En liten flicka

Inatt satt jag uppe lite längre än planerat. Tog min sista cigg kl. 01.15 innan jag skulle lägga mig. När jag kommer in från kylan ser jag far min stå utanför min dörr (till mitt rum). Han såg nyvaket på mig o sa 

-Vattnet har gått! Alltså Tarjas vatten har gått.

Jag börjar springa upp o ner för trapporna och funderar på hur jag ska göra. Ska jag med mina föräldrar till syrran eller ska jag stanna så jag får sova. Men vad är det jag tänker med egentligen? Jag kommer ju ändå inte kunna sova så jag slänger på mig kläderna och svish.. Så är vi hos syrran o Toni.

Syrran o Toni står klara för att åka till sjukhuset och det blir jag som får stanna hos dom eftersom Cassie låg o sussade så gott o ovetande i sin säng. Jag bäddar ner mig i soffan och börjar läsa min bok. Nu är klockan redan 3 på natten. Jag släcker lampan men kan inte sova. Flyttar mig över till deras säng. Och när jag väl somnar ja, då dyker mor o far upp. Halv 6 på morgonen. Tack för den sömnen! Och inte långt där efter vaknar Cassie och lägger sig i sängen och pratar. Jaha.. dags att hoppa upp. Vi äter frukost och fixar o donar lite innan vi sen åker hemåt mot mor o far. Vi var hos dom kl. 10 och jag passade på att sova två timmar. Och tur det, för jag deckade direkt.

Sen skulle jag upp kl.12. Käkade lite, gjorde iordning mig och var på jobbet 13.03. Ganska bra efter att ha cyklat i motvind. Staplar in andfådd på jobbet och chefen frågar hur det är. -Jag är jätte trött! Han undrar om jag festat igår (autch) och när jag väl börjat andas normalt igen kan jag berätta vad som hänt under natten och si o så. Då förstod han. Jag bad snällt om att få ha mobilen i närheten och det fick jag ju.

Tiden gick o gick. Jag hade en hel del att göra medans han var på lunch. Och när klockan blev 15.oo var det dags för mig att gå ut o röka. Och innan jag går ska jag kolla min telefon och JAA! Det har kommit en bild på syrran med lilla tösan på bröstet! Det står -Tyttö tuli klo: 14.22 (flickan kom kl: 14.22). Jag sa detta direkt till chefen och flamsade runt bakom kassan innan jag kom på att jag faktiskt var på väg ut för att röka. Och samtidigt ringer telefonen på jobbet. Och det var ju Toni som ville berätta om bebisen. Sen fick jag prata med syrran också.

Dom mådde braalla tre. När hon väl fått komma igång o krysta hade det gått ganska fort. Men det var ju 13 timmar efter vattnet gått. Hon hade nämligen fått ryggmärgsbedövningen imorse och fått sova en stund innan det var dags.

Så nu är jag moster till ännu en liten prinsessa! Vad hon ska heta vet jag inte riktigt än. Dom hade några förslag som jag inte riktigt gillade men vi får väl se. :)

Så idag ska jag åka och hälsa på dom. Hoppas bara vi kommer iväg snart.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0