Jag bara längtar..

.. tills på fredag nu. Jag vill bara vara i Helsingfors nu. Men får skylla mig själv som väntade så länge med att boka biljetterna. Annars hade jag ju redan varit där sen igår kväll. Men som tur är så missar jag inte bröllopet iaf. :) Fast det hade jag ju ändå inte gjort, hur mycket jag än hade fått betala för biljetten. (nu kostade biljetten bara 930kr)

Idag har jag iaf städat en hel del igen. Har skrubbat rent köks-mattorna. Och det märktes ju att det var dags för det. Så nu kommer min mor bli glad iaf. Eftersom dom inte varit hemma i sommar så har hon ju inte gjort nån storstädning heller. Men det har jag verkligen gjort nu. Nästa gång blir till julen.. *klappar mig själv på huvet*

Sen så har jag laddat ner massa mysig musik. Jag o Kim kollade på Kill Bill vol. 1 igår och i den filmen har dom den här låten:

Gheorghe Zafir - The lonely Sheperd



Första gången jag såg Kill Bill vol. 1 så fastnade jag för den här låten o har lite minnen av den. Hittade massa andra goa låtar med Gheorghe Zafir som jag tycker att ni kan kolla upp på youtube.com om ni gillar musiken.

Nu ska vi fortsätta smaka på lite vin här o mysa! Ha en bra kväll..

Festat som faen..

Hela helgen har varit en riktig fest.
I lördags var vi o badade i Sandsjön. Vi var sammanlagt typ 15 pers (med barnen). Hade riktigt skoj. Sen bara hem o duscha o iväg till M. Fast det var bara jag, Kim, M o D.. o senare på kvällen när det blivit mörkt kom vi hem till mig för att grabbarna ville basta.



I söndags åkte vi upp till Mollsjön. Vi var ett gäng på 8 pers (utan barnen den här gången). Vi var där i många många timmar o smakade på alkohol samtidigt. :) Så bestämde vi oss för att köpa mat på ICA o sen hem till mig o grilla. Åh shit.. vad kul vi hade det. Åt jätte god mat, spelade kubb, alkoholen flödade o alla var på toppen humör. Och såklart bastade grabbarna den här kvällen med. Vi var iofs inte uppe till längre än 3-4 tiden.. Men vi har ju festat o haft kul så många dagar irad att det gör ju inget. Och så vaknade jag inte förrän 17.30 igår när några kom tillbaka. (Alla sov över o åkte tidigt till havet.. men jag o Kim orkade ej). hihi..



Skulle ju bokat resan tills imorn men såklart var dom billigaste biljetterna slut så vi åker på fredag. Bokat o klart! :) Tråkigt bara att vi inte är framme i Helsinki förrän 23-tiden. O då är det bara att åka till mor o far som är på en camping där för att sova. Måste ju vara pigg på lördagen.. för då ska min kusin gifta sig.

Var i stan idag o köpte ett par skor till bröllopet, det finns ju massor med fina skor men inget som passar mig så fick ta ett par "tofflor" med lite klack. Sen så hämtade vi mat från Paprika o kom hem. Var ju iväg i 4 timmar men som sagt, fina skor är det gott om men inget för mig.

Nu ska jag städa lite till här hemma. Imorn tar vi en snabb sväng in till stan igen för Kim ska köpa en resväska o så ska vi hämta en del av hans saker hos Choff.. Efter det hopas jag på att få hälsa på Jo o lillen.. men har inte fått nå svar än..


Hmm..

Idag var jag en sväng på banken o sen var jag på torget. Skulle handla bebis-kläder till lillen men istället köpte jag bara ett kort o en bok. "Sex som jag vill ha det". Av: Abby Lee. Får se om det är något bra. Träffade också på F som jag inte sett sen vi var på klassfesten men vågade inte gå fram o prata så det blev bara hej -hur e d! hihi.. Anyways.. Nu har jag sån lust att sola men det är alldeles för hett där ute. Så istället tänkte jag ta mig en titt i fotografi-lådan.. hmm.. där finns det bilder från 70-talet och framåt och det är ju inte lite heller. Men måste göra ett litet kollage till min kusin som snart ska gifta sig. Problemet är bara att min skrivare inte funkar så jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga men men..

