Fy mig...

..som bara legat inne pa rummet den mesta tiden dom tre senaste dagarna. Men har varit lite irriterad o trott sa det har bara blivit sa. Men idag var jag iaf pa stranden i 3 timmar och nu ar jag inne pa msn.. men ingen online. sa typiskt! he he..


Har iaf varit ute pa havet i sondags med ett gang pa 10 pers. Vi snorklade forst vid "The Beach" stranden. Jatte fint stalle.. Sen tog vi en svang till Phi Phi- oarna men vi hann inte mer an ata och sen aka igen. Efter det akte vi till en liten, liten o.. dar var det jatte fint men minns nu inte vad d heter.


I tisdags var vi ett gang tjejer ute o festade. Hade hur kul som helst. Var pa ett riktigt Thai-stalle dar vi var de enda turisterna. Sen var vi pa ett stort discotek med bade thai-folk och turister. Men vi hade lite otur. Vi tre svenskar gick pa toa. Och det blev slagsmal och vi akte hem.. men men.. man ska inte oppna kaften om man inte vet vem man talar till.. he he..


Sen dess har det bara varit lugnt for min del. Shoppade lite igar sa det ar ju alltid lika najs. Och i helgen, nagon dag ska vi ner till stranden... med alla finnar som vi kanner. Titta pa solnedgangen och gotta oss med god mat o vin.. det ska bli mysigt o hoppas det blir av ocksa..

Nu finns det inte sa mycket mer att skriva... vill hem men anda inte. BARA 4 dagar kvar,, buhuu..


oj oj.. vad bra jag har det!

Idag ar det lordag. Kanske det blir en hel del party idag eller sa tar vi det lugnt. Eftersom imorn ska vi ett gang pa 20 pers aka till Phi Phi-oarna o snorkla!!
Har for det mesta solat, eller suttit i skuggan (liiite for varmt for att sola), badat en massa och sa har jag shoppat lite ocksa. Hmm.. vad mer? Jo, var ute o festade i torsdags men det kanske jag redan skrivit om.
Maste kila nu.. Ska ta o promenera langs stranden som ar flera kilometer laaang.
Hoppas ni har det bra i Sverige. Beratta vad som hander.

halsningar fran varmen..

Nu har jag varit har i nagra dagar och har det hur underbart som helst. Hotellet ar super bra (aven om det finns finare men detta duger saa bra). Det ar skit bra vader, nastan lite for varmt. Har solat o badat i tva dagar nu. Fast jag har lyckats branna mina axlar o min nasa!! he he.. Men brun ska jag allt bli. Har atit otroligt god mat.. t.o.m smakat pa musslor o allt skit..hehe.. Var pa ett disco igar med mor o far. Traffade pa en jatte trevlig Australiensk tjej. Kanske blir en utekvall med henne nan dag. Det enda trakiga ar att man inte kan gora grejer som man vill, nar som helst eftersom vi har lilla Cassie med oss. Men forhoppningsvis kommer Anna hit i helgen sa hon kan ta ut mig pa aventyr.. hihi..

Saknar er saaa mycket.. speciellt dig Sanna.. jag undrar hur du har det, skriv ett mail till mig!

Dags att ga till rummet nu o lasa en bok o sen ar det lagg-dags. Ska upp tidigt imorn o ta en snabb promenad pa stranden..

Hoppas ni har det bra dar i regniga o kalla Sverige.. hehe.. Kan ju vara snall o skicka lite varma kramar till er!

tiden går så sakta!

Sov till kl.13 idag för att få tiden att gå fortare men det gör den ju inte ändå. Har packat, bränt skivor, varit o handlat m.m. Men fortfarande är det 4 timmar kvar tills vi åker hemifrån.
Jag hoppas bara flyget går bra för jag haaatar såhär långa flygresor. Inte för att jag är rädd utan för att det är så obekvämt.

Jag ska väl ta en dusch nu o sen sätta mig o kolla på tv resten av tiden.

Ha det bra så länge! Vi ses om 16 dagar. Ska försöka uppdatera när jag väl kommit fram.. :)

image221

Imorn åker jag!!

