Och vad händer nu då?

Igår "flyttade" jag in i mitt flick rum igen. Packade upp alla saker som jag haft med mig i Finland. Jag var så ledsen igår över att jag alltid misslyckas med allt. Jag kommer nog stå o stampa på samma plats tills jag är 40år. Och vad händer nu? Ska jag till arb.förm igen och säga att -nä, det sket sig men d var väl d ni hade förväntat er. haha..
Och så är jag så otroligt rastlös hemma. Jag bara måste ha ett jobb nu! Om jag så måste städa i höghustrappor.

Men nu till något roligare. I helgen kommer förhoppningsvis Sanna, Timo o några andra till för att grilla, supa o basta. Vi har ju tjatat om d länge nu. Och i veckan ska jag väl hälsa på Jo o nån dag gå ut med Collin o smaka på cider :) Oj, ja just det, måste ju boka tid för ansiktsbehandling..

  
Bilder på mitt rum.. (snyggt med sladdarna på golvet) ;)

Han är i Sthlm nu. Och vill att jag kommer dit. Jag saknar honom och hade kunnat åka redan idag men det hade varit så otroligt fel. Men å andra sidan hade jag fått se Sthlm (även om det kanske inte intresserar mig så mycket men han lovade ju bjuda mig på restaurang så) Nä, får se hur det blir med det.
Nu ska jag försöka hitta på nått roligare..



Lite senare:

Var inne på aftonbladet.se o kollade lite nyheter. Så hamnade jag på Vimmel sidan. VARFÖR I HELVETE SKA ALLT BARA HANDLA OM UTSÉENDET?? Blonda tjejer, med mycket smink o djupa urringningar. Man har ju ingen chans mot dom här pinupporna. Och så ska man typ vara 170cm lång o väga under 50kg. Men jag då? Har inte jag något värde på den här jorden med mitt mörka hår, mina 155cm o 50kg?? Jag kan ju knappast bli längre, passar inte i blont hår och visst, vikten kan jag göra mycket åt men jag som ändå trivs med mitt lagom mulliga utséende. Men inte idag. Idag får man inte se ut hur man vill längre. Kom nu att tänka på en tjejkompis som gick ner typ 10kg för att hennes kille tyckte att hon var för "tjock" och om hon går upp igen gör han slut! Och killen är 29 år!! Borde inte en vuxen person kunna älska en annan oavsett några kilon hit eller dit. Jag hade iofs ett jätte problem med Kim nu pga mitt utséende. När man var ute på stan kunde han säga att -kolla vad tjock hon är! Och tjejen var smal förutom att hon hade lite mer rumpa. Hur fan känns det inte då för mig då? Jag går bredvid honom på stan medans han inte kan släppa blicken från alla blondiner och ropar högt -Såg du dom där rattarna! damn, henne skulle man kunna sätta på. Vad är det för fel på mig då? Du säger ju att du älskar mig men mitt utséende duger inte för dig. Sa till honom - Skaffa dig ett jobb o betala för mina skönhetsoperationer så du kan vara nöjd. Men svaret blev bara - Men snälla, var inte så svartsjuk! Svartsjuk? Det handlar inte om svartsjuka utan om att han skulle haft respekt för mig. Att han inte alltid skulle klaga på mitt utséende och borde accepterat mig för hur jag ser ut för såhär såg jag ju ut när han träffade mig. Varför var han ens med mig när jag inte ens dög för honom utséendemessigt? Jag förstår mig inte på killar. Eller behöver jag slita ihjäl mig och göra allt för att få en enda liten komplimang för mitt utséende? Inte för att jag har ett behov av att få komplimanger men ens käraste borde ju ändå kunna ge en lite komplimanger lite då o då för att man ska kunna känna sig älskad och uppskattad. Men inte Kim.. enda komplimanget jag fått av honom är att jag har en.. nä, d kan jag inte ta med här. Men d är något av d löjligaste jag hört. Nä, nu ska jag väl ta o sätta mig på spinning cykeln o stanna där tills jag väger typ 30kg o ser ut som Viktoria Beckham.. (kräks bara av tanken) Men allt för att vara er till lags. (sänker mig aldrig så lågt). Chao!!

image83image84 Vad är det ni ser hos den här benrangeln? Seriöst, man mår ju bara illa. Och alla här på bloggen skriver alltid bra om henne. Är jag verkligen så korkad för att jag tycker att hon är riktigt ugly? Kan inte säga mer än.. tjejerna försvinner från denna jord om inte killarna kan acceptera lite hull på tjejernas kroppar! you are killing the girls! då blir bara jag kvar med mina extra kilon.. kommer ni bli bögar sen pga d? hehe..

Kommentarer
Postat av: Julia

Fint rum :)

2007-08-21 @ 12:19:14
URL: http://juwlig.blogg.se
Postat av: j

Jag gillar bokhyllan ^^

2007-08-21 @ 12:19:33
URL: http://fashi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0