Kim ligger o sover fortfarande, han har verkligen vänt på dygnet. Han lade sig inte förrän 6-7 imorse eftersom han kollade på tv. Och igår sa han att han ska gå upp tidigt idag eftersom vi skulle upp till sjön, men det verkar ju inte bli något av det. :( Heh..

Aja.. dags att sätta igång nu.. wish me good luck..

Nu så..

Fick mina pengar idag :) Och på tisdag (förhoppningsvis) flyger vi till Helsingfors. Biljetten kostar bara 927kr. Nästan gratis ju! Så har vi funderat på att åka till Kims familjs stuga i Tampere. Stanna där tills på fredag o då åka tillbaka till Helsinki. Och mina föräldrar kommer ju vara där då också så vi ska bo på campingen. Och på lördagen är det bröllop. Ska bli så kul o träffa alla igen. :) Och än så länge vet jag inte hur länge vi stannar men åker hemåt sen med föräldrarna.

Idag har vi bara sovit. Jag var ute i solen ett tag men blev trött sen o vi gick inte upp förrän kl. 18. Var o handlade mat, nu när man äntligen har råd..hihi.. Vi grillade o sen har vi inte gjort så mycket mer. Bara kollat på tv. Är redan trött så det blir nog lägg-dags snart..

Imorn ska vi nog till stan o hämta hans väskor hos Choff o sen åka till Partille o köpa resväska till han. Och på lördag får jag förhoppningsvis träffa lilla Lucas.. :)

Sooool...

Äntligen! Ska ut o sätta mig på altanen o försöka få lite färg igen. :) Men sömntutan Kim ska ligga i sängen.. hihi..
Och så har hans föräldrar ringt hela morgonen. Dom hade velat att vi kom till Sthlm för dom ska på Gröna lund ikväll. Men vi har ju inga pengar. :( Och i mitten av nästa vecka ska vi ju till Helsingfors. Hoppas pengarna dyker upp snart.

Igår var vi bara hemma o latade oss. Kollade på filmer. Fast vi tog en sväng till affären o köpte lite mat. Har lyckats vända på dygnet redan men jag försöker gå upp tidigt ändå (11.30 idag) hehe..

Nä, nu ska jag fixa några mackor till mig o sen ut i värmen! Hoppas ni också får njuta av solen..

Christina Milian - Believer



 Life Is What You Make It
At least that's what they say
Well I think i´m gonna make it
Fulfill my dreams one day
I feel this fire growing deep inside of me
I´m so inspired knowing that it´s my destiny

I breathe like a champion
I dream i´m a champion
I see i´m a champion
It´s meant to be
My will is getting stronger
I cant wait any longer
I´m singing a song that's inside of me
Cuz i´m a believer
I know that I can make it
No matter what they say
So i´m a believer
The Future is Now
It starts today

I keep my head up

Everyday i´m waiting
Trying to find the patients
So close I can taste it..But sometimes it´s so hard
But i´m gonna keep on pushing
And I´m gonna keep on fighting
And i´m gonna keep on trying because I come so far

I breathe like a champion
I dream i´m a champion
I see i´m a champion
It´s meant to be
My will is getting stronger
I cant wait any longer
I'm singing a song that's inside of me
Cuz i´m a believer
I know that I can make it
No matter what they say
So i´m a believer
The Future is Now
It starts today

The Future is now ..It Starts Today

Leona Lewis - Better in time

Har ändrat lite på texten här nedan o så..




It's been the longest summer without you
I didn't know where to turn to
See somehow I can't forget you
After all that we've been through

Going, coming thought I heard a knock
Who's there, no one
Thinking that I deserve it
Now I realise that I really didn't know
If you didn't notice, you mean everything
Quickly I'm learning to love again
All I know is I'ma be ok

[Chorus:]
Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time

I couldn't turn on the music
Without something there to remind me
Was it all that easy?
To just put aside your feelings

If I'm dreaming don't wanna laugh
Hurt my feelings but that's the path
I believe in
And I know that time will heal it
If you didn't notice girl you meant everything
Quickly I'm learning to love again
All I know is I'ma be ok

[Chorus:]
Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time

Since there's no more you and me
It's time I let you go
So I can be free
And live my life how it should be
No matter how hard it is I'll be fine without you
Yes I will

[Chorus: x2]
Thought I couldn't live without you
It's gonna hurt when it heals too
It'll all get better in time
And even though I really love you
I'm gonna smile cause I deserve to
It'll all get better in time

PS: You let me go like i was nothing..