Igår hade jag riktigt kul.. förutom när en viss person gjorde en annan ledsen så kvällen slutade inte riktigt.
Kommer sakna Sanna så mycket + alla andra också såklart. Men två veckor ska jag nog klara mig utan er! :)

Har inget speciellt att skriva nu.. ser bara fram emot imorn. Fast hade velat gå ut o partajja idag också. :)

Och här sitter jag...

.. hos Sanna o smakar på vin. Just nu är det ett "provrum" i hennes sovrum. Hon kan inte bestämma sig för vad hon ska ha på sig. Tur att jag kunde bara gå fram till min lilla garderob o välja något :)
Bara hon o jag här. Pojkarna ska vi träffa i karaoke-baren sen. Kommer nog bli en bra kväll. Jag ska hem ikväll för en gångs skull. Måste ju packa imorn inför resan. På ett sätt vill jag inte alls åka men ändå ska det bli så skönt..

Sanna.. du är en underbar vän. Jag vill dig allt väl här i världen. Du har fått mig att må så bra igen. Jag uppskattar våran vänskap mer än du tror. Jag vill kunna ställa upp för dig på samma sätt som du gjort för mig. Men du är ju inte singel :) he he.. Älskar dig verkligen. Vågar inte säga det vid normala tillfällen. Men hoppas att du vet det ändå :)

-Show me the dance moves. you are the greatest!! :) For you Sanna.. Om hon bara fick dansa o sjunga .. *vad lycklig hon hade varit då.*

He he.. nu kom Sanna till mig o sa att jag borde skriva hela namnet på "A".. Då gör jag det nu.. och han heter Ari...

när man minst anar det...

.. så får man ett sms av Sanna som undrar om vi ska partajja lite idag :) Ja, men självklart bruden!

Har varit i stan nu med syrran o shoppat. Köpte ett par skor (damn, 700kr.. men men), lite krämer o sånt, underkläder o två toppar. Så var man fattig igen, men hoppas mor min är snäll o ger mig lite till pengar så jag kan smaka på cider ikväll.

Dags att göra mig fin nu.. Hoppas ni får en bra fredags kväll.

Och så var det fredag...

.. men tro inte att jag ska festa idag. Är redan tillräckligt groggy efter allt jag gjort det senaste.
Har skickat iväg 2 CV nu.. helt otroligt. Undrar om dom ens kommer höra av sig?! Jaja, det återstår ju att se.

Har varit uppe sen 10 imorse.. duktigt av mig att gå upp när väckarklockan ringer. Vaknade ju iofs en minut innan det ringde, inget ovanligt för mig!

Kollade min resedagboken.com eftersom Otto hade uppdaterat sin... Och fick ett mejl om att hon kanske kommer vara i Phuket när jag är där så vi kanske kunde ses. Skickade alla adresser o telefonnummer så hon verkligen inte behöver leta efter mig om hon skulle få tid över att träffas.

Nu ska jag göra iordning mig, äta lite frukost och sen bär det av till stan.. :)

image220

super duper glad

JAG HAR GJORT MIN CV!!
Jag har haft problem med det i många år men nu fick jag ihop det med hjälp av en sida på nätet. Trodde aldrig att jag skulle fixa det. Imorn ska jag skicka iväg det på olika ställen. Vet vad jag vill jobba med också. Och behövs det utbildning till det så gör jag det. Kan detta hända mig? Hoppas bara att jag får svar på något som jag kommer söka.

Dags att sova.. imorn har jag en lång, hektisk o bra dag framför mig..

image219

snart dax

image218

Igår, idag och imorn:

Igår:
Var hos A o hälsade på. Vi kollade på film o åt lite gott.. vad det var säger jag inte för det är emot mina nyårslöften :) Jag kom hem ganska sent så jag gick bara o lade mig efter det.

Idag:
Usch.. vaknade inte förrän halv 1. Jag som varit så duktig det senaste o gått upp tidigt, men nejdå.. inte idag. Sen så åkte jag till Collin (till hennes butik). Satt o tjöta, lyssna på musik o hon bjöd på varm choklad :) Sen tog vi en sväng till Backaplan där vi åt på ett ställe som också borde varit ett förbjudet område för mig men jag fick äntligen smaka på El Maco som jag så länge längtat efter :) Hi hi..
Nu är jag ju hemma igen.. och hoppas att jag kommer somna tidigt idag så att jag kommer orka med...

