En annorlunda fruktkaka

Den här ska jag testa att göra en dag ;)

Ingredienser:

1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 l Whiskey

Gör så här:

Ta fram en mellanstor skål
Kolla whiskyn genom att smaka, häll whiskey i ett decilitermått och drick.

Upprepa.
Sätt på elvispen.

Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén.

Blanda 1 dl smör i en stor skål.

Lägg till 1 msk socker och vispa igen.

Kolla om whiskyn fortfarande är god.

Drick ännu en kopp.

Schtäng av elvischpen.

Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt… schätt på elvischpen igen…

Om den fruktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.

Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.

Schen schaka du schiiila 2 dl schalt , eller nåt schånt. De é inte schå noga.
Kolla whiskyn.

Sc-ila cintronschaften, lägg till en mat…schked…och schå socker.
Eller nåt, va fan schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 220 grader , g löm inte att schtänga av elvischpen.

Sc-läng ut schkålen genom fönschtret, och … schå kolla schen whiskyn.

Gå å lägg dej… Vem fan känner för föra att äta en jävla fruktkaka i alla fall….?

(ninasmat.se)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0