Fortfarande bakis :(

Helgen har varit riktigt kul o händelserik.
I fredags direkt efter jobbet tog jag en sväng till Systemet. Hemma väntade Kim o Choff. Partyt började ganska direkt. Men stackars Choff mådde dåligt så han låg i sängen halva kvällen. Men runt 23-tiden gick vi över till M. Där var det några grabbar o festade för fullt. Så typiskt Kim, han hittade en rakapparat o ja, det blev en mohikan-frilla! Ser ut som en punkare nu. :(



På lördagen låg jag i sängen till 20-tiden. Var riktigt dålig, men så kom Ängeln Anne med Whopper menyn till mig så jag blev genast mycket piggare. Började smaka på cider o spela spel. Sen drog vi in till stan. Jag o Anne gick till Rockbaren o Kim gick till Dubliners för alla grabbarna härifrån var där. Men sen dök han upp i Rockbaren med några av dom. Åh..jiiises! Vad det regnade när det var dags att åka hem. Alla var ju helt pisseblöta men fortsatte festa hos M iaf. Och runt 6-tiden kom vi över till mig. Bastade o käkade våfflor. Jag deckade först o vaknade inte förrän runt 15-tiden då Anne skulle hem. Jag o Kim tog en sväng förbi M för han hade glömt sin mobil där. De var ju inga pigga blickar man mötte hos honom heller. Sen köpte vi pizza o kina mat. Köpte också två filmer. "Employeed of the month" och "Boogie nights". Satt sen uppe till 5 imorse o kollade på film. Och idag känner man sig fortfarande bakis. Tur att man inte behövde jobba. hihi..




Nu ska hela huset städas.. åh.. det är inget litet jobb men måste göras! Sen ska jag nog ta en sväng till Hemtex o shoppa lite. :)

Semestern har börjat

På jobbet var det för lugnt så såklart gick tiden sakta. Men jag fick gå 10 min tidigare.. :) Hämtade lite cider o kom hem, smakade direkt på en.. mm.. så gott. Sen kom Kim o Choff hit. Efter det har vi smakat på en del cider. Men stackars lilla Choff smakade på Absinth så nu mår han ju inge vidare. Men jag är på topp. Men ska ändå ta det lugnt för jag har så mycket att göra imorn.

Nä, nu ska vi (tyvärr) lyssna på Basshunter som Kim är så frälst i.. hihi..

Ha en bra fredags kväll..

Sista dagen idag..

och jag är sååå pigg o glad idag! Har fått sova inatt! hihi.. körde ut Kim igår. Han åkte till stan o kolla på fotboll med två kompisar o efter det har han gått till Choff. Har sovit så himla bra inatt. Men som jag kom på imorse, jag vaknar alltid exakt 4 varje natt.. Men nu kommer man slippa väckarklockan i 4 hela veckor. :)

Och ikväll ska jag smaka på cider för ledighetens skull. Och imorn ska jag till Jo o Rick för att fira Ricks födelsedag o såklart för att träffa lillen. Ser fram emot det jätte mycket. Får ta en sväng förbi Lindex idag o hoppas på att dom har nått gulligt för bebisen där. Och senare på lördag kväll ska jag o Anne partajja! Hade velat åka till Varberg, men det verkar som att det blir regn. Men men.. Vi ska ha det kul ändå. Eller hur Anne?

Dags att gå till jobbet som börjar om 20min. Undrar vad vi ska göra idag? Har en hel del att göra klart inför nästa vecka. Eller så har jag inget att göra o tiden kommer gå jätte sakta.. hihi.. 


En liten pojke

Blev det för min vän igår. :) Längtar tills jag får träffa både bebisen o föräldrarna.

Inatt har jag sovit dåligt. Eftersom jag inte kunde somna fick jag en rejäl gråtattack. Grät i flera timmar. Vet inte varför men känner mig nu iaf helt slut o trött. Hur ska jag orka på jobbet? Mina ögon är helt svullna o det är ju pinsamt. Men hoppas det blir bättre sen. Efter jobbet tänker jag decka på soffan o sova så mycket jag bara orkar. Undrar om jag skulle kunna sova ända till fredag morgon. Känns som att jag skulle behöva det..

