Duktig flicka!

Så har man hjälpt Anne att flytta det senaste.

I onsdags åkte jag över till henne efter att ha varit på "kursen". Vi packade ner så mycket vi bara orkade. Var inte hemma förrän runt tolv tiden på natten.

Så igår vaknar jag redan kl. 9 för att jag vet att jag ska till Anne och hjälpa henne att flytta. :) När jag kommer ner till föräldrarna är dom i full gång för att boka biljetter till Helsingfors. Så dom åkte dit över helgen. Och jag fick skjuts till Anne. Vi packade ner resten. Sen kom det massa folk. Alla hjälptes åt. Upp o ner för trapporna med massa lådor. Och när bilen är full ska ju allt bäras upp till nya lägenheten. Men han som skulle flytta ut var inte riktigt klar så vi passsade på att käka lite. Och efter ett tag fick vi bärt upp allt.
Och så en runda till, för att få med alla sängar och soffor. Jag och tre män var det som bärde upp o ner med allt. Hehe.. Jag är en tuff och stark brud! Vissa bad mig lugna ner mig lite men va fan, det är ju bra träning. ;) Så var vi inte klara förrän halv 11 på kvällen. Det blev alltså ett fem timmars pass för min del ;) Gissa om jag är trött idag?!

Vaknade imorse av att far ringde mig kl. 10. Jag har sovit riktigt bra inatt. Och nu väntar jag på att få skjuts tillbaka till Anne så vi kan fortsätta städa och göra iordning i den nya lägenheten. :) Och så ska bastun tvättas.. för sen ska vi basta och bara pusta ut och njuta av några kalla cider ;)

Tiden har gått fort dessa dagar. Skönt det, för jag bara längtar tills Baby kommer på torsdag <3

Nu måste jag packa ner det sista så att jag är klar när skjutsen är här. Ska nämligen sova över hos Anne.

Skriver mer när jag kommer hem igen.

Glada vappen på er!!  (vappuviuhka)


Kommentarer
Postat av: anne

tjohoooo.... :)

2010-05-15 @ 22:51:54
URL: http://lyckligmamma85.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0