En hektisk dag!!

Är helt trött i kroppen idag. *pustar ut* Dagen började med att Collin ringde och väckte mig kl.11 imorse. -Damn, jag har försovit mig.. i´ll be there, promise! Upp o hoppa och sen var upptäcktsfärden igång. Åkte ut till Torslanda torg, köpte lite blommor och hittade till Collin och hennes mammas "Kaffe och Te" affär. -Oj, vilken mysig o stor butik! Satt där och smakade på te och pratade om livet. Sen var d dags att åka in till stan. Leta skor! *yäk* Men jag hade tur, hittade ett par jätte söta sandaler på Bianco direkt. Gick runt lite o kollade ett tag tills jag bestämde mig för att ta vagnen till Angered.. -hjälp! Men d gick bra och jag kom hem till Sanna o Timo. Sanna bjöd på glass och sen ringde hennes tel och d var ett viktigt samtal.. men somflöt på i över en halvtimme. Tyvärr kunde jag inte stanna så sen var jag på väg till Hisingen.. Väl framme hos Jo öppnar en nyvaken Rick upp dörren. Stackarn var ju lite bakis.. ti hii.. Han bjöd på en halv cider *slurp* medans vi väntade på Jo. Men hon skickade ett sms att hon var på Casinot med sin syster och det kan ta en stund. Sure! Så jag bestämde mig för att åka hem. Fick ju d mesta av mina kläder med mig iaf men d fattades några linnen. Tog en sväng till Burger King! -Maaaat! Hade typ druckit 5 liter vatten under hela dagen och inte ätit mer än glassen. Oj, vad magen blev glad. Så var jag hemma lite efter 21. Alltså hade jag varit iväg i 9 timmar.. och 5 av dom timmarna hade jag suttit på buss/spårvagn. Men nu har jag ändå fått sakerna från alla och träffat alla utom Jo innan jag drar iväg till Finland. Jo och Rick ska inte med till midsommar.. (vilket var bra för d kunde blivit bråk)
Och så har min far kommit hem med våran nya husbil. -Damn! *skratt-attack* Kunde den inte varit liiiite större. Den är ju stor som en dubbeldäckare typ.. *nja, inte direkt men NÄSTAN* :) Så kul för nu har vi både husvagnen och husbilen till midsommar så alla får plats. :)
Nu ska jag visa mina nya sandaler (eller vad d nu heter) och ett par andra fina skor som jag köpt över en månad sen men fortfarande inte använt. :S (tar med Puma skorna också som jag gillar så otroligt mycket).

     



Dagens höjdpunkt: Att jag fick teét och allt annat jag tänkt köpa, gratis! Tack!
Dagens låt: Var en Gyllene tider låt som någon lyssnade på på bussen (för annars var jag helt utan musik hela dagen.. Ja! Katastrof! Men jag överlevde! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0