Ett dygn kvar :D

Ungefär.. tills min snygging är här.

Längtar så mycket efter att få träffa honom imorn. Jag skulle egentligen till lägenheten idag för att göra iordning där så att vi kan vara där. Men jag är sjuk! Har gått o snorat, nyst och hostat i ett par dagar. Min mor var på Vårdcentralen idag och hon har halsfluss och fick penicillin. Så jag ska också dit imorn. Tror inte det är riktigt så illa.. inte än iaf. Men säkrast att kolla upp det nu så det inte blir värre.

Imorn då efter att ha varit hos läkaren ska jag åka till lägenheten. Hoppas min kära far kan köra mig dit så att jag får med alla täcken, kuddar, kläder och mat. Kommer ju ändå vara där tills på torsdag. För på torsdag ska vi tömma lägenheten. Mina föräldrar ska ju på en kryssning över helgen så vi kommer få vara helt för oss själva.

MEN på lördag ska jag ju ut med tjej-gänget. Hade ju glömt det helt. Baby stannar ju till måndag. Men jag tror ändå han vill hälsa på sin kusin m.m. så det blir nog perfekt.

I helgen har jag varit här. Hade fredagsmiddag med hela familjen i fredags. Jag släppte bomben om baby och Finlandsplanerna. Mor min är lite skeptisk till det hela men vi får se. Och på lördagen var jag så lat o seg. Men runt 23-tiden pratade jag med Mika och jag gick över till honom o drack några cider.

Igår vart jag ännu sämre och var bara hemma. Och idag är det samma sak. Hoppas bara att jag kommer vara lite piggare imorn, men det tror jag nog.. :)

Snabb uppdatering

Jaha.. och vad har man gjort sen sist?

Förra helgen:
Skulle åkt med mor o far till rallyt men hoppade över det. Stannade hemma själv.

På lördagen var jag i stan med P och K. Satt på centralpuben och hällde i oss massa shottar.

Söndagen var ju alla hjärtans dag. Så jag och P bestämde oss för att supa oss fulla. Ingen av oss hade ju våra kära nära. Så det blev stan igen. Eftersom P bor i Norge bokade han ett rum på hotell Eggers. Hehe.. Vilket knarrande gammalt kåk.

På måndag morgon kom jag hem. Sov ett par timmar på dagen och sen latade jag mig bara. Var helt slut efter två dagars festande.

Tisdag och jag är rastlös efter att ha suttit hemma knappt ett dygn. Åkte till syrran. Där gjorde vi tacos och skulle kolla på film men vi spelade Buzz istället. Sen var ju det dags att åka hem. P var ju med också så vi åkte mot stan. Jag var trött men P ville att jag skulle med o ta en cider på Babar. Javisst! Var där en stund innan jag åkte hem.

På onsdagen åkte jag till stan och jag o P möttes upp och gick till Hard Rock och käkade. Sen gick vi runt lite i stan innan jag sen åkte hem igen.

Torsdag halv 9 på morgonen väcker syrran mig och det är dags att åka till Tyskland. Jag, syrran och Toni åkte dit. Dom köpte massa alkohol till Tonis 30 årsfest. Jag fick en Bacardi Razz :) Resan dit gick ju ganska snabbt men hemvägen var seg. Jag började känna mig förkyld och frös nästan hela tiden. Somnade till en halvtimme kanske. Och sen var vi hemma runt halv 12.

Idag är det redan fredag. Känns som att den här veckan gått hur fort som helst. Inte mig emot iofs. Längtar tills jag åker till Finland bara. Det blir nog ganska bestämt den 8:e mars för då ska Sanna och Timo hem också.

Jag har nu i två dagar hoppats på att baby kan komma hit. Så jag bara längtar efter ett sms från honom idag där han skriver att han kommer. Men annars blir jag ju ledsen i ögat om han inte kan.