Igår hände inte så mycket faktiskt. Jag o Kim hade ju beställt filmerna o fick dom igår. Såg hela Playa del sol. Förutom att jag fick sitta några timmar vid datorn för att leta flygbiljetter till syrran. Hennes flyg går 10.55 idag mot Rovaniemi. Hon o lilla Cassie ska på släktträffen. Kul att dom kom iväg för själv måste jag ju jobba dom här två sista dagarna.

Nä, nu ska jag borsta tänderna o sen kila iväg.

Ha en bra dag allihopa!

Ett sms

mottaget 04.38 16 juli
"Nu är det dags. Kram"

Fick detta av en nära vän som ska ha barn.
Men har fortfarande inte hört nått mer.
Undrar hur det har gått/går?
Undrar hur förlossningen har gått/går?
Undrar om det är en flicka/pojke? 
Så idag har jag på min tel på jobbet bara för att
jag nu väntar på ett glatt sms el samtal. :)


Autch.. det där gjorde ont!

Har länge funderat på en sak.. men glömt att kolla upp det. Och nu gjorde jag det. Damn, det sved! Trodde att det en vacker dag skulle gå över men det kommer det tydligen inte göra. :( Men det finns väl inget att göra åt det än att bara acceptera det och gå vidare.

Idag har jag städat, lagat lunch tills imorn och myst framför tv:n. Var riktigt trött redan vid 20-tiden men bestämde mig för att ta en kall dusch för att inte somna. Och det hjälpte ju för nu är jag lite piggare. Skönt att man snart har semester så man kan göra allt o lite till..

Nä, vet inte vad jag ska skriva mer, fick en smärre chock när jag skulle ta reda på sanningen.. uscha! Trodde inte man bara kunde glömma så lätt, men vissa har det väl lättare för det än andra..

En ny utmaning

Den här var så enkel att jag kan göra den nu med en gång. En vacker dag ska jag orka göra den som jag fått tidigare. Men den e så svår för vad har jag för underliga/egendomliga saker att berätta om mig själv? Ge ni mig 6 förslag på det ist så har jag fått den utmaningen gjord också..

Först reglerna:
* Svara på alla frågor.
* Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.
* Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
[x] Ringa polisen. (Kim gjorde det iofs ist för mig)
[x] Gå till jobbet o vara duktig (vilket jag faktiskt var eftersom jag jobbade 20min extra)
[x] Städa hemma, dammsuga, tvätta o laga mat.
[ ] Fixa mitt rum. Ta bort allt jag inte vill ha o göra en lista på allt som ska inhandlas.
[x] Uppdatera bloggen.. hehe..
[ ] Kolla på film

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Då var jag 16 år. (oj vad tiden går fort). Gissar på att jag var med min dåvarande pojkvän eller i Finland med familjen. Festade iaf! hehe..

Ställen du bott på?
När jag var nyfödd bodde vi några månader i Hisingen, sen ett par år i Bohus. När syrran föddes flyttade vi till Surte där jag bodde tills jag var 7 år. Sen flyttade vi hit till Nödinge. Bott i 2 lägenheter innan vi sen flyttade till det här huset. :)

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
*Åka till Florida, Disney World såklart
*Dela med mig av pengarna till nära o kära.
*Köpa ett hus i ett varmt land o flytta dit.
*Flera skönhetsoperationer.. haha..
*Köpa ett hus till syster o ett till föräldrarna

Och jag ska utmana 6 personer.. men hoppar över det eftersom jag inte har nån att utmana..

Så trött, så trött..

Fick ju inte så mycket sömn i helgen o inte inatt heller. Hade så små ögon imorse att det knappt gick att sminka sig..hihi. Men det gick som tur var lugnt till på jobbet. Fixade litegrann i lagret o bara flummade runt. Hade inte så mycket ork idag till att göra något. Så Kim kom o hämtade mig, vi handlade lite mat. Jag gjorde korv stroganoff o han Chili con carne. Men oj, så det såg ut i köket efter att vi båda lekt kockar. ;) Och nu har jag bara suttit här efter det o han ligger på soffan o kollar på fakta kanaler.. inget ovanligt!
Igår beställde jag lite filmer från dvdon.com. Det blev:
Playa del sol (2 disc)
Mäklarna (2 disc)
Kill Bil vol. 1
Det kostade bara 200kr för oss.. (+30kr för frakt) det är ju jätte billigt. Kommer nog beställa det mesta därifrån om jag vill köpa mer filmer.

