Lugnt och skönt

Nu sitter jag här hos mina föräldrar, lyssnar på musik och njuter av ensamheten. Syrran o gänget är iväg för att träffa några av Tonis släktingar. Så jag har några timmar på mig att få vara helt för mig själv. Sen kommer dom ju hit igen. Jag har städat hela huset här. Men nu är jag klar.
Hade tänkt åka till lägenheten idag men kände att jag inte riktigt är beredd på att vara helt själv där än. Känns konstigt eftersom man var ju van vid att det alltid var någon som väntade på mig där efter jobbet eller ja.. helt enkelt var där med mig. Har ju iofs köpt köksbordet och lite annat krims krams så jag borde ju trivas om inte annat. Men imorn kanske.

Idag gick jag upp lite innan 10 och åkte med syrran, Toni, Cassie och Tonis son till havet i Torslanda. Där satt vi på klipporna och njöt av värmen. Fast efter ett tag blev det ju för varmt så vi tjejer hoppade i vattnet. Men stackars syrran blev bränd av en manet. Det måste ha svidit. Och en sak måste jag säga. Toni ringde till sjukvårdsupplysningen och frågade vad man kan göra mot svidan. Och det första dom sa att man INTE får kissa på det som alla säger. För det är väl inte bara jag som hört att det ska hjälpa (fast jag frågade ju killen i glasskiosken och han sa också samma sak). Där var vi i nån timme innan vi sen kom hem. Handlade massa mat och gjorde lax och potatis.

Jo, jag vaknade ju till ett fint meddelande imorse där det stod -Nu vet jag hur allt ligger till och du ska dö! Ja, ni kan väl gissa vem det var ifrån. Han har ju tydligen läst min blogg igen. Men skulle han försöka göra mig illa på något sätt så får han försöka. Det känns lite jobbigt när han skriver sånna sms + att han ringde i förrgår eller vad det var och var så himla kaxig.. och barnslig. Försökte göra mig svartsjuk genom att berätta att han varit på tre Finlandskryssningar i streck. Fast det blev jag ju inte. Tycker bara att han är barnslig. Men nog om han nu.

Ser fram emot att jobba imorn faktiskt. Har varit så mycket ute i solen att det räcker för en dag (är ju ledig på torsdag och då ska jag lapa sol igen). 

Nä, nu kommer gänget igen så dags att fixa klart det sista här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0