Anyways.. vad ska man hitta på idag då? Det blir nog familje-middag. Alla är ju här i Nödinge nu. :)


i feel alive

Jag är så lycklig. Jag har en så bra dag idag. Och när jag lyssnar på den här låten..
Jag vill bara släppa loss! ;)



Full rulle

Idag gick jag upp kl. 11. Annars har jag typ sovit till 12 el 13 den här veckan.. Fattar inte hur jag har kunnat sova så mycket nu men jag har väl varit helt slut efter helgen i Finland.

Syrran o Toni kom hit och vi fixade iordning inbjudningarna till Tonis 30 årsfest den 6:e mars. Sen fick jag skjuts av dom till stan. Och när jag väl hoppar av kommer jag på att jag har glömt nycklarna till lägenheten. Jag har säkert massa post där som väntar på mig. :( Så jag traskade runt i affärer i en timme. Hittade äntligen en billig headset så jag kan prata med kära Sanna på Skype. :)

Sen var det ju dags för ansiktsbehandling. MEN det var en ny tjej som gjorde behandlingen och som vanligt.. när det är nån ny så känns det inte som att det blir bra. Men i vilket fall som helst var det ändå skönt att få det gjort.

Jag ringde till Jo och undrade om jag kunde komma på besök och det gick ju fin fint. Så när jag kom till henne var hennes syster också där med sin lilla Maija. Busade lite med Lucas och lill-tjejen innan dom blev griniga och behövde sova.
När Jo fick sonen att sova satte vi oss ner i soffan och pratade om allt som hänt det senaste. Det blev mycket skratt och mycket -nä men, oj.. menar du det? näää! är det sant? hihi.. Sen kom hennes man hem. Klockan var väl runt 22 tiden och vi kom på den smarta idén att hämta McDonalds mat. Usch o fy.. men det gick ner. Hann iaf vara hos henne ganska länge innan det var dags att åka hem. Och det var hur trevligt som helst att få träffa henne igen.

När jag kom hem hoppades jag på att min baby skulle vara online men han måste ju ha somnat för klockan var ju faktiskt 2.oo i Finland när jag väl kom online. Så nu blev det (tror jag iaf) första kvällen sen allt började, som vi inte sagt god natt. :( hihi..

Men jag får väl säga god natt till er istället (ni har ju iofs legat o sussat för många timmar sen)

<3

Lite mys-musik innan jag somnar.



ska drömma så gott inatt.

Idag

Idag, tisdag har varit en riktigt seg dag. Jag har bara suttit hemma. Funderat och funderat. Såklart på framtiden.

Jag fick en liten idé när jag var på väg hem från Finland. Eftersom jag så gärna vill flytta dit så tänkte jag att ett jobb på In-checkningen på Viking Line eller Silja Line kanske vore något för mig?! Jag har gått igenom min CV och märkte att det behövs ändras. Men hur jag söker till de här jobbet var inte lika lätt att hitta.

Sen har ju Sanna haft en idé om jag skulle vilja jobba i infot på båten. Vilket också lockar mig. Men att vara lek-ledare som Sanna eller jobba i tax-free känns inte som min grej. Men när man lämnar en intresseanmälan till dom, kan man då skriva vad det egentligen är man söker till, för det verkar som att allt går till samma ställe.

Min far frågade mig tidigare om jag har sökt jobb. Jag svarade såklart nej. Och han undrade om jag vill fortsätta med butiksjobb. Vilket jag inte har i tankarna nu men vågade inte heller säga till honom. Jag sa att jag ska söka till Viking line och Silja line. Då blev han tyst men jag sa att jag skoja. Och det känns så dumt att jag inte vågade stå på mig och säga vad jag har för planer.

Jag är ju säker på vad jag vill. Jag vill till Finland. Jag vill verkligen jobba med något av detta jag nu haft som förslag. Och innan jag kan flytta dit så måste jag ju ha ett jobb. Jag kan ju inte vara där utan pengar. Och skulle jag åka dit utan jobb, då kommer det säkert sluta med att jag inte söker jobb alls. Och det vill jag ju verkligen inte.

