Konserten och Sthlm..

Så var man hemma igen efter 6 dagar i Sthlm. Orkar inte skriva allt i detalj för det blir annars för mycket.
I måndags åkte jag o Anne dit. Hittade direkt till vandrarhemmet som var helt okej, men det finns nog bättre ställen. :) Sen tog vi en promenad till Gamla stan och efter det var det dags för konserten. Det var en jätte bra konsert men det var inte lika mycket show/dans och Kevin saknades ju.. Men jag är ändå glad att ha varit på konserten. Sen tog vi några cider på ett ställe, orkade inte festa riktigt, var ju helt slut efter konserten. Somnade ganska fort men det var lite stökig folk på vandrarhemmet så, så mycket sömn blev det inte.
På tisdagen åkte Anne hem. Jag tog en sväng ut på stan, gick o kollade kläder, provade en hel del också men hittade såklart ingenting. Sen åkte jag till Kim, lämnade av väskorna o sen tog vi några öl/cider med hans kompisar. Sen resten av veckan flöt fram på samma sätt. Tog det lugnt, träffade mycket av hans vänner, grillade i fredags och promenerat en hel del.  Är lite erfarnare inom vissa områden nu också vilket känns jätte bra. :)
Kom hem igår kväll o somnade ganska fort. Idag har vi bara varit på stan o ätit på en restaurang och efter det kollat på tv. Har haft en skit bra vecka, träffat massa nya människor och lärt känna Sthlm mycket bättre. Vad som händer härnäst återstår ju att se... ;)

Tack till Anne, hade jätte skoj med dig o hoppas du är nöjd med resan. Vad ska vi hitta på till nästa gång? hihi..

Jahapp.. dags att sova.. Natti natti..

image294

Kommentarer
Postat av: anne

jiiihaaa... ota kuvii mun sivulta ja laita bloggiin :)

2008-04-21 @ 09:42:14
URL: http://lyckligmamma85.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0