..Imorn:
Då ska jag nämligen till stan o handla lite inför resan, hälsa på Sanna (om det går) och Jo ska jag hinna hälsa på också.. Kommer bli en hektisk dag men det är det jag gillar. :) Känns så mycket bättre nu när jag fått röra på mig. Satt ju bara hemma sön-tis och det gjorde ju mig riktigt deppig.

Och nu måste jag leta efter sladdarna till kameran igen.. jag fattar inte vart jag lagt den.. please, someone.. give me sign!!

Katie Melua <3


Inte direkt min vanliga musiksmak alls men guuud, vad jag gillar denna!

Idag då..

Kanske det kan bli en bättre dag än dom två senaste. Ska iväg till en kompis och så borde jag ta en sväng förbi Sanna också. Men kl.14 ska jag på arb.förm först. Får se vad dom kommer säga. Hoppas bara att det inte ska vara nån kurs nu när jag åker iväg.. Men men..

Nu ska jag fixa mitt hår. he he.. gillar platt-tången som faen.. äntligen kan man va lite fin i håret. :)

image217
Inatt kändes det ovanligt ensamt. Om jag ändå hade fått bestämma, då hade jag ju haft en man bredvid mig.. :)

TRÅÅÅÅKIGT!!!

Jag har nu gått fram o tillbaka här mellan datorn och tv:n. Och det har jag gjort heeela dagen. Skönt att komma iväg till en kompis imorn. Ska kolla på film. Som om det vore något ovanligt. Film efter film.. dag ut o dag in. Vad är det för liv man har egentligen? Fast nu är det bara 5 dagar kvar och efter Thailand ska jag ju åka upp till Åre igen. Får se hur länge jag kommer stanna där sen. :)


image214



Har varit så otroligt deprimerad och trött dom här två dagarna som jag suttit hemma. Har mest funderat på.. Kommer jag nånsin bli lycklig? Jag vill bara ha en kille nu. Någon jag kan lita på. Jag vill våga förlova mig, skaffa mig barn och sen en vacker dag, gifta mig! Jag tror att, när jag väl "hittar" Honom så kommer mitt självförtroende bli så mycket bättre. Då kommer jag också kämpa för att börja jobba och träna. Just nu spelar ingenting nån stor roll. Bor ju fortfarande som 25-åring hemma hos föräldrarna. Och jag vet nu också vad jag gjort för fel i mina förhållanden. Så vart är du, mannen i mitt liv? Eller finns den rätta för mig överhuvudtaget? Jag vill tro det och jag ger inte upp hoppet. Men jag vill börja leva ett normalt liv, som alla andra. Jag längtar så otroligt mycket till det nu. Många har nog en helt annan åsikt än vad jag har om hur man ska se på livet. Men nu är det så att jag bara är sån här. Så länge jag inte har Honom så kommer jag bo hemma, resa och festa o ha kul som om det var mina sista dagar i livet :) Jag orkar inte vara seriös alls. Jag blir seriös när jag väl måste och det kommer jag bli.


image216

i huvudet på gynning

En liten kommentar om programmet måste jag ju bara ta med. Hon är inte så dum trots allt. Jag har haft mina åsikter men nu har jag ändrat mig. Hon vet vem hon är, hon kan mycket och hon är ju faktiskt bara 29 så klart som fan att livet leker för henne än. Men måste jag nog säga att Alex Schulman är ju för fan den mest korkade man jag sett. Förstår hans fästmö som inte vill ha barn med honom än. Hon har ju redan med ett barn att göra! ha ha..  Men Carolina gillar jag. Definitivt!!

image213

What a hell..

Var och tog legg-fotot. Kommer till banken. Där säger dom att mitt gamla legg är allt för gammalt för att det ska styrka att det är jag så jag måste komma tillbaka med någon som kan bevisa att jag är jag.. Och det tar ungefär 3-4 veckor innan jag kan få det! yäk! Och jag som hade behövt ett legg innan jag åker till Thailand.. men men.. hoppas det räcker med passet bara.
Här får ni se kortet.. ha ha.. gräsligt men bättre än kortet jag tog till passet iaf :)

image211
Varför kan man aldrig bli bra på ett sånt här kort för?



