Motala, 21-23 maj

Så var det fredag och det är dags att åka till Motala för där ska ju Jukka Hallikainen med Monarkia uppträda. Hela vägen dit sover jag o baby. Och väl framme är vi pigga och glada. Tar en liten promenad till stranden. Det var flera kilometer långt.





Efter det börjar vi göra iordning oss. Sen kommer Tomi och Liina också. Vi börjar förfesta innan det är dags att gå in till dansstället. Jukka o C.o kommer o hälsar på oss i bilen. Och sen är det dags att gå in. Det var ett jätte stort ställe och tyvärr för lite folk. Men det blev några svängom och så hade dom en karaoke del också där baby sjöng "Nahkatakkinen tyttö". hihi.. Kvällen gick fort, helt plötsligt var klockan redan halv 2 och det var dags att gå ut. Så jag, baby, Tomi och Liina satte oss ute vid ett bord, smakade på vin och pratade om allt mellan himmel och jord. Det blev väldigt sent men mysigt var det.

Lördag.. ggrr.. vilken baksmälla men det är bara att bita ihop och käka lite innan man tar en återställare. Satt ute i solen tills det var dags för baby, Tomi o Liina att åka hem. *Ledsen i ögat*. Så efter massa kramar o pussar så åkte dom. Så jag, mor o far började promenera vid stranden. Sen ringer Jukka och undrar om vi ska komma till stan och käka pizza. Javisst, vi tar en taxi, möter pojkarna och går o käkar pizza :) Sen är det ju redan kväll, så vi beställer en karaoke-taxi! Och Jukka får ju sjunga hela vägen till husbilen. Hehe.. Deras boende var inte långt från husbilen så vi tar med oss massa alkohol och går över till dom. Sätter oss ute på altanen, nära stranden. Pojkarna tar fram sina instrument och skålar innan showen börjar. God, damn vad fint det var. Fin solnedgång bakom sjön och pojkarna som spelar och sjunger för oss. Och senare kom också Jani Wikholm (som också hade uppträtt kvällen innan). Så pojkarna tog fram högtalare och mikrofon. Så började festen ordentligt. :)
När klockan närmade sig 23.oo började vi plocka ihop och åkte till en krog i stan. Där var det ganska lite folk också men vi dansade och hade kul ändå. Och kvällen slutade med att vi grillade lite korv när vi kom till husbilen och somnade inte förrän runt 5-tiden.





Söndag morgon vaknar jag redan runt 9-10-tiden. Pojkarna bastar och jag går och håller dom sällskap ;) hehe.. Fick springa fram och tillbaka för dom var törstiga på öl. Och sen var det dags för dom att åka hemåt. Och det gjorde vi med. Jag sov sen hela vägen hem.

Det var en helt underbar helg. Har massa video klipp från stranden men har inte lyckats ladda upp det i youtube, men lägger upp det så snart jag löst det.


Kommentarer
Postat av: anne

nyt mäki olen uppdaterad :P

2010-05-27 @ 22:27:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0