Och så har jag pratat lite med Anne nu på msn. Om det är fint väder på lördag o vi har pengar så åker vi över till Varberg igen. :) Jag blev helt kär i den staden.

Bilder från Varbergs fästning och stället där Sim-SM hölls



Födelsedag, Varberg o mys!

Helgen kunde inte bli bättre :)

I fredags var jag o Kim bara hemma. Lagade en god middag o smakade lite på cider o vin. Spelade spel o myste bara.
Så igår var det syrrans födelsedag. Grattis! Petzon hämtade upp oss o vi åkte till dom. Dom bjöd oss på tacos. Vi smakade på cider. Och sen skulle jag o syrran "köpa cigg". Gick ut, köpte iofs ciggen men sen gick vi också till Lilla Krogen. hihi.. Shottade en del. Pratade lite med folk o hade hur kul som helst. På hemvägen stannade vi på puben på Citytorget också där vi stod ensamna på dansgolvet o shejkade. :) Var lagom trötta när vi kom tillbaka o grabbarna var ju inte så himla glada. Men det var ok ändå.
Idag åkte jag o Kim till Varberg. Hann precis med tåget. Och vi som tänkte köpa biljett på tåget, slapp det eftersom det inte kom nån biljettkontrollant. Tack SJ för en gratis resa! *hihi..* Så mötte vi hans söta lilla syster där. Gick o åt på en restauang o sen skulle hon sova en stund innan tävlingen. Hon var där för att tävla i Sum (sveriges ungdoms-mästerskap)Sim -SM. Jag o Kim gick runt lite vid hamnen o fästningen. Så himla mysigt det var där. Sen satt vi på ett fik o väntade på att Sim-SM skulle börja. Och när det gjorde det satt vi där o kollade igenom alla tävlingar. Och såklart var ju hans systers lag sist men det var värt det för dom kom ju faktiskt tvåa! Sen var det dags att åka hem men missade tåget precis så vi fick vänta i två o en halvtimme på nästa så vi satte oss på en Kina restaurang så länge. Resan gick ju bra för den här gången slapp vi betala igen. Tusen tack SJ! Hehe.. Och så kom vi hem för en stund sen o jag är sååå trött. Ska kolla lite på tv nu innan jag deckar..

God natt..

Tack älskling för en helt underbar helg!

ps: bilder kommer imorn..

Jag har gått vilse..

.. eftersom jag sitter här så sent istället för att ligga i sängen o kolla på tv. Nu kommer det ta en extra timme innan jag kommer somna. Skit också.. Men vad fan, jag hittade Gynnings blogg. Finally! Nu behöver man ju inte läsa dessa andra småtjejers bloggar nå mer. ;)

Idag har jag bara tagit det lugnt efter jobbet. Kollat på tv o ätit resterna av laxen. :p

Jag kanske åker till Finland nästa helg ändå. Men får se nu hur det är med ekonomin då och om allt annat löser sig..

natti natti

Och imorn är det redan fredag..

Vad den här veckan har gått fort. (verkar som att jag alltid säger det nuförtiden) Men trivs man så bra på jobbet som jag gör det så är det inte konstigt att tiden går fort. Idag har jag fixat ännu mer i lagret o det börjar bli ordning där. Får se hur det kommer se ut när jag kommer hem från semestern sen. Och när jag är borta kommer dom få massa nya varor inför hösten.. hihi.. Stackare, hur ska dom klara sig utan mig?! ;)

Imorn ska jag o Kim till stan o kolla lite i affärer. Ska köpa nya skor.. hoppas det finns några fina billiga skor för pengarna börjar ta slut. Fast det som är så bra är ju att man inte kan slösa allt så lätt nu när man jobbar. Och så tänkte vi ta en fika på nått mysigt café. Hoppas bara detta fina väder håller i sig hela helgen. Och så kanske man tar o smakar på lite vin senare på kvällen, ute på stan. Vet ni något mysigt ställe utanför Avenyn (trött på det) som har ett mysigt uteställe?? Tell me!