Har skickat sms till Jo o undrat om jag får åka o hälsa på henne idag. Hoppas, hoppas att det går. Pallar inte en enda sekund här hemma mer. Förutom nu när mor o syrran åkte till affären för att handla. Jag får alltså en halvtimmes egen tid o musiken spelas ju på så högt. :)

Just nu

Tog några bilder bara snabbt.. nu har jag bråttom.. enjoy! he he..  *skit kassa kort*

image210

God morgon!

image209


Vaknade kl.10 från en mardröm. Och sen kunde jag ju inte somna om så upp o hoppa. Tog en dusch o nu ska jag testa min nya platt-tång jag fick i julklapp. Det ska bli intressant. Har ju aldrig plattat håret själv :( Aja.. sen ska jag iväg o fixa mitt id-kort.. vet nån om man kan göra det på Handelsbanken eller måste man gå till Posten? Well.. d märker jag väl.. :)

Bye so long..

Dagens...

Ja, jag är tråkig.. härmar alla andra! Men vad skulle jag annars skriva här just nu.


Dagens humör:
pigg imorse men lite deppig nu mot kvällen.
Dagens borde: fixa id-kortet (dumma mig.. men imorn så)
Dagens frisyr: uppsatt med en klämma
Dagens klädsel: en gammal Champion-tröja :/ och mjukisbyxor.
Dagens planer: he he.. nada.. zipp.. nooothing!
Dagens materiella vill ha: Pengar
Dagens längtan: efter KÄRLEK
Dagens fundering: vad ska jag köpa för skor? :)
Dagens beroende: Geisha choklad.. var så länge sen.
Dagens tråkigaste: Inget liv
Dagens personer: min mamma!!
Dagens irritation:  Den jävla Bon Jovi låten på hennes tel.
Dagens låt: Phil Collins - Long long way to go

En mysig låt

Åh.. en så bra låt jag hörde igår på "Criminal minds". Fastnade för den direkt. Men videon är ju inte den roligaste. Och tyvärr kunde jag inte lägga in den här heller.. Men lyssna på den ni.. and tell me what you think.

http://www.youtube.com/watch?v=l6_6e2WepXg


Solen skiner..

Och det har den ju inte gjort på länge. Känner mig så mycket piggare o gladare direkt. Så idag måste jag iväg en sväng till arb.förm och sen fixa mitt id-kort. Undrar hur lång tid det tar innan jag får den, men förhoppningsvis får jag den innan vi åker till Thailand.
Collin ringde o väckte mig imorse så jag får nog se till att jag åker o hälsar på henne i hennes affär nån dag nu i veckan. Sen så måstet jag ju på ansiktsbehandling också. Alla krämerna börjar ta slut.
Vad mer behövs göras innan resan?! Hmm.. ett par bekväma skor hade jag behövt nu också. Vågar nog inte vänta tills jag kommer dit utan får nog köpa dom här i Sverige faktiskt.
Nä, nu ska jag äta frukost och sen kila iväg ner på torget. Ha en bra fortsatt solig dag gott folk..

image207

Regn o rusk..

Jag var ute en sväng nyss för att köpa cigg.. 49kr!!! Damn, nu måste man ju sluta röka, annars blir man ruinerad.
Och så gjorde ju inte regnet o motvinden det roligare heller.. uscha för detta skit väder! Men nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till Thailand :)
Nä, nu e det dags att se på Criminal minds..

Dedicated to F


Söndag

Helt tyst i hela huset. Mor o Liisa sover fortfarande.. hihi.. Jag gick o lade mig innan dom så kanske därför jag är lite piggare. Vi satt igår och pratade om allt från anden i glaset, spådom, drömmar, horoskop till killar. Det var en riktigt trevlig kväll.. och bäst var ju att Sanna iaf kom och hälsade på. Sjöng lite karaoke och -tack för att du sjöng dom två låtarna :)

Nä, nu är det dags för mig att laga mat.. Blir Johannas specialité.. Hoppas mor o Liisa kommer gilla den bara..
Skriver mer sen..

image206

Igår...

