Thailand den 20 Januari :)

Jag är sååå glad! Hela familjen ska åka till Thailand, Karon den 20:e. Lite mindre än en månad till det. Kunde inte önska mig en bättre julklapp. Fast det blev bara en 2 veckors resa.. men vad gör det.. skönt o komma iväg :)



Uppdaterar senare om Sthlms resan. :)




Hade ju glömt skriva om Sthlms-resan.. vilket jag gör just nu ist. Alltså kl. 3.16 / 25 dec.

STHLM 19-21 Dec.
Okej.. Var i Sthlm kl. 13. R kom och mötte oss. Gick runt på Gamla stan och alla shopping-center vi kunde hitta. :) Vid 17-tiden när vi är och äter funderar vi på vad vi ska göra på kvällen. Well, vi kom fram till att Åbo-båten skulle åka om tre timmar.. och vi ska fan åka med den. Ja, vi var ju där runt en timma innan båten skulle gå och fick biljetter :) Väl på båten, går vi ner till hytten och väntar på att Tax-free öppnar. Vi springer sen dit o köper våra cider. Sen ner till hytten igen o smaka på cidern och göra iordning oss för kvällen.. MEN.. inget folk på båten. Trist! Fast R träffar på två killar som hon ger hytt-numret till och ber dom komma ner sen. Så vi gick ner till hytten och festade där istället. Och efter en timme eller så dyker dom här killarna upp och festen fortsätter. Dom gick väl runt 3-4-tiden och sen deckade vi.
Så vaknar vi inte förrän 13.30.. -nämen ojdå.. har vi missat se Åbo.. vem bryr sig. Upp till bubbelpoolen och gotta sig. När vi var klara där sprang vi till Tax-freen och alkoholflödet fortsatte. Framme i Sthlm runt 19-tiden. Vi åker till Solna (om jag minns rätt). Där sätter vi oss på en bar tills vi blir så hungriga att vi tar en taxi till Max o köper med oss mat hem till R. Efter maten deckar vi (igen). Och på fredag morgon går R upp kl. 7 o efter det kan vi inte somna om, så vi sitter där och leker lite på nätet. Vi tog en sväng till stan men där hade vi inget att hämta så tillbaka till R för att packa ihop sakerna och åka hem. Somnade gott på tåget så resan gick fort.

Tack för en underbar Sthlms-resa. Vill göra om detta för jag vill verkligen lära känna till staden. Varje gång vi åkte tuben, pendeln eller bussen så hade jag ingen aning om vilket håll vi ens var på väg åt :)

Det kan du fet-hajja! Eller varför inte fet-glömma (måste va med sthlms-brytning, annars e d inge kul)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0