Jag hoppas bara att detta kommer ske. Att jag hittar mer jobb att söka på. Att jag snart får iväg min CV och får svar. Det hade varit mycket lättare om jag kunde söka till Hemtex butikerna i Finland men jag är så krasslig med språket. Vilket jag nu känner att jag ångrar att jag inte lärt mig bättre. Fast jag ska ju vara glad att jag kan finska. Att jag kan skriva och prata. Men att få ur mig hela konversationer utan ett enda svenskt ord är svårt. Men där lär man ju sig bygga på språket när man väl använder det hela tiden.

Jag hatar att vara såhär osäker. Varför inte bara skita i att man inte pratar perfekt finska och inte skämmas för att man ibland säger fel. Önskar jag var starkare. Jag hade inte behövt vara såhär rädd för minsta lilla. Men jag vet att jag ändå skulle få så mycket stöd om jag väl tog steget.

Jag är också så osäker på vad mina föräldrar kommer säga. Att dom kommer tycka att det är en dum idé. Att jag kommer bara klanta till det. Bara för att jag klantat till det ordentligt förut. Men egentligen är jag ju vuxen och får bestämma själv vad jag vill göra. Men jag är ju fortfarande deras lilla flicka. Jag önskar att jag en dag kan göra dom stolt. Att jag en dag kan bevisa att jag kan om jag bara vill.

Nu är det rätt tillfälle för det. Jag har ju ingenting här kvar. Inget jobb, inga vänner jag ändå träffar, ingen lägenhet och ingen framtid heller för den delen. Känns som att jag är klar här nu och behöver göra något nytt.





Jag vill också flytta till Finland för att min enda bästa vän bor där. Hon har alltid varit en sann vän. Hon har ställt upp för mig. Och jag önskar hon fortfarande vill att jag flyttar dit. Vi skulle ha varandra som stöd, vi skulle ha så kul ihop och jag skulle ha den bästaste vännen nära mig.



Sen finns ju världens finaste man där också. Som det känns nu så tror jag verkligen att han är bra för mig och att jag faktiskt är bra för honom. Vi har inte känt varann länge men om vi skulle få vara tillsammans så kommer vi ju lära känna varann och det är ju det som känns så spännande och hoppfullt. Jag kan ju inte lova att det kommer funka, och inte han heller. Vi har ju hunnit prata om detta så mycket nu. Men vi är båda villiga att försöka. Och varför inte chansa lite här i livet istället för att stöta bort allt och tro det värsta.

Så med lite hjälp.. från nånstans.. vart som helst.. att bara få höra någon säga att det här fixar jag. eller bara någon som ställer upp. någon som ger mig lite styrka. så kommer jag fixa det.

Nu är det dags för en god natts sömn. Har en hel del att göra imorn.


Resan

I onsdags åkte jag mot Finland. Mötte Sanna på båten. Hon jobbade så jag gick till hytten, tog en dusch o gjorde iordning mig. Sen kom Sanna och hämtade mig och vi gick till hennes hytt. Där "festade" vi lite med hennes arbetskamrater. Fick många skratt. Men sen blev jag trött och gick till min egen hytt. Fick inge sömn iofs, var ju inte många timmar kvar tills vi var framme.

Mötte Sanna sen på morgonen och när vi kom ut från båten, möter Timo o Baby oss. Var så himla kul och se Baby igen. <3 Vi åkte till affären, köpte lite mat o dryck. Sen åkte vi hem till S o T. Där försökte vi sova ett tag. Gick ju inge vidare. ;) Men lite vilade vi iaf. Vi smakade lite på cider och spelade Wii och kort. Blev en lugn kväll.

På fredagen sov vi ganska länge. Så tog vi en sväng till "stan" och fixade lite grejer. Sen blev det lite stressigt att laga mat, göra iordning oss m.m. För vi skulle bowla på kvällen. Vi hade riktigt skoj på bowlingen. Men Baby var alldeles för bra den här gången. Så Timo kom etta (inget ovanligt), Baby kom tvåa, jag trea och Sanna sist. 