Och så har jag pratat med mamma idag. Dom är på väg till Seinäjoki, Tangomarkkinat. Där kommer det nog vara bra med folk. Hade själv velat åka dit för jag har inte varit på nått så stort innan. Ja, det är väl bara ni finnar som förstår vad jag menar.. hihi..
Jo, släktträffen är redan nästa helg.. och jag jobbar ju tills på fredag så det blir inget av det. Syrran skulle inte heller åka. Så jag åker bara till Helsingfors. :)

Dags att städa o plocka undan lite. Ska också göra om på mitt rum. Ut med allt som jag inte vill ha där. Och imorn köper jag nya grejer på Hemtex..

..för att det är fortfarande 50% på allting. 70% på gardiner o kuddar! Passa på nu!!


Hej, det var ett tag sen..

:)

Så ska jag väl uppdatera lite.

Fredag:
Var inte på jobbet idag. Hade så ont i halsen på morgonen när jag vaknade. Men som tur var gick det över på dagen men kändes dumt att inte kunna gå till jobbet eftersom jag sjukskrivit mig. Så iaf. Anne kom o vi började göra iordning maten. Kim bjöd hit en kompis också. Chof kan vi kalla honom.. hehe.. Vi grillade o smakade på cider o Dooleys. Det var gott. Partyt fortsatte till 7 på morgonen. Ja just det, Glenn var ju här en sväng också o vi spelade Kubb. Det gick iofs inge bra eftersom alla var lagom snurriga så vi slutade mitt i allt. 

Lördag:
Var lagom trött så vi sov till typ 15-tiden. Anne åkte ju hem redan runt 10. hihi.. Stackarn hade ju inte sovit många timmar. Så bestämde jag, Kim o Chof oss för att bjuda hit Nödinge gänget. Så det kom typ 10 pers till. Fast vi åkte till stan runt 22-tiden. Var på en krog i Olskroken. Dom som ägde krogen här hemma förut har öppnat där ute så det var ju kul o se dom igen. O så bjöd Johnny på en hel del tequila shots.. hihi.. Och det tog inte många timmar innan man blev trött. Efter fredagens ståhej var man ju inte riktigt pigg. Var väl hemma runt 2-tiden o somnade direkt.

Söndag: 
Jag o Kim myste bara framför tv:n hela dagen. Åt Thai mat. *slurp* o kollade på filmer. 
Måndag: 
Var på jobbet, nu jobbar jag till 16 den här veckan o det är helt perfekt. Nu orkar jag göra massa. Fast det blev att jag fick städa huset efter helgens bravader. :(
Tisdag:
På jobbet hade jag det såå bra. Har fått ta över lagret nu. Alltså fixa o dona allt iordning. Jag gillar det trots att det är ett slitsamt jobb.
Idag:
Fortsatte städningen på lagret men också i butiken där vi gjorde om en del. Kom hem, lagade mat (lax o potatis). Och nu ska vi bara se på tv..

Ja för semestern börjar om bara 10 dagar. Känns knäppt att jag ska redan ta semester från praktiken men det är så det helt enkelt ska vara. Inte jag som gjort upp reglerna om det. Sen är jag fri i 4 hela veckor o ska göra en massa kul. För det första vill jag bara inreda stugan så jag kan vara där den första veckan. Har inte hunnit än eftersom jag jobbat så sent o för att nu har vi ingen bil. Men ska höra med far min om det finns möjlighet till att låna nån bil så jag kommer igång. Hoppas bara dom blir nöjda med hur jag har tänkt inreda. Men jag fick ju uppdraget av dom så dom bör ju inte klaga sen.. hihi..

Sen blir det ju Finland som sagt. Fast vet inte riktigt hur jag ska lösa allt. Syrran o Toni ska ju åka dit. + att hur ska jag o Kim göra. Har funderat lite på att åka över en helg till Riga men sen beror det ju på om man har pengar o tid. Ska iaf vara en vecka i Helsingfors o bara njuta av staden. :) Längtar så till min favorit stad..hihi.. Hoppas bara det är fint väder där med.

