släkten men vi var alldeles för trötta o bestämde oss för att åka mot Åbo istället. Båten gick inte förrän kl. 1 inatt. Vi käkade lite snabbt o sen var det lägg-dags. Sov dåligt igen men istället sov jag hela resan från Sthlm - hem.

Varför jag bestämde mig för att åka hem var för att det var så dåligt väder där. Kim ville stanna hos sin kompis en dag till, vilket jag inte var sugen på. Vi skulle ju till hans stuga men pga vädret hoppade jag över det o fick en gratis resa hem. Vilket jag inte var medveten om är ju att det är ännu värre väder här hemma. :( Och stackars Kim är nu kvar. Fast han har en hel del att göra där ändå så det är ok. Nu hinner jag göra lite egna grejer innan han kommer hem igen.

*Ansiktsbehandling
*Läkaren - har fått massa eksem i händerna o halsen :(
*Hälsa på lite vänner
*Tömma hela vinden på allt som finns o försöka sälja allt på blocket *money, money, money*
*Gå till Alebyggen o skriva in mig som sökande (lägenhet).

Det var nog något mer men kommer inte på det nu.

RSS 2.0