.. var en grymt bra dag. :)
Sanna hämtade mig vid 18-tiden. När jag kom till dom hoppade jag in i duschen direkt. När jag var klar, spelade vi lite kort o smakade på cider. Det var jag, Sanna, Timo, Toni, Sannas syster och sen kom ju A också. Runt 22-tiden åkte vi till Karaoken.. det var väl inget ovanligt ;) Sen kom mor o far, vilket är ännu mer ovanligt faktiskt. Hade en riktigt skoj kväll.. Jag o Sanna dansade lite o vi är ju bara så grymma! he he.. av med skorna och sen svänger det! :)
Nu väntar jag o mor på att Liisa ska komma, min söta lilla extra mamma. hi hi.. Far min åkte till Helsingfors imorse (jag hade också velat åka dit nu.. min stad, ååhh..) så det blir en liten tjej-kväll ikväll.. Men satans Sanna som inte kommer över. ;) Kommer bli så tråkigt utan henne.. hihi.. Men just nu lyssnar jag på en låt med henne, morsan hade ju suttit här igår o lyssnat på hennes låtar. :) Sanna.. tack för att du är en så underbar vän. Älskar dig!

Helt otroligt vad glatt livet blir när man har så underbara vänner! Vad hade jag gjort utan er? :)


Jag och Johanna
image205
Jag och Sanna

He he he..

Nämen.. det lönar sig att skriva att man vill ha kommentarer för jag fick två direkt. Fast skriv gärna namn.. och om ni har en egen blogg så man får kika på er också :)

Väntar nu på att Sanna ska komma o hämta mig. Hihi.. Hon får vara med mig iaf :) Var ju en snabb sväng på Systemet och köpte lite cider. Fastän vi bara bestämt att vi ska ta det lugnt hemma hos dom. Jaha, nu ringde hon, hon är på väg min goa vän.. har saknat henne en hel del när jag varit borta.

Skriver mer imorn.. Ha en bra fredag kväll.

PS: Tingeling, Det är inte kul o åka skidor ensam för Kim hade skadat foten, men efter Thailand åker jag ju dit igen då det blir skid-åkning varje dag :) Puss på dig vännen.. Här kommer lite flash backs :)


image204
Saknar dig vännen.. när ses vi igen? Dom där 2 min nu innan jul var ju ingenting.. :)

Fredag...

.. och jag sitter bara hemma nu!
Var iofs en sväng på Östra med syrran o Cassie. Lillan hade ramlat o slagit sig. Hon hade ett stort jack i ögonbrynen så det fick vi ta och ordna. Så hon fick sånt där tejp som håller ihop det så det inte blöder o blir ett fult ärr.

Och jag som ville träffa Sanna idag. Men eftersom mor är lite mag-sjuk vill inte Timo att ens jag ska få träffa henne om det skulle smittas.. hihi.. vilket såklart är förståeligt, men jag vill ju ändå träffa Sanna :)

Så.. hmm.. ska väl göra lite mat nu o sen får tiden utvisa vad som händer ikväll.. för hemma tänker jag inte sitta o uggla!

Många som läser...

... men ingen som skriver "kommentarer". *Ledsen i ögat*
-Kom igen gott folk, så svårt kan det inte vara!!

