En annorlunda fruktkaka
Den här ska jag testa att göra en dag ;)
Ingredienser:
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 l Whiskey
Gör så här:
Ta fram en mellanstor skål
Kolla whiskyn genom att smaka, häll whiskey i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen.
Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål.
Lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god.
Drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt… schätt på elvischpen igen…
Om den fruktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schaka du schiiila 2 dl schalt , eller nåt schånt. De é inte schå noga.
Kolla whiskyn.
Sc-ila cintronschaften, lägg till en mat…schked…och schå socker.
Eller nåt, va fan schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 220 grader , g löm inte att schtänga av elvischpen.
Sc-läng ut schkålen genom fönschtret, och … schå kolla schen whiskyn.
Gå å lägg dej… Vem fan känner för föra att äta en jävla fruktkaka i alla fall….?
(ninasmat.se)
Ingredienser:
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 l Whiskey
Gör så här:
Ta fram en mellanstor skål
Kolla whiskyn genom att smaka, häll whiskey i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen.
Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande håller kvalitén.
Blanda 1 dl smör i en stor skål.
Lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god.
Drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad frukt… schätt på elvischpen igen…
Om den fruktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schaka du schiiila 2 dl schalt , eller nåt schånt. De é inte schå noga.
Kolla whiskyn.
Sc-ila cintronschaften, lägg till en mat…schked…och schå socker.
Eller nåt, va fan schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 220 grader , g löm inte att schtänga av elvischpen.
Sc-läng ut schkålen genom fönschtret, och … schå kolla schen whiskyn.
Gå å lägg dej… Vem fan känner för föra att äta en jävla fruktkaka i alla fall….?
(ninasmat.se)
Kommentarer
Trackback