Tre veckor sen sist..

Hej allihopa!

Om det nu ens finns några läsare kvar efter så lång paus. Det har varit så mycket det senaste. Och har ju fortfarande inte lyckats få en dator hem, trots att jag har internet.

Vad har hänt det senaste? Öh.. det senaste är ju att Sanna och Timo har flyttat till Finland *gråter fortfarande*. Men nu blir det ännu större anledning att åka dit oftare. :)

I helgen var vi ju på Axevalla "Sommar-dans". Sanna, Timo och två vänner till dom var med. Såklart mor o far och några vänner till dom. Och det var riktigt skoj. Full var man dygnet runt.. hehe.. Spelade biljard, Dansade lite, Skrattade och hade jätte skoj.

Helgen innan det var jag bara hemma, härligt med en lugn helg.


Äh.. jag vete fan vad jag har gjort. Har mest jobbat och varit hemma. Nästa gång jag kan uppdatera igen så tar jag med min almanacka så jag kan uppdatera ordentligt.


Men livet leker.. Kan kännas lite tomt ibland men den känslan får jag bort ganska fort.


Och ja just det.. Madonna konserten.. Den var väl bra men det blev ganska trökigt efter massa om och men. Men den här låten var ju riktigt bra och den lyssnar jag på så mycket jag bara kan. ;)


http://www.youtube.com/watch?v=5BZpnIxqkoQ

Basta och bada

Hej! Hur mår ni? Det var så länge sen sist.

Igår jobbade jag 9-17. Efter det åkte jag, Sanna, Timo o Kipparikalle (öh..) till Landvetter, där min familj har ett sommarställe. Pojkarna fixade grillen (på deras sätt) och Sanna satte igång ved-bastun. Det var riktigt god grillmat som Sanna hade köpt. Tack så mycket! Och sen hoppade jag o Sanna i sjön. Det var helt lä och hur skönt som helst. Sen bastade vi och hoppade i sjön flera gånger. (Vilka barndomsminnen som flöt upp). Pojkarna satt mest och drack öl och tittade på. :) Vi hade verkligen jätte skoj. Iaf jag! Sen bestämde vi oss för att alla fyra skulle hem till Sanna och Timo. "Festen fortsatte". Vi kollade lite youtube-grejer och skrattade. Sen var ju klockan redan halv 3 på natten och det var dags att lägga sig.

Jag gick upp nu halv 10 eftersom far min ringde och väckte mig. Jag ska ju jobba idag. 13-19. Tråkigt men sant! Så jag åker härifrån snart. Resten av "packet" sover. Lucky them!

Ikväll ska jag stanna hos mina föräldrar eftersom det säkert blir fredagsmiddag. Och då kan jag uppdatera mer om bröllopet och allt annat jag varit med om det senaste.

Imorn är det Madonna konsert. Jag har bjudit med Sanna och det ska bli riktigt skoj.

Dags att göra iordning sig nu innan bussen går men som sagt, uppdaterar mer ikväll.

Tack Sanna, Timo och "Kipparikalle" för en trevlig kväll igår. Love you all! Nästa helg blir det förhoppningsvis Kräftskiva!

Bröllop

Imorn (lördag) är det dags för bröllop. Här har jag nu planerat lite lekar för brudparet och för gästerna. Äntligen är jag klar efter några dagars planerande. ;) Och ska upp om 9 timmar.

Hade möhippa för bruden förrA lördagen. Stackarn trodde inte hon hade vänner eftersom vi sagt att vi helt enkelt inte kan ha någon möhippa för henne, för att vi är upptagna. Så kom hon till restaurangen och vi var ju 8 pers som väntade på henne. Och det var en riktigt lyckad möhippa.. som jag kommer berätta om mer senare.

I veckan har jag bara jobbat och träffat lite vänner. Mer om det senare..

Alltså är det dags för mig att sova men hoppas ni mår bra. Snart kommer hösten och snart får jag en dator så då kommer jag att uppdatera mer.

Någon som fortfarande kikar in här trots dålig uppdatering? Klicka in er på "Give me a sign" Och lämna en kommentar.

RSS 2.0