Lite horoskop

Väduren

Sådan är du som Väduren  Du bör resa en hel del, det är en bit av dig själv. Att resa, och då mycket långt bort, blir för dig, med din initiativkraft, inte enbart en dröm utan något som du förverkligar.
Du tar gärna på dig ledarskap och inspirerar andra i olika sammanhang. Helst ska du få tänka fritt, utan att styras av andra. Du är full av energi, humor, och framåtanda och skattar erkännande och ära är nästan högre än pengar när du har presterat något.
Du är vänligt generös till din läggning och ställer upp med både din tid och din energi när någon behöver din hjälp. Du gör stor lycka på fester av udda slag där du får cirkulera och prata med många, och nya, människor. Du kan då "bjuda på" de allra festligaste sidorna i din karaktär. Man kan säga att du rent av briljerar vid möten med nya människor.
Du är en stor egoist och ibland även egenkär och naiv i ditt tänkande om dig själv. Det finns en benägenhet hos dig att ibland utnyttja även vänner för att få det som du vill. Om du då förlorar en vän så anser du nog att det är tråkigt men eftersom du anser att du har rätt så är du nöjd med detta.
Dina bästa chanser Din bästa färg bör vara röd ihop med vitt och rosa.
Din bästa sportgren bör vara friidrott, simning och promenader.
Din bästa metall bör vara järn och stål.
Din bästa blomma bör vara kaprifolen och kanske även vitsippan.
Din bästa juvel bör vara en diamant i vitt guld - eller varför inte en halvädelsten som en rödgul-brun jaspis.
Ditt bästa träd bör vara nyponrosen.


Kunde inte låta bli att ta med sommar-astrot!
Väduren är varm, livsbejakande och har nära till skratt. Det är en flirtig typ som gärna möter din blick och dröjer kvar... Väduren är alltid sugen på ett äventyr, han eller hon ger sig hän, nyckfullt och oberäkneligt. Han är inte den trognaste typen, så se upp. Det heta sommarvädret får vädurens hjärta att bulta och han bejakar sina lustar. När väl kläderna ryker gillar väduren hett och eldigt sex med fokus på teknik. En manlig vädur föredrar att spela på traditionella roller, en kvinnlig vädur kan mycket väl tänka sig att plocka fram piskan. Sexuellt är de flesta vädurar uthålliga, får du fart på en vädur tar det liksom aldrig slut. Men säg för guds skull inte något nedsättande om hans sexuella talanger. Väduren kan då bli mycket stött.


Så förför du en vädur: Väduren gillar att bli överraskad och tagen på ett sätt som inte tål några motsägelser. Väduren älskar drama! Uppvakta väduren genom fysisk närkontakt, komplimanger där du smickrar hans/hennes utseende.
Vädurens favoritsex: Väduren är ingen anhängare av sängar. Sexet ska vara lite ruffigt, lite farligt, lite kinky. Gärna utomhus, mot en husvägg.
Här träffar du en vädur: På en sommarfest, på beachen, i en båthamn - överallt där det vankas action och underhållning.

PS: tro inte på allt du läser ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0