The best week ever

Så kom min baby på tisdagen. Jag var lite orolig.. eller mycket orolig på kvällen när jag skulle möta honom på bussen men den kom inte kl. 18.15 som den skulle. Och inte nog med det hade baby inte på sin telefon. Jag sprang fram och tillbaka i terminalen och frågade om nån visste när bussen kommer. Men fick inget svar. Loggade in mig på nätet (dom där internet grejerna som finns lite överallt på stan). Kollade på Silja Lines hemsida. Hittade inget där heller. Ringde också men dom visste inget. Sprang ut igen dit bussen skulle komma och fortfarande inget (det hade nu gått en timme). Sen var jag så himla hungrig så jag gick o köpte lite mat och käka på vägen ut igen. Och vips.. 19.30 kom bussen. När jag ser honom kliva ur, springer jag fram till honom, ger han världens kram.. sen en knuff för att han inte hade på sin mobil och att jag varit så himla orolig och stressad.

Så åkte vi iaf till lägenheten. Tog det lugnt resten av kvällen, kollade på film och sen somnade vi ganska tidigt.

På onsdagen vaknade vi runt halv 11 och käkade frukost. Satte oss i soffan och.. somnade! Vi sov till kl. 15.oo. Sen var det ju bara tvunget att hitta på något så vi gick och spela biljard på Biljardpalatset. Eftersom vi hann "förfesta" så gick det bra till en början men efter några fler drinkar, gick det inte alls. Men vi hade så himla kul. Skrattade och skjöt bollar runt halva hallen. (inte bokstavligen då). Vi var hemma igen runt 12-tiden och satt uppe och pratade om allt mellan himmel o jord innan det var lägg-dags.

Torsdag = flyttdag. Jag gick upp innan 12 och började packa och städa. Efter allt skramlande gick baby upp också. Vi var lite dåliga efter drinkarna kvällen innan så när jag vart klar med allt, latade vi oss i soffan innan far o mor kom. Det tog några timmar, men fick slängt allt som skulle slängas och fick med allt i kärran som jag äger och har. Kom hem, käkade pizza och deckade.

På fredag morgon vaknar jag med världens träningsvärk i benen, efter allt springande i trapporna. Mor o far åkte tidigt på morgonen för dom var på en 60-årsfest på Finlandsbåten. Iaf.. så bestämde vi oss för att gå ut och käka och bowla. Vi bokade bord på A Hereford Beefstow. Det finaste och grymmaste matstället (efter El Corazon). Vi åt jätte god mat. Det var så himla mysigt. Bara han och jag!! Jag bara log hela tiden. Kändes så himla speciellt.
När vi var klara åkte vi till Strike & c.o. Vi köpte lite cider/öl och började spela. Baby gjorde en strike direkt. Men tyvärr (för hans del) var det den enda. Jag lyckades göra flera. Och jag vann! :D Efter det åkte vi hem. Satt uppe till 7 på morgonen och lyssnade på musik, myste och hade det allmänt kul.

Lördag = seg dag. Syrran, Toni, Cassie och Melina kom hit. Vi kollade på Melodifestivalen, drack lite cider/öl. Så var det ju tjej-kväll på Bryggeriet och tjejerna var himla besvikna på mig. Men som tur är, är baby den sötaste och snällaste så han släppte iväg mig med syrran en stund för att vara med tjejerna. När vi kom dit, var ju tjejerna på G. Det blev några svängom och shottar. Hade det jätte kul och mycket skratt blev det. Och när vi sen kom hem stod pojkarna (baby o Toni) utanför i bara handduk eftersom dom bastade. Och när dom vart klara så satt vi i köket och tjöta. Syrran och Toni gick och lade sig efter ett tag medans jag o baby satt uppe ganska sent igen.

På söndag, runt 15.oo kommer mina föräldrar hem, medans vi sover. Mor väcker oss genom att knacka på dörren och skrika -Det brinner, det brinner! Hehe.. Jag hade ju glömt telefonen på nedervåningen så vi hade ju inge aning om att dom kommit. Och syrran hade ju redan åkt härifrån utan att väcka oss. Så det var ju bara att gå upp, ta en dusch o försöka vakna till liv. Satt mest i soffan den kvällen. Var och hyrde två filmer och kollade på dom. Det blev Public Enemy och Saw VI. Vi gick och lade oss runt 12 men vi kunde ju inte sova. Det var ju sista natten. Min baby skulle ju åka hem igen. Så vi sov knappt en timme.

Måndag morgon, upp kl. 6.oo. Äta frukost och ta bussen till stan. Vi åkte så att vi skulle vara i stan 40 min innan hans buss skulle gå men såklart var det ju stopp i trafiken. Klockan tickade och det tog en halvtimme innan vi ens kommit i närheten av stan. Trodde att han nu skulle missa bussen och bli tvungen att ta tåget. Men sen flöt det på. Hoppade ut ur bussen o det var 5 min kvar. Vi sprang till hans buss. Där busschauffören var vansinnig för att han skulle bli 5 min sen. Men som tur var så hann ju baby med. (eller tur för han iaf)

Så jag åkte hem, lade mig i sängen, skulle sova en liten stund. MEN telefonen ringde eller pep hela tiden. Det var nästan som att alla visste att jag nu var själv.. he he.. Men när det slutade så somnade jag. Och vaknade först runt 14-tiden. Och resten av dagen låg jag i soffan och bara saknade min baby.


26/2 är en speciell dag! you and me baby <3


_____________

Och idag var jag och hälsade på Anne och hennes familj. Det var himla kul och se dom igen. Speciellt lilla Ville. Så liten och nätt. Biologiska klockan tickade där en stund när jag fick hålla honom i famnen. ;) Men jag har inge bråttom än. hehe..

Och imorn är det redan onsdag. Det verkar ändå som att dessa dagar innan jag åker till Finland kommer gå fort. Skönt det! För jag längtar sååå..

Dags att sova.

 


Kommentarer
Postat av: bella

hahah fan va äcklig du e din tjocka äckliga jävla gris.......kan inte du göra sverige en tjänst och flytta till hans äckliga land då? så att man spyr,,,

2010-03-03 @ 01:54:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0