Tudeluu

Sådär, nu var det söndag kväll igen. Det senaste har tiden gått alldeles för fort. Men men..

Fredag: Jag jobbade till 19. När jag kom hem var syrran, Toni o Cassie här så det blev en god familje middag. Senare på kvällen blev jag rastlös och bestämde mig för att gå ut. Åkte till karaoke-baren med Anne. Där satt vi o snacka med lite folk o hade det trevligt.
Lördag: Jag jobbade i tre timmar (autch.. vilken huvudvärk jag hade).  Efter jobbet kom jag hem o somnade på soffan. Mor o far ringde runt 20-tiden o sa att jag skulle komma till stan. (Dom var på julbord). Så jag åkte dit o vi gick till Casinot. Träffade på några vänner där så vi satt o tjöta med dom. Spelade lite men eftersom vi inte riktigt förstår oss på sånt så vi spelade bort 60kr och sen var det dags att åka vidare. Så vi åkte till Johans krog (finskt dansställe).  Där blev det en hel del dansande o jag hade det riktigt trevligt.
Idag: Mor o far väckte mig o sa att dom skulle till Liseberg så jag bestämde mig för att åka med. Vi gick runt där en lång stund innan vi sen kollade på Lotta (allsång). Så nu har jag sett Darin live.. weehh.. vad grymt! (haha.. skämt). Efter det åt vi middag på en av restaurangerna. Det blev ju såklart lax för min del.. gott var det! Sen tog vi en till sväng. Jag köpte två söta tomtar i porslin. (bild kommer när jag julpyntat ordentligt).

Sen vi kom hem har jag bara glott på tv o pratat med älskling i telefon. Saknar honom så fruktansvärt mycket. Men nu har far min lovat att hjälpa oss med lägenhet o har en del på gång så förhoppningsvis har vi en lägenhet till årsskiftet. :)

Nu ska jag ta en dusch o sen sova. Imorn blir det en lååång promenad ute i kylan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0