Efter bowlingen åkte vi hem igen. Fortsatte smaka på alkoholen, lyssnade på musik o pratade om allt mellan himmel o jord. Blev lite sent.

På lördagen sov vi nästan lika länge. Och så skulle alla kolla på backhoppning. Men efter det hyrde vi två filmer. En komedi och en skräckis. Dom var bra båda två men efter skräckisen var man ju lite  skraj. ;) Somnade himla sent.

På söndag morgon gick vi upp halv 7. Jag skulle hemåt och Sanna skulle jobba. Och pojkarna körde oss till hamnen. Kändes jätte jobbigt att lämna Baby. Han är en så fin kille. Men jag åker ju tillbaka snart.

Så på båten var Sanna Ville Viking. Hon var så grymt bra på att showa. Kunde själv inte hålla mig för skratt. Barnen var ju överförtjusta. Efter showen käkade jag frukost och gick till hytten. Där försökte jag sova. Grannarna mitt emot var ju i gasen. Men låg där i flera timmar o slumrade till. Sen gick jag och käkade lite och efter det var det dags att hoppa av båten.

Som tur var hann jag möta Sanna innan jag skulle gå av båten. Hon följde mig ut och jag tog bussen mot centralen. Tåget kom i tid men sen försenades den 1 timme. Så klockan var halv 2 på natten när jag var hemma.

Ett stort tack till Sanna och Timo för allt. Ni är bara helt bäst. Jag saknar er redan.

Och Baby.. On niin ikävä! Enää 3 ja puoli viikkoa ja sit nähdään. <3

Ja, jag är förälskad. :)

Nu måste jag ner till arb.förm och förs.kassan. Imorn blir det äntligen ansiktsbehandling. Och på torsdag åker jag med föräldrarna på Svenska Rallyt.


So happy <3

Idag har jag haft en riktigt seg dag. Var o klippte mig och sen när jag kom hem somnade jag några timmar på soffan. Sanna ringde mig och hon var på båten och jobbade. Sen började jag fundera på om jag inte ska åka till Finland. Så jag har nu bokat tåg- och båtbiljetter. :D

Alltså tar jag tåget till Sthlm imorn. Möter Sanna på båten. Och på torsdag morgon när vi kommer fram till Åbo kommer pojkarna och hämtar oss.

Jag tänkte att jag skulle överraska Sanna och inte säga nått  till henne men jag hade ju skickat sms till henne så hon ringde mig. Jag sa att jag kommer och hon lät glad.

Ska bli så kul. Tanken var ju att jag inte skulle åka förrän i mars men saknaden efter S, T o A blev för stor. Och varför ska jag sitta här och rulla tummarna när jag ändå har möjlighet att åka.

Jag kommer nog åka hemåt redan på söndag för då ska Sanna jobba igen. Så är jag hemma i Gbg på måndagen.

Åh.. vad jag längtar. Har redan packat det mesta. Och hoppas på att natten går fort så att jag snart sitter på tåget. :)


Det senaste då:

I lördags satt jag  här hemma, själv. Var så sugen på att gå ut o festa. Så fick jag syn (på FB) på att Mia skulle till nya krogen här. Skickade sms till henne och när hon väl svarade så sa hon att jag kunde komma men det behövs biljett. Ringde till krogen o ja.. dom hade två biljetter över. Så jag hoppade snabbt in i duschen o gick dit. Det var redan massa folk och Thomas och David spelade o sjöng för oss. Det var massa trevligt folk där. Men efter några timmar tröttnade jag så Johan följde med mig hem på efterfest. Sen kom även J o J. Men så mycket minns jag inte sen därefter. ;)

Eftersom Johan stannade över så käkade vi pizza och kollade på filmer. Och groggade lite också. Det var riktigt kul med nytt sällskap.

Igår var jag ju inte speciellt pigg. Satt bara i soffan och kollade på tv.

Nu väntar jag bara på att min finska baby kommer online så jag får prata lite med han innan jag går och lägger mig.


RSS 2.0