För vädret har ju inte varit den roligaste nu det senaste. Känns nästan som att jag vill ta en sista minuten nånstans till varmare bräddgrader. Men förhoppningsvis är det fint i Helsinki.

Nä, nu har jag skrivit alldeles för mycket för ett enda inlägg.. + att jag måste ju kolla om jag fick några bra bilder i helgen som jag kunde visa här..

Hela veckan har gått..

.. så fort. Idag är det redan torsdag ju. Har inte gjort mer än jobbat o sovit. Jag gillar inte det. Jag måste få andra tider. Som tex att jag börjar tidigare o slutar tidigare. Jobbar jag till 18 så hinner jag inte göra något alls på dagen. Och så jobbar jag ju mer än vad dom gör som är anställda där.. haha.. Imorn har jag iaf ett möte med min handläggare på Arb.förm så då ska jag ta upp detta.

Ikväll åker mina föräldrar till Finland. -Jag vill också!  Men måste jobba 2 veckor till (minst). Måste kolla om jag får ta semester redan v. 30. Har nämligen semester v.31-33 men vi får ta 4 veckor sammanlagt så..

Och på fredag kommer Anne hit. Vi ska grilla o gotta oss. Det ska bli trevligt..

Jaja.. nu måste jag till jobbet, börjar om 10 min..

Jobb o jobb o jobb.

Hehe.. Har haft två bra dagar på jobbet. MEN vi har inte haft nått att göra. Varje dag ska det komma varor o det gjorde det inte idag så vi bara gick runt i butiken o snackade skit. Imorn kommer det bli mycket mer att göra för då kommer det ju dubbelt upp med varor.
Vi kom hem för en stund sen från stugan i Ryrsjön. Jag ville ta mått på allt så jag vet vad som ska inhandlas. Och det är ju en hel del. Hoppas Kim orkar åka dit imorn med så jag får städa där. För att sen på torsdag ska det inredas. Om jag får som jag vill då. :)
Så jag tänkte att jag, Kim, Anne o N skulle kunna åka dit på fredag. För jag pratade med Anne tidigare idag o dom ville hitta på nått på  fredag. Har iofs inte frågat dom än om dom vill att vi åker dit men hoppas det! Hade varit mysigt. Så kan vi grilla, basta, bada o smaka på lite goda drinkar :)

Aja.. nu måste jag ta en dusch o sen ska vi se på en film som vi hyrde idag..

Liseberg i söndags..

Jag var lite trött o bakis efter lördagen, men så ringde Anne o frågade om jag o Kim skulle med till Liseberg. Ja, okej det kan vi göra! :) Så vi träffades utanför Liseberg. Det första vi gör är såklart att vi sätter oss på Tyrolen o smakar på cider. Sen åkte vi FlumeRide och blev heeelt pisseblöta. Efter det åkte vi Kanonen två ggr. Och så var det dags att smaka på mer cider.. hihi.. När vi skulle gå spökslottet var det redan stängt. Så vi åkte hem..
Hade det jätte skoj.. Tack Anne för allt! Det får vi göra om.. hihi..

Danmarks-resan

I lördags klev jag upp kl. 7 o gjorde iordning mig. Sen kom Ida o M o hämtade mig. Mötte upp resten av tjejerna på  torget. Vi var 8 st tjejer. Båten gick 9.30 så vi åt först en frukost. Sen handlade några på Tax free. Sen skulle alla spela, förutom jag. Men jag tittade avundjukt på för dom vann en massa småmynt. Väl framme i Danmark kollade vi i affärer men dom stängde ju kl. 14 så vi satte oss på uteserveringen på en Grekisk restaurang. Jätte god mat hade dom. Efter det hittade vi en mat-affär där vi kollade runt lite o sen satte vi oss på en pub. Smakade på en massa goda drinkar o pratade om minnen o massa annat kul. Alla blev lagom lulliga. Handlade sprit lite snabbt innan vi gick på båten kl. 20. Väl på båten var dom flesta ganska trötta. Vi åt lite mat o fortsatte smaka på Bacardi Breezer. Sen kom det fram en kille till oss o sa att han var där på svensexa med 9 andra kill-kompisar så dom satte oss med oss resten av resan. Sen var det bara att åka hem o sova..

Nu måste jag till jobbet, men fortsättning följer...

RSS 2.0