image201

Åre-resan

Så har man varit i Åre..
Åkte dit i onsdags. Fast då mötte jag Kim i Östersund och vi gick över till hans faster och kusin. Jätte trevliga! Vi sov över hos dom. Tack så mycket! Så på torsdagen vaknar vi ganska sent så vi tar bussen till Åre vid 14-tiden. När vi kommer fram lämnar vi väskorna i stugan och går och handlar mat. Det blev kött och potatis och två flaskor vin.. hehe.. så var det med det nyårslöftet. :) Vi hade skoj resten av kvällen, spelade spel o pratade massa skit. På fredagen var man ju inte sådär jätte pigg så vi kollade mest på tv o sov hela dagen. På lördagen var det dags för ishockey. Vi gick till hotellet och kollade på matchen. Sverige förlorade tyvärr mot Canada *psst.. rätt åt er! hihi..* Sen tog ju promenaden tillbaka till stugan på krafterna så vi bara slöade på soffan. På måndagen då.. tog en promenad ner till byn, torget.. vad d nu ska kallas. Handlade massa mat igen. Det blev ju till att vi åt en hel del på dagarna för vi var så rastlösa :) Och så på tisdag kväll var det dags att gå o kolla på Petter som uppträdde på Bygget. Vi var helt nyktra när vi kom dit och nu ser man ju verkligen hur man själv/folk ser ut på dansgolvet när dom skakar loss.. he he.. vi kunde ju inte låta bli o smaka på tequila o cider så det blev lite drag i oss med när Petter kom upp på scen. Träffade på lite folk o tjötade lite resten av kvällen, och bäst var det väl att dom flesta som vi snackade med var ju Göteborgare :) Okej, så på onsdag.. hmm.. soooov vi otroligt länge. Vi gick bara ner o handlade lite mat o eftersom ingen av oss var pigg på att laga mat fick det bli pizza *fy mig*. Och resten av kvällen spenderade vi på soffan. Och idag kom jag hem. :( Men jag ska åka dit igen efter Thailands-resan iaf. Och då ska vi åka skidor också. Det blev inget av det nu för Kim har skadat foten + att jag inte hade råd med lift-kort.


image200

Nyårsafton!

Jag vaknade redan kl. 9.30 och då hade jag sovit i en o ½ timmar. :( Så kollade jag lite på tv o var o handlade mat med mor o far. Sen var det ju dags att laga maten. Jag gjorde förrätt och efterrätt. Det blev:
Lax-röra på bröd (supergott)
Oxfilé med rödvinssås och potatisgratäng. (mm...)
Vanilj glass med fruktsallad. (oj så gott)
Så kom syrran, Toni, Cassie, Tonis bror o hans två barn. Vi började äta vid 19-tiden och sen efter maten spelade vi lite spel o väntade på 12-slaget. När det väl var dags gick vi ut. Champagnen flödade och raketerna smälldes. :) Just det, Kimmo kom ju vid 23-tiden också (?). Sen var det fest till kl.6 på morgonen. Men jag somnade inte förrän kl.10. Så hela dagen igår var man ju lagom seg o trött.

Och om bara 2 timmar åker jag till stan för att sen ta tåget till Sthlm. Där jag sen tar flyget till Östersund. (Blev billigast så). Där ska jag möta Kim o vi ska sova över hos hans kusin. Och imorn åker vi till Åre. :) Kommer hem nästa torsdag så jag kommer inte uppdatera på en vecka.

God fortsättning till er alla! Hoppas 2008 blir bättre än någonsin. :)

2007

Jaha.. vad fick jag gjort då.

* Finland, Levi med föräldrarna + fars företags personal.
* Turkiet med Collin o hennes mor
* Flytten till Finland med Kim.
* Road-trip med mor o far. Italien, Österrike, Tyskland, Danmark.
* Lundsbrunn SPA med mor, syrran o Cassie.
* Helsingfors, hälsade på Kim (i 3v) hämtade mina saker.
* Axevalla med söta Sanna, Timo, Vellu m.m.
* he he.. En liten tripp till Kalmar med tåget och direkt hem med syrran.
* Finlandskryssning med Sanna o Timo. Så otroligt skoj.
* Finland, Levi, stugan och Rovaniemi med hela familjen. Så himla mysigt.
* Stockholm/Finlandskryssning med C o R.. skiiit kul.

He he.. har inte varit hemma mycket det här året. Är så glad att jag har kunnat göra allt detta m.m.
Är bara ledsen över att Helsingfors-flytten inte blev permanent. Min stad, underbara stad! En vacker dag så..
Och nu är det ett nytt år och det ska bli en STOR förändring i mitt liv. Dett har jag lovat mig själv:

2008
* Träna.. iaf börja promenera och stav-gång. Kanske simma också.
* Sluta äta skräp.. nu blir d sallad, sallad, sallad.. he he..
* Sluta dricka alkohol helt och hållet.. (försöka iaf)
* Fixa ett jobb eller utbilda mig.
* Träffa mannen i mitt liv.. he he.. eller ingen alls.
* Resa, resa, resa.. Thailand nästa!!! 